0

آیه نورانی شب شانزدهم ماه مبارک رمضان

saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

پاسخ به:آیه نورانی شب شانزدهم ماه مبارک رمضان

نقل قول tahmores

ببینید داداش سعید

حرفتون درسته  ما ائمه را شقیع قرار میدهیم 

در خیلی از داستان ها داریک که خود حضرت زهرا  خاک  قبر پیامبر رو به صورت مالیدند  در این زمینه  هیچ اشکالی وارد نیست 

اما نباید کاری کنیم که دشمن سو استقاده کنه و بتونن  اسلام رو نابود کنن

مثل قمه زدن  در دین استحباب داره  اما  برای این که به دینمون ضربه نخوره  علما مانع شدند 

در مورد سجده کردن و تعظیم کردن  مقوله اش با تبرک جستن  فرق میکنه

تربت امام حسین هم کور رو بینا میکنه 

متبرک بودن یعنی  برنجی که با نام امام حسین پخته شده   متبرک به نام ایشون وشفاست 

در مقابل این که بر امام حسین سجده کنی حرام بوده و شرکه

در مورد مطلبی که گفتین بوسیدن و ادعای احترام بسیاری از بزر گان اشاره کرده اند

ولی در مورد سوء استفاده دشمنان در مورد قمه زدن باید بگم به نظر من هم کار درستی نیست 

جمعه 4 مرداد 1392  6:13 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

نشانه دلهاي مشرك
قرآن در سوره زمر مي فرمايد: (اذا ذكر اللّه وحده اشمازّت قلوب الّذين لايومنون بالاخرة واذا ذكر الّذين من دونه اذاهم يستبشرون )  هنگامي كه نام خدا به تنهايي برده مي شود، دل هاي كساني كه به آخرت ايمان ندارند مشمئز مي شود، لكن تا نام غير خدا برده مي شود با شادي خاصّي به همديگر بشارت مي دهند. مثلا تا مي گوييم طبق فرمان خدا بايد با اين عمل يا شخص يا گروه مبارزه كرد، زيرا تكليف الهي و فرمان خداست ; قيافه هايي درهم مي رود، امّا تا مي گوييم طبق اصل فلان از قوانين بين الملل ... همين قيافه ها از هم باز مي شود. اگر بگوييم : ((خدا مي خواهد)) عبوس مي شوند. اگر بگوييم : ((مردم انتظار دارند)) شاد مي شوند. در تمام مسايل به جاي وحي ، به شرق و غرب چشم دوخته اند. به جاي خدا به غير او توجّه دارند و به جاي قانون او به قانون بيگانگان دل بسته اند، اين خود نشانه انحراف يك امت است.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 4 مرداد 1392  10:37 PM
تشکرات از این پست
tahmores saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آنجا كه اطاعت از والدين ممنوع است

در روايات به قدري در مورد پدر و مادر سفارش شده كه فرموده اند: نگاه به آنها عبادت است . با همه اين سفارش ها اگر والدين براي انحراف فرزند از مسير خدا تلاش كنند، اطاعت از آنان ممنوع و بر فرزندان لازم است كه سرپيچي كنند، در دو آيه از قرآن به چشم مي خورد كه تعبير و معناي هر دو آيه مثل يكديگر است :
(و ان جاهداك لتشرك بي ما ليس لك به علم فلا تطعهما)  (و ان جاهداك علي أن تشرك بي ما ليس لك به علم فلا تطعهما)  اگر پدر ومادر در تلاش بر آمدند كه تو را از مدار توحيد بيرون كنند و به سويي بكشند كه تو از آن اطلاعي نداري ، در اين گونه موارد بايد سر پيچي كني

جمعه 4 مرداد 1392  10:46 PM
تشکرات از این پست
saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

گناه نابخشودني
شرك گناه نابخشودني است . در سوره نسأ دو بار آمده است : (انّ اللّه لا يغفر أن يشرك به و يغفر ما دون ذلك لمن يشأ)  يعني همانا خدا گناه شرك را (تا مشرك موحّد نشود) نمي بخشد و غير از آن ، تمام گناهان را ممكن است ببخشد. البتّه بخشش خداوند نسبت به افرادي است كه او بخواهد، و خواست خداي حكيم مربوط به يك سري آمادگي و لياقت هاي خود انسان است.

جمعه 4 مرداد 1392  10:47 PM
تشکرات از این پست
saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

اگر انسان خود، جهان طبیعت و خالق خودش را درست شناسد و جایگاه خودش نسبت به خود، طبیعت و آفریدگارش مدنظرش باشد اصلا به شرک روی نمی‌آورد، روی آوردن به شرک زمانی است که انسان به دلیل عدم شناخت صحیح خود و طبیعت در جهت پاسخگوئی به فطرت خدا جویش، در تشخیص صحیح خدا، به انتخاب غلط دست میزند

جمعه 4 مرداد 1392  10:53 PM
تشکرات از این پست
saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

چرا خدا شرک به خود را نمی بخشد ؟

همه ما شنیده ایم که خدا هرگناهی را که بخواهد می بخشد ولی شرک به خود را نمی بخشد . این دقیقاً موضوعی است که در قرآن آیه 48 از سوره نساء  بیان شده است . ترجمه آیه فوق الذکر این است :

«  محققاً خدا شرک به خود را نمی بخشد و می بخشد غیر از این را( غیر از شرک را ) برای هرکسی که بخواهدوهرکسی که به خدا شرک آورد به تحقیق به دروغی که بافته گناهی بزرگ را مرتکب شده است »

جمعه 4 مرداد 1392  11:18 PM
تشکرات از این پست
saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

رسول اکرم  (ص) فرمودند : اعتقاد به فال بد ، شرک به خداوند بزرگ است، یعنی کسیکه در نظام عالم، فال بد را منشأ اثر خیر و شر بداند، در مقام توحید افعالی، برای خداوند شریکی قرار داده است.

جمعه 4 مرداد 1392  11:25 PM
تشکرات از این پست
saeedakh
دسترسی سریع به انجمن ها