خیانت به صحیفه ی سجادیه توسط وهابیت
با یکی از مدیران فرهنگی کشور ( که متاسفانه و یا خوشبختانه ادعای دغدغه ی کار دینی و فرهنگی داشت) ملاقات داشتم .در طول جلسه صحبت از هر دری شد و به لطف خدا یک سفر به پاکستان هم داشتیم . جدای از اینکه الان مردم مسلمان سیل زده ی پاکستان احتیاج به کمک دارند(و وظیفه ی هر مسلمانی اهتمام به امور سایر مسلمانان می باشد) یک مسئله ای مطرح شد که از جانب وهابی ها در پاکستان صورت گرفته بود و به شدت مرا تحت تاثیر قرار داد. مسئله ای که من و تو در پیشامد آن سهیم بوده و هستیم و اگر باز هم غفلت نماییم مسئول خواهیم بود . غفلت شیعه از صحیفه ی سجادیه و نپرداختن به آن و همچنین محجور بودن این کتاب پرمغز و محتوا که بیشتر به یک دانشگاه که در یک کتاب جمع شده است ؛ شبیه می باشد ؛ باعث شده است تا اینبار وهابیون برای موجه جلوه دادن شخصیت های دینی خود از جمله خلفای سه گانه ، دست به چنین اقدامی بزنند و صحیفه ی سجادیه را تحت عنوان کتابی با نام " ادعیة ابی بکر الصدیق " چاب نمایند و به مردم القاء نمایند که این ادعیه مربوط به خلیفه ی اول بوده و شیعه متهم به دزدی آنهاست .
سه کشور عربستان سعودی ، پاکستان و افغانستان به ترتیب ، مهد پرورش تفکر وهابیت می باشند که متاسفانه منطقه ی شرق کشور با دو کشور از این سه کشور به صورت کامل ، همسایه است
وهابیت یک تفکر خطرناک می باشد که با برنامه ریزی دقیق و کاملا حساب شده ، دست به تخریب و محو پیشینه ی تاریخی مسلمان می زنند تا بتواند خواسته های خود را به اذهان ، تزریق نمایند .
تفکری که مختص به خلیفه ی اول و دوم بود تا با این اقدام بتوانند به پیشبرد اهداف خود کمک نمایند که البته بر طبق برخی فرمایشات گهربار رهبران شیعه ، در به ثمر نشستن اهداف خود نیز موفق بوده اند . جامعه ای که قرار بود بعد از پیامبر ، با هدایت علی بن ابیطالب به مدینه ای فاضله تبدیل شود که متاسفانه چنین نشد و حق،از مدار خود خارج شد .و وقتی حق از مدار خود خارج شود ، پرداختن به هر اقدام ضد دین و مذهب ، بسیار آسان خواهد بود .
در انتشار این مطلب سهیم بوده و جهت آگاهی سایرین ، اطلاع رسانی نمایید .
پاسخ به:خیانت به صحیفه ی سجادیه توسط وهابیت
متن فوق را به چند نفر از دوستانم فرستادم خودم هم در زمينه صحيفه مطالعاتي دارم ولي بايد همه دست در دست هم دهيم تا اين كتاب را بيشتر به جهان معرفي نماييم
اسناد صحیفه ی سجادیه جز محکمترین اسناد روایی است و از معتبرترین دعاهای اسلامی و شیعی است .
دمتان گرم