0

www.feraq.irبارداری از نوع حضرت مریم(س)

infoferaq
infoferaq
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 61

www.feraq.irبارداری از نوع حضرت مریم(س)

بارداری از نوع حضرت مریم(س)

بارداری از نوع حضرت مریم(س)

زنی که ادعای همسری امام زمان را داشت دستگیر شد. مردی که عده ای را برای حج به کوه می برد به ادعای دروغین خود اعتراف کرد. زنی که به ادعای رابطه با امام زمان از مردم اخاذی می کرد به دام افتاد.
ادعای دروغین پیامبری و این اواخر منجی و موعود بودن و رابطه با امام زمان از دیر باز بوده و هست و البته چندی است که بازار رابطه با مهدی موعود عج داغ شده است. در این میان هستند کسانی که هنوز فریب مدعیانی از این دست را می خورند .
هر از چند گاهی خبرهایی از این دست را در روزنامه‌ها و سایت‌های خبری می بینیم و می شنویم و در دل به هواداران آنان می خندیم . اما این بار محاکمه در نظر دارد از نگاه هواداران و شاکیان به این موضوع بپردازد.

فرزند من فرزند امام زمان است
محاکمه  این پرونده را برای روشن شدن ذهن مردم و به ویژه جوانان بازخوانی می کند تا اگر کسی دنبال حق و حقیقت است آن را از راه خود کسب کند.
کلیه اطلاعات و روایات مبتنی بر واقعیت بوده و اسامی افراد حقیقی و حقوقی آن درمحاکمه موجود است که به دلیل حفظ رسالت خبری بر محفوظ ماندن اسامی ،از نام بردن آنهامعذوریم.
خانمی به نام پ.الف مدتی است که با ادعای همسری امام زمان جوانان جویای حقیقت را به خود جلب کرده است . این خانم که هنوز فعالیتش مانند بقیه کذابان این طریق خیلی علنی نشده و یا شاید تعداد هوادارانش به حدی نرسیده است که برخورد جدی تری با او صورت بگیرد(چون این خانم در چند شعبه کلانتری پرونده دارد ) با برگزاری جلسات خصوصی و ادعای همسری امام زمان و داشتن علم لدن باعث تخریب اعتقادات و بر هم زدن تعادل روحی خانواده ها و جوانان که عاقبتی جز دیوانگی ،افسردگی شدید، از هم پاشیدن کانون های خانوادگی ندارد شده است .وی همچنین پای را فراتر نهاده و ادعا می کند که فرزندش فرزند امام زمان است!!!!

همه اطرافیانت شیطان هستند/ من پلاسمایی هستم
معمولا کسانی که به او جذب شده اند افرادی هستند که به نوعی مشکل دارند و در شرایط معمول روحی نیستند.
نقل قول از یکی از به دام افتادگان: “این خانم خیلی صبور است. برای هر نفر مدت ها وقت صرف می کند و با کلامش کم کم کاری می کند که تو با همه نزدیکانت دشمن می شوی . می گوید آنها شیطان هستند. وقتی کسی دور و برت نیست و به کسی اعتماد نداری ناخودآگاه به او نزدیک می شوی. من یادم هست آن اوایل هر شب به من اس ام اس های عاشقانه می زد . مادرم تازه فوت کرده بود. مرادر آغوش می کشید و چنان گریه می کرد که باورم می شد واقعا مرادوست دارد . تمام سخنانش را چنان با گریه و ضجه می گوید که بهت زده می شوی”
برای روشن شدن ذهن مخاطبان گوشه ای از سخنان ایشان را در یکی از جلسات خصوصی در زیرمی آوریم (مطالب داخل پرانتز به متن اضافه شده است):
“ایشان(امام زمان عج) مرا انتخاب کرده اند و با من ارتباط مستقیم دارند. من ایشان را می بینم. می خواهند مرا ببرند و این خیلی زود اتفاق می افتد. محیا دختر من از ذریه معصومین است. در خواب به من گفته شد که ما فرزندی از ذریه خود به تو خواهیم داد . لذا من مثل حضرت مریم باردار و بچه دار شدم. امام خیلی من را دوست دارد و به من محبوبه من و طاهره من میگوید!!(نعوذ بالله) من مامورم تا آن چه در سینه دارم و علم لدنی که دارم یک طوری به بقیه برسانم. این وظیفه من است که برای امام زمان سرباز جمع کنم. افرادی که نوری در وجود آنهاست و پاک هستند را به من نشان می دهند تا من صفات رذیله آنها را پاک کنم و آن ها را به خدمت ایشان ببرم. همه آدم های دنیا دین را در اینجا دنبالش هستند. در صورتیکه باید دین را در شوره زار ها به دنبالش گشت. من اگر شوهر و خانواده خوب داشتم دنبال دین نمیرفتم.( جالب است که بدانید همسر سوم این خانم به دلیل دیوانگی و برگزاری مراسم در منزل ، چندی پیش از وی جدا شد. وی مدتی متعه یکی از هوادارانش که پسری ۲۲ ساله بود شد. شاهدان عینی می گویند که این خانم همسر سومش را موش خانه صدا می کردو از او برای پذیرایی از دختران و زنانی که به محضرش!!! می آمدند بهره می برد.)
به من می گویند باید تنها بروی ولی من چون حس انسان دوستی و محبت زیادی دارم که خاص معصومین است ،نمی توانم تنها این مسیر را طی کنم و می خواهم عده زیادی راببرم.من در دنیاو آخرت در حریم حضرت زهرا(س) هستم . جنس من در ظاهر مثل شما از گوشت و پوست است . من زمینی نیستم .(در حالی پیامبر اعظم همواره تاکید می کردند و در قرآن هم آمده که من بشری هستم مانند شما) رفتار من آموختنی نیست.من از جنس پلاسمایی هستم و هرگز نمی پوسم …”
آنچه گفته شد گوشه از سخنان این خانم در جلسات خصوصی است که ذهن و فکر جوانان را شستشو می دهد.
برای این که به شدن ارادت هواداران نسبت به وی بیشتر پی ببرید چند نمونه را در زیر بخوانید :
*دختری از هواداران به سبب توصیه این خانم که محل کارت پر از شیاطین است کار خود را ترک کرده است.
*یکی از هواداران که زنی ۴۵ ساله و معلم است به داشتن فرزندان بزرگ به دلیل این که شوهرش به سبب بر هر زدن خانواده و منع وی از ارتباط با این خانم شکایت کرده بود و به هیچ عنوان حاضر نشده بود به جمع ایشان بپیوندد به دلیل اصرار این خانم مبنی بر جدایی از شوهرش که شیطان در جانش رخنه کرده از شوهرش جدا شد.
*شاهدان می گویند یکی از هواداران در پاسخ یکی از اقوامش که وی را از نزدیکی به این خانم منع کرده بود گفت” اگر او فتوا دهد سرتان را می بُرم و برای ایشان می برم .
وی همچنین بارها پیشنهاد جدایی زنان از شوهرانشان را داده که معمولا موفق بوده است. البته بودند مواردی که خواست این خانم این بوده است که زنی از شوهرش جدا شود تا خواهر او با شوهرش ازدواج کند که ناموفق بوده است .
شاکیان این خانم ادعا می کنند که شیوه این زن این است که چند نفر از اعضای یک خانواده را به خود جلب می کند تا در صورت بروز مشکل پشت لوای دعوای خانوادگی چهره کریه خود را مخفی نگاه دارد.

دوشنبه 21 مرداد 1392  5:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها