0

درکارتشکیلات اهل نصرت و یاری باشید، اما چگونه...؟

poya20
poya20
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 39

گفتاری از حجه الاسلام نظافت درخصوص اخلاق تشکیلاتی
در تشکیلات اسلامی هر کسی نسبت به همه احساس مسؤولیت دارد. روایت: هیچ بدنی ضعف نشان نمی‌دهد نسبت به آن کاری که انگیزه‌اش قوی است. اگردر هر کاری که انگیزه‌های قوی‌ای داشته باشیم، عمق و تداوم آن کار ضمانت پیدا می‌کند. کسی که می‌خواهد کار فرهنگی انجام دهد، باید به کارش اعتقاد داشته باشد و ضرورت این کار را درک کرده باشد.

امام علی (ع):  روز قیامت باید پاسخگو باشید حتی نسبت به زمین و حیوان

امام علی (ع): بترسید از خدا نسبت به بندگان خدا و نسبت به شهرها.

- انسان از آن‌جایی که مختار است، پاسخگو نیز باید باشد. انسان گل سرسبد هستی است پس نسبت به انسان‌ها ما باید پاسخگو باشیم و البته انسان در ابتدا باید نسبت به خودش پاسخگو باشد.

قرآن کریم می‌فرماید: (علیکم انفسکم) خودتان را فراموش نکنید. به خودتان بپردازید (قوأنفسکم و اهلیکم نارا) ابتدا خودتان را حفظ کنید و نجات دهید و بعد دیگران را.

- نکاتی برای تعمق بخشیدن به اعتقادات و انگیزه‌ها

1- مسؤولیت پذیری

2- دردمندی؛ کسی که احساس درد نسبت به مسایل دیگران ندارد، در حقیقت مرده است.

- علامت سلامت دل آدمی درد است. کسی که احساس درد نسبت به مسایل دیگران ندارد، در حقیقت مرده است.

- بی‌دردی خودش درد بزرگی است. همین که ما درد نداریم مریض هستیم.

- برای بیماری تو همین بس که تو شب با شکم سیر بخوابی و اطرافیان تو گرسنه باشند.

- انسان‌های ضعیف تحت تأثیر جو محیط­اند و انسان‌های قوی تأثیرگذار بر محیط هستند.

- انسان متقی موج ایجاد می‌کند موج او را نمی‌برد.

- امام علی (ع)– نامه­45: دلم را خوش کنم که نام من مسؤول است. به من می‌گویند امیر و در مشکلات روزگار با زیردستانم شریک نباشم. که اگر این‌طور نباشد، شده‌ام حیوان. حیوانی که غصه‌اش علفش است و یا حیوانی که در بیابان رهاست و همیشه به دنبال پر کردن شکم خود است.

3- زکات؛ هر چیزی زکاتی دارد و زکات علم، نشر دادن آن است.

- رسول اکرم (ص): علم سکوت است و استماع است و فهم است و عمل کردن است و نشردادن.

- من برای این‌که خودم را رشد دهم آن‌چه را که می‌دانم به اهلش می‌دهم.

4- کمک به برداشتن باری که بر دوش ولی است.

قرآن کریم می فرماید: ای مؤمنان یاد خدا باشید. حضرت عیسی پرسید: چه کسی یار من است. هواریون گفتند: ما یار خدا هستیم. (آیه آخر سوره صحف)

در دعای عهد داریم: ما را از یاوران، از پیروان قرار بده. از کمک کنندگان قرار بده و از مدافعان. (کسی که بی‌غیرت نیست)، مدافع امام زمان (عج) و دین و ارزش‌ها.

امام رضا (ع): خداوند رحمت کند کسی را که امر ما اهل بیت (ع) را زنده کند، سؤال کردند چگونه؟فرمودند: علوم ما را یاد بگیرید و به دیگران یاد بدهید.

- در کار تشکیلاتی در ابتدا باید جذب کرد. (مقدمه کار تشکیلاتی)

- نیروهایی که هم هدف و هم دل باشند و پشت سر رهبر تشکیلات حرکت می‌کنند.

- هر نیروی بالا دستی در تشکیلات پدر و رهبر نیروهای زیردست خود است.

- در تشکیلات اسلامی هر کسی نسبت به همه احساس مسؤولیت دارد.

درکارتشکیلات اهل نصرت و یاری باشید،اما چگونه...؟ با قلب، دست ، زبان

- با قلب یعنی: در عشق آن‌ها بسوز و عاشق آن‌ها باش، دغدغه و غصّه آن‌ها را داشته باش.

کافی است دغدغه داشته باشیم تا خداوند راه‌های متفاوت را برای ما نمایان کند. چرا که در قرآن کریم می‌فرماید: (والذین فینا لنهدینهم سبلنا) چرا که این مجاهده قلبی هم هست.

- با دست یعنی: عمل، کار کردن، حرکت کردن

- با زبان: انسان‌هایی که اهل عمل هستند، زبان آن‌ها به حرف آن‌ها اثر دارد.

خداوند در قرآن می‌فرمایند: (چه کسی گفتارش نیکوتر است از آن کسی که دعوت می‌کند و البته خودش هم عمل صالح انجام می‌دهد (فقط حرف نزده است.) و می‌گوید که من از مسلمین هستم.)

تنظیم: محمد قاعدی فرد

سه شنبه 8 مرداد 1392  10:13 PM
تشکرات از این پست
mohsenaa1138
دسترسی سریع به انجمن ها