0

آیه نورانی شب بیست و پنجم ماه مبارک رمضان

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:آیه نورانی شب بیست و پنجم ماه مبارک رمضان

امروزه که بشریت در عصر اکتشافات علمی قرار گرفته و دقیق ترین ابزارهای کاوش را در اختیار دارد و قدرتی یافته که در هر جنبه علمی، گروهی از دانشمندان را به کار گیرد تا از اسرار پنهان زمین و آسمان پرده بردارند و در زمینه های مختلف علوم انسانی به جمع آوری مقدمه ها و دریافت نتایج مشغول باشند و در طول قرن ها به جمع آوری دست آوردها بپردازند و در چنین حالی که اشکال نیمه پنهان، رو به کمال وضوح و حقایق، رو به درخشندگی نهاده اند، رخدادی شگفت انگیز با تجلی انوار الهی که بر محمد(ص) و در هزار و چهارصد و اندی سال پیش نازل شد، روی خواهد داد اگر آیه و یا حدیثی، یکی از حقایق کشف شده توسط بشر را در بر گرفته و حاوی دقت معجزه آمیز و بیان روشن و واضح باشد. قرآن کریم، ما را به این مسئله متوجه می گرداند

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:00 AM
تشکرات از این پست
mohammad98
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

منظور از «اختلاف لیل و نهار» یا این است که شب و روز یکى پس از دیگرى وارد بر زمین مى‏شوند، و هفته‏ها، ماهها و سالها را ترسیم مى‏کنند. و یا اختلاف ساعت شب و روز در اغلب بقاع مسکون زمین است، چون شب و روز تنها در اعتدال بهارى برابرند. از روز اول بهار به بعد در نقاط شمالى روزها رو به زیادت مى‏گذارد، یعنى روز طولانى‏تر از شب مى‏شود، در نتیجه هر روز از روز قبلش طولانى‏تر مى‏گردد، تا در اول تابستان به منتها درجه طول مى‏رسد، از آن روز به بعد روزها شروع به کوتاه شدن مى‏کند، تا در نقطه اعتدال پاییزى یعنى در روز اول پاییز دوباره برابر شب مى‏شود.
از شب اول پاییز به بعد شب رو به زیادت نهاده، تا به اول زمستان که نقطه نهایى طول شبها است برسد، دوباره از آن شب تا شب اول بهار رو به کوتاه شدن و در نهایت برابر روز شدن مى‏رود، و این جریان در مناطق جنوبى به عکس است، در نتیجه هر زمانى که در مناطق شمالى روزها رو به بلندى باشد، در مناطق جنوبى رو به کوتاهى است، و در عوض شبهاى آنجا به همان نسبت رو به زیادت مى‏گذارد.

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:01 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

این آیه شریفه مشتمل است بر حجت تمام عیارى بر یگانه بودن خداى تعالى در ربوبیت، براى اینکه لیل و نهار و آنچه در آسمانها و زمین آفریده حامل نظامى واحد و عمومى و متفقند، نظامى که امر موجودات زمینى و آسمانى و مخصوصا عالم انسانى را تدبیر مى‏کند، تدبیر واحد که اجزاء آن به یکدیگر متصلند، اتصالى که بهتر از آن تصور ندارد.

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:03 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

تفاوت دو کلمه «نهار» و «یوم»

دو کلمه «نهار» و «یوم» مترادفند، اما- بطورى که گفته شده- بین آن دو فرقى هست و آن این است که کلمه «نهار» علاوه بر معناى روز دلالت بر گسترش نور نیز دارد، و شاید به همین جهت بوده که تنها این کلمه در مقابل کلمه «لیل» استعمال مى‏شود بلکه کلمه یوم را در جایى استعمال مى‏کنند که عنایتى به افاده گسترش نور نداشته باشند، مثل مواردى که سخن از شمردن ایام باشد، که در چنین مقامى مى‏گویند: «عشرة ایام- ده روز» و «عشرین یوما- بیست روز» و ...، ولى گفته نمى‏شود «عشرة نهارات» و «عشرین نهارا» و ...

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:04 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

کافیه  دور روز به اسمان نگاه کنیم

آنقدر نظم میبینیم لحظه به لحظه  که حتی ثانیه ای نمیوانیم  وجود خدا را انکار کنیم

آفرينش و برپائى اينهمه كهكشانها و كرات بى شمار با آن منابع بى پايانش براى بشر, بدون ستون و پايه, كار غير خدا نمى تواند باشد.

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:05 AM
تشکرات از این پست
mohammad98 mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آسمانى كه با آنهمه كرات و منظومه ها و كهكشان هايش كه فكر بشر از درك عظمت آنها عاجز است, و هرقدر علم پيشرفت مى كند, نكات تازه اى براى بشر كشف مى شود و پى به عظمت آن مى برد, از نشانه هاى بارز خداى جهان آفرين است.
روزى بود كه انسان با چشم غير مسلح شمارش ستارگان را به پنج يا شش هزار مى رساند ولى با به وجود آمدن تلسكوپهاى قوى و با عظمت, شمارش تعداد ستارگان آسمان رو به فزونى نهاد تا جائى كه امروزه كهكشان ما كه يكى از كهكشانهاى بى شمار آسمان است, مى گويند بيش از يكصد ميليون ستاره دارد كه خورشيد ما با عظمت خيره كننده اش يكى از ستارگان متوسط آن به شمار مىآيد و غير از خدا هيچ كس از تعداد آنها خبر ندارد

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:06 AM
تشکرات از این پست
mohammad98 mina_k_h
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

إن فى اختلف الّیل و النهار ... لأیت

پیام ها :

* اختلاف شب و روز (کوتاه و بلند شدن هر یک از آن دو در طول سال) و تغییر فصلها، حاوى دلیلهایى روشن بر تدبیر و ربوبیت خدا نسبت به اهل زمین است.

* تمام هستى در حال تغییر و تغیّر است.

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:08 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

هر قدر علوم طبيعى, زمين شناسى, گياه شناسى و ... پيشرفت مى كند, كشفيات تازه اى درباره آفرينش زمين به دست مىآيد كه هركدام آيت و نشانه اى از نشانه هاى عظمت و قدرت خداست.

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:09 AM
تشکرات از این پست
mohammad98 mina_k_h
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

و ما خلق اللّه فى السموت

پیام :

جهان آفرینش، داراى آسمانهاى متعددی است .

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:10 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آيا مى شود گفت آفرينش آسمانها و زمين با آنهمه كهكشانها و اقمار متعدد و بى شمارى كه دارند, به طور اتفاقى به وجود آمده اند؟ يا بيهوده خلق شده اند؟. كه چنين چيزى را هيچ عقلى باور نمى كند چرا كه كار بيهوده از حكيمى مطلق مانند خداوند بزرگ صادر نمى شود. پس خلقت اينهمه كهكشانها هدفى را دنبال مى كند كه خود خلاق عالم در آيات متعددى اشاره به هدف از آفرينش آنان مى نمايد كه از جمله آنها هدف از خلقت ماه و خورشيد كه هركدام جزئى از اجزاى كهكشانهاى آسمانها مى باشند.

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:10 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

حركت ماه و خورشيد امر ساده و آسانى نيست زيرا آفتاب در طلوع خود كارها را از دو جهت شروع مى كند: از جهتى موجودات زنده را در هوا و دريا به حركت درمىآورد و از جهتى با نور خود پرندگان و چرندگان و ساير جانداران را به راه انداخته و براثر حرارت آن, زمين براى حيات و زندگى آماده مى شود

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:12 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

و ما خلق اللّه فى السموت و الأرض لأیت

پیام :  

*جهان آفرینش، کتاب خداشناسى

*هر پدیده اى در جهان آفرینش، حاوى دلیلهاى روشن بر تدبیر و ربوبیت بى همتاى خداوند است.

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:12 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

مى دانيم كه آمار و ارقام و حساب و تاريخ روز و ماه و سال چه اهميتى در زندگى بشر دارد چرا كه بشر براى قراردادها و فعاليت هاى اجتماعى, سياسى, تجارى و اقتصادى و كشاورزى و ساير امور زندگى نياز به نظم دارد. و اين نظم نعمتى براى بشر از طرف پروردگار است. اهميت اين نعمت وقتى روشن مى شود كه زندگى را بدون آن بررسى نمائيم مثلا فكر كنيم كه اگر خورشيد شبها هم مى تابيد, همه چيز در اثر گرماى حاصل از آن ذوب مى شد و يا اصلا نمى تابيد همه چيز يخ مى زد و ....

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:13 AM
تشکرات از این پست
mohammad98
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

مسلم است كه آسمانها و زمين به اين پهناورى و عظمت, ميليونها سال است كه هركدام با نظم خاصى به گردش خود ادامه مى دهند و اختلالى به وجود نيامده, خالق توانائى چون خداوند دارد. و برپائى اينهمه كرات و كهكشانها بدون ستون و پايه كار غير خدا نمى تواند باشد.
جالبتر اين كه اين نظم و ترتيب آسمانها و زمين علاوه بر منافع بى شمارى كه براى بشر دارد, پيامى هم دارد و آن اين كه انسانها هم بايد در تمام كارهاى خود نظم داشته باشند. حتى در خواب و خوراك و زندگى خصوصى و مشترك زيرا بدون اقامه دليل و برهان اين مسإله براى همگان تجربتا ثابت شده است كسانى كه در كارها و زندگى روزمره خود نظم دارند, موفق هستند.

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:16 AM
تشکرات از این پست
mohammad98 mina_k_h
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

و ما خلق اللّه فى السموت و الأرض

پیام ها :  

خدا، آفریننده تمامى پدیده هاى جهان هستى است.

هر پدیده اى در جهان آفرینش، حاوى دلیلهاى روشن بر تدبیر و ربوبیت بى همتاى خداوند است.

یک شنبه 13 مرداد 1392  3:27 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
دسترسی سریع به انجمن ها