0

آیه نورانی شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان

hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

پاسخ به:آیه نورانی شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان

تفسیر اطيب البيان
(من عمل صالحا فلنفسه و من اساء فعليها و ما ربك بظلام للعبيد):(هركس عمل شايسته اي بجا آورد نفعش عايد خودش مي شود و هركس بدي كند برعليه خودش خواهد بود و پروردگار تو نسبت به بندگان ستمگر نيست )يعني عمل ، قيامش به صاحب عمل است و جزاء آن متوجه صاحب عمل مي شود.پس اين رفتار خداوند كه نفع عمل صالح را به صاحبش مي رساند و او را ثواب مي دهد وضرر عمل بد را نيز به صاحبش واصل مي كند و او را عقاب مي نمايد، ابدا ظلمي نسبت به آنها محسوب نمي شود (چون قراردادن شي در غير موضع آن نيست ) بلكه عين عدل مي باشد.

ببخشید یه سوال اینکه تفسیر های مختلف رو اینجا بگیم که مشکل نداره یا فقط باید از خودمون مطلب بزاریم و از زبون خودمون باشه؟

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

سه شنبه 15 مرداد 1392  12:51 AM
تشکرات از این پست
tahmores
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

نقل قول tahmores

چرا با این که میدونیم بازتاب خوبی برای خودمون خوبی نمیکنیم  ؟

چرا با این که میدونیم بازتاب بدی برای خودمون بدی میکنیم ؟

سلام
من فکر میکنم که درسته ما میدونیم که بدی ،بازتابش به خودمون بر میگرده ولی بعضی وقتا حس انتقام جویی و کینه و حسد اجازه نمیده که به کسی خوبی کنیم.بهتر بگم اینکه ما بیشتر زندگیمون تو تلافی کردن میگذره و یادمون میره که از قدیم میگن که جواب بدی رو با بدی نمیدن

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 15 مرداد 1392  12:55 AM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 tahmores fatemeh313 mina_k_h
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

1- نظام كیفر و پاداش الهى عادلانه و بر اساس عملكرد نیك و بد خود انسان است. «مَن عمل صالحاً... و مَن اساء»

2- خداوند، به كار خیر انسان نیازى ندارد. «عمل صالحاً فلنفسه»

3- انسان‏ها در برابر قانون الهى مساوى هستند. (انسان، هر كه باشد و عمل، هر چه باشد، مورد كیفر وپاداش قرار مى‏گیرد.) «مَن عمل صالحا... و مَن اساء فعلیها»

4- خدا انسان را آزاد آفریده است. «مَن عمل صالحا... مَن اساء»

5- معاد، امیدى به صالحان و هشدارى به خلافكاران است. «الى ربّكم ترجعون»

6- قیامت قهرى است و به اختیار انسان نیست. «تُرجعون»

براساس آيه 15 سوره جاثيه

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

سه شنبه 15 مرداد 1392  1:21 AM
تشکرات از این پست
hoseinh1990
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زندگی توافق خواسته ها و آرزوها با محیط زیست و بازتاب آنچه هست که میسازی و تصور می کنی

سه شنبه 15 مرداد 1392  2:40 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زندگی با خوبی و بدی آشنا نیست. یعنی خوبی و بدی در نهاد و زاد آن نیست بلکه ساخته ذهن و برداشت هست. تو می توانی منفور ترین و بدترین پدیده و یا موجودی را به بهترین و قشنگ ترین پدیده تغیرش دهی و برعکس. 

پس نگاهت را عوض و ذهنت را پالایش کن تا همه جا زیبا و دیدنی شود و آنگاه می توان زندان را گلستان ساخت.

سه شنبه 15 مرداد 1392  2:41 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

چه زیباست که هر کدام از ما به فکر دیگران باشیم و روحیه ای خیرخواه و خیر رسان داشته باشیم. همواره به دیگران محبت و نیکی کنیم و از این کار لذت ببریم. هر کجا هستیم در خانواده، با همسایه ها، در کوچه و خیابان، به همه محبت و خدمت کنیم و از هیچ خیری دریغ نکنیم. مخصوصاً وقتی یادمان می آید که این نیکی و خدمت چه آثار ارزشمندی دارد؛ مایه ی آرامش است، احساس مفید بودن داریم، کدورت ها و دشمنی ها را از بین می برد، نشاط و شادابی می آورد، بازتاب مثبت آن به زندگی خودمان بر می گردد، با خوبان و بهترین ها همراه شده ایم، کمالات مختلف را تمرین و تقویت کرده ایم و از همه مهم تر خدای مهربان را از خود خشنود نموده و محبوب او شده ایم.

سه شنبه 15 مرداد 1392  2:44 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

حتما این پست رو بخونین

دوستان نمیدونم چند روز پیش برنامه ماه عسل رو که یه اقای خیری بودن رو دیدین یا نه .

واقعا باید ادم کاراش برای خدا و رضای خدا و از روی ریا نباشه که میگن در مورد ایشون صدق میکرد.برای کسانی که برنامه رو ندیدن میگم

یه اقای خیری بودن که سال فکر کنم 81 به یه دختر 17 ساله که دکترا جوابش  کرده بودن به خاطر اینکه این دختر سلامتی اش رو به دست بیاره هر چند که خودشونم میگفتن که امید نداشتم به بهبودی این دختر.خلاصه ایشون ماشینش رو که یه پژو بوده میفروشه و خرج این دختر خانم میکنه.میگفت به پول اون موقع ماشینم رو 21 میلیون فروختم ولی 3-4 روز بعد توی قرعه کشی بانک برنده یه زانتیا شدم و قیمتش چند برابر قیمت ماشینم بود.خلاصه اینکه از روی قصد و نیت خدایی ایشون این کار رو انجام میده و خدا خیلی خیلی زود پاداش این کار نیکشون رو بهشون بر میگردونه و جالب اینه که اون دختر خانم هم خوب میشن و چند سال بعد براش عروسی هم میگیرن و الان صحیح و سالم هستن خدا رو شکر.

سرتونو درد اوردم برای اینکه بگم ایا ما واقعا تا حالا شده کاری رو از ته دل انجام بدیم و نتیجه اش رو هم به این زودی بینیم؟

سه شنبه 15 مرداد 1392  2:53 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

احترام گذاشتن به يك رهگذر، دادن جاي خود به خانمي سالخورده داخل اتوبوس، لبخند زدن به همسايه و...  مهرباني به صفتي كمياب تبديل شده است؛ ويژگي ‌اي كه براي آن ارزش خيلي زيادي قائل هستيم.

مي ‌دانستيد كه نيكي كردن سبب مي ‌شود كه احساس خوبي در ما به‌ وجود بياد و حتي با اين عمل در حق خودمان خوبي مي ‌كنيم

سه شنبه 15 مرداد 1392  3:33 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

افرادي كه در زندگي روزانه ‌شان مهربان‌ تر هستند و انگيزه، رفتار و عملكرد روزانه ‌شان بر پايه مهرباني و عطوفت است، همان افرادي هستند كه خود را خوشبخت ‌تر از ديگران مي‌ دانند. اين افراد همچنين وقايع شادي آور بيشتري را در زندگي تجربه مي‌ كنند. از اين‌ رو نيكي و محبت نه تنها براي اطرافيان خوشايند است بلكه براي خود فرد نيز منبع نشاط است.

سه شنبه 15 مرداد 1392  3:35 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نيكي كردن تاثير مفيدي بر خلق و خوي فرد نيكوكار، شخص ذي ‌نفع و حتي فردي كه تنها شاهد اين عمل بوده است و خلاصه همه افرادي كه با آن در ارتباط هستند مي‌ گذارد. به همين دليل تا جايي كه مي ‌توانيد نيكي كنيد!

سه شنبه 15 مرداد 1392  3:38 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زماني كه نيكي مي‌ كنيد در حقيقت در حق خودتان خوبي مي ‌كنيد. محبت و از خود گذشتگي موجب آرامش ذهن و مايه خشنودي است. زماني كه خود را نسبت به ديگران با محبت، خيرخواه و دست و دلباز نشان مي ‌دهيد، لذت خاصي به شما دست مي ‌دهد. اين در حالي است كه لذت و خوشي موجب كاهش ترشح كورتيزول، يكي از هورمون‌ هاي استرس، مي ‌شود. از اين گذشته، به همين دليل است كه "هانس سلي"، متخصص غدد و پيشگام در شرح پديده استرس، نيكي كردن را سفارش كرده و از آن به "از‌خودگذشتگي خودخواهانه‌" ياد مي‌ كند. به عبارتي ديگر، براي آن كه احساس خوبي داشته باشيد، عمل نيك انجام دهيد.

سه شنبه 15 مرداد 1392  3:39 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

از نظر منطقي، چنانچه مهرباني موجب خوشحالي بيشتر انسان شود و از افسردگي و استرس او بكاهد، همچنين مي ‌بايست سبب شود تا قضاوت بهتري در مورد خودمان داشته باشيم.

براي پي بردن به درستي اين موضوع، "سونيا ليوبوميرسكي" روانشناس دانشگاه استنفورد دانشجويان را به دو گروه تقسيم كرد و از نيمي از آنان خواست تا به‌ مدت 10‌هفته، اعمال نيكي چون احترام گذاشتن به ديگران، كمك كردن در شستن ظرف‌ ها و غيره انجام دهند. در آخر هفته مشخص شد افرادي كه به‌ طور مرتب اعمال نيك انجام داده بودند در مقايسه با افرادي كه هيچ عمل نيكي از آنان سر نزده بود، خلق و خوي بهتري داشتند و بهترين تصوير را از خود در ذهن داشتند.

سه شنبه 15 مرداد 1392  3:40 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

نقل قول tahmores

در یک جمله ساده میتوان گفت وقت خوبی میکنیم به خودمان خوبی میکنیم و وقتی بدی میکنیم  بازتابش باز هم به خود ماست اما باز خدا از بدی ها میگذزد

دو سوال مطرح میشه

چرا با این که میدونیم بازتاب خوبی برای خودمون خوبی نمیکنیم  ؟

چرا با این که میدونیم بازتاب بدی برای خودمون بدی میکنیم ؟

به نظر من خیلی ها منکر این قضیه هستند. برای خود من بارها پیش اومده که جایی خواسته یا ناخواسته در حق کسی بدی کردم به 24 ساعت نمی رسه که نتیجه کارمو دیدم و پشیمون شدم!

او خیلی وقتها پیش اومده که کار خوب انجام میدهیم و خیلی سریع نتیجه خوبی مان به خودمان بر می گردد.

اینکه می دونیم بازتاب بدی به خودمو بر میگرده و باز هم بدی می کنیم به خاطر عدم باور و اعتقاد قلبی هست. تازه وقتی نتیجه بدی به خودمون وارد می شه تلنگر می خوریم.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

سه شنبه 15 مرداد 1392  9:09 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

هر که از ما کند به نیکی یاد ××××× یادش اندر جهان به نیکی باد

غصه هایت را با «ق» بنویس

سه شنبه 15 مرداد 1392  9:14 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:
پاداش نیکوکارى زودتر از هر کار خوب دیگرى مى رسد و کیفر ستم و تجاوز زودتر از هر کار بد دیگرى گریبان مى گیرد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

سه شنبه 15 مرداد 1392  9:30 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها