0

آیه نورانی شب بیست و هشتم ماه مبارک رمضان

maryam5852
maryam5852
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 672

پاسخ به:آیه نورانی شب بیست و هشتم ماه مبارک رمضان

شکر کلمه ای است که در قرآن زیاد به آن برخورد کرده ایم. معنی شکر این است که انسان در مقابل فردی که از او خیری به وی رسیده است اظهار قدردانی کند و مثلاً بگوید: من ممنون هستم. آیا معنی شکر خدا همین است که بگوییم «الهی شکر»؟ نه، اشتباه است. «الهی شکر» صیغه شکر است نه خود شکر. خود شکر چیز دیگری است. مثل اینکه کلمه استغفرالله صیغه توبه است نه خود توبه. توبه پشیمانی از گناه و تصمیم به عدم تکرار است. اظهار «الهی استغفرت و اتوب الیک» اظهار صیغه توبه است نه خود توبه. پس شکر یک معنی دقیقی دارد و آن عبارت است از قدردانی، اندازه شناسی و حق شناسی. لذا شکر هم درباره بنده نسبت به خدا و هم درباره خدا نسبت به بنده به کار می رود: «والله شکور حلیم» (تغابن/17)؛ خدا شکور است یعنی از عمل بنده قدردانی می کند، آن را از بین نمی برد. بنده اگر بخواهد قدرشناس و شاکر باشد باید قدر نعمتهای خدا را بداند، یعنی هر نعمتی را بداند برای چه هدف و منظوری است و در همان مورد مصرف کند.

چهارشنبه 16 مرداد 1392  8:54 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

امام هادي علیه السّلام فرمودند:

شکرگزاری از نعمت، از خود نعمت بهتر است چون نعمت متاع دنیای فانی است و لکن شکر، نعمت جاودانه آخرت است.

بحارالانوار، ج75، ص 365

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

چهارشنبه 16 مرداد 1392  10:32 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

شکرگزاری عملاً یکی از نتایج رشد فرد و دستیابی به حکمت است و بهترین شکر، فرمانبرداری از فرامین الهی است. به منظور شکرگزاری، دستور داده شده است که نعمات خداوند را یادآورند و بازگو نمایند و توجه نمایند که نعمات او بر انسان قابل شمارش نیستند.
یادآوری نعمات خداوند به عنوان یکی از وسایل دستیابی به فلاح و رستگاری تلقی شده است. مهمترین نعمت که خداوند با اعطای آن به انسان بر او منت نهاده است، ایمان به خدا است که او را از سقوط بازداشته و به رشد و تکامل و در نتیجه قرب خداوند، رهنمون می‌گردد. در حقیقت با برخورداری از اسلام و ایمان، فرد بزرگترین جنبه مثبت را در جهان دارد و در نتیجه از ثروت و قدرتی برخوردار است که با هیچ نعمت دیگری قابل مقایسه نیست.

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 16 مرداد 1392  10:34 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

شکر گزاري يعني قدر نعمات زندگي را دانستن. شکر گزاري يعني اين که وقتي به خودمان يا ديگران نگاه مي کنيم به نقاط مثبت توجه کنيم و خدا را شکر کنيم. راز شکر گزاري در سلامتي، فراواني و سعادتي است که براي شخص شکرگزار به بار مي آورد، به طوري که به يقين مي توان گفت تفاوت بين"سلامت، ثروت، سعادت" با "بيماري ، فقر ، فلاکت" همان تفاوت بين زندگي انسان شاکر با فرد ناشکر است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 16 مرداد 1392  10:34 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

امروز ببين براي چه چيزهايي در زندگي ات مي تواني خدا را شکر کني. فهرستي از تمام چيزهايي در زندگي ات که شکرگزارشان هستي تهيه کن. لزومي ندارد چيزهاي خيلي "خارق العاده" باشد. يادت باشد خارق العاده تر از هوايي که تنفس مي کني، آسمان آبي يا شب پرستاره اي که بالاي سرت است، و زميني که زير پايت است، چيزي در جهان هستي وجود ندارد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 16 مرداد 1392  10:37 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

شکرگزاري ماده مغذي اي است که تک تک سلول هاي جسم و روح ما را تغذيه مي کند و سلامتي و فراواني بيشتري برايمان به ارمغان مي آورد. اين هفته"رژيم شکرگزاري" بگير. هر روز در لحظه اي که چشم هايت را باز مي کني تا لحظه اي که به بستر مي روي سعي کن فقط به وجوه مثبت خودت و اطرافيانت و دنيايي که در آن زندگي مي کني توجه کرده و خدا را شکر کني. به محض اين که ديدي احساس منفي اي داري به خاطر چيزي خدا را شکر کن و ببين که احساست و به دنبال آن نقطه جذبت تغيير مي کند و آدم ها و رويدادهايي را به طرفت جذب مي کني که باعث مي شوند شکرگزارتر شوي. بگو:خدا را شکر مي کنم که زنده هستم، خدا را شکر مي کنم که سالم هستم، خدا را شکر مي کنم که خانواده خوبي دارم، خدا را شکر مي کنم که شهر، کشور و دنياي خوبي دارم، زندگي زيباست، خدا را شکر! بعد"رژيم شکرگزاري "را تا پايان عمر ادامه بده.
موفقيت در شکرگزاري از نعمات خداست.

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 16 مرداد 1392  10:37 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

متأسفانه بيشتر ما تا چيزي يا کسي را از دست ندهيم قدرش را نمي دانيم. وقتي عزيزي را از دست مي دهيم افسوس مي خوريم که چرا بيشتر با هم نبوديم و بهتر با هم رفتار نکرديم.وقتي سلامتمان را از دست مي دهيم افسوس روزهاي سالم و پر نشاط گذشته را مي خوريم. پس همين امروز بيا و به خاطر آنچه داري شکرگزار باش. ابتدا از چيزهاي کوچک شروع کن. آيا مي تواني غذا بخوري و لباس بپوشي (بدان که همين الان خيلي ها نمي توانند)آيا مي تواني ضربان قلبت را احساس کني؟ بوي گل ها را استشمام کني يا چهره هاي خندان را ببيني؟ حال به سال گذشته برگرد و چيزهايي را به ياد بياور که واقعاً برايشان احساس شکرگزاري مي کني: لحظات خاص، اولين لبخند نوزادت، غذاي لذيذ، گردش خوبي در خارج شهر، تحويل سال نو در کنار خانواده ات، صحبتي که همکارت در لحظه اي دشوار به تو کرد، آرامش پس از روزهاي سخت، مهرباني اي که در دوران خودت کشف کردي، حمايتي که از خدا دريافت کردي و...

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 16 مرداد 1392  10:38 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

خداوند متعال به موسى بن عمران(علیه السّلام) فرمود: حقّ سپاسگزارى مرا ادا كن، حضرت موسى گفت: پرودگارا چگونه حقّ شكُر تو را انـام دهم در حالي كه نعمت از تو است و شكر بر نعمت هم خود نعمتى از توست؟ خداوند فرمود: اگر همين را بدانى همين اداى واقعى شُكر من است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 16 مرداد 1392  10:40 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

شكر به‌ معني‌ قدرداني‌ و قدرشناسي‌ و تشكر از نعمت‌ دهنده‌ است‌. از آنجا كه‌ نعمت‌ها همه‌ از خداست‌ شكر حقيقي‌ هم‌ بايد از خدا صورت‌ پذيرد. اگر ايمان‌ را دو شاخه‌ كنيم‌ يك‌ شاخه‌ آن‌ صبر و ديگر شاخه‌ آن‌ شكر است‌. صبر نشانگر زيبايي ‌برخورد مؤمن‌ با بلاها و گرفتاري‎ها است‌ و شكر زيبايي‌ برخورد مؤمن‌ با نعمت‌هاست‌.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 16 مرداد 1392  3:18 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

از لحاظ علمی هم به شكرگزاری اشاره شده است.
كسانی كه از قانون جذب اطلاع دارند، می دانند كه یكی از راههایی كه موجب افزایش نعمت و خوبی های بیشتر در زندگی همین شكرگزاری مداوم است.
مثلا توی كتاب راز نوشته راندا برن به این موضوع اشاره شده است.
معتقدان به قانون جذب می دانند كه شكرگزاری بابت همه چیز ، چشمی كه با آن می توانید ببینید، دستی كه با آن می نویسید، لباسی كه می پوشید و هزار چیز دیگر باعث جذب چیزهای بهتر و بیشتر توی زندگی می شود.
اگر تمركز فكریتان روی چیزهای خوب زندگی باشد و بابت آنها خوشحال شكرگزار باشید به مراتب از نعمتهای بیشتری برخوردار خواهید شد.
ولی اگر تمركز فكری خودتان را روی نداشته ها بگزارید و دائم غمگین و نگران باشید چیزهای بیشتری را از دست خواهید داد و نگرانی و غم بیشتری را جذب خواهید كرد.
همین الان روش فكری خود را تغییر دهید و بابت هر چیزی كه در زندگی دارید حتی چیزهای بی اهمیت و كوچك شكرگزار و قدردان و خوشحال باشید تا بعد از مدت كوتاهی اثرات معجزه آسای آنرا ببینید!!!

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 16 مرداد 1392  3:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها