0

آیه نورانی شب هشتم ماه مبارک رمضان

montazereagha
montazereagha
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 700

پاسخ به:آیه نورانی شب هشتم ماه مبارک رمضان

توکل، همان دل بستگی و اعتماد کامل به پروردگار است که پس از کمال معرفت حاصل می شود. زیرا که آدمی هر اندازه خدارا بهتر بشناسد و از قدرت و حکمت او بیشتر آگاه شود، توکل و دل بستگی او به آن ذات بی همتا بیشتر می شود.

ترسم که شعر سنگ مزارم این شود :

" او جمال یوسف زهرا ندید و رفت... "

اللهم عجل لولیک الفرج...

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:08 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh saeedakh S4D3GH mohammad98
montazereagha
montazereagha
کاربر برنزی

مام جواد(ع) در کلامي گهر بار فرمود:

"مَن وَثَّقَ بِاللهِ اَرَاهُ السُرُورَ، وَ مَن تَوَکَّلَ عَلَي الله کَفَاهُ الاُمُورَ، وَ الثِقَةُ بالله حِصنٌ لَا يتَحَصَّنُ فِيه إلَّا المُؤمِنُ، وَ التَّوَکَّلَ عَلَي الله نَجَاةٌ مِن کُلِّ سُوءٍ وَ حِرزٌ مِن کُلِّ عَدُوٍّ؛8 هر کس به خداوند اعتماد کند، خدا شادماني را به او بنماياند و هر کس به خدا توکل کند، خدا امورش را کفايت مي‌کند. اعتماد به خدا، دژي است که تنها مؤمن در آن محافظت مي‌شود و توکل به خدا، نجات يافتن از هر بدي و در امان ماندن از هر دشمني مي‌باشد."

اللهم عجل لولیک الفرج...

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:09 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh saeedakh S4D3GH mohammad98
montazereagha
montazereagha
کاربر برنزی

امام جواد(ع) فرمود:

"کَيفَ يضيعُ مَنَ الله کَافِلُه وَ کَيفَ ينجُو مَنَ الله طَالِبَه وَ مَنِ انقَطَعَ اِلَي غَيرِ اللهِ وَکَّلَهُ الله اِلَيهِ؛ چگونه ضايع مي‌گردد کسي که خداوند کفيل او باشد؟ و چگونه نجات مي‌يابد انساني که خداوند طالب اوست؟ (انسان فقط به دست خداوند نجات مي‌يابد) آنکه به غير خدا دلبستگي داشته باشد، خداوند او را به آنکه طالب اوست، وامي‌گذارد

اللهم عجل لولیک الفرج...

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:10 AM
تشکرات از این پست
saeedakh S4D3GH mohammad98
montazereagha
montazereagha
کاربر برنزی

اللهم عجل لولیک الفرج...

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:12 AM
تشکرات از این پست
saeedakh mohammad98
montazereagha
montazereagha
کاربر برنزی

يکي را به سر، تاج شاهي نهي        يکي را به دريا، به ماهي دهي        يکي را برآري و قارون کني        يکي را به ناني، جگر خون کني

زمام همه امور به دست اوست و بسط و قبض هر کاري در يد قدرت او.       هيچ کس بي امر او، در ملک او

در نيفزايد سر يک تار مو       واحد اندر ملک و او را يار ني      بندگانش را جز او سالار ني

اللهم عجل لولیک الفرج...

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:16 AM
تشکرات از این پست
S4D3GH
S4D3GH
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

نقل قول nazaninfatemeh

نقل قول tahmores

به نام کسی که تکیه گام است  

بحث توکل بسیار زیباست 

من بع جرات میگم در زبان خیای میگم خدایا توکل به تو 

اما  .....

انگار شهامت توکل تنها به خدا رو ندارم باز هم به دیگران متوسل میشم

اجی شهامت توکل کردن به خدا را داریم ولی خیلی وقتا کارمون رو باید بنده خدا انجام بده

همین موضوعه که کار رو دشوار میکنه . من نمیتونم به خودم بفهمونم که کدوم کاره که بنده خدا از دستش بر میاد اما خدا و البته خالق اون بنده قادر به انجام اون کار نیست . باید بتونم به خودم بفهمونم که کاری برای خدا غیر ممکن نیست ، پس نیازی هم به رو انداختن به بندش نیست ، چون شاید به نظر خودمون اون کار صلاحمونه اما حقیقت امر به این نحو نیسست .

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:19 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh saeedakh mohammad98
montazereagha
montazereagha
کاربر برنزی

نقل قول saeedakh

به نظر تون یکی از دلایلی که جوانان ازدواج نمیکنند همین توکل کم به خدا نیست؟

بله توکل در چنین موضوع مهمی راهگشا است ازدواج رزق و روزی را زیاد می کندکسی که از ترس فقر ازدواج نکند کراهت شدید دارد. نباید به خدای متعال بدگمان شد و گمان خوش به اینکه پسران و دختران با توکل بر خدا ازدواج کنند و زندگی آنها رونق پیدا می کند. رزق و روزی آنها وسیع می شود

اللهم عجل لولیک الفرج...

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:23 AM
تشکرات از این پست
S4D3GH
S4D3GH
کاربر طلایی3

نقل قول nazaninfatemeh

انبياء می‏گويند به خدا توكل كنيد و در راه خدا مجاهده كنيد ، به خدا توكل و اعتماد كنيد و در طلب رزق و روزی از راه سالم و مشروع منحرف‏ نشويد . يعنی اگر راه خدا را برويد از نوعی حمايت الهی برخوردار خواهيد شد . معنی توكل اين نيست كه كاری نكنيد و قوای وجودی خود را تعطيل كنيد و يك جا بنشينيد و به خدا اعتماد كنيد كه او به جایشما وظيفه را انجام می‏دهد .

کاملا درسته ، توکل فقط لفظ توکل بخدا نیست . باید تا جایی که میتونم و از عهدم بر میاد رو انجام بدم و پشت گوش نندازم و موقعی که دیگه کاری از دستم بر نمیاد توکل کنم ، اونم نه با زبان بلکه با دل ، بین خودم و خدام

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:24 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh saeedakh mohammad98
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

مراحل توکل:

توکل دارای مراتبی است که عبارتند از:

الف : ضعیف ترین درجات توکل اینکه انسان اعتمادش به خدا مانند اعتماد به وکیل در دعاوی باشد . در این مرتبه عمده نظر به حل شدن کار است.

ب : حالت متوسط : غیر خدا را نشناسد و به جز او به کسی پناه نبرد ؛ مانند وابستگی طفل به مادرش؛ و این مرتبه متوسط توکل است.

ج : عالی ترین درجه توکل حالتی است که فرد خود را صد در صد وابسته به خدا می بیند ، مانند میت در نزد غسال

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:26 AM
تشکرات از این پست
saeedakh S4D3GH mohammad98 mina_k_h
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

«ما من شی احب الی الله عزوجل من بیت یعمر فی الاسلام من نکاح» در اسلام هیچ خانه ای بهتر نیست که آباد شده به وسیله ازدواج، هر کس بخواهد کار خیر انجام بدهد بهترین کار خیر و بنیان خیر اینکه کاری کند که ازدواج آسان در جامعه صورت بگیرد. از آن طرف «ما من شی ابغض الی الله من بیت یخرب فی الاسلام بالفرقه » هیچ چیزی مبغوض تر پیش خدا و مورد بغض خدا قرار نمی گیرد مگر خانه ای که خراب بشود به واسطه جدایی،

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:27 AM
تشکرات از این پست
S4D3GH mohammad98
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3

«توکل آن است که آدمی بداند تمامی اشیا، بدون اراده خداوند، بی تأثیر خواهند بود. نه طعام، بی اذن خداوند موجب سیری خواهد شد و نه آب، بی اجازه حق تعالی رفع عطش خواهد کرد و اینکه تا خداوند نخواهد، نه دواها شفابخش خواهند بود و نه سم ها کشنده و نه آتش سوزاننده». به قول حکیم نظامی گنجه ای:

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای نبرد رگی تا نخواهد خدای    

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:34 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh S4D3GH mohammad98
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3

از درجات بالای توکل، آن است که حال توکل کننده با خداوند خویش، مانند حال کودک با مادر خویش است. کودک جز مادرش کسی را نمی شناسد و جز برای او بی تابی نمی کند و جز به او به کسی اعتماد ندارد. همین که او را می بیند ـ در هر حالی که باشد ـ دامنش را می گیرد و از او جدا نمی شود.

اگر در غیاب مادر مشکلی برای کودک به وجود آید، اول چیزی که بر زبانش جاری می شود، لفظ مادر است و نخستین چیزی که به قلبش خطور می کند، مفهوم مادر است؛ زیرا مادر، تنها پناهگاه اوست.

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:36 AM
تشکرات از این پست
montazereagha
montazereagha
کاربر برنزی

حکایتی از توکل آیت اللّه العظمی بروجردی

آیت اللّه حاج سید مصطفی خوانساری نقل می کند:

در یکی از سال ها پیش از رمضان، حضرت آیت اللّه بروجردی فرمود: در این ماه وجوهات از طرف مردم نرسیده است، بنابراین نمی توانیم شهریه طلاب نجف وقم را پرداخت کنیم.

عرض کردم: آیت اللّه سید ابوالحسن اصفهانی هر وقت پول نداشت، از جای دیگر قرض می کرد و شهریه را می داد. پس از آنکه پول به دست شان می رسید، قرض شان را ادا می کرد. شما نیز همین کار را بکنید. فرمود: من تاکنون به غیر از خداوند متعال، به احدی اظهار حاجت نکرده ام و این کار را نمی کنم.

دو روز گذشت، شب بود و من دربیرونی خانه ایشان بودم. ساعت یازده شب شخصی واردشد و گفت: ده دقیقه با آقا کار دارم. توسط خادم پیغام دادم. آقا این شخص رابه حضور پذیرفت. طولی نکشیدکه این شخص رفت.

صبح که خدمت آقا رسیدم، فرمود: تا سه ماه شهریه نجف و قم و دیگر شهرهای ایران را داریم.

اللهم عجل لولیک الفرج...

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:37 AM
تشکرات از این پست
S4D3GH
S4D3GH
کاربر طلایی3

نقل قول saeedakh

به نظر تون یکی از دلایلی که جوانان ازدواج نمیکنند همین توکل کم به خدا نیست؟

لطفا جواب بدین 

راستش نمیشه همش رو به این نسبت داد ، میشه گفت به چند تا مورد دیگه هم مرتبط میشه یکیش سن ازدواجه ، فرد نا بالغ نمیتونه بگه خب برم همسر اختیار کنم ، توکل بخدا ، ببینم چی میشه ( منظورم بلوغ فکریه ) دومیش نداشتن موردی برای ازدواجه .

ولی اگه در مجموع حساب کنیم حرف شما با رعایت چارچوب عقلی درسته و منم تاییدش میکنم 

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:40 AM
تشکرات از این پست
saeedakh mohammad98
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

رابطه ایمان به خدا و اعتماد به حضرت باریتعالی، با توکل بسیار قوی است. خدای متعال در قرآن می فرماید: "و علی الله فلیتوکل المومنون"، یعنی افراد با ایمان به خدا توکل می نمایند. (سوره مائده)

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 27 تیر 1392  2:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها