0

๑۩๑ اختتامیه طرح سی شب سی ایه ๑۩๑

09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

๑۩๑ اختتامیه طرح سی شب سی ایه ๑۩๑

๑۩๑  اختتامیه طرح سی شب سی ایه ๑۩๑ 

اینک ما با رمضان وداع مى‏کنیم،

همچون وداع با کسى که جدایى از او بر ما سخت و ناگوار است و روى گردانیدن او از ما، موجب حزن و هراس است …

پس اینک مى‏گوییم: سلام بر تو اى بزرگترین ماه خدا و اى عید دوستان خدا!

خداوندا!

و تو ماه رمضان را در زمره برگزیده این وظایف و اعمال ویژه از واجبات، قرار دادى،

ماهى که آن را از سایر ماه‌ها ممتاز کردی و از بین همه زمان‌ها و ایّام، آن را انتخاب فرمودى و آن را بر همه اوقات سال به نزول قرآن و نور مقدّم داشتى

و ایمان را در این ماه مضاعف کردی  و روزه را در آن واجب گردانیدى و بندگان را به قیام در آن براى عبادت ترغیب فرمودى و شب قدر را که از هزار شب بهتر است در آن تجلیل کردی.

خداوندا!

ما به سویت در روز عید فطر توبه مى‏کنیم که آن را براى اهل ایمان روز عید و شادى قرار دادى و براى اهل دین خود روز اجتماع و همیارى مقرر کردی،

توبه از گناهانى که مرتکب شده‏ایم و از کارهاى ناپسندى که انجام داده‏ایم یا نیت‌هاى بدى که در دل داشته‏ایم، توبه‏اى خالص از هر گونه شک و اضطراب،

پس خداوندا!

این توبه را از ما بپذیر و از ما راضى شو و ما را بر این توبه ثابت و پایدار بدار.

سی شب عزیزانی از جنس نور که سقف خانه دلشان آسمان و فرششان زمین است ما را در طرح سی شب سی آیه همراهی کردند

امید است تو یار مهربان در ثانیه ثانیه عمرشان همراهیشان کنی

"با تشکر از کسانی که در این طرح شرکت کرده و و ما را یاری دادن"

در اینجا جای دارد از یار همیشه همراه راسخون کاربرnazaninfatemeh که ما را در آماده سازی آیات همراهی کردن  تشکر و سپاس گزاری کنم 

با توجه به اینکه فعالان در "طرح قرآنی 30 شب 30 آیه" به صورت روزانه امتیازات اهدایی دریافت داشته اند و همچنین  اسامی بسیاری از آنان به عنوان کاربران برتر یا فعال در خرداد و تیر ماه 92 انتخاب شده است، 50 امتیاز برسم تقدیر و یادبود به کاربران جدول ذیل تقدیم می گردد:

(ضمن تقدیر و تشکر از کلیه مشارکت کنندگان محترم، امتیازات تقدیم گردید)

کاربر گرامی nazaninfatemeh به جهت مشارکت مسئولانه در طرح، 1000 امتیاز دریافت و در دوره آتی ارسال جوایز کاربران، هدیه ای دریافت خواهند داشت.

ردیف

کاربر

1 nazaninfatemeh
2 yasbagheri
3 fateme74
4 saeedakh
5 a_sadri
6 Mina_k_h
7 onehamed
8 salma57
9 S4D3GH
10 Fatemeh313
11 AliFanoodi
12 nooora
13 hessamnice
14 maryam5852
15 mohammad98
16 montazereagha
17 rasekhon56
18 mey212
19 hooshyar
20 fereshteh44
21 sadra122
22 zahrafirooz
23 ali6544
24 shhossein
25 mansoor67
26 ali201355
27 hoseinh1990
28 Odin_persian
29 morteza237
30 lilian62
31 golestan98
32 mta_2hezaro7
33 Mj_rafatnia

چهارشنبه 16 مرداد 1392  3:14 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon tahmores mina_k_h nazaninfatemeh saeedakh yasbagheri AliFanoodi fatemeh313 ali_kamali mohammad98 nmzohy
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

پاسخ به:๑۩๑ اختتامیه طرح سی شب سی ایه ๑۩๑

"با تشکر از کسانی که در این طرح شرکت کرده و و ما را یاری دادن"

در اینجا جای دارد از یار همیشه همراه راسخون کاربرnazaninfatemeh که ما را در آماده سازی آیات همراهی کردن  تشکر و سپاس گزاری کنم 

با عرض سلام و تبریک عید فطر به دوستان خوب راسخونی و شرکت کنندگان در طرح سی شب سی ایه

من نیزبه نوبه خود از دوستان گرامی خانم طهمورث بابت ایجاد تاپیک و دوست گرامی حسین اقا بابت زحمات در قرار دادن ایه های هر شب و قسمت های مربوط به طرح و خانم نازنین فاطمه یار همیشه همراه راسخون مخصوصا در این طرح بابت درست کردن ایه های هرشب سپاسگزارم

انشاء الله که در تمامی مراحل زندگی موفق و سربلند باشید

التماس دعا

شنبه 19 مرداد 1392  4:45 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mina_k_h yasbagheri ravabet_rasekhoon AliFanoodi fatemeh313 09303495228 ali_kamali mohammad98 tahmores
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

ضمن عرض سلام و ادای احترام

در پایان این طرح معنوی از کلیه مشارکت کنندگان محترم، مدیران گرامی  " 09303495228" و "tahmores" و همراه ارجمند "nazaninfatemeh" تقدیر و تشکر نموده، از درگاه خالق یکتا برای یکایک این عزیزان  آرزوی سرافرازی، موفقیت و سلامتی داریم. امیدواریم این طرح معنوی توانسته باشد در راستای آشنایی بیشتر و فهم عمیق تر و البته جاری سازی مفاهیم آیات نورانی قرآن کریم در روح و جان و زندگیمان تاثیرگذار بوده باشد.

یا حق

با ما همراه باشید....

یک شنبه 20 مرداد 1392  12:34 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh AliFanoodi mina_k_h fatemeh313 09303495228 saeedakh yasbagheri ali_kamali mohammad98 tahmores
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام و خسته نباشید

با تشکر از زحمات مدیران گرامی تالار tahmores و 09303495228 و همچنین جناب آقای نجاران

خواستم بدین وسیله از اجرای این طرح از شما تشکر کنم و فعالیت بنده در این مدت انجام وظیفه ای بیش نبوده و خوشحالم که توانستم سهم کوچکی در این طرح معنوی داشته باشم

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 20 مرداد 1392  1:03 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mina_k_h onehamed fatemeh313 09303495228 saeedakh yasbagheri ali_kamali ravabet_rasekhoon mohammad98 tahmores
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز

من هم به نوبه خودم از تمامی  کسانی که در برگزاری این طرح مارا یاری کردن تشکر میکنم البته بجز خودمwink

از مدیر ارشد انجمن ها جناب نجاران تشکر ویژه دارم .

از مدیر گرامی tahmores" تشکر میکنم چون این طرح پیشنهاد ایشون بود بعلاوه اینکه توی این مدت درسهای خوبی از ایشونیاد گرفتم.

از کاربر  nazaninfatemeh کمال تشکر و احترام رو دارم چون واقعا خیلی در برگزاری این طرح موثر و کوشا و پر تلاش بودند.

اجر و پاداش  تمامی این عزیزان نزد خداوند متعال است باشد که این عزیزان عاقبت بخیر و همیشه سلامت باشند

با تشکر              مدیر تالار صالحین

دوشنبه 21 مرداد 1392  10:43 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali ravabet_rasekhoon saeedakh mohammad98 tahmores nazaninfatemeh AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها