0

مبحث دوازدهم: سطوح کاربری جایگزین در انجمن راسخون

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:مبحث دوازدهم: سطوح کاربری جایگزین در انجمن راسخون

نقل قول farshon

باسلام به میدمحترم تالارسیاست

وباتشکرازایجادچنین تاپیکهایی برای ارتقاء سایت همیشه سبزراسخون

وباتشکرازمدیرصالحی که بااین بحث موافقت نمودند

وامانظربنده:

والادرمورداینکه کاربران بی هدف مشغول کاردرراسخون باشندنظرمن هم همینطوره وبایستی ماکاربران باهم فکری خودراه چاره ای بیاندیشیم تاباایجادسطوح کاربری مناسب ازاینطورمواردجلوگیری شودبنظرمن تنهاتعیین سطح کفایت نمی کندالبته عذرخواهم من کمی مادی پرست شدم اخیرا".smiley

دربرخی ازسایتهامشاهده میشه که برای دلگرمی کاربرانش وقتی سطوحی راقائل می شوندمزایایی برای آنهاهم درنظرگرفته می شوداماهنگامیکه در"راسخون"می بینیم که تغییرسطح تفاوتی درارائه مزایاازطرف سایت نیست به چه چیزی دلخوش باشیم وبخواهیم بفکرتغییرسطح کاربریمون باشیم؟

البته این نظرشخصی بنده است ببینیم دیگردوستان نظرشون دراین رابطه چیست؟

با سلام خدمت شما

عدم هدف ما از روش جایگزین سوق دادن انگیزه و زمان کاربر در جهت پاسخ گویی به سوالات در هر زمینه ای است.

در شرایط فعلی کاابر انگیزه افزایش امتیاز داره برای بالا تر رفتن سطح کاربری خودش داره  و این کار رو با پست زدن، نظر دادن و .... انجم میده.

اساس و پایه روش  پیشنهادی رو پرسش و پاسخ تشکیل میده. نه امتیاز.

با احترام

یک شنبه 27 مرداد 1392  12:31 PM
تشکرات از این پست
farshon 09303495228 tahmores
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول mina_k_h

با سلام خدمت شما

در مورد اینکه انگیزه عمده کابران جهت افزایش سطح کاربری است  و اینکه تنها تفاوت این سطوح در امتیاز است نه چیز دیگر من هم با شما موافقم. چه بسا فردی با سطح برنزی از لحاظ توانایی، اخلاقی  و پاسخگویی و ... از فردی که دارای سطح طلایی 1 است در درجه بالاتری باشد.

در روش پیشنهادی کاربر در بدو ورود به راسخون دارای سطح علاقه مند می باشد. انتخاب اینکه چه علاقه مندی است با خود کاربر است ، علاقه مند به اینترنت، سیاست، اقتصاد و ..... .

انتخاب مدیر برای تالارها ، کارشناسان یا پاسخ یاران را نیز می توانیم به دو گونه صورت دهیم. یا به گونه ای که فرد با گذشت زمان و با انجام پاسخ به پرسش(نه با افزایش پست یا امتیاز) از سطح علاقه مند به مدیر ارتقا درجه پیدا کند.

یا اینکه زمانی که در سطح علاقه مند بود با ارسال مدارک خود دل بر توانایی در پاسخ گویی و تولید محتوا  و با انتخاب مدیر ارشد یکی از سطوح بالاتر به اون اختصاص پید می کند.

فقط توجه داشته باشیم اگر فردی در هر سطحی غیر از علاقه مند در انجام وظایف (پاسخگویی به پرسش ها و .... ) کوتاهی کند بدون تعارف باید تنزل سطح پیدا کند.

در مورد جوایزهم انشاالله اگر فرصتی شد در جلسه مدیران بیشتر با هم صحبت خواهیم نمود.

با احترام

یک شنبه 27 مرداد 1392  12:55 PM
تشکرات از این پست
09303495228 mina_k_h
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

با سلام  خدمت مدیر محترم جناب معصومی

در مورد سطوح اربری پیشنهاد من اینه که در هر سطح یک مسولیت و یک امتیاز به کاربر داده بشه که هم باعث تشویق بشه و هم فعالیت بالا بره

2 اینکه به هر پستی امتیاز ندن

تا کاربران برای رسیدن به سطح بالا تر تلاش بهتری داشته باشن

وقتی کاربر تلاش مفید داشته باشه و به سطح کاربری برسه برای تشکر از کاربر یک ویژگی  برای کاربر احتساب بشه  یک مقال ساده بیارم 

اینکه کاربر پر تلاش با تاپیک مفید  خرید از راسخونش با 30 % تخقیق همراه بشه

پسنی که بازدید و تشکر نداره  تقصیر از کسی که پست رو میزنه نیست

دوستان دنبال تشکر از تاپیک دیگران نیستن چون برای خودشون امتیازی نداره

پس نمیشه تعداد تشکر رو  به عنوان امتیاز محسوب کرد 

یک شنبه 27 مرداد 1392  1:13 PM
تشکرات از این پست
qodrat mina_k_h farshon
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

جناب قدرت من یک پیشنهاد دارم  اینکه راسخون یک جدول درست کنه برای تاپیک هایی که میشه درشون مشارکت کرد و  جای بحث دارن

اعلام کنن  شرکت در این تاپیک ها به طور مثال 5 امتیاز  و در بفیه تاپیک ها 2 امتیاز 

روزانه این جدول آپ بشه و هر روز تاپیک های جدید 

به نظرتون تعداد مشارکت بالا نمیره ؟

یک شنبه 27 مرداد 1392  1:17 PM
تشکرات از این پست
qodrat golestan98 mina_k_h farshon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

با سلام خدمت شما

در روش پیشنهادی  هر چه سطح بالاتر بره مسئولیت شما بالاتر خواهد بود . شما موظفید کارهایی رو صورت بدید.

مثلا پاسخ هایی که شما ارائه می دید باید از نظر کمی و کیفی از سطوح کاربری پایینتر  شرایط بهتری داشته باشه. نحوه برخورد شما از نظر اخلاقی، درجه ای بهتر. و ..... . به همین نسبت  فعالیت شما زیر نظر مدیران و مسئولین خواهد بود و تشویق از این طریق صورت می گیره.

ضمن اینکه در پایان ماه از همین عزیزان نیز تقدیر صورت می گیرد.

در مورد اینکه تشکر از پست نیز امتیاز دهی بشه مشکلاتی داره که انشالله در جلسه مدیران صحبت خواهیم کرد.

با احترام

یک شنبه 27 مرداد 1392  2:33 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi farshon
golestan98
golestan98
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 297

سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما مدیر دلسوز

راستش من فایل را دانلود کرده و خواندم اما از نظرم زیاد کامل نیست.

از نظر من این که کاربران یک سایت به فکر بالا بردن امتیازاتشان باشند کاملا طبیعی و مفید است. فقط باید مواظب باشیم که برای بالا بردن امتیاز به مطالب بی محتوا روی نیاورند. و مسلما وظیفه ی مواظبت هم با مدیر تالار مربوطه است. من نمی دانم که آیا نظارتی می شود یا خیر اما از دید من بهتر است مطالب ارسال شده در هر تالار ابتدا توسط مدیر آن تالار خوانده شده و در صورت تایید وی در سایت قرار داده شود.این گونه، کاربران همراه با تلاش در جهت بالا بردن امتیاز، مطالب خوب و مفیدی را برای سایت می فرستند که این هم در جهت اهداف مدیران سایت و هم کاربران است.

من با نظر mina_k_h موافقم. بهتر است برای کاربران با سطح بالاتر امتیازاتی مانند تخفیف در فروشگاه در نظر گرفته شود. البته این نظر، یک ناهماهنگی با  طرح شما  دارد . به عنوان مثال کسی که نمی خواهد lدیر شود باید با هر میزان فعالیت در سطح یک کاربر تازه وارد بوده و به یک میزان از مزایای سایت بهره مند شود.

و پیشنهاد دیگری هم داشتم :  بهتر است ملاک های کسب امتیاز را تغییر دهید. به عنوان مثال برای هر مطلب ارسال شده، به طور جداگانه و توسط مدیر تالار مربوطه، امتیازی در نظربگیرید.

یک شنبه 27 مرداد 1392  2:38 PM
تشکرات از این پست
qodrat tahmores
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

جناب قدرت من یک پیشنهاد دارم  اینکه راسخون یک جدول درست کنه برای تاپیک هایی که میشه درشون مشارکت کرد و  جای بحث دارن

اعلام کنن  شرکت در این تاپیک ها به طور مثال 5 امتیاز  و در بفیه تاپیک ها 2 امتیاز 

با سلام خدمت شما

منظورتون این هست که 5 امتیاز ارسالی پست های گفتگویی از بین بره. و امتیازات خود خود اهدا کنیم؟

با احترام

یک شنبه 27 مرداد 1392  3:16 PM
تشکرات از این پست
tahmores
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول golestan98

با سلام خدمت شما

ممنون از وقتی که برای مطالعه گذاشتید.

این جمله شما "از نظر من این که کاربران یک سایت به فکر بالا بردن امتیازاتشان باشند کاملا طبیعی و مفید است." درست هست  و من با شما موافقم اما عرض من این هست که افزایش امتیاز نباید منجر به افزایش سطح کابری باشد. افزایش امتیاز در حد معمول و طبیعی اون که با انگیزه خرید از فروشگاه  و ... باشد مشکلی ندارد. ما می خو.اهیم این انگیزه و شوق رو در جهت پاسخ گویی به پرسش و تعامل واقعی کابران با یکدیگر باشد.

در مورد جوایز و امتیازاتی که باید هدات بشه بحث مفصل دیگری رو میطلبه.

با احترام

یک شنبه 27 مرداد 1392  3:37 PM
تشکرات از این پست
tahmores golestan98
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

نقل قول tahmores

با سلام خدمت شما

منظورتون این هست که 5 امتیاز ارسالی پست های گفتگویی از بین بره. و امتیازات خود خود اهدا کنیم؟

با احترام

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
نه منظورم اینه که  کاربرانی که در تاپیک بفیه دوستان مشارکت می کنند امتیاز بیشتری از بفیه پست ها بگیرند 

به این ترتیب هم بازدید پست ها بیشتر میشه و هم مشارکت بالا میره

یک شنبه 27 مرداد 1392  7:22 PM
تشکرات از این پست
qodrat farshon golestan98
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

با سلام و تشکر از اینکه فایل را در سرور راسخون آپ نمودید

من نظرم اینه که اولا شایدافرادی که حائژ این شرایط باشند  نباشند یا وقت کافی نداشته باشند که در این حوزه ها فعالیت کنند ثانیا اگر شرایط فرد مورد نظری که میخواهد در این حوزه ها فعالیت کند کمی اصلاح و تغییر نماید خوب است.ثالثا توضیحاتی که در این فایل نوشته شده است ممکن است برای خیلی ها قابل فهم نباشد یعنی متوجه منظور دقیق شما نشده باشند.

موفق باشید

دوشنبه 28 مرداد 1392  10:23 AM
تشکرات از این پست
qodrat tahmores
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول mehrad90

با سلام خدمت شما

در مورد اینکه برخی فاکتورهای موجود در لیست موجود نباشد من هم با شما موافقم . ما فاکتورهای 100 ای که اون جایگه باید داشته باشه رو مد نظر قرار دادیم و هر عزیزی که شرایط نسبی رو داشته باشه می تونه سمت رو در دست بگیره. تشخیص اینکه اون فرد ایا شرایط رو داره یا خیر باا مدیر ارشد است که ایشون هم ا مشورت ا مدیران دیگر این تصمیم رو خواهند گرفت. به عبارت دیگر شان 100 جایگاه رو ما مطرح کردیم. 

نکته مهمی که باید خدمت شما ذکر کنم این هست که هر فرد در هر سطحی  و در هر تخصصی اگر میبینه می تونه به سوال یا ابهام مطرح شده پاسخ بده می تونه این کار رو صورت بده. و نیازی نیست شما حتما کارشناس اون رشته باشید.

در مورد وقت کافی ما برای هر عزیزی مانند شما که می خواد به کاربران دیگه کمک کنه.  و سوالات را پاسخ بده.متوسط زمانی که در نظر گرفتیم 10 دقیقه در روز است. حالا اگر بیشتر شد خیلی خوب اگر نشد مشکلی وجود نداره.

به عبارت دیگه شما کافیه همان مدتی که می تونید در راسخون زمان بزارید، وقت بگذارید و نه بیشتر. 

در مورد اینکه فرمودید برخی کلمات که ممکنه معانی مختلفی داشته باشه و یا نامفهوم باشه من با شما موافقم، دلیلشم این هست که ما اگر می خواستیم تک تک موارد رو با توضیح بگونجونیم دیگر شماا با یک صفحه مواجه نمیشدید و باید صفحات زیادی رو مطالعه می کردید. که باعث دراز گویی می شد اما من این اطمینان رو می دم بخش قابل توجهی از موارد و فاکتورهای موجود رو با حساب کتاب زدیم  و این طور نبوده موردی نوشته باشیم که فقط نوشته شده باشه.

در پایان از شما ممنونم که ابهامت رو مطرح کردید.اگر باز هم سوالی داشتید من در خدمت هستم.

با احترام

دوشنبه 28 مرداد 1392  11:34 AM
تشکرات از این پست
tahmores
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

نقل قول qodrat

نقل قول mehrad90

با سلام خدمت شما

در مورد اینکه برخی فاکتورهای موجود در لیست موجود نباشد من هم با شما موافقم . ما فاکتورهای 100 ای که اون جایگه باید داشته باشه رو مد نظر قرار دادیم و هر عزیزی که شرایط نسبی رو داشته باشه می تونه سمت رو در دست بگیره. تشخیص اینکه اون فرد ایا شرایط رو داره یا خیر باا مدیر ارشد است که ایشون هم ا مشورت ا مدیران دیگر این تصمیم رو خواهند گرفت. به عبارت دیگر شان 100 جایگاه رو ما مطرح کردیم. 

نکته مهمی که باید خدمت شما ذکر کنم این هست که هر فرد در هر سطحی  و در هر تخصصی اگر میبینه می تونه به سوال یا ابهام مطرح شده پاسخ بده می تونه این کار رو صورت بده. و نیازی نیست شما حتما کارشناس اون رشته باشید.

در مورد وقت کافی ما برای هر عزیزی مانند شما که می خواد به کاربران دیگه کمک کنه.  و سوالات را پاسخ بده.متوسط زمانی که در نظر گرفتیم 10 دقیقه در روز است. حالا اگر بیشتر شد خیلی خوب اگر نشد مشکلی وجود نداره.

به عبارت دیگه شما کافیه همان مدتی که می تونید در راسخون زمان بزارید، وقت بگذارید و نه بیشتر. 

در مورد اینکه فرمودید برخی کلمات که ممکنه معانی مختلفی داشته باشه و یا نامفهوم باشه من با شما موافقم، دلیلشم این هست که ما اگر می خواستیم تک تک موارد رو با توضیح بگونجونیم دیگر شماا با یک صفحه مواجه نمیشدید و باید صفحات زیادی رو مطالعه می کردید. که باعث دراز گویی می شد اما من این اطمینان رو می دم بخش قابل توجهی از موارد و فاکتورهای موجود رو با حساب کتاب زدیم  و این طور نبوده موردی نوشته باشیم که فقط نوشته شده باشه.

در پایان از شما ممنونم که ابهامت رو مطرح کردید.اگر باز هم سوالی داشتید من در خدمت هستم.

با احترام

منم کمال تشکر رو از شما دارم من به نوبه خودم حاضرم تا 1 ساعت شاید هم بیشتر از 1 ساعت در صبح را در اختیار شما قرار دهم

دوشنبه 28 مرداد 1392  1:45 PM
تشکرات از این پست
qodrat
Doctor114
Doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام و عرض ادب :

بنده یک پیشنهاد تشویقی دارم:

به اعتقاد بنده بهتر است مشابه قسمت انجمن ها که 10 کابر برتر بر اساس امتیاز نشان داده شده اند، در قسمت هایی چون/براساس:

اخبار= نظرات ارسالی

مقالات = تعداد مقالات ارسالی

بخش مسابقات = تعداد شرکت در مسابقات

تعداد شرکت درنظرسنجی ها

نرم افزار = بر اساس تعداد دانلود ها

و ...

چنین لیستی به صورت مجزا تهیه و در همان قسمت نشان داده شود تا کاربرانی که فقط امتیاز کسب کردن براشون مهمه صرفا در انجمن کپی پیست راه نیندازند.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

دوشنبه 28 مرداد 1392  1:56 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول Doctor114

با سلام خدمت شما

من تشکر می کنم از شما  و نظراتی که مطرح می کنید. من پیشنهاد داشتم برای اینکه بتونیم از نظرات شما بهتر استفده کنیم و شما نیز بتونید جزئیات بیشتری از پیشنهاداتتون بدید افتخار بدید و در جلسات اینده مدیران شرکت کنید.

منتظر شما هستیم.

با احترام

دوشنبه 28 مرداد 1392  2:25 PM
تشکرات از این پست
Doctor114 tahmores
Doctor114
Doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول qodrat
نقل قول Doctor114

با سلام خدمت شما

من تشکر می کنم از شما  و نظراتی که مطرح می کنید. من پیشنهاد داشتم برای اینکه بتونیم از نظرات شما بهتر استفده کنیم و شما نیز بتونید جزئیات بیشتری از پیشنهاداتتون بدید افتخار بدید و در جلسات اینده مدیران شرکت کنید.

منتظر شما هستیم.

با احترام

سلام بر مدیر گرامی:

باعث افتخار بنده هست و خواهد بود . اما مشکل بنده "زمان" است.تدریس و تحصیل و کار واقعا وقتی برای بنده نگذاشته. در منزل هم اینترنت پر سرعت ندارم که بتوانم در روز های تعطیل در خدمت دوستان باشم. اما در این جور تاپیک ها معمولا حتما اگر بتونم کمک خواهم کرد.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 29 مرداد 1392  10:56 AM
تشکرات از این پست
tahmores qodrat 09303495228
دسترسی سریع به انجمن ها