0

آیه نورانی شب هجدهم ماه مبارک رمضان

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به: آیه نورانی شب هجدهم ماه مبارک رمضان

هر كسي كه خود را از ياد خدا به كوري بزند و آن را ناديده بگيرد، شيطاني بر او گماريم تا قرين و همنشين او شود، اين شياطين آنها را از ياد حق باز مي دارند در حالي كه آنها مي پندارند از هدايت شدگانند، تا آن زمان كه نزد ما بيايد براي حساب و كتاب، گويد اي كاش بين من و تو به اندازه مسافت شرق و غرب فاصله بود تو چه همنشين بدي بودي.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 6 مرداد 1392  6:58 PM
تشکرات از این پست
montazereagha saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

مرحوم علامه طباطبائي در این باره می گوید: اينكه مي پندارند در راه حق هستند در حالي كه درآن راه نيستند نشانه همنشيني با شيطان و تحت سلطه شيطان درآمدن است. انسان مطابق طبع اوليش، به حقيقت گرايش دارد اما وقتي كه حقيقت براو عرضه شد و او به خاطر متابعت از هواي نفس از حق روي گرداند، خدا بر دلش مهري مي زند و چشمش را به حق نابينا و او را قرين شيطان مي كند و آن حقيقتي را كه بر طبق فطرت، به آن گرايش داشت، بر باطل تطبيق مي كند و در راه باطل قرار مي گيرد در حالي كه مي پندارد در راه حق گام بر مي دارد.اين همان پرده اي است كه در دنيا بر دلهايشان زده شده و در قيامت كنار مي رود.

یک شنبه 6 مرداد 1392  6:59 PM
تشکرات از این پست
montazereagha saeedakh
montazereagha
montazereagha
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 700

«الذِّکر مِفتاحُ الصَّلاح؛ یاد خدا کلید اصلاح رفتار است».

پیوسته بودن ارتباط با خدا در قالب عبادت و ذکر، سبب دوری از معاصی و اصلاح عیب هاست. کارکرد روانی تلقین به نفس آن است که پس از تکرار چیزی در زبان اثر آن در عمل ظاهر شود. تکرار یاد خدا، سبب غفلت زدایی و توجه به عواقب امور خواهد شد

ترسم که شعر سنگ مزارم این شود :

" او جمال یوسف زهرا ندید و رفت... "

اللهم عجل لولیک الفرج...

یک شنبه 6 مرداد 1392  7:00 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

همچنين قرآن كريم در آیه 2 سوره فصلت درباره همنشيني با شيطان مي فرمايد: و ما براي آنها همنشيناني از شياطين قرار داديم كه آنها، آنچه را كه در پيش روي و پشت سر آنها قرار داشت"متاع دنيا" زينت دادند و سرنوشت امتهاي پيشين از انس و جن درباره آنها عملي شد. به راستي آنها در زمره زيانكاران بودند. همچنين درباره كافران در آیه 83 سوره مریم می فرماید: آيا نديدي كه ما شيطانها را بر كافران فرستاديم در حالي كه آنها را به شدت به شر و فساد تحريك مي كنند.

یک شنبه 6 مرداد 1392  7:01 PM
تشکرات از این پست
montazereagha saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

البته قرآن در آیه 99 سوره نحل درباره سلطه شيطان بر گنهكاران مي فرمايد: شيطان هيچگونه سلطه اي بر ايمان آوردگاني كه بر خدا توكل مي كنند، ندارد و همانا سلطه اش بر كساني است كه او را ولي خود مي گيرند و نيز بر كساني است كه به خداي تعالي شرك مي ورزند. مفاد مجموعه اين آيات، چنين است كه كساني كه به دنبال هواي نفس خود حركت كنند، خدا در دنيا شيطانهايي بر آنها مي فرستد كه همنشينان آنان باشند و پيوسته آنها را به شر و فساد تحريك كنند تا جايي كه آنها را تحت سلطه خود درآورند و بدون هيچ چون و چرايي دستورات آنها را اطاعت و اجرا كنند. در اين صورت زبان آنها زبان شيطان، قلب آنها قلب شيطان و چشم آنها چشم شيطان است. اينها در واقع آلت كار شيطان هستند و جز شر از آنها متوقع نيست، در حالي كه مي پندارند كارشان بهترين كار و راهشان بهترين راه است. از اين جهت به فكر نمي آيند و از باطل بر نمي گردند. اين حالت، كيفر كردار آنها است كه به فطرت خداجويي و حقيقت گرايي و توجه به خيرات، پشت كرده اند.

یک شنبه 6 مرداد 1392  7:04 PM
تشکرات از این پست
montazereagha saeedakh
montazereagha
montazereagha
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 700

همین که انسان در بیشتر زمان ها ظاهرا متوجه خدا باشد، سبب می شود باطن وی نیز در پی به دست آوردن رضایت پروردگار باشد و ریشه معاصی و عیوب که غفلت و دوری از خداست، از میان برود. علاج بیماری های روحی و روانی همچون حسد، عجب، کینه و دروغ، جز با توجه به سرچشمه زیبایی ها نخواهد بود. مولوی چه نیک سروده:

ذکر حق پاک است و چون پاکی رسید رخت بربندد برون آید پلید
می گریزد ضدها از ضدها شب گریزد چون برافروزد ضیاء

ترسم که شعر سنگ مزارم این شود :

" او جمال یوسف زهرا ندید و رفت... "

اللهم عجل لولیک الفرج...

یک شنبه 6 مرداد 1392  7:05 PM
تشکرات از این پست
saeedakh nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

بدون شک گناه آثار و عواقبی دارد که در این دنیا هم فرد گناهکار را گرفتار می کند. از جمله كيفرهاي گناهان در دنيا اين است كه خدا شيطان را همنشين و رفيق انسان مي كند تا پيوسته او را به گناه تحريك كند و با وسوسه هايش آمال و آرزوهاي او را طولاني نمايد و سرانجام او را از راه حق منحرف و دنيا و آخرتش را تباه سازد.

یک شنبه 6 مرداد 1392  7:13 PM
تشکرات از این پست
saeedakh
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

یک سوال پیش میاد. اونم اینکه چگونه ممکن است که خدای رحمان فقط به علت یک اشتباه انسان شیطانی برای او قرار دهد تا همراه او شود؟

معنای آیه این است که نتیجه سرپیچی از دستورات الاهی و غفلت از یاد خداوند در مسیر زندگی، همراهی شیطان را به دنبال دارد، و روی گردانی از یاد خدا تنها یک اشتباه و گناه کوچک نیست، بلکه موضوعی است که به دلیل گناهان کوچک و بزرگ در طول زمان حاصل می شود. به بیان دیگر، غافل شدن از یاد خدا بر اثر ارتکاب گناهان، نتیجه طبیعی اش فاصله از خدا و همنشینی با شیطان است که با رحمانیت خداوند تضادی ندارد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

یک شنبه 6 مرداد 1392  8:05 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

امام علی (ع) در تفسیر این آیه می فرمایند: هر کس به گناه آلوده شود، از یاد خدا رو گردان می شود، و هر که از آن کس که خدا به طاعتش فرمان داده پیروی نکند، شیطانى برایش مشخص شود که پیوسته قرین او باشد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

یک شنبه 6 مرداد 1392  8:06 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

بزرگترین صدمه ای که در زمینه بندگی خدا ممکن است بخوریم غفلت از یاد خداست،یاد خداوند وبالتبع برای او کار کردن(اخلاص) وسوسه های نفس وشیطان را از انسان دور می کند و در طی مسیر به سوی کمال ما را یاری می رساند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

یک شنبه 6 مرداد 1392  8:08 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

امام كاظم عليه السلام از در خانه بُشر حافى مى گذشت . آواز طرب انگيز و صداى ادوات لهو و لعب شنيد.از كنيز وى كه جلو منزل ايستاده بود ، پرسيد: صاحب تو آزاد است يا بنده ؟
كنيز گفت : آزاد است .
فرمود: راست گفتى ، اگر او بنده بود، با خداى خويش مخالفت نمى كرد.
كنيزك ، مطلب را به مولاى خود اطلاع داد.
بشر ناگهان رنگ از رخسارش پريد، از جاى برخاست ، و با پاى برهنه دنبال امام دويد. از وى پوزش طلبيد و توبه نمود. از آن پس به بشر حافى شهرت يافت .(کتاب کشکول جبهه از موسسه فرهنگی نور)

غصه هایت را با «ق» بنویس

یک شنبه 6 مرداد 1392  8:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها