0

گردهمایی راسخونی ها در نمایشگاه قــرآن کـریـم تـهـران

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

بنام خداوند حکیم دانا

با عرض سلام و ادای احترام حضور راسخونی های همیشه همراه 
همزمان با میلاد با سعادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع)، مراسم گردهمایی کاربران محترم سایت راسخون در محل این غرفه در نمایشگاه قرآن کریم تهران برگزار می گردد.

روابط عمومی راسخون صمیمانه از کلیه کاربران و حاضرین در نمایشگاه قرآن تهران، دعوت به حضور در این گردهمایی می نماید
منتظر حضور سبز شما در نمایشگاه و غرفه راسخون هستیم

مکان:                      غرفه راسخون: شبستان - بخش رسانه های دیجیتال - روبروی درب ورودی 63 - غرفه شماره 11 
زمان:                       روز چهارشنبه مورخ 92/05/02 ساعت 21 لغایت 24
مراسم:
آشنایی کاربران، مدیران و مسئولین
گپ و گفت و شنود کاربران و مدیران محترم تالار ها و هماهنگی در راستای ارتقاء برنامه ها
ثبت نام در سیستم قرعه کشی روز عید سعید فطر
و ....

سه شنبه 1 مرداد 1392  11:27 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi fazli1184r132 salma57 mohammad98 parseman_110 a_sadri mina_k_h rasekhoon_weblog emami1400 tahmores hosseinb68 nazaninfatemeh hojat20 dehghdny meysam001 qodrat onehamed saeedakh abbasshafie 09303495228 mey212 zaahra nooora lvlakan ali_kamali amines Ali3439082 shirani98 S4D3GH bivafa farshon
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

پاسخ به:گردهمایی راسخونی ها در نمایشگاه قــرآن کـریـم تـهـران

با سلام و احترام و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات

آفرین بر این ایده خوب و زیباsmiley

ولی حیف که ما شهرستانی ها امکان حضور توی این گردهمایی رو نداریم.sad

ای کاش  برای نمایشگاههای استانی و شهرستانی که راسخون هم توی اونها حضور داره یک همچنین برنامه ای تدارک دیده بشه تا حداقل کاربران یک استان یا شهرستان بتونن در یک تاریخ و زمان مشخص در غرفه راسخون حضور داشته باشند

موفق باشید

سه شنبه 1 مرداد 1392  2:23 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h tahmores meysam001 AliFanoodi qodrat onehamed masoud0098 mohammad98 saeedakh abbasshafie hadihosseini1999 zaahra nooora lvlakan rasekhoon_m ali_kamali Ali3439082 S4D3GH ravabet_rasekhoon
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

با سلام 

و قبولی طاعات و عبادات

منتظر حضورتون هستیم

سه شنبه 1 مرداد 1392  3:14 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mina_k_h qodrat onehamed mohammad98 saeedakh hadihosseini1999 zaahra nooora lvlakan ali_kamali Ali3439082 shirani98 S4D3GH ravabet_rasekhoon
masoud0098
masoud0098
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 44

اوهوووووو!

خوش بگذره بچه ها :)

با اینکه موسسه اصفهان هست از این خبرا نیست :|

لحظاتتون شاد و پربار :)

سه شنبه 1 مرداد 1392  4:52 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi tahmores mohammad98 qodrat saeedakh hadihosseini1999 mey212 zaahra nooora lvlakan mina_k_h rasekhoon_m ali_kamali Ali3439082 S4D3GH ravabet_rasekhoon
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

سلــآم

انـشـالـلـه دوسـتـانـی کـه در ایـن جـشـن شـرکـت مـی کـنـنـد

حتما گـزارش تـصـویـری جـامـع و جـذابـی رو تـهـیـه خـواهـنـد فـرمـود

تـا مـا نـیـز بـه صـورت مـجـازی در جـریـان و حـال و هـوای جـشـن قـرار گـرفـتـه بـاشـیـم 

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

سه شنبه 1 مرداد 1392  5:17 PM
تشکرات از این پست
qodrat saeedakh tahmores AliFanoodi mey212 zaahra nooora lvlakan mina_k_h rasekhoon_m ali_kamali amines Ali3439082 S4D3GH ravabet_rasekhoon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

با سلام خدمت شما

طاعات و عبادات شما قبول باشه انشالله

100 افسوس که ما برای فردا مهمان داریم.

انشاالله اگر شرایط بود و باز فرصتی شد در روز دیگری در همین نمایشگاه این گردهمایی تشکیل گردد تا ما هم بتوانیم حضور داشته باشیم اگر هم نشد انشاالله در نمایشگاه های بعدی.

البته اگر برای دفعات بعدی اطلاع رسانی زودتر انجام شود و  برای روز دیدار و  بحث و تبادل نظر مشورت صورت گیرد بهتر می توانیم برنامه ریزی کنیم و حضور داشته باشیم.

سلام اینجانب را به مسئولین ،مدیران  و کاربران محترمی که در نمایشگاه حضور خواهند داشت برسانید. و از طرف اینجانب از ایشان عذرخواهی کنید.

التماس دعا

سه شنبه 1 مرداد 1392  5:45 PM
تشکرات از این پست
saeedakh tahmores AliFanoodi mey212 mohammad98 zaahra nooora lvlakan mina_k_h rasekhoon_m ali_kamali Ali3439082 S4D3GH ravabet_rasekhoon
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

سلام و خسته نباشيد

ما كه در اصفهان در مراكز قراني بوده ايم هنوز هم بعد از مدتي كه حضور نداشته ام دعوت به كلاسهاي اموزشي شان مي كنند و من را يادشان است البته بنده در ميان همه پژوهشگران مجرب و حوزويان هيچ ادعايي نداشتم و در سطح انان نبودم و اغلب براي اموزش مي رفتم و نمي توانستم در سطح انان باشم ولي بنده را همين جور هم قبول داشتند  و الان اصلا به ما بر نمي خورد كه براي كاربران تهراني خود اينقدر دعوت نامه صادر مي كنيد - امدم سايت راسخون و مطالبي براي شما ارسال كردم و جوايز ارسالي شما را هم به ديگران تقديم كرده و مي كنم. باتشكر

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

سه شنبه 1 مرداد 1392  8:05 PM
تشکرات از این پست
tahmores AliFanoodi 09303495228 mey212 mohammad98 zaahra nooora lvlakan rasekhoon_m ali_kamali Ali3439082 S4D3GH ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

ما كه در اصفهان در مراكز قراني بوده ايم هنوز هم بعد از مدتي كه حضور نداشته ام دعوت به كلاسهاي اموزشي شان مي كنند و من را يادشان است البته بنده در ميان همه پژوهشگران مجرب و حوزويان هيچ ادعايي نداشتم و در سطح انان نبودم و اغلب براي اموزش مي رفتم و نمي توانستم در سطح انان باشم ولي بنده را همين جور هم قبول داشتند  و الان اصلا به ما بر نمي خورد كه براي كاربران تهراني خود اينقدر دعوت نامه صادر مي كنيد - امدم سايت راسخون و مطالبي براي شما ارسال كردم و جوايز ارسالي شما را هم به ديگران تقديم كرده و مي كنم. باتشكر

با سلام

ما کلیه کاربران خود را برای حضور در نمایشگاه قرآن اصفهان دعوت کرده ایم و حتی برنامه ای برای حضور مسئول هر بخش تنظیم کرده ایم تا روزهایی خاص برای دیدار با کاربران و پاسخگویی به این عزیزان در نمایشگاه حاضر باشد. اتفاقاً در نمایشگاه اصفهان فرصت بهتری برای کاربران فراهم شده است.

چهارشنبه 2 مرداد 1392  8:53 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali mina_k_h Ali3439082 S4D3GH ravabet_rasekhoon AliFanoodi
shirani98
shirani98
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 483

سلام

اگه میشه همچین گردهمایی را برای نمایشگاه قرآن اصفهان هم تدارک ببینید

با تشکر از زحمات خوب تون

هنر وبلاگ نویس ، خلق محتواست نه تقلید آن

تماس با من : shirani98@yahoo.com

درباره من

سعی می کنم تا حد معقول از تجربیات دیگران استفاده کنم. حد معقول یعنی نکات مثبت هر تجربه؛ که باعث پیشرفت می شود. اگر با تمام وجود تلاش می کنید، هیچوقت به خود این تفکر را راه ندهید که پیشرفت نخواهید کرد.

چهارشنبه 2 مرداد 1392  1:18 PM
تشکرات از این پست
S4D3GH AliFanoodi ravabet_rasekhoon ali_kamali
S4D3GH
S4D3GH
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

سلام و عرض ادب. با آرزوی قبولی طاعات همه ی دوستان راسخونی شرکت خود در این گردهمایی را بشرط حیات اعلام میدارم. امیدوارم این راه ادامه پیدا کند...
چهارشنبه 2 مرداد 1392  1:30 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h AliFanoodi ravabet_rasekhoon ali_kamali
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

با سلام

ما کلیه کاربران خود را برای حضور در نمایشگاه قرآن اصفهان دعوت کرده ایم و حتی برنامه ای برای حضور مسئول هر بخش تنظیم کرده ایم تا روزهایی خاص برای دیدار با کاربران و پاسخگویی به این عزیزان در نمایشگاه حاضر باشد. اتفاقاً در نمایشگاه اصفهان فرصت بهتری برای کاربران فراهم شده است.

سلام و قبولي طاعات شما

اگر اين اقدام را كرده ايد و بنده مطلع نشده ام بنده از شما عذرخواهي مي كنم . چند روزي وارد سايت راسخون نشده بودم و از اين اقدامات اطلاعي نداشتم. از اينكه پاسخ داديد تشكر مي كنم.

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

چهارشنبه 2 مرداد 1392  2:31 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon ali_kamali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

حرکت جالب و قشنگی بود، فقط خیلی خیلی دیر اطلاع رسانی کردید. برای همچین کاری حداقل از یک هفته قبلش اعلام کنید که دوستانی که از نقاط دور و نزدیک میخواهند حضور بهم رسانند بتوانند برنامه ریزی کنند!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

پنج شنبه 3 مرداد 1392  12:34 AM
تشکرات از این پست
amines
amines
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 85

من قصد داشتم بیام هیف که تا افطارو بخوریم دیگه دیر شد دو دل شدم

بعدش بازی پرسپولیس و تراکتور شروع شد دیگه بیخیال شدم

اگه میشه یه روز دیگه رو در نظر بگیرید

مردن آن نیست که در خاک سیاه دفن شویم
مردن آن است که از خاطر ها محو شویم

پنج شنبه 3 مرداد 1392  12:57 AM
تشکرات از این پست
99thin
99thin
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1
پنج شنبه 3 مرداد 1392  5:49 PM
تشکرات از این پست
tahmores ali_kamali
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

اگرمدیرمحترم تالارترتیب دهنده وپیشنهاددهنده این گردهمایی یک گزارش دراین خصوص ارائه می دادندکه چه شدوچه گذشت خیلی بهتره.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 5 مرداد 1392  9:39 AM
تشکرات از این پست
tahmores ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها