0

آیه نورانی شب نوزدهم ماه مبارک رمضان

tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

آیه نورانی شب نوزدهم ماه مبارک رمضان

آیه       نورانی     شب       نوزدهم     ماه      مبارک       رمضان

سوره نساء /ایه1

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑

سوره نساء /ایه1

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒسوره نساء /ایه1   Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ      

یک شنبه 6 مرداد 1392  6:43 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh fatemeh313 saeedakh S4D3GH mohammad98 hessamnice ravabet_rasekhoon mina_k_h nimaf147
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

پاسخ به:آیه نورانی شب نوزدهم ماه مبارک رمضان

به نام خدا

سلام به دوستان

خدا در همه حال ناظر بر اعمال ما است پس کاری نکنیم که شرمنده خودمون و خدا باشیم

دوشنبه 7 مرداد 1392  1:13 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh S4D3GH mohammad98 hessamnice mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

مراقب نگاه های خدا باشیم!

رقیب و حاضر و ناظر بودن خدا در این عالم از باب ربوبیت اوست، نوع دیدن خدا به بندگانش از باب تربیت و شبیه مراقب والدین از فرزندانشان است.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 7 مرداد 1392  1:23 AM
تشکرات از این پست
S4D3GH saeedakh mohammad98 hessamnice mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

در قرآن آمده که روز قیامت روزی است که شهود برمی خیزند و شهادت می دهند، نکته اینکه فقط یک شاهد در آن زمان وجود ندارد بلکه شاهدان متعدد هستند. خداوند اولین و برترین شاهد روز قیامت است، در آیات زیادی داریم که خداوند شاهد بر اعمال و مراقب رفتار ماست

دوشنبه 7 مرداد 1392  1:24 AM
تشکرات از این پست
S4D3GH saeedakh mohammad98 hessamnice mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نگاه خدا نگاه بازپرس گونه نیست و اصل نگاهش برای تربیت است.

امیرمومنان در یکی از حکمت های نهج البلاغه می فرماید: بپرهیزید که خدا را در خلوتهایتان معصیت کنید. انسان باید هم از معصیت او بپرهیزد و هم از طرف دیگر خوشحال باشد که تحت نظارت چنین چشمان مهربانی است. آدم زرنگ از این مراقبت دائم استفاده می کند و هنگامی که در زندگی کم می آورد، این شاهد بودن خدا برای او کمک محسوب می شود.

دوشنبه 7 مرداد 1392  1:40 AM
تشکرات از این پست
saeedakh mohammad98 hessamnice mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

شخصی خدمت امام حسین(علیه السلام) رسید و گفت: من مرتکب گناه می شوم و اراده ام برای ترک گناه ضعیف است. امام در پاسخ فرمود: 5 کار را انجام بده بعد هر گناهی خواستی مرتکب شو؛ از رزق خدا استفاده نکن و هر گناهی خواستی بکن، از حکومت و ولایت خدا بیرون برو و هرگناهی خواستی بکن، یک جای خلوت که کسی در آن نباشد پیدا کن، وقتی فرشته مرگ خواست جانت را بگیرد او را از خودت دفع کن، زمانی که ملک دوزخ که مالک نام دارد خواست تو را وارد جهنم کند مقاومت کن و داخل نشو.

دوشنبه 7 مرداد 1392  1:47 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

در مناجات شعبانیه که مورد تاکید همه ائمه(علیه السلام) است آمده: خدایا گناهانی را بر من پوشاندی و حال آنکه من محتاجم تا در آخرت آنها را بپوشانی. تو به هیچ یک از بندگان صالحت نشان ندادی. خدایا در مقابل بینندگان آخرت هم مرا رسوا نکن.

دوشنبه 7 مرداد 1392  1:54 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

شخصی خدمت امام رضا‌(ع) آمد و عرض کرد:«برای من و خانواده‌ام دعا کنید». امام فرمود: مگر دعا نمی‌کنم:

«والله ان اعمالکم لتعرض علیَّ فی کل یومٍ و لیلة».

به خدا سوگند، اعمال شما هر شب و روز بر ما عرضه می‌شود.

راوی می‌گوید، این سخن بر من گران آمد، امام متوجه شد و به من فرمود: اما تقرا کتاب‌الله عزوجل «و قل اعملو فسیری الله عملکم و رسوله‌ و المومنون ...»، و هو و الله علی‌بن ابیطالب‌(ع).

آیا کتاب خداوند عزوجل را نمی‌خوانی که می‌فرماید: عمل کنید خدا و پیامبرش و مومنان عمل شما را می‌بینند. به خدا سوگند منظور از مومنان علی‌بن‌ابیطالب (و امامان دیگر از فرزندان او) هستن

دوشنبه 7 مرداد 1392  2:08 AM
تشکرات از این پست
mohammad98 hessamnice mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

علت شیعه شدن یک سنی

از عبدالرحمان پرسیدند  چرا شیعه شدی  و به امامت امام هادی‌ (ع) معتقد گشتی؟ گفت: امری مشاهده کردم که موجب شد  چنین اعتقادی را بپذیرم من مردی فقیر بودم برای گرفتن کمک به دربار متوکل رفتم آن روز متوکل دستور داده بود تا علی بن محمد بن الرضا‌(ع) احضار شود به یکی از حاضران گفتم این مرد کیست؟ گفت او مردی علوی است که رافضیان معتقد به امامت‌اش هستند و متوکل او را برای کشتن حاضر کرده است، دیدم امام سوار بر اسب آمد و مردم از سمت راست و چپ در دو صف ایستاده و به او نگاه می‌کنند، هنگامی که او را دیدم، محبتش در دلم افتاد بنا کردم در دل خود برای او دعا کردن که خداوند شر متوکل را از او دفع کند او پیشاپیش می‌آمد و به یال اسبش نگاه می‌کرد، ولی به راست و چپ نگاه نمی‌کرد من پیوسته در دل به او دعا می کردم هنگامی که کنارم رسید صورتش را به سویم گردانید، آنگاه فرمود: خداوند دعایت را مستجاب کند و عمرت را طولانی و مال و فرزندانت را زیاد گرداند از هیبت او بر خود لرزیدم و در میان رفقایم افتادم، پرسیدند چه شده؟ گفتم: خیر است و به هیچ مخلوقی نگفتم. خداوند متعال به برکت دعای او راه‌های مال و ثروت بر من گشود من به امامت این شخص معتقدم که آن چه در دلم بود دانست و خداوند دعایش را درباره‌ام مستجاب کرد.

دوشنبه 7 مرداد 1392  2:14 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

امام خمینی می فرمایند:انسان باید همواره به این نکته توجه داشته باشد که خداوند در هر حالی شاهد و ناظر اعمال و کارهای او است. اگر انسان متوجه باشد که خداوند همه‌جا وجود دارد و در هر حالی اورا می­بیند، گناه نمی­کند و دائماً مراقب کارهای خودش است. حضرت امام خمینی می­فرمودند: عالم محضر خداست، در محضر خدا معصیت نکنید

دوشنبه 7 مرداد 1392  2:18 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

انسان عارف، عالم را محضر خدا  و او را شاهد، حاضر و ناظر بر جمیع امور می­داند. چنین اعتقادی، نه تنها مانع از انجام گناه و خلاف از انسان می­شود؛ بلکه سبب آسان شدن تحمّل سختی­ها و مصیبتها نیز می‌گردد. روایت شده که مردی خدمت امام حسین (ع) آمد و گفت: می­ خواهم گناه نکنم ولی نمیتوانم، مرا موعظه‌ای کن (تا مانع صدور گناه از من شود). امام فرمود: پنج کار انجام بده و بعد از آن، هرچه خواستی گناه کن (وگرنه دست از گناه بکش).
     1روزی خدا را نخور و بعد هرچه خواستی گناه کن.
  2از ولایت خدا خارج شو و سپس هرچه خواستی گناه کن.
    3جایی پیدا کن که خدا تو را نبیند و بعد هرچه خواستی گناه کن.
    4آنگاه که ملک‌الموت برای قبض روح تو آمد، اگر می­توانی او را از خود دور کن و از دستش نجات پیدا کن، برو و هرچه می­خواهی گناه کن.
  5وقتی مأمور جهنّم خواست تو را وارد جهنّم کند اگر می­توانی داخل نشو و هر چه می­خواهی گناه کن.

دوشنبه 7 مرداد 1392  2:36 AM
تشکرات از این پست
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

آیت الله بهجت(ره) در رهنمودهایی به نوجوانان و جوانان، از آنان می خواهند که ملتفت باشند که خدا ناظر بر تمام اعمال ماست:

«شما مدرسه می روید، معلم خودتان را ملتفت باشید در صراط مستقیم باشد. اگر معلم را با رشوه و غیر رشوه، منحرف کردند دیگر کار بچه ها زار است، چرا؟

به جهت اینکه او، از راه مستقیم یا غیر مستقیم، باطل خودش را به بچه ها می فروشد، به این بچه ها می خوراند

ملتفت باشید! خیلی احتیاط بکنید! احتیاط شما هم فقط در همین است که از یقین، تجاوز نکنید، بلکه امروز بزرگها هم همین جورند، باید خیلی سعی بکنید که غیر یقین را، داخل یقینیات ما نکنند، آب را توی شیر ما نریزند!

اگر یک نفر، هزار کلمه حقیّ گفت، این هزار کلمه را خوب تأمل بکنیم، و از او بگیریم، بعد[ تأمل کنیم که] هزار و یکم هم درست است؟ [یا] نه آن ظنّ است، یقین نیست. هر کلمه ای از هر کسی شنیدید، دنبال این بروید که « آیا این صحیح است، تام است، مطابق با عقل و دین هست، یا نه؟ » [و بدانید که] در وقتی [که] ما خلوت کردیم [ خداوند] مطلع است، وقتی جلوی مردم هستیم مطلع است، حرف می زنیم مطلع است، ساکتیم مطلع است.

همین که شخص مطلع شد: [که] « صاحب این خانه، صاحب این عالم، از هر فرد فرد، به تمام افعال و تروک، به تمام نوایا، مطلع شد، آنچه که نیت کرده و می کند، آنها را هم مطلع است؛ بلکه نیّت خیر را می نویسد؛ نیت شّر را نمی نویسد تا شّر محقق نشده؛ شر هم که محقق شد، یک مقدار صبر می کند تا ببیند، توبه می کند یا نه، برمی گردد یا نه »؟ کار تمام است.

مقصود، همین که انسان بداند که خدا می داند، کار تمام شد، دیگر معطل نباشد، همه چیز را تا به آخر می فهمد [که] چه باید بکند و چه باید نکند، از چه منتفع می شود و از چه متضرر می شود، [خداوند] ما را می بیند.

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

دوشنبه 7 مرداد 1392  2:37 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hessamnice mina_k_h
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

خدا شما را می بیند / مراقب اعمال خود باشید /

روایت است عابدی روزی با چند نفر از بهترین یاران و مریدان خود نشسته بود . عابد رو به یاران خود کرد و گفت .ای بندگان پاک ومومن خدا امروز از شما میخواهم هر کدام مرغی گرفته و بدون آنکه کسی متوجه شود یا ببیند مرغ را سر بریده .و نزد من بیاورید مریدان نیز قبول کرده ورفتند . بعد از چند ساعت آنان بازگشته و در کنار استاد خود نشستد . عابد از تک تک آنان پرسید که کجا مرغ را سر بریدند . اولی گفت ای استد به بیابان کنار شهر رفتم هیچ کس نبود مرغ را کشتم . دومی گفت در خرابه متروکی کشتم . سومی وچهارمی نیز هریک جای خلوتی را گفتند/ عابد به نفر پنجم نگریست و دید که او مرغ را سر نبریده . از وی پرسید که چرا ... / و او در پاسخ چنین گفت ای استاد هر جا رفتم . دیدم یکی نظاره گر اعمالم هست ./ راهب رو به وی کرد و گفت که ای بنده مومن خدا خوش بحالت که از خدای خود غافل نیستی . /

دوشنبه 7 مرداد 1392  2:44 AM
تشکرات از این پست
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

این دنیا مجهز به دوربین مدار بسته است ؛ خداوند شما را می بیند ...

ثامن تم:این دنیا مجهز به دوربین مدار بسته است ...

دوشنبه 7 مرداد 1392  2:47 AM
تشکرات از این پست
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

در قرآن آمده که روز قیامت روزی است که شهود برمی خیزند و شهادت می دهند، نکته اینکه فقط یک شاهد در آن زمان وجود ندارد بلکه شاهدان متعدد هستند. خداوند اولین و برترین شاهد روز قیامت است، در آیات زیادی داریم که خداوند شاهد بر اعمال و مراقب رفتار ماست. رقیب و حاضر و ناظر بودن خدا در این عالم از باب ربوبیت اوست، نوع دیدن خدا به بندگانش از باب تربیت و شبیه مراقب والدین از فرزندانشان است. 

دوشنبه 7 مرداد 1392  2:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها