0

ا تجسم باخت دور رفت به ميدان آمديم

mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 530

ا تجسم باخت دور رفت به ميدان آمديم

غلام حسين پيرواني گفت: ما در روزي كه همه‌ي بازيكنانمان بسيار عالي ظاهر شدند و بازي فوق‌العاده‌اي را از خود به نمايش گذاشتند توانستيم به يك پيروزي با ارزش دست يابيم و به همين دليل خدا را شاكرم.

به گزارش ايسنا، سرمربي تيم مقاومت شهيد سپاسي شيراز پس از پيروزي چهار بر يك تيمش مقابل تيم صدرنشين استقلال با بيان اينكه همه‌ي كادرفني و بازيكنان بازي تيم استقلال مقابل پرسپوليس را تماشا كردند، افزود: ما سعي كرديم در طول هفته به بازيكنان‌مان بفهمانيم كه علاوه بر اينكه يك بازي حساس را داريم، با توجه به نتيجه‌ي باخت پنج بر دو در بازي رفت، تجسم آن نتيجه بسيار براي ما مثمرثمر خواهد بود. با توجه به اينكه در فوتبال هيچ انتقامي وجود ندارد و معني نمي‌دهد، اما بسيار خوشحاليم كه توانستيم مقابل تيم بزرگي مانند استقلال به يك برد خوب دست يابيم. استقلال تيم بزرگي است و مطمئن باشيد كه هميشه بزرگي مي‌كند. اما، بچه‌هاي ما در ديدار امروز تاكتيك پذير بودند و از موقعيت‌ها خوب استفاده كردند.

وي در ادامه گفت: من از اين برد هيچ وقت سرمست نخواهم شد و در شكست‌ها هم هيچ وقت نااميد نمي‌شوم و جا دارد همين جا از مسوولين تيم فجر نهايت تشكر را داشته باشم.

پيرواني در پايان باز هم مانند مصاحبه‌هاي هفته‌ي قبل خود از موقعيت تيم فوتبال برق شيراز و شرايط بحراني اين تيم ابراز ناراحتي كرد و گفت: اميدوارم كه تيم برق بتواند به زودي اين شرايط سخت را پشت سر بگذارد و من باز هم مي‌گويم از تمامي مسوولان استان گله‌مندم كه بايد چهار ماه پيش به كمك تيم برق مي‌آمدند نه الان.

وي درمورد داوري بازي هم گفت: من هميشه سعي كرده‌ام چه در مواقع باخت و چه در موقع پيروزي درمورد داوري بازي صحبتي نداشته باشم.

چهارشنبه 30 بهمن 1387  5:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها