0

آیه نورانی شب یازدهم ماه مبارک رمضان

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:آیه نورانی شب یازدهم ماه مبارک رمضان

نقل قول tahmores

دوستان کسی تو این جمع امر به معروف  و نهی از منکر  میکنه ؟

آجی میدونی ماها چون سنمون کم هست کسی دیگه ازمون حرف شنوی نداره و کلا نسل امروز حال نصیحت شنیدن رو ندارن و من این کار رو یکبار   غیر مستقیم کردم البته سعی میکنم همون غیر مستقیم هم نباشه.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 30 تیر 1392  1:46 AM
تشکرات از این پست
saeedakh tahmores mina_k_h
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

ج) مراتب امر به معروف و نهي از منكر:

1. انكار به قلب با اعراض و ابراز ناخشنودي از عمل؛

2. انكار به زبان؛

3. انكار به دست.

در مراتب امر به معروف و نهي از منكر بايد بترتيب و بتدريج از مرتب? ملايم و ساده‌تر به مرتب? شديدتر پيش رفت؛ از اين رو، اگر با زبان مي‌توان منكر را بازداشت، با دست جايز نيست.[8] چنانچه آمر و ناهي در جلوگيري از منكر از حد لازم و ضروري تجاوز كند و منجر به زيان و خسارت شود ضامن است.[9] اگر نهي از منكر منوط به قتل يا ايراد جرح باشد، بنابر مشهور، متوقف بر اذن امام يا مأذون از سوي اوست.[10] بيشترين و بهترين تأثيرگذاري و از بزرگترين افراد امر به معروف و نهي از منكر، كردار و رفتار پيشوايان دين است كه خودشان، لباس معروف را به تن كنند و جام? منكر را بيرون آورند و با گفتار و كردار خويش، ديگران را تشويق كنند.[11]

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh saeedakh
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

ستاد شهید مرتضی مطهری(ره) در باره لزوم شناخت معروف و منکر می فرماید:آگاهی و بصیرت می خواهد… دانایی، روان شناسی و جامعه شناسی می خواهد تا انسان بفهمد که چگونه امر به معروف و نهی از منکر کند; یعنی راه معروف را تشخیص دهد، ببیند معروف کجاست، منکر را تشخیص بدهد، ریشه منکر را به دست بیاورد، [ بداند] از کجا منکر سرچشمه می گیرد.

تشکرات از این پست
fatemeh313 nazaninfatemeh
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3

سيد شرف الدين در زمان عبدالعزيز آل سعود به زيارت خانه خدا مشرف شد.
او از جمله علمايي بود كه به دعوت شاه، به كاخ وي رفت تا عيد قربان را به وي تبريك گويد. وقتي نوبت به وي رسيد، شاه را گرفت و قرآني را كه در جلدي پوستي بود، به وي هديه داد. ملك هديه را گرفت و بوسيد و به عنوان احترام و تعظيم بر پيشاني خود گذاشت. سيد اشرف الدين گفت: اين جلد پوست بز است چطور شما آن را مي بوسيد؟!گفت:غرض من از قرآن است نه اين جلد.
سيد گفت: احسنت. ما هم وقتي پنجره يا در اتاق پيغمبر را مي بوسيم مي دانيم كه آهن هيچ كاري نمي تواند بكند، غرض ما تعظيم رسول خداست. همانطور كه شما با بوسه زدن بر پوست بز مي خواستي قرآن را تعظيم كني كه در جوف آن پوست قرار دارد.
اقدام سيد، كه بهترين روش را براي كشف حقيقت و روشنگري برگزيده بود، شگفتي حاضران را به همراه داشت، مردم يكپارچه الله اكبر گفتند و ملك عبد العزيز كه با برهاني به اين آشكاري روبرو بود به حجاج اجازه داد با آثار رسول خدا تبريك جويند. اما حاكمي بعد از وي روي كارآمد دوباره به قانون گذشتگان برگشت.

یک شنبه 30 تیر 1392  1:55 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

دوستان با توجه به وضع موجود جامعه ما ایا بیان امر به معروف و نهی از منکر را قبول دارید؟

یک شنبه 30 تیر 1392  2:00 AM
تشکرات از این پست
tahmores saeedakh
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3

نقل قول nazaninfatemeh

نقل قول tahmores

دوستان کسی تو این جمع امر به معروف  و نهی از منکر  میکنه ؟

آجی میدونی ماها چون سنمون کم هست کسی دیگه ازمون حرف شنوی نداره و کلا نسل امروز حال نصیحت شنیدن رو ندارن و من این کار رو یکبار   غیر مستقیم کردم البته سعی میکنم همون غیر مستقیم هم نباشه.

البته یه جورایی ادم باید این کار رو اول از خانواده و فامیل شروع کنه 

یک شنبه 30 تیر 1392  2:04 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh tahmores
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

نقل قول nazaninfatemeh

دوستان با توجه به وضع موجود جامعه ما ایا بیان امر به معروف و نهی از منکر را قبول دارید؟

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

راستش اجی همه انسان ها تو این زمونه خوب و بد رو میدونن خودشون میخوان که اینجوری باشن

یک شنبه 30 تیر 1392  2:05 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

نقل قول nazaninfatemeh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

راستش اجی همه انسان ها تو این زمونه خوب و بد رو میدونن خودشون میخوان که اینجوری باشن

آجی دقیقا منم همین نظر رو دارم و موافق این کار اصلا نیستم

یک شنبه 30 تیر 1392  2:08 AM
تشکرات از این پست
saeedakh
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3

نقل قول nazaninfatemeh

بله گاهی اوقات مثلا دوستتون یکسری مسایل رو از سر لجبازی نمیخواد بپزیره شما با شناختی که ازش دارید موضوع رو براش توضیح میدین و باعث برطرف شدن اون مسئله می شید

حالا شاید نشه خیلی ها رو امر نهی کرد ولی دوست و نزدیکان را شاید بشه

یک شنبه 30 تیر 1392  2:11 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

دوستان بد نیست همین جا یه خاطره ای رو که برای خودم اتفاق افتاده براتون بگم .امیدوارم که بخونید و خسته نشین

راستش من چند وقته پیش سوار مترو شده بودم ودر قسمت بانوان بودم ولی قطارش از این جدیدا بود و واگن اقایون  به خانوم ها راه داشت.یه دختر خانمی تقریبا 27-26 ساله اومد تو واگن و سر و وضع خوبی نداشت و گفت چقدر گرمه و شلوغه و شالش رو از سرش برداشت و همونطور میله قطار رو گرفته بود .یه خانومی که نشسته بود و چادری هم بود بهش گفت که خانوم اقایون دارن میبینن شالت رو سرت کن .بنده خدا اروم گفت جوری که من که 2 متر با این دخترخانم فاصله داشتم شنیدم.ولی چشمتون روز بد نبینه دوستان.چنان دادی این دخترخانم سر این خانم چادری زد که کل واگن اقایون هم داشتن نگاه میکردن و به نظرم بی احترامی خیلی بدی کرد به این خانوم چادری  مدام بهش میگفت به شما چه ربطی داره و هزار تا چیز دیگه که اینجا جاش نیست بگم

غرض از طرح این خاطره این بود که واقعا جامعه امروز ما پذیرای امر به معروف نیست دیگه متاسفانه

یک شنبه 30 تیر 1392  2:17 AM
تشکرات از این پست
saeedakh
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3

مرز امر به معروف و نهی از منکر کجاست؟

رسول گرامی اسلام در این باره فرموده اند: وقتی دو حرمت با یکدیگر تزاحم و اجتماع پیدا می کنند، لزوماً باید حرمت کوچکتر را فدای حرمت بزرگتر کنیم.

مثلاً اگر برای پوست میوه ای که کسی در کوچه انداخته نهی از منکر کنید و بعد آن فرد فحش و ناسزا به شما بگوید و ... اینجا لازم نیست. اما در یک وقت هم هست که موضوع امر به معروف و نهی از منکر، موضوعی است که اسلام برای آن اهمیتی بالاتر از جان و مال و حیثیت انسان قائل است، می بینید قرآن به خطر افتاده است ....  اینجا دیگر باید از جان و مال و آبرو گذشت و اسلام و قرآن را از خطر نجات داد. 

یک شنبه 30 تیر 1392  2:33 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3

حضرت سيدالشهداء عليه‌السّلام در وصيّت خود به محمد بن حنفيه، هدف اصلي قيام و نهضت عاشورا را اصلاح امور امّت كه به فساد مبدّل شده بود و امر به معروف و نهي از منكر اعلام كرد و فرمود: «اِنَّما خَرَجْت لِطَلَبِ الاِْصْلاحِ في اُمَّةِ جَدّي مُحَمَّد صلّيالله عليه و آله وسلّم اُريدُ اَنْ آمَرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ اَنْهي عَنِ الْمُنْكَرِ...». 

یک شنبه 30 تیر 1392  2:41 AM
تشکرات از این پست
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3

وضع امر به معروف و نهی از منکر در آخرالزمان

حضرت امیر علیه السلام در یکی از خطبه ها، ضمن اخبار از حوادث بعد از خود می فرمایند: بعد از من روزگاری خواهد آمد که چیزی در آن پنهان تر از حقّ و آشکارتر از باطل نخواهد بود. و در شهرها چیزی زشت تر از کار نیک و زیباتر از اعمال زشت و منکر نخواهد بود.

یک شنبه 30 تیر 1392  2:43 AM
تشکرات از این پست
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3

تسلط بدکاران نتیجه ترک امر به معروف و نهی از منکر

وقتی علی بن ابیطالب علیه السلام دربستر شهادت قرار گرفتند، به امام حسن و امام حسین علیه السلام سفارش های بسیاری درباره رعایت احکام و مقررات اسلامی و نحوه شرکت در فعالیت های اجتماعی کردند.از جمله مواردی که در آن سفارش ها به چشم می خورده توجّه به امر به معروف و نهی از منکر است: امام علیه السلام در قسمتی از این مطالب می فرمایند: از تشویق همدیگر به انجام کارهای شایسته و بازداشتن از ارتکاب کار زشت خودداری نکنید و بدانید که اگر این کار راترک کردید بدکاران بر شما مسلط می شوند. وقتی آن ها مسلط شدند هر اندازه دعا کنید دعای شما قبول نمی شود....

یک شنبه 30 تیر 1392  2:45 AM
تشکرات از این پست
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

آداب امر به معروف :

• مانند طبیبی دلسوز و پدری مهربان باشد.
  • قصد خود را خالص کند و تنها برای رضای خدا اقدام کند و عمل خود را از هرگونه برتری جویی پاک گرداند.
  • خود را پاک و منزه نداند، چه بسا همان که اکنون از او خطایی سرزده است، دارای صفات پسندیده‌ای باشد که مورد محبت الهی است، هرچند این عمل او هم‌اکنون ناپسند و مورد غضب الهی باشد.

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

یک شنبه 30 تیر 1392  3:22 AM
تشکرات از این پست
saeedakh
دسترسی سریع به انجمن ها