آیه خیلی قشنگ و پر مفهومی انتخاب شده اما کاش به قول مدیر طهمورس 3 دسته می شد و در مورد هر یک بحث می شد.
دیروز که داشتم با مترو به خونه بر میگشتم ویژه نامه بوی بهشت پخش میکردن. توی قطار داشتم می خوندمش که اتفاقاً داستان زیبایی در خصوص انفاق در زمان تنگدستی نوشته بود و تا جایی که یادم هست برای شما هم می نویسمش:
فرزند امام صادق (ع) که از سفرش بازگشت پدر سئوال کردند: از مخارج صفرت چقدر باقی مانده؟ فرزن پاسخ داد: 40 دینار.
امام صادق (ع) فرمودند همه آن را انفاق کن. فرزند تعجب کرد و گفت: پدر این 40 دینار تمام پول باقیمانده من است!
امام فرمودند که در زمان تنگدستی انفاق کن مطمئن باش خدا چند برابرش را بر می گرداند. و فرزند چنان کرد که پدر فرموده بود.
بعد از 10 روز از جایی حدود 4000 دینار برای آنها فرستاده شد!!!
خیلی ها هستند که در وقت ثروتمندی اموالشون رو انفاق می کنن به نظر من این کار ارزشش خیلی کمتر از وقتی که کسی در زمان نداری اموالش را انفاق کند. چرا که با این کار نشان می دهد که در برابر سختی ها آماده است و به پروردگارش ایمان دارد.
مطلب بعدی در مورد فرو نشاندن خشم که خیلی خیلی مهمه. خود من همیشه سعی کردم وقتی از کسی ناراحت میشم به جای اینکه ادامه دهنده بحث باشم یا عکس العمل بدی نشان بدهم سکوت کنم و البته در مواردی ناموفق بوده ام :( ای کاش بتوینم در هر زمان که خشمگین می شویم خشم خود را فرو نشانیم.
مطلب آخر گذشتن از بدی دیگران هست که همه ما میدونیم وقتی از بدی کسی میگذریم می دانیم در روز قیامت خدا نیز از ما خواهد گدشت. یکی از راه هایی که بتونیم از بدی دیگران بگذریم این است که کینه نداشته باشم و وقتی کسی در حقمون بدی کرد فراموش کنیم.