0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار مسابقات کاربری

mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

پاسخ به:صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار مسابقات کاربری

نقل قول muhammad_mahdi

سلام و خدا قوت

در مورد" مسابقه آنلاین کاربران راسخون " نظری داشتم!

اگه امکانش هست تعداد برنده ها رو بیشتر کنید حتی اگه شده به نفرات دوم یا سوم فقط امتیاز بدین

چون اختلاف بعضی موقع ها خیلی کم میشه و و اینکه چند برنده انتخاب کنید بقیه هم مشتاق تر میشن برای مسابقه ممنون

ضمن عرض سلآم و ادای احترام

پیش از این مقرر گردیده است که به نفر نخست هر دور مسابقه آنلاین کاربران هدیه ای از جانب روابط عمومی تعلق گیرد و با توجه به برگزاری دورهای متعدد در مسابقه مذکور مسلما فرصت برگزیده شدن وجود خواهد داشت . در ضمن به مشارکت کنندگان در سایر سرگرمی های تالار مسابقات کاربری امتیازاتی اهدا می گردد. 

با تشکر از شما دوست و هراه تالار مسابقات کاربری

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

چهارشنبه 20 شهریور 1392  12:25 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi salma57 muhammad_mahdi
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام.

در مورد مسابقات و سرگرمي دوباره پيشنهاد داشتم.

اگه امكان داره سرگرمي اسم و فاميل بازي رو هم در بخش سرگرمي ايجاد كنيد.

نحوه اجرا هم با خودتون.

مثل نفر اول ميگه: اسم با ز

نفر دوم:‌ زهرا

باز نفر دوم براي نفر بعد مورد بعدي رو مشخص مي كنه.

مثلا مي نويسه فاميل با ع

بعد نفر بعد جواب ميده (مثلا علوي). و بعد مورد بعد رو مشخص مي كنه.

هر كدوم از كاربران كه جواب سوال رو داد براي نفر بعد مورد بعدي رو مشخص مي كنه.

در ضمن اسم و فاميل مشكل هم نبايد باشه. به طوري كه اگه كسي جواب نداد خود فرد سوال كننده به اون جواب بده و سرگرمي ادامه پيدا كنه. و يا اينكه اعلام كنن كه جواب نداره و يك نفر دوباره بازي رو از سر بگيره.

البته اين سرگرمي مي تونه به صورت ديگه هم برگزار بشه.

به اين صورت كه شما  اعلام كنيد اسم و فاميل و غذا و اشيا و ..... بقيه مواردي كه معمولا در مسابقه اسم و فاميل اجرا ميشه با يك حرف خاص و در يك جدول نشون بدين.(البته مشابه اين تاپيك در بخش گفتگو براي سرگرمي در تالار آزاد ايجاد شده بود). و تاپيك رو طوري طراحي كنيد كه بعد از تاييد مدير نشون داده بشه. در هر روز هم يك حرف اعلام بشه. و در آخر روز همه پست ها فعال بشن.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

جمعه 22 شهریور 1392  10:10 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mina_k_h mohammad98 muhammad_mahdi
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام.

در مورد مسابقات و سرگرمي دوباره پيشنهاد داشتم.

اگه امكان داره سرگرمي اسم و فاميل بازي رو هم در بخش سرگرمي ايجاد كنيد.

نحوه اجرا هم با خودتون.

مثل نفر اول ميگه: اسم با ز

نفر دوم:‌ زهرا

باز نفر دوم براي نفر بعد مورد بعدي رو مشخص مي كنه.

مثلا مي نويسه فاميل با ع

بعد نفر بعد جواب ميده (مثلا علوي). و بعد مورد بعد رو مشخص مي كنه.

هر كدوم از كاربران كه جواب سوال رو داد براي نفر بعد مورد بعدي رو مشخص مي كنه.

در ضمن اسم و فاميل مشكل هم نبايد باشه. به طوري كه اگه كسي جواب نداد خود فرد سوال كننده به اون جواب بده و سرگرمي ادامه پيدا كنه. و يا اينكه اعلام كنن كه جواب نداره و يك نفر دوباره بازي رو از سر بگيره.

البته اين سرگرمي مي تونه به صورت ديگه هم برگزار بشه.

به اين صورت كه شما  اعلام كنيد اسم و فاميل و غذا و اشيا و ..... بقيه مواردي كه معمولا در مسابقه اسم و فاميل اجرا ميشه با يك حرف خاص و در يك جدول نشون بدين.(البته مشابه اين تاپيك در بخش گفتگو براي سرگرمي در تالار آزاد ايجاد شده بود). و تاپيك رو طوري طراحي كنيد كه بعد از تاييد مدير نشون داده بشه. در هر روز هم يك حرف اعلام بشه. و در آخر روز همه پست ها فعال بشن.

با سلآم و ادای تحیات

سپاس فراوان از حضور و پیشنهادات شما در تالار مسابقات کاربری و پوزش بابت تاخیر پاسخدهی :

سرگرمی اسم فامیل مطمئنا تایپیک جذاب و پرطرفداری خواهد بود و به نظر می رسد نحوه ی اجرای بازی نیز اگر به همان روال اول پیشنهادی شما باشد بهتر است . با سپاس مجدد 

یک شنبه 24 شهریور 1392  7:23 AM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi muhammad_mahdi
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض احترام.

يعني اين نحوه امتيازدهي به مسابقات كاربري راسخون منو كشته.

بابا طرف يك روز كامل نشسته بازي كرده و ركورد زده. حالا من وقت نگذاشتم هيچ! بقيه كه بالاي 20000 هزار امتياز آوردن به خاطر شركت تو مسابقه وقت گذاشتن. وقتي از جايزه و امتياز (كه براي راسخون خرجي نداره) خبري نباشه استقبال كم ميشه.

هر كي خواست بازيش رو مي كنه و ديگه زحمت آپلود و .... رو هم نمي كشه.

مي ترسم فردا پس فردا اصلا كسي ديگه سراغ مسابقه هم نره.

به نظرم براي همه شركت كنندگان در مسابقه امتيازي در نظر گرفته بشه. و بسته به امتياز كسب شده اين امتيازات تعلق بگيره. يعني نفر اول هديه بگيره و به بقيه امتياز تعلق بگيره.

جاذبه مسابقات رو با جوايز و امتياز بالا ببريد. تا هم شركت كننده بيشتر بشه و هم رقابت نزديكتر و بهتر

با تشكر.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 24 شهریور 1392  9:17 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri AliFanoodi muhammad_mahdi
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض احترام.

يعني اين نحوه امتيازدهي به مسابقات كاربري راسخون منو كشته.

بابا طرف يك روز كامل نشسته بازي كرده و ركورد زده. حالا من وقت نگذاشتم هيچ! بقيه كه بالاي 20000 هزار امتياز آوردن به خاطر شركت تو مسابقه وقت گذاشتن. وقتي از جايزه و امتياز (كه براي راسخون خرجي نداره) خبري نباشه استقبال كم ميشه.

هر كي خواست بازيش رو مي كنه و ديگه زحمت آپلود و .... رو هم نمي كشه.

مي ترسم فردا پس فردا اصلا كسي ديگه سراغ مسابقه هم نره.

به نظرم براي همه شركت كنندگان در مسابقه امتيازي در نظر گرفته بشه. و بسته به امتياز كسب شده اين امتيازات تعلق بگيره. يعني نفر اول هديه بگيره و به بقيه امتياز تعلق بگيره.

جاذبه مسابقات رو با جوايز و امتياز بالا ببريد. تا هم شركت كننده بيشتر بشه و هم رقابت نزديكتر و بهتر

با تشكر.

ضمن عرض سلآم

نخست از حسن توجه شما تشکر می کنیم . فرمایش شما متین و کاملا درست است . مسلما تمامی عزیزان - چه دوستانی که امتیاز بالا کسب می کنند و چه دوستانی که امتیاز پایینی را بدست می آورند- وقتی را صرف شرکت در این مسابقه و دیگر تایپیک های تالار مسابقات کاربری کرده و خواهند کرد و مطمئنا در مقابل این امر جوایز و امتیازات اهدایی بسیار ناچیز است . به هرحال  تغییراتی در مورد جوایز دور اول مسابقه آنلاین کاربران توسط روابط عمومی ایجاد گردید و زین پس نیز همچون گذشته سعی بر تخصیص امتیازت و جوایز بهتر و شایسته تر برای تمامی دوستان خواهد شد . با سپاس فراوان  

یک شنبه 24 شهریور 1392  12:51 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi muhammad_mahdi salma57
muhammad_mahdi
muhammad_mahdi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 558

قل قول ravabet_rasekhoon 

همراهان گرامی و مدیر محترم تالار "مسابقات کاربری" ضمن سلام و عرض ادب و خسته نباشید

با هماهنگی های انجام شده مقرر گردید به 3 نفر از برگزیدگان هر دوره از مسابقه "بازی آنلاین"، گیم پد 2 نفره+یک حلقه dvd بازی+50 امتیاز تقدیم گردد.

با تشکر

موفق و سلامت باشید

دستتون درد نکنه این طوری بهتره

ولی دو پیشنهاد:

- جایزه های برنده ها باهم فرق داشته باشند حتی شده در امتیاز ، اینطوری مسابقه هیجانی تر میشه !

- توی هر دور مسابقه جایزه ها رو در صورت امکان عوض کنید حتی شده  با جایزه های فرهنگی ، من مگه چقدر دسته بازی میخام !

سه شنبه 26 شهریور 1392  8:07 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 AliFanoodi salma57
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

نقل قول muhammad_mahdi
قل قول ravabet_rasekhoon 

همراهان گرامی و مدیر محترم تالار "مسابقات کاربری" ضمن سلام و عرض ادب و خسته نباشید

با هماهنگی های انجام شده مقرر گردید به 3 نفر از برگزیدگان هر دوره از مسابقه "بازی آنلاین"، گیم پد 2 نفره+یک حلقه dvd بازی+50 امتیاز تقدیم گردد.

با تشکر

موفق و سلامت باشید

ولی دو پیشنهاد:

- جایزه های برنده ها باهم فرق داشته باشند حتی شده در امتیاز ، اینطوری مسابقه هیجانی تر میشه !

- توی هر دور مسابقه جایزه ها رو در صورت امکان عوض کنید حتی شده  با جایزه های فرهنگی ، من مگه چقدر دسته بازی میخام !

با سلآم 

از حضور فعال و پیشنهادات شما در تالار مسابقات کاربری بسیار سپاس گذاریم .

موارد و پیشنهادات مذکور در اسرع وقت با مدیر انجمن ها درمیات گذاشته خواهد شد و در صورت تایید مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت .

با تشکر مجدد 

چهارشنبه 27 شهریور 1392  2:08 PM
تشکرات از این پست
muhammad_mahdi AliFanoodi salma57
amirhossian1390
amirhossian1390
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1660

نقل قول muhammad_mahdi
قل قول ravabet_rasekhoon 

با تشکر

موفق و سلامت باشید

ولی دو پیشنهاد:

سلام. من هم با نظر ایشان موافقم. من الان یک دسته بازی دارم. حالا یکی دیگه برنده شدم به چه دردم می خوره. به مسئول جوایز گفتم که این جایزه را عوض کن، قبول نکرد. طور و به خدا بگذارید خود کاربران هدیه خودشون را بین چند هدیه پیشنهادی از جانب روابط عمومی انتخاب کنند. باتشکر

چهارشنبه 27 شهریور 1392  2:18 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 muhammad_mahdi AliFanoodi salma57
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

ضمن سلام و عرض ادب

خواهشمندم که در دور دوم بازی های آنلاین ، سه نفر برتر را مشخّص کنید تا نیاز نباشد هر دفعه تمامی تصاویر بارگزاری شوند.

با تشکّر.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
چهارشنبه 27 شهریور 1392  10:19 PM
تشکرات از این پست
muhammad_mahdi mohammad98 salma57
muhammad_mahdi
muhammad_mahdi
کاربر برنزی
چهارشنبه 27 شهریور 1392  10:26 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mohammad98 salma57
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

نقل قول AliFanoodi

ضمن سلام و عرض ادب

خواهشمندم که در دور دوم بازی های آنلاین ، سه نفر برتر را مشخّص کنید تا نیاز نباشد هر دفعه تمامی تصاویر بارگزاری شوند.

با تشکّر.

با سلآم :

عملیات درخواستی انجام گردید . 

سپـاس

پنج شنبه 28 شهریور 1392  6:43 AM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi
bahares
bahares
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 19

باز هم سلام

یکم برای بخش مسابقات بازیهای آنلاین متاسفم

من با نهایت اعتقاد به بازی سالم در دوم پست گذاشتم و به مدیر محترم اعلام کردم که چون فرمت بازیها به صورت فلش هست خیلی خیلی ضعیف و برای دستکاری سهلول الوصوله

و خودم اعلام کردم که عکسهایی که میذارم برای اثبات حرفهامه نه ثبت امتیاز

و پیشنهاد هم کردم که عکسها باید به صورتی باشه که بشه فهمید یک نفر واقعا بازی کرده یا مثل مواردی که من اعلام کردم (تقلب) کرده

عکسهایی که دوستان میذارن(با رکورد بالا) همش فقط کادر بازی رو نشون میده و واقعا کسانی که بازی کردن میدونن خیلی دور از تصوره

حالا مدیر این قسمت پست زده که کاربری که تقلب کرده بود حذف شد و از دور مسابقات حذف شد

من که خودم گفتم این کار انجام دادم و برای بهتر شدن این بخش و اطلاع بقیه ی دوستان بوده و هنوز امتیازی ثبت نکردم باید این طور رفتار بشه

از اینکه حذف شدم ناراحت نیستم ولی از برخورد زشتی که شده و گفتن تقلب کردی خیلی ناراحتم

واقعا فکر نمیکنم هیچ چیزی بتونه این قدر منو عصبانی کنه که بهم بگن متقلب

اگه میخواستم تقلب کنم بعد از ثبت هر رکورد بالای دوستان کمی بالاترشو ثبت میکردم و نه اینکه خودم بیام بگم داردم این کار رو میکنم

از سایت راسخون خیلی راضیم، قسمتهای مختلف مثل سوال روزانه،فروشگاه و ....

خدا قوت

پنج شنبه 4 مهر 1392  7:18 AM
تشکرات از این پست
mohammad98 AliFanoodi nazarianali
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

نقل قول bahares

باز هم سلام

یکم برای بخش مسابقات بازیهای آنلاین متاسفم

من با نهایت اعتقاد به بازی سالم در دوم پست گذاشتم و به مدیر محترم اعلام کردم که چون فرمت بازیها به صورت فلش هست خیلی خیلی ضعیف و برای دستکاری سهلول الوصوله

و خودم اعلام کردم که عکسهایی که میذارم برای اثبات حرفهامه نه ثبت امتیاز

و پیشنهاد هم کردم که عکسها باید به صورتی باشه که بشه فهمید یک نفر واقعا بازی کرده یا مثل مواردی که من اعلام کردم (تقلب) کرده

عکسهایی که دوستان میذارن(با رکورد بالا) همش فقط کادر بازی رو نشون میده و واقعا کسانی که بازی کردن میدونن خیلی دور از تصوره

حالا مدیر این قسمت پست زده که کاربری که تقلب کرده بود حذف شد و از دور مسابقات حذف شد

من که خودم گفتم این کار انجام دادم و برای بهتر شدن این بخش و اطلاع بقیه ی دوستان بوده و هنوز امتیازی ثبت نکردم باید این طور رفتار بشه

از اینکه حذف شدم ناراحت نیستم ولی از برخورد زشتی که شده و گفتن تقلب کردی خیلی ناراحتم

واقعا فکر نمیکنم هیچ چیزی بتونه این قدر منو عصبانی کنه که بهم بگن متقلب

اگه میخواستم تقلب کنم بعد از ثبت هر رکورد بالای دوستان کمی بالاترشو ثبت میکردم و نه اینکه خودم بیام بگم داردم این کار رو میکنم

از سایت راسخون خیلی راضیم، قسمتهای مختلف مثل سوال روزانه،فروشگاه و ....

خدا قوت

ضمن عرض سلآم و ادای تحیات

بنده اصلا قصد توهین نداشته ام ولی همانطور که در توضیحات مسابقه آنلاین نیز آمده است استفاده از نرم افزار های مختلف برای دستکاری در امتیاز و ... ممنوع است .

یا عرض پوزش و به ناچار  با توجه به این که خودتان به استفاده از نرم افزار و ثبت رکورد اشاره کرده اید ، پست های شما در این دور از مسابقه آنلاین غیرفعال و شما از دور مسابقه خارج شدید . مسلما اگر این شرایط برای دوست دیگری نیز محرض شود ، اقدامات مشابه صورت خواهد گرفت .

امیدوارم از اجرای قوانین توسط بنده ناراحت نشده باشید و از هم اکنون آماده ی دریافت پیشنهادات و حضور فعال شما در دورهای دیگر مسابقه آنلاین و بخش های دیگر تالار مسابقات کاربری و کل سایت راسخون هستیم. با تشکر

پنج شنبه 4 مهر 1392  8:40 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
muhammad_mahdi
muhammad_mahdi
کاربر برنزی

از بعضی از دوستان خواهش میکنم جنبه داشته باشن 

اگه به ادیت عکس باشه ما هم دستی بر آتش داریم ! هااااا

مردونه بازی کنیم ، اگه تونستیم برنده شیم ،جایزه نوش جونمون

اگه نتونستیم که ، تغییر عکس کار درستی نیست

به نظرم مسابقه جالبیه یه کاری نکنیم لغوش کنن

پنج شنبه 4 مهر 1392  8:44 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mohammad98
amirhmz
amirhmz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 381

سلام ممنون از مسابقات خوبتون

امیدوارم مسابقه بازی آنلاین راسخون هر هفته ادامه داشته باشه با بازی های جدید و جذاب و جوایز متنوع.

تاپیک نقد و بررسی بازی های رایانه ای

جمعه 5 مهر 1392  12:25 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi nazarianali muhammad_mahdi mohammad98
دسترسی سریع به انجمن ها