سلام حسین آقای عزیز . عزادار هات قبول باشه دادش . اگر اینجوری سوال میکنم فقط برای ارزیابی و طرز فکر دیگران است چون من این مدل سوال رو تا به حال از 3 نفر کردم و جواب های مشابه گرفتم . پس همین جا از تو معذرت خواهی میکنم اگر جسارت و پرو ی کردم حسین جان .
1- کدام یک از جمله های زیر ناراحتت میکنه . جلوی اون جمله عدد 8 بزار و عکس العملت رو کوتاه بنویس
گفتی دوست داری همسر آینده ات چادری باشه فرض بعد از ازدواج فهمیدی که چادری نیست وقبول نمی کنه که چادر بپوشه =
از بعضی جواب دادن به سولات انگار که وقتی عصبانی میشی نمی تونی جلو خودت رو بگیری و خون جلو چشمات رو میگیره . فرض فهمیدی اون .... یک دوست به غیر تو داره اون وقت =
فرض فهمیدی اون ...... چند تا وب لاگ در بلوگ فا داشته بدون اینکه روحت خبر داشته باشه =
فرض فهمیدی اون ..... تو فیس بوک عضو بوده و عکس خودش رو اونجا گذاشته و با .... ارتباط نتی داره =
با توجه به سوال های بالا با یک چنینی فردی تصمیم به ازدواج میگیری ؟
2- فرض 25 سال داری ( آخه گفتی 25 سالگی به بعد ) آیا حاضری با یکی از کاربران محترمه راسخون ازدواج کنی ؟
3- آیا به نظرت فرقی بین دوست داشتن و غیرت هست ؟ کمی توضیح بده
4- رو صندلی نشستی و همه کاربرا از تو کلی سوال کردن و تو کلی جواب دادی . آیا تو زندگی شخصی تو کسی وجود داره که تو نمی خوای صندلی داغ تو رو بخونه ؟
اون ............= gf