0

مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

 
amir83610
amir83610
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 995
محل سکونت : تهران

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

هزاران نظرسنجی های دانشگاهی نمایشگاه نتایج استاتیک از تاثیر اینترنت بر اساس سن شرکت کنندگان ، جنسیت ، نژاد ، و شیوه زندگی است. بسیاری از مردم پیدا اینترنت به مکانی ایده آل برای معاشرت با دیگران به دلیل متوسط ​​بیچهره و راه زحمت برای پیدا کردن به دیگران با علایق و سلایق مشابه ، از طریق راه های بسیاری از ارتباطات از طریق اینترنت ، از تعصبات معمول زندگی مشهود نیست.

مسئله قابل توجه ، ناراحتی مبهم ممکن است در طول تجارب اینترنت روز به روز خود روبرو می شوند. تا ‘وب سایت خود را به عنوان شرکت snaz بیشتر و بیشتر ، کاربر مورد نیاز برای برای داده های بیشتری برای دانلود صبر کنید. کاربر مشترک به مراقبت می کند که برای تمام جاذبه ها و آرزوها صبر کنید برای دیدن آنچه که آنها می آیند به دنبال ، اطلاعات. ناراحتی را تحمل و به عنوان کاربر قرار می گیرد ، و منتظر دقیقه در یک زمان به عنوان یک نوار وضعیت به آرامی به پیشرفت علامت ۱۰۰ ٪ کامل است. با گذشت زمان ، حوادث کمی نگران کننده بر یکدیگر مانند این ساخت و این فرضیه است که می تواند بر روی سلامت روانی یک کاربر را در طول زمان را تحمیل کنند. بعضی از مطالعات تاکید بر استفاده از اینترنت در ارتباط به تعامل اجتماعی و مدنی است. سایر برجسته کردن شباهت ها و تفاوت بین اعتیاد به اینترنت و دیگر اعتیاد است. هنوز هم استرس دیگران در مورد آنچه را که کاربر های آنلاین و چگونه بر او.

سه شنبه 22 مرداد 1392  12:45 PM
تشکرات از این پست
only110 omiddeymi1368
amir83610
amir83610
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 995
محل سکونت : تهران

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

مطالعه یکی از کالج محقق تمرکز بر روی کاربران اینترنت در رابطه با وظایف مختلف روزمره خود است. او می گوید : “خرید محصولات ارزان تر از طریق اینترنت است ، نگرانی بزرگی از پاسخ دهندگان به پرسشنامه نیست. به نظر می رسد اینترنت بسیار جذاب است به شرکت کنندگان پرسشنامه می باشد. فقط ده درصد کاهش استفاده از اینترنت خود را در سال گذشته بیش از پنجاه درصد است که استفاده از اینترنت از زمان پاسخ به زمان ، اغلب یا همیشه جایگزین تلویزیون تماشا. ۱۰ ٪ از پاسخ دهندگان در نظر گرفته خود را به عنوان معتاد و یا در اینترنت وابسته است. نتایج نشان می دهد که تفاوت قابل توجهی در پاسخ از کاربران معتاد در مقابل غیر معتاد است. این منجر به این نتیجه که اعتیاد آور است رفتار می تواند در استفاده از اینترنت وجود دارد. از طرف دیگر ، پاسخ بر اساس علائم رایج این بیماری از سوالات اعتیاد در گروه معتاد چندان قوی نیست که می توان از اعتیاد صحبت می کنند ، که در آن به عنوان مثال ادامه داد ، استفاده مداوم از اینترنت به نظر می رسد علی رغم عواقب منفی است. ” (Egger ، ۱۹۹۶)

این که آیا اینترنت در حال افزایش است یا کاهش مشارکت اجتماعی می تواند پیامدهای عظیمی برای جامعه و برای مردم رفاه افراد را داشته باشد. در مقاله با نفوذ ، پاتنم مستند کاهش گسترده ای در فعالیتهای مدنی و مشارکت اجتماعی در ایالات متحده بیش از ۳۵ سال گذشته است. شهروندان رای کمتر ، رفتن به کلیسا کمتر ، بحث دولت با همسایگان خود را کمتر ، اعضای سازمان کمتر داوطلبانه ، احزاب کمتر شام ، و به طور کلی با هم کمتر برای مقاصد مدنی و اجتماعی است. در سطح فردی ، متارکه روابط اجتماعی با کیفیت پایین از زندگی و کاهش سلامت جسمی و روانی همراه است. وقتی که افراد تماس های اجتماعی بیشتر ، آنها شادتر و سالم ، هم از نظر جسمی و هم ذهنی. عنوان یکی ممکن است مشکوک ، این فعالیت ها همان درخواست را به نوجوانان و بزرگسالان به طور یکسان ندارند. تضاد برجسته ترین سن تعجب آور نیست. نوجوانان بیشتر احتمال دارد به استفاده از اینترنت برای مدرسه بود و برای گرفتن اطلاعات آموزشی گرا. این است که شاید کمتر آشکار است که بزرگسالان به جای نوجوانان بیشتر احتمال دارد به استفاده از اینترنت به دست آوردن اطلاعات مربوط به محصول ، به خرید اقلام ، اخبار به خواندن و مشاهده مواد جنسی گرا بودند. نوجوانان بودند بیشتر احتمال دارد به استفاده از اینترنت برای استفاده از بازیهای ، گوش دادن به موسیقی ، و برای ملاقات افراد جدید. در مقایسه با دیگر گروه ها ، هر دو از زنان بزرگسال و پسران نوجوان به خصوص به احتمال زیاد گزارش با استفاده از اینترنت برای تبلیغات ، برای فروش ، و برای کسب درآمد است. “(کلم ترش ، Lundmark پترسون ، Kiesler ، Mukopadhyay ، Scherlis ، Zdaniuk ، Thielke ، پترسون ، سال ۱۹۹۸ بود.)

سه شنبه 22 مرداد 1392  12:46 PM
تشکرات از این پست
only110 omiddeymi1368 hibgfuhuighfyo
amir83610
amir83610
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 995
محل سکونت : تهران

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

ممکن است برخی از اعتیاد به عنوان یک کار می شود یک بخش ضروری از زندگی یک کاربر را مشاهده کنید. “در حالی که تجربه آنلاین می تواند غنی سازی و توسعه زندگی مردم نیز می تواند از راه بدر کردن اقشار آسیب پذیر را به نادیده گرفتن دنیای واقعی است. این نشان می دهد که چگونه انسان روشن و جوان که است انجام و در مدرسه و که دوستان واقعی زندگی به راحتی می تواند از طریق یک دوره برو زمانی که همه چیز جالب تر بر روی شبکه نسبت به خاموش. این چیزی است که منجر به او را به دیدن تجربیات آنلاین خود را به عنوان بخشی از “واقعی” زندگی خود را و او هنوز هم به حال نیست. زندگی است ، اما در زمان مکالمه ما ، حوادث وجود ندارد تا به خوبی از این منظر ، به نظر می رسد نظر در مورد زندگی واقعی در حال بهترین خود را در پنجره یک کمی کمتر شوم. ” (Turkle ، ۱۹۹۶)

“نا امیدی را با سرعت تنبل یک مرورگر در مورد دام روانی جدی ترین که بسیاری از ما با آن روبرو هستند در هنگام گشت و گذار در شبکه جهانی وب است اما به عنوان بسیاری از پنج میلیون آمریکایی ، کارشناسان می گویند ، اینترنت تبدیل به یک نیروی مخرب ، قابل توجه آن مزایای بالقوه آن را برای اخلال در زندگی کسانی که می توانند فریب گرد ساعت فرصت های اجتماعی ، سرگرمی ، اطلاعات و مقاومت در برابر تحت الشعاع قرار برای چنین افرادی ، کار ، دوستان ، خانواده ، و خواب دنیای مجازی جایگزین از چت روم ها و بازی ها تنها به تازگی ، با این حال ، روانشناسان آغاز ابداع استراتژی برای از شیر مادر گرفتن معتادان در خط بی پایان در حال مشاهده و چت خود را. ” (Potera ، ۱۹۹۸)

“در حالی که مواد مخدر و اعتیاد به اینترنت مشترک زیادی هستند ، البته وجود دارد ، تفاوت قابل ملاحظه اعتیاد به مواد مخدر وابستگی جسمی در حالی که اینترنت نمی باشد. اینترنت نامیده شده است یک اعتیاد رفتاری اعتیاد رفتاری است که در آن فرد معتاد است به عمل و نه لزوما یک ماده است. افراد می توانند به فعالیت های معتاد حتی زمانی که هیچ وابستگی واقعی فیزیولوژیکی یا فیزیولوژیک اعتیاد وجود دارد. این بدان معنی است که معتادان رفتاری هیچ نوع وابستگی فیزیکی به اینترنت داشته باشند. هر گونه فعالیت می تواند اعتیاد اگر به افراطی انجام می شود. به عنوان مثال ، برخی از فعالیتهای عادی روزمره است که می تواند اعتیاد آهسته دویدن ، خوردن ، فعالیت جنسی ، کار و غیره همه از معتاد به کارش شنیده می شود ، خوب است که یک اعتیاد رفتاری درست مثل اینترنت . اگر آن را “تغییر حالت عاطفی خود را در برخی از راه” و سپس می توان آن را به عنوان یک اعتیاد رفتاری طبقه بندی این نوع از اعتیاد است که در واقع بسیار معمول است. فردی با توانایی به رسمیت شناختن چه نوع از اعتیاد به آنها مفید است ، اما آنچه در مورد آن افرادی که حتی نمی دانند که آنها معتاد هستید؟ اعتیاد به اینترنت ، مانند هر اعتیاد دیگر ، دارای علائم و نشانه یک نشانه مطمئن شوید که فرد معتاد است که اگر آنها خودشان را محروم از خواب به منظور صرف زمان بیشتری را بر روی خط معمولا معتاد به طور متوسط ​​کمتر از پنج ساعت از خواب یکی دیگر از نشانه آن است که کسی ممکن است معتاد است اگر آنها غفلت از دیگر فعالیت های مهم از قبیل کار ، خانواده و دوستان ، و یا اجتماعی به طور کلی به گشت و گذار در اینترنت علایم دیگر عبارتند از : آهنگ از دست دادن زمان در حالی که بر روی خط ، و یا افراد نزدیک به شما در مورد مقدار زمان صرف شده بر روی خط شکایت ، ورود و خروج کارمندان در حالی که در حال حاضر مشغول با چیز دیگری (کار ، زمان خانواده ، و غیره). اینها فقط بعضی از نشانه های بسیاری است که نقطه به نقطه اعتیاد به اینترنت پس از آن علائم است که یک فرد معتاد شده است تعیین می کند ، عوارض جانبی از اعتیاد را نگاه کنید. ” (کاکران ، ۱۹۹۶)

سه شنبه 22 مرداد 1392  12:46 PM
تشکرات از این پست
only110 omiddeymi1368 hibgfuhuighfyo
amir83610
amir83610
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 995
محل سکونت : تهران

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

اثر اینترنت بر فرهنگ انسانی است که بسیار شبیه به انواع دیگری از فن آوری که در گذشته به نمایش گذاشته است ، به عنوان یک محقق را توجیه. “روانشناسان حتی نمی مطمئن شوید که هنوز آنچه به تماس این پدیده است. بعضی از برچسب آن را” اینترنت اختلال اعتیاد. “است بسیار قدرتمند را فراموش کرده ام نیست ، اما در حال حاضر به ظاهر دنیوی و تقریبا پذیرفته اعتیاد است که برخی از افراد دچار به بازی های ویدئویی است. بازی های ویدئویی هستند کامپیوتر … بسیار کامپیوترهای تک فکر ، اما کامپیوتر با این وجود و یا چگونه در مورد تلفن؟ مردم به کسانی که معتاد دریافت بیش از حد ، و نه فقط خطوط جنسی مانند رایانه ها ، تلفن ها ، شکل فن آوری افزایش ارتباطات و ممکن است به رده سقوط از “ارتباطات با واسطه کامپیوتر” — همانطور که محققان در حال دوبله فعالیت های اینترنت در آینده ای نه چندان دور ، فن آوری کامپیوتر ، تلفن ، و ویدئو به خوبی ممکن است به یکی ، شاید بسیار اعتیاد آور است ، جانور ادغام یک نوجوان که نقش پر از قلاب از مدرسه در. به منظور کارشناسی ارشد به سطح بعدی از خر کنگ ممکن است یک فرد بسیار متفاوت از زن خانه دار میانسال که صرف ۵۰۰ دلار در ماه در امریکا کاربران آنلاین حاضر در سایت اتاق چت — که به نوبه خود ممکن است بسیار متفاوت از تاجر که می تواند خود را پاره دور از خود برنامه های مالی و دسترسی به اینترنت به طور مداوم در قیمت سهام برخی از اعتیاد فضای مجازی بازی و رقابت گرا ، برخی از نیازهای اجتماعی ، برخی ممکن است به سادگی فرمت از workaholism. ” (Suler 1996 کشیش ۱۹۹۸ ،)

یکی از محققان بر این باور است که اینترنت است و همچنان برای تبدیل شدن به مهم بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما است. تشابه آشکار وجود دارد که امروز پیش بینی در مورد اینترنت ، و یا خواهد شد که راه ما فروشگاه ، رای گیری ، بانک را تغییر دهید و فکر می کنم فراوانند مانند تلگراف ، اثر واقعی خود را به احتمال زیاد به ظریف ، در دراز مدت ، و هیچ کمتر چشمگیر در زمینه تاریخ اینترنت به خوبی ممکن است یک گام تلگراف بیشتر ، اتصال جامعه جهانی و تعریف اخلاق بین المللی است. اما در حال حاضر ، به عنوان طرفداران اینترنت خیال اندیش وعده تغییر تماشایی و فوری اجتماعی و اه و پیف مشکوک گاه به گاه poohs آن ضربه ، توانایی شبکه برای تولید واکنش مبالغه و هو زمزمه کردن به نظر می رسد به تقلید از جد انقلابی آن است. شباهت تاریخی آموزنده است. ” (هریس آدلر ، ۱۹۹۵)

بر اساس متون فوق ، پژوهشگر این فرضیه که چت تعاملی با مردم ، احتمالا استفاده افراطی اکثر نوجوانان از اینترنت را تحریک کند. بی بند و بار استفاده از اینترنت باید یک اثر منفی بر روی کسانی که آن را به استفاده بیش از حد تولید کند.

سه شنبه 22 مرداد 1392  12:47 PM
تشکرات از این پست
only110 omiddeymi1368 hibgfuhuighfyo
amir83610
amir83610
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 995
محل سکونت : تهران

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

اینترنت و وب‌گردی از جمله پدیده‌هایی است که در دو دهه اخیر جای خود را در میان مردم جهان باز کرده است و دیگر حد و مرزها نسبت به این پدیده شکسته و تمامی افراد اجتماع صرف‌نظر از دیدگاه‌ها و سلایق گوناگون به آن گرایش پیدا کرده‌‌‌اند.

اما اینترنت تا جایی پیش رفته که حتی از تلویزیون و ماهواره، 2رقیب سنتی‌تر خود پیشی گرفته است. دیگر افراد نه تنها نسبت به این ابزار ارتباطی اشتیاق بیشتری نسبت به ماهواره و تلویزیون از خود نشان می‌دهند که با آمدن مطبوعات آنلاین نیز از اقبال مردمی نسبت به روزنامه‌های سنتی و چاپی به‌شدت کاسته شده است. اما آنچه اینترنت را مانند تلویزیون برای کودکان خطرناک جلوه می‌دهد افزایش سایت‌های بازی‌های اینترنتی و سایت‌های غیراخلاقی است که باعث بروز ناهنجاری‌هایی در میان قشر نوجوان و جوان جامعه می‌شود.

در واقع کودکان نه تنها در معرض خطر اعتیاد به بازی‌های کامپیوتری و فراتر از آن بازی‌های اینترنتی قرار گرفته‌اند که در معرض آموزش بسیاری از مسائل غیراخلاقی نیز قرار می‌گیرند. از همین رو والدین باید هوشیار بوده و هم بر ساعات استفاده کودکان خود از اینترنت و هم دسترسی کودکان خویش به سایت‌ها نظارت داشته باشند؛ در واقع بی‌حد و مرز بودن دنیای اینترنت و نامحدود بودن آن و جاری نبودن قوانین محدود‌کننده خاص بر اینترنت آن را بدل به پدیده‌ای بس خطرناک برای کودکان کرده است.

اینترنت یک پدیده دو کاربردی است که همزمان می‌تواند برای کودکان مفید و در عین حال بسیار مضر باشد؛ مفید از آن رو که اینترنت دارای سایت‌های متعدد آموزشی است و در زمینه آموزشی می‌تواند نقش مؤثری برای کودکان ایفا کند و علاوه بر این اینترنت و در کل استفاده از فناوری رایانه‌ای، امروزه پایه و مبنای ورود به مدرسه و دانشگاه و در سنین بالاتر بازار کار قرار گرفته است. از سویی دیگر بازی‌های اینترنتی نیز با رعایت پاره‌ای از موارد از جمله پرهیز از پیگیری بازی‌های خشونت بار کامپیوتری و اینترنتی توسط کودکان و نظارت والدین بر انجام این بازی‌ها می‌تواند در تقویت هوش کودکان مؤثر واقع شود.

سویه دیگر استفاده از اینترنت سویه منفی و مخرب آن است که درصورت عدم‌نظارت والدین و ورود کودکان به سایت‌های غیراخلاقی می‌تواند بسیار مخرب باشد. صدمات بهداشت روانی از طریق اینگونه سایت‌ها به کودکان و نوجوانان به‌ویژه در ایجاد مسائلی مانند انحرافات جنسی، خشونت، اعتیاد، رفتارهای ضد‌اجتماعی، سست شدن مبانی خانواده و اشاعه جرم و جنایت در طیف وسیع در بسیاری موارد جبران‌ناپذیر است.به همین خاطر والدین باید ضمن آنکه خود مبانی کامپیوتر و اینترنت و نحوه استفاده از آن را فرا می‌گیرند، توجه داشته باشند که با محدودیت‌های شدید و تنبیهات نمی‌توان به‌طور کامل بر استفاده کودکان از اینترنت نظارت داشت.

صحبت با کودکان در مورد نحوه استفاده از کامپیوتر از سوی آنان و خطراتی که در هنگام آنلاین شدن ممکن است آنها را تهدید کند از جمله راهکارهای مؤثر نظارتی محسوب می‌شود. دیگر راهکار مناسبی که می‌تواند در این زمینه از سوی والدین پیگیری شود، قرار دادن کامپیوتر در مکانی از منزل است که بتوان فعالیت‌های کودک را تحت نظر داشت. محدود کردن زمان استفاده از کامپیوتر نیز اقدام مهمی است که می‌تواند توسط والدین به اجرا درآید. نظارت بر پیام‌های الکترونیک در چت‌روم‌ها نیز بسیار مهم است.

والدین باید این نکته را مورد توجه قرار دهند که برای پیشگیری از ارتباطات زیاد کودکان در چت‌روم‌ها و استفاده آنها از فضای مجازی به‌منظور دوست‌یابی، باید تلاش‌هایی را جهت بر قراری روابط اجتماعی سالم برای کودکان خود انجام دهند و اوقات بیشتری را صرف بردن کودکان به پارک و منازل افراد خانواده خود که دارای کودکان همسن و سال هستند، انجام دهند.

سه شنبه 22 مرداد 1392  12:47 PM
تشکرات از این پست
only110 omiddeymi1368 hibgfuhuighfyo
amir83610
amir83610
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 995
محل سکونت : تهران

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

شايد اولين کسي که در ايران در مورد باب شدن استفاده از اينترنت در نسل سوم تحقيق ميداني کرد، يک آقاي روان شناس به نام دکتر منطقي باشد. او مي گفت اينکه کابران فارسي زبان در استفاده از وبلاگ و شبکه هاي اجتماعي مجازي در دنيا رتبه دارند، معني دار است. دکتر منطقي دليل اين قضيه را در فضاي واقعي زندگي جوان ها جست و جو مي کرد و مي گفت آنها از اينترنت به عنوان يک پناهگاه استفاده مي کنند. اما اگر کمي از بالاتر نگاه کنيم دستمان مي آيد که در روان شناسي لااقل سه نوع نگاه کلي به اينترنت وجود دارد:

1. بازار تبادل داده ها:
 
گروهي از روان شناسان به نام «شناخت گرا» ها که تعدادشان هم روز به روز دارد زياد مي شود حتي ذهن انسان را هم به عنوان يک پردازشگر داده در نظر مي گيرند. آنها که براي ذهن انسان هم از استعاره کامپيوتر استفاده مي کنند معمول است که اينترنت را هم به عنوان يک بازار براي تبادل داده هاي اطلاعاتي در نظر بگيرند، آنها مي گويند 21 درصد بزرگسالان در استفاده هاي خانگي و 34 درصد آنها در محل کار از اينترنت فقط به عنوان يک منبع اطلاعات استفاده مي کنند. آنها مي گويند 39 درصد جوان ها هم براي کارهاي آموزشي از اينترنت استفاده مي کنند؛ البته همه اين آمار ها مال آن طرف آب است.

2. به عنوان يک جامعه در حال ساخت:
 
روان شناس هاي فرهنگي احتمالا از همه پيچيده تر فکر مي کنند. آنها مي گويند اينترنت يک رسانه ارتباطي است که دارد توسط کاربرانش ساخته مي شود. آنها مي گويند قرار نيست که اينترنت روي همه جامعه ها تاثير يکنواختي بگذارد، هر جامعه اي به خاطر علايق متفاوتي که دارد تاثير متفاوتي هم از اينترنت مي گيرد، احتمالاً اين ديدگاه بيشتر به مذاق دکتر منطقي خوش مي آيد!

3- به عنوان يک جامعه در حال ساخت:
 
روان شناس هاي فرهنگي احتمالاً از همه پيچيده تر فکر مي کنند. آنها مي گويند اينترنت يک رسانه ارتباطي است که دارد توسط کاربرانش ساخته مي شود. آنها مي گويند قرار نيست که اينترنت روي همه جامعه ها تاثير يکنواختي بگذارد، هر جامعه اي به خاطر علايق متفاوتي که دارد تاثير متفاوتي هم از اينترنت مي گيرد. احتمالاً اين ديدگاه بيشتر به مذاق دکتر منطقي خوش مي آيد!

سه شنبه 22 مرداد 1392  12:49 PM
تشکرات از این پست
only110 omiddeymi1368 hibgfuhuighfyo
amir83610
amir83610
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 995
محل سکونت : تهران

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

کسي که فقط يک بار چت کرده باشد مي داند که ارتباط برقرار کردن در اينترنت، زمين تا آسمان با ارتباط برقرار کردن در محيط هاي واقعي متفاوت است. معمولاً تا پاي اين فرق ها وسط کشيده مي شود، محدوديت هاي ارتباط اينترنتي به ذهنمان مي آيند اما همين رابطه مجازي و ويژگي هاي منحصر به فردي هم دارد که خواندني است. اين ويژگي ها را يک روان شناس کاردرست به نام جان سولر که تخصصش روان شناسي اينترنت است، رديف کرده است.

1. حواس کم شده
 
شما وقتي در رابطه رودررو با يک نفر قرار داريد، مي توانيد از تمام حواستان براي درک کردنش استفاده کنيد. مي توانيد صدايش را بشنويد، چهره و حرکات بدنش را ببينيد، بويش را احساس کنيد و لمس اش کنيد. اما حتي حالا که رابطه صوتي و رابطه ديداري با وب کم راحت شده، باز هم بيشتر ارتباط ما از طريق نوشتن متن صورت مي گيرد، مخصوصاً در ايران که سرعت اينترنت پايين است و معمولاً عطاي ارتباط هاي ديداري و شنيداري به لقايشان بخشيده مي شود. همه اينها يعني اينکه ما ديگر نمي توانيم از همه حواسمان براي ارتباط برقرار کردن استفاده کنيم.

2. ارتباط با نوشتن حروف
 
شايد هيچ کس فکر نمي کرد روزي انسان ها در قرن 21 دوباره براي نوشتن احساسات و افکارشان براي رابطه برقرار کردن با ديگران از نوشتن کلمه استفاده کنند! روان شناس ها مي گويند نوشتن افکار خود و خواندن فکرهاي ديگران يک شيوه منحصر به فرد براي ارائه هويت در دنياي مجازي است.

3. هويت هاي دلبخواهي
 
حالا که داريد از متن استفاده مي کنيد و حواس ديگر دخالتي ندارند، بنابراين مي توانيد هر هويتي که خواستيد انتخاب کنيد؛ مي توانيد خود خودتان باشيد. مي توانيد بخش هايي از خودتان باشيد، مي توانيد کلا يک آدم تخيلي باشيد يا مي توانيد کلا يک آدم برعکس (شما بخوانيد عوضي) باشيد. روان شناس هاي با انصاف تر مي گويند اين انتخاب هويت يک شمشير دولَبه است. هم مي توانيد نيازها و عاطفه هاي ناخوشايند هويت جعلي تان را رو کنيد و ديگران را سر کار بگذاريد و هم مي توانيد آن قدر صادق باشيد که در رابطه هاي رودررو به خاطر تعارف هاي معمول غيرممکن است.

4. محيط سوررئال
 
روان شناس ها براي توضيح پديده هايي مثل هيپنوتيزم، توهم، خواب سبک و سنگين، خواب ديدن، حالت بين خواب و بيداري و بيداري کامل از اصطلاحي با عنوان «سطوح آگاهي» استفاده مي کنند. آنها مي گويند وقتي که ما آرام نشسته ايم و خيره به مانيتور، داريم در دنياي مجازي سير مي کنيم، داريم يک سطح آگاهي متفاوت از آگاهي کامل را تجربه مي کنيم. آنها مي گويند سير و سياحت در دنياي مجازي براي بعضي از افراد شبيه خواب ديدن است. بعضي از آدم ها وقتي چت مي کنند حس مي کنند که ذهنشان با ذهن ديگران قاتي شده است. حس مي کنند در دنياي عجايب زندگي مي کنند که هر کسي در آن تغيير شکل داده است. شايد همين ويژگي بتواند توضيح دهد که چرا بعضي ها به اينترنت معتاد مي شوند.

5. دموکراسي شبکه
 
کافي است در يک شبکه اجتماعي مجازي عضو شويد، کافي است يک وبلاگ داشته باشيد، اصلاً کافي است که فضايي چند بيتي را براي نوشتن پيدا کنيد، ديگر فرقي ندارد که چه موقعيت، ثروت، نژاد يا جنسيتي داريد شما با همه اعضاي جامعه مجازي براي اظهار نظر کردن برابريد. البته به هر حال موقعيت بيروني افراد روي موقعيت مجازيشان تأثير مي گذارد اما آدم هاي موفق تر در دنياي مجازي آنهايي هستند که مهارت هاي نوشتاري بيشتر، پشتکار، ايده هاي منحصر به فرد و البته آشنايي بيشتر با تکنيک هاي کامپيوتري را داشته باشند.

6. ضد جغرافيا بودن
 
در دنياي اينترنت فاصله هاي جغرافيايي چندان مهم نيستند دنيا به اندازه يک دهکده است. اين کوچک شدن دنيا بيشتر براي کساني که ويژگي هاي شخصيتي خاص، علاقه هاي خاص يا نيازهاي خاص دارند مهم است. ممکن است آنها نتوانند در دنياي واقعي آدم هاي شبيه خودشان را پيدا کنند اما در دنياي مجازي به راحتي اين کار ممکن است. اين ويژگي هم مثل تيغ دولبه است. اگر اين نيازهاي شما مثبت باشد يا فقط نياز به حمايت داشته باشيد اينترنت خوب است اما تصور کنيد که آدم هايي با انگيزه هاي پليد بخواهند شبيه خودشان را پيدا کنند، اينجا اينترنت براي آنها خوب است و براي ديگران خطرناک.

7. زمان انعطاف پذير
 
در ارتباط هاي متني در فضاي مجازي، شما «فرصت زماني» داريد. درست برعکس رابطه هاي رودررو که شما معمولاً بايد بلافاصله بعد از تمام شدن حرف ديگران جواب بدهيد. در چت چند ثانيه تا چند دقيقه، در اي ميل روزها و در وبلاگ ها و شبکه هاي اجتماعي هفته ها وقت داريد که «جواب» بدهيد. همين فرصت زماني باعث مي شود که شما اول جوابي که مي خواهيد بدهيد را در ذهنتان مزمزه کنيد. البته تازه به اينترنت رسيده ها خيلي نمي توانند اين فاصله زماني را تحمل کنند. ضمن اينکه در فضاهاي اينترنتي زمان متراکم تر است؛ يعني شما کافي است چند ماه عضو يک شبکه اجتماعي باشيد تا «قديمي» به حساب بياييد اما در دنياي واقعي به اين زودي ها شما را بچه محل به حساب نمي آورند.

8. روابط تکثير شده
 
شما در دنياي واقعي مي توانيد همزمان با چندين نفر حرف بزنيد و رد حرف هايتان را هم داشته باشيد. اما در چت اين امکان وجود دارد. ضمن اينکه مي توانيد، هم کار ديگري با کامپيوترتان انجام دهيد و هم به ادامه حرف هايتان بپردازيد. وبلاگ ها و شبکه هاي اجتماعي مثل چاپخانه ها عمل مي کنند. شما يک بار مي نويسيد و چندين بار توسط چندين نفر خوانده مي شود. در روابط واقعي اين امر امکان پذير نيست. البته در دنياي اينترنت معمولاً با هر آدمي ارتباط برقرار نمي کنيم. ما دنبال سرنخ هايي مجازي مي گرديم که آدم هايي مشابه خودمان را پيدا کنيم و معمولاً اين آدم ها را جذب مي کنيم.

9. ثبت مي کنيم
 
برخلاف روابط در دنياي واقعي، که ما معمولاً حرف هاي ديگران را ثبت و ضبط نمي کنيم. دنياي مجازي اين امکان را به ما مي دهد که مو به موي يک مکالمه را ثبت کنيم. خوبي اين ثبت اين است که ما مي توانيم حرف هاي قبلي ديگران را نقل قول کنيم يا سال ها بعد يک رابطه را از اول بررسي کنيم. بدي اش هم اين است که اين ثبت شدن براي بعضي ها ترس آور است؛ اين را بگويم يا نگويم؟ اين حرفم دردسر نشود؟ آيا غير از هارد من و نفر رو به رويم حرفم جاي ديگري هم ثبت مي شود؟

10. error
 
اين يکي ويژگي ارتباط در دنياي مجازي را ما ايراني ها خوب مي شناسيم. خيلي وقت ها شبکه آن جور که ما مي خواهيم کار نمي کند. دي سي مي شويم، کامپيوترمان درست کار نمي کند، نرم افزار مشکل دارد و... اين ناکامي ها حالتي از استيصال در ما به وجود مي آورد که در دنياي واقعي وجود ندارد. در دنياي واقعي مي توانيم بزنيم توي سر طرف مقابلمان چون حرفمان را گوش نمي دهد اما کامپيوتر هيچ واکنشي نشان نمي دهد. ضمن اينکه اين اختلال ها رابطه را يکدفعه قطع مي کنند؛ چيزي که در دنياي واقعي خيلي کم پيش مي آيد.

 
سه شنبه 22 مرداد 1392  12:49 PM
تشکرات از این پست
only110 omiddeymi1368 hibgfuhuighfyo
mehdi4
mehdi4
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 25
محل سکونت : خراسان جنوبی

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

نوجوانان چطور از فضای اینترنت درست استفاده کنند؟

اینترنت منبع عظیمی از اطلاعات است و با توجه به جاذبه ها و تنوع هایی که به همراه دارد بسیاری از شما نوجوانان و جوانان بخش عظیمی از اوقات خود را صرف چرخیدن و گشت و گذار در فضای اینترنت می کنید. اما مسلماً تمام این اطلاعات برای شما با ارزش و مفید نیستند و تنها اطلاعات ویژه ای از آن به کار یا زندگی شما مرتبط است. بنابراین این پرسش مطرح می شود که آیا متناسب با زمانی که برای استفاده از اینترنت صرف می کنید چیز مفیدی برای زندگی تان بدست می آورید؟ به زبان ساده تر آیا چیزی که از اینترنت می گیرید یا آن را می خوانید ارزش زمانی را که از دست می دهید دارد؟ در ادامه این یادداشت قصد داریم راه هایی برای استفاده سودمندتر از زمان حضور در اینترنت ارائه دهیم.

1- منظم باشید

افراد منظم و کسانی که برای زندگی خود برنامه ریزی حساب شده و دقیق دارند اهمیت زمان را بهتر درک می کنند بنابراین بهتر است همواره برای کارهای اینترنتی یک تقویم یا فهرست داشته باشید و هر شب قبل از خوابیدن نگاهی به آن بیندازید تا بدانید چقدر از کارهای امروزتان ناتمام مانده است و فردا باید چه کاری انجام دهید.

2- کارهایتان را اولویت بندی کنید

از جمله کارهایی که می تواند زمان حضور شما در اینترنت را به زمان مفید تبدیل کند داشتن اولویت بندی است وگرنه به محض ورود به فضای اینترنت ممکن است به سراغ آن دسته از اطلاعات و سایت هایی بروید که در زمان حال هیچ ارتباطی به کار اصلی شما نداشته باشند.

برای کارهای اینترنتی یک تقویم یا فهرست داشته باشید و هر شب قبل از خوابیدن نگاهی به آن بیندازید تا بدانید چقدر از کارهای امروزتان ناتمام مانده است و فردا باید چه کاری انجام دهید

3- فعالیت هایتان را یادداشت کنید

 برای آنکه بهتر متوجه شوید چطور زمان خود را تلف می کنید هر چند وقت یکبار از آنچه هنگام اتصال به شبکه انجام می دهید یادداشت برداری کنید. این موضوع به شما کمک می کند که در پایان هفته یا ماه متوجه شوید رفتن به کدام سایت های غیرضروری و یا غیرمرتبط با کارتان، برای شما به صورت عادت درآمده است و باعث اتلاف وقت مفید شما می گردد.

علیرغم آنکه اینترنت می تواند یک وسیله آموزشی و حتی کار مفید باشد اما استفاده از آن نمی تواند با برخی مشکلات همراه نباشد. یکی از این مشکلات آن است که افراد هنگام استفاده از آن درک درستی از گذشت زمان ندارند و به قول خودشان یکدفعه متوجه می شوند 5 یا 6 ساعت از وقت شان را از دست داده اند. گاهی شرایط از این هم بدتر می شود و برخی از افراد از اینترنت بعنوان یک وسیله سرگرمی و یا اتلاف وقت آزاد استفاده می کنند.

 

این موضوع گذشته از داشتن عوارض روحی و جسمی دراز مدت برای این اشخاص، سبب بروز مشکلات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی مختلفی می گردد. از این رو، آگاهی از روش ها یا فنونی که می تواند زمان استفاده و حضور در فضای اینترنت را کاهش دهد از اهمیت بسزایی برخوردار است. برخی از این روش ها عبارتند از:

1- از خوردن غذا یا تنقلات هنگام استفاده از اینترنت خودداری کنید. وعده های غذایی خود را همراه با دیگر اعضای خانواده و به صورت رودررو میل کنید. چنانچه تنها زندگی می کنید هنگام غذا خوردن به جای استفاده از کامپیوتر تنها از خوردن غذایتان لذت ببرید.

2- به طور مداوم و پیوسته از اینترنت استفاده نکنید. سعی کنید هریک ساعت به مدت 10-15 دقیقه از پشت کامپیوتربلند شده و نرمش های کششی انجام دهید تا دچار چشم درد و یا درد در ناحیه ی کتف، کمر، مچ دست و... نشوید. انجام این کار ممکن است استفاده مجدد شما از کامپیوتر و اینترنت را تا ساعتها به تأخیر بیندازد.

3- سراغ کتاب هایتان بروید. گاهی اوقات اگر در کتابخانه خودتان یا محل کار یا محل تحصیل تان چرخی بزنید متوجه خواهید شد که کتاب یا کتاب هایی هست که دوست دارید آنها را بردارید و چند صفحه از آنها را مطالعه کنید و یا چند بیت از یک کتاب شعر را بخوانید. به این ترتیب می توانید یک جانشین موقت و یا حتی دائمی برای استفاده روزانه از اینترنت بیابید.

4- تلویزیون تماشا کرده و یا فیلم ببینید. هر چند استفاده بیش از حد از تلویزیون نیز می تواند مشکلاتی را به بار آورد اما برای کسانی که بیش از حد از اینترنت استفاده می کنند سرگرم شدن به تلویزیون و یا مشاهده ی فیلم می تواند اثرات مخرب کمتری داشته باشد به عنوان مثال یکی از فواید فیلم و تلویزیون در مقایسه با اینترنت این است که امکان استفاده گروهی از آنها وجود دارد. مثلاً می توانید یک مسابقه را با هم ببینید، در مورد آن اظهار نظر کنید و به بحث با یکدیگر بپردازید.

اینترنت

5- اگر برای کارتان از اینترنت خانگی استفاده می کنید برای خودتان ساعت کاری تعیین کنید و تنها در این ساعت ها به کار کردن با اینترنت مشغول شوید. اگر لپ تاپ دارید و می توانید در جایی دیگر کار کنید حتماً به این توصیه عمل کنید و ساعت کاری و غیرکاری خود را بطور کامل مجزا کنید و در ساعات غیرکاری با اعضای خانواده یا دوستان خود باشید.

6- ساعت خود را تنظیم کنید. خود را مقید کنید که هر روز مدت زمان معینی را در اینترنت بگذرانید و با شنیدن صدای زنگ ساعت خود، از اینترنت خارج شوید و به فعالیت دیگری مشغول شوید.

7- به دنبال یافتن دوست در فضای حقیقی باشید. برخی از افراد از اینترنت برای یافتن دوستان جدید استفاده می کنند. همواره به یاد داشته باشید که این موضوع در دنیای حقیقی به راحتی امکان پذیر است و با شرکت در فعالیت های گروهی می توانید تعداد قابل ملاحظه ای از این دوستان پیدا کنید. خوبی این کار این است که شخص مورد نظر را با چشم می بینید و رفتار و کردارش را ارزیابی می کنید و در صورت تمایل با او دوست می شوید. به این ترتیب از خطرات دوستی های اینترنتی نیز در امان خواهید بود.

8- استفاده از اینترنت را برای خودتان ممنوع کنید. اگر هیچیک از روش ها کارساز نشد و دوباره به طرف استفاده بی رویه از اینترنت رفتید برای مدت یک هفته یا یک ماه آن را به کلی ترک کنید (به جز در مواردی که برای کارتان مجبورید از آن استفاده نمائید.) در این مدت ممکن است شما با فعالیت های دیگری آشنا شوید که برایتان بسیار خوشایند باشد و از این به بعد تصمیم بگیرید از زمان گشت و گذار در اینترت کم کنید و به این فعالیت ها بپردازید.

 

سه شنبه 22 مرداد 1392  2:00 PM
تشکرات از این پست
only110 omiddeymi1368 hibgfuhuighfyo
omidkard
omidkard
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 10
سه شنبه 22 مرداد 1392  3:33 PM
تشکرات از این پست
only110
maesoman
maesoman
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 125
محل سکونت : تهران

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

درمورد سوال 4:

سايت هاي ايراني به نوبه ي خود خوب عمل کرده اند مانند :راسخون تبيان و...

ولي اگر در کل در مورد استفاده از اينترنت فرهنگ سازي بشود موثر تر خواهد بود

یاعلی

سه شنبه 22 مرداد 1392  3:36 PM
تشکرات از این پست
only110 omiddeymi1368 hibgfuhuighfyo
omidkard
omidkard
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 10

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

خوب من اول به طرح مساله میپردازم :

اینترنت یک جامعه مجازی میباشد که خواه ناخواه بعنوان یکی از مسایل مهم روز میتوان به آن نگاه کرد . یک دید نسبه به این جامعه اینست که ابتدا اینترنت را موازی با جامعه واقعی ببینیم که در این صورت نگاه واقع بینانه تری نسبت به آن پیدا میکنیم . این جامعه مجازی همانند جامعه واقعی دارای تلخی و شیرینی های خاص خود می باشد و لذا با محدود کردن آن بالتبع محدودیت هایی برای جامعه واقعی ایجاد میکند و یا شروع به دور زدن جامعه واقعی میکند این محدودیت که در جامعه ما تحت عنوان فیلتر یاد میشود در جوامعی کاربرد دارد که به بلوغ فکری نرسیده اند و یا احساس میکنیم به بلوغ نرسیده اند لذا برای کنترل جامعه دست به محدود کردن آن میزنیم که این کار بدی نیست ولی کار بهتر این است ما بجای محدودیت بیشتر به فکر افزایش فرهنگ جامعه و یا بعنوان بهتر افزایش فرهنگ عمومی و فرهنگ استفاده از این تکنولو/زی بپردازیم.

سه شنبه 22 مرداد 1392  3:40 PM
تشکرات از این پست
only110 omiddeymi1368 hibgfuhuighfyo
omidkard
omidkard
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 10

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

حالا بعنوان مثال اعتیاد به مواد مخدر درد خانمانسوزیست و دچار خیلی از افراد جامعه شده است . یکی از راهکار های رفع این مشکل که در سالهای دور اتفاق افتاد این بود که فرد معتاد را طرد مینمودن و معتاد بدون هیچگونه پشتوانه ای از بین میرفت و موجب اعتیاد خیلی ها میگشت . این عارضه به این دلیل بود که ما نمیخواستیم به خودمان بقبولانیم اعتیاد وجود دارد و کلا آنرا انکار میکردیم و از طرفی خود فرد هم از همه پنهان میکرد. حال بر میگردیم به بحث اینترنت و نحوه استفاده از آن و اعتیاد های وابسته به آن : 

در اینجا با الهام از مثال بالا میتوان فهمید که از 1 سوراخ نباید 2 بار گزیده شد ، اعتیاد به اینترنت یک عارضه شدید می باشد و شاید مخرب تر از مواد مخدر باشد با توجه به اینکه ما هنوز باور نداریم چنین چیزی وجود دارد نه بفکر ارائه راه حلی درباره با آن هستیم و نه آنرا بطور جدی بیان میکنیم که همین مورد تقریبا موجب زیانهای فراوانی گردیده است .

از طرفی محدودیت اینترنت موجب میگردد که به مخالط القا گردد به بلوغ فکری نرسیده و توان تشخیص خوب و بد را از هم ندارد و همین امر سبب میگردد با استفاده از راه های میانبر و فرعی به اطلاعات فیلتر شده دست یابی کنیم و شاید به دلیل حرص و تمع فراوان استفاده های نا مربوط از آن بنماییم که موجب اعتیاد و ... اینترنیتی می گردد .

سه شنبه 22 مرداد 1392  3:52 PM
تشکرات از این پست
only110 omiddeymi1368 hibgfuhuighfyo
valyollah
valyollah
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 324
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

همه این ها کار فرهنگی است. به نظرم باید گروهی از نخبگان فرهنگی دور هم جمع شوند و ابتدا قوانین کلی در رابطه با استفاده از اینترنت وضع کنند. سپس وارد ریزه کاری ها شوند.

سه شنبه 22 مرداد 1392  9:10 PM
تشکرات از این پست
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 5196
محل سکونت : تهران

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

من یک مقاله بلند نوشتم و متاسفانه موقع ارسال توسط شرکت نسبتا محترمی به اسم ایرانسل معلوم نیست چی شد هیچ راهکاری در مقابل این آ اس پ هایی که با پولهای مردم خدمات بد ارائه میدهند و ثروتهای ناشایست جمع آوری میکنند وجود ندارد جز نظارت یک مقام مسئول
سه شنبه 22 مرداد 1392  11:17 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 8348
محل سکونت : تهران

پاسخ به: مبحث یازدهم: اینترنت معایب ومزایا وراهکار ها

یه اشتباهی که اخیرا سایت های خدماتی نظیردانلود بازی ها و بخصوص  نرم افزار ها  مرتکب شدن اون اینه که خیلی زود و بصورت تقلیدی از سایت های خدمات دهنده بزرگتری مثل ماکروسافت شروع کردند به درآمد زایی از طریق بازدیدکنندگان بطوری که اگر وجهی پرداخت نشود یا صفحه روبه روی کاربر پر از تبلیغ میشود یا دسترسی به اون فابل یا بازی و... برای کاربر غیرممکن میشوند

بنظر من این اقدام اشتباهی هست چون اول راه هستیم نباید تا تعداد بازدید سایت ها بره بالا جوگیر و یا غرور داشتن سایت پر بازدید آنها را از هدفشان و در نهایت بازدید و مراجعه بعدی کاربر زده کنند...

یه اشتباه دیگر کلا ایرانی ها دارن توی فضای مجازی...که ضرب المثل مرغ همسایه غازه توی کشور ما بر عکس شده و شده مرغ کشورمون غازه...

چرا اینو میگم؟

چون بازی های خارجی و صد البته مشهور جهانی حالا نظیرcall of duty توی کشور ما براحتی قابل دانلود است با توجه به حرفه ای بودنش ولی بازی های ایرانی که مطمئنن کیفیتشون به بازی های جهانی نمیرسه میشه غاز و دسترسی بهش فقط با جیب و پول ما بستگی داره...

این اشتباه است زیرا باید اول ایرانیهارو توی جا افتادن و بکار افتادن بازی های ایرانی در فعالیت رایانه ایمون بکار ببرن و مطمئن کنند مارو ازینکه آره بازی های خودمون کمتر از بازی های خارجی نیست و جذابیت و ثبات مخاطب داشته باشند که متاسفانه بدلایلی اینگونه نیست و نخواهد شد....

یا علی

وبلاگ شیعه 12 امامی

 

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

 

چهارشنبه 23 مرداد 1392  5:17 AM
تشکرات از این پست
hibgfuhuighfyo
دسترسی سریع به انجمن ها