0

آیه نورانی شب بیست و چهارم ماه مبارک رمضان

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:آیه نورانی شب بیست و چهارم ماه مبارک رمضان

از شریفه : والی ربک المنتهی و الی الله المصیر و بعضی روایات مربوط به جهنمیان و بهشتیان دانسته می شود که سیر تکامل در نفس انسانی توقف ناپذیر است هرچند فلاسفه نتوانسته اند مبانی آن را درک و اثبات کنند . البته بحث تکامل برزخی در فلسفه هم ظاهرا مطرح است اما سخن آیات و روایات برتر از این است .
البته نقش مال و بنون در تکامل انسانی خیلی بیشتر از صورت آنها در نفس است بلکه تعامل صحیح الهی در ارتباط با اینها موجب این سعادتهاست

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 12 مرداد 1392  5:21 PM
تشکرات از این پست
saeedakh mohammad98
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

مال وفرزند هر چه هستند ،باعث تعالی روح می گردد و این مطلب فقط در دار مادی مصداق دارد.....چون باقی هستند به بقای تاثیر و این تاثیر چون در دار مادی قرار دارد نتیجتا به اعتبار ماده مصداق دارد.پس اینها تعلقات وجودی برای شخص حساب نمی گردند بلکه اثر خیر اینها برای شخص تعلقی حاصل می کند وان نیز در دار مادی است

شنبه 12 مرداد 1392  5:23 PM
تشکرات از این پست
saeedakh mohammad98
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نه مال به کار آمد، و نه مقام، و امروز با دست تهی، و در نهایت ذلت و شرمساری، در دادگاه عدل الهی حاضرم. همه اسباب نجات قطع شده، قدرتم برباد رفته، امیدم از همه جا بریده است. این است حرف کسی که در اخرت است

شنبه 12 مرداد 1392  7:02 PM
تشکرات از این پست
saeedakh mohammad98
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

انسان نوعاً کارهای مهم و مشکلات اساسی و پیچیده‌ی دنیوی را با پول و نیروی انسانی همچون فرزند، دوست، اقوام و... حل و فصل می‌کند، لیکن در آخرت هیچ یک از این‌ها سودبخش نیست و گرهی را نمی‌گشاید. روزی که مال و فرزندان به حال انسان هیچ سود نبخشد و تنها آن کس سود برد که با دل پاک و با اخلاص، خالی از شرک و ریب به درگاه خدا آید. در حقیقت این دو سرمایه مهم زندگی دنیا، اموال و نیروهای انسانی در آنجا کم‌ترین نتیجه‌ای برای صاحبانش نخواهد داشت، و به طریق اولی سایر سرمایه‌های این جهان که در رتبه‌های بعد از این دو قرار دارند سودی نخواهد بخشید.

شنبه 12 مرداد 1392  7:03 PM
تشکرات از این پست
saeedakh mohammad98
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

منظور  از مال و فرزندان، مال و فرزندانی نیست که در طریق جلب رضای خدا به کار گرفته شده باشند، بلکه تکیه روی جنبه‌های مادی مسأله است، منظور این است که سرمایه‌های مادی در آن روز مشکلی را حل نمی‌کند، اما در صورتی که در طریق اطاعت فرمان پروردگار قرار گیرند سرمایه مادی نخواهند بود، رنگ الهی و صبغه الله به خود می‌گیرند و" الباقیات الصالحات" محسوب می‌شوند

شنبه 12 مرداد 1392  7:04 PM
تشکرات از این پست
saeedakh mohammad98
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

در حقیقت این دو سرمایه مهم زندگی دنیا، اموال و نیروهای انسانی در آنجا کم‌ترین نتیجه‌ای برای صاحبانش نخواهد داشت، و به طریق اولی سایر سرمایه‌های این جهان که در رتبه‌های بعد از این دو قرار دارند سودی نخواهد بخشید

شنبه 12 مرداد 1392  7:05 PM
تشکرات از این پست
saeedakh mohammad98
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

سلام به دوستان

این ایه به انسانهایی اشاره دارد که برای پیشبرد اهداف خود  متوسل به مال وثروت میشوند تا از کیفر و مجازات گناه فرار کنند 

شنبه 12 مرداد 1392  7:24 PM
تشکرات از این پست
mohammad98
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

معمولا انسانها براى نجات از چنگال مجازات و كيفر در دنيا يا متوسل به غرامت مالى مى شوند، و يا از نـيـروى يـاور و شـفيعى كمك مى طلبند، ولى در قيامت تمام اسباب و وسائل مادى كه در اين جهان براى رسيدن به مقاصد، معمول است از كار مى افتد و پيوندها بريده مى شود.

و به اين ترتيب قرآن روشن مى كند كه تنها وسيله نجات در آن روز ايمان وعمل صالح است ، حتى دايره شفاعت محدود به كسانى است كه سهمى از اين دورا داشته باشند نه آنها كه پيوندهاى خود را بكلى از خدا و اوليااللّه بريده اند.

شنبه 12 مرداد 1392  7:25 PM
تشکرات از این پست
mohammad98
دسترسی سریع به انجمن ها