0

آموزش پردازش تصوير1

poorchi
poorchi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 101

آموزش پردازش تصوير1

مقدمه پردازش تصویر
چشم به عنوان یکی از حیاتی ترین حسگرهای انسان نقش بسزایی در زندگی ما دارد. امروزه با پیشرفت چشمگیری که در ساخت پردازنده ها صورت گرفته است، این امکان نیز برای ما فراهم شده تا در ساخت روبات ها و سیستم های کنترلی از دوربین به عنوان یک چشم مصنوعی استفاده کنیم.
پنج کاربرد عمده پردازش تصویر را می توان رباتیک ، سیستم های دفاعی ، مهندسی پزشکی ، کنترل صنعتی و گرافیک کامپیوتری عنوان کرد. در سیستم های رباتیک معمولا از پردازش تصویر برای هدایت ربات و تشخیص اشیا استفاده می شود. در سیستم های دفاعی برای یافتن هدف و یا رهگیری یک هدف متحرک پردازش تصویر یکی از قابل اعتمادترین روش های موجود می باشد. در مورد کاربردهای گرافیکی نیز یکی از معروفترین نرم افزارهای مبتنی بر پردازش تصویر فتوشاپ می باشد که همگی با کاربردهای این نرم افزار آشنا هستیم. تشخیص نوع بیماری نیز رایج ترین کاربرد پردازش تصاویر پزشکی است. در نهایت ، امروزه خطوط تولید صنعتی برای کنترل کیفیت محصولات تولید شده و همچنین کنترل حرکات خط تولید از سیستم های مبتنی بر پردازش تصویر بهره جسته اند.

در مجموعه مقالاتی که بر روی وب سایت قرار داده می شود، سعی بر آن داریم که تکنیک های مختلف پردازش تصویر را به زبان ساده و کاربردی معرفی کنیم. آنجه که در پردازش تصویر اهمیت بسیاری دارد، تسلط کامل بر مفاهیم تکنیک های پردازش تصویر است. به عنوان مثال خواهیم دید که چگونه تنها با چند تکنیک بسیار ساده پردازش تصویر می توانیم یک سیستم دوربین امنیتی ایجاد کنیم.

شنبه 22 تیر 1392  1:43 PM
تشکرات از این پست
aref3dx
aref3dx
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:آموزش پردازش تصوير1

با سلام به دوستان با این چیز های ساده راضی نشید به فکر جدید بهتون بدم به درد آینده شما بخوره آقای عزیز دنبال vdaهم باش که به نرم افزار خودتون اضافه کنید که  با این  نرم افزار امنیتی کم هم تشخیص تصویریocr داشته باشه و هم تشخیص صداvda داشته باشه بهتر میشه ارتقاش داد.یکی از سخترین برنامه نویسی های حال حاضر دنیا ویرایش صدا یا تشخیص صدا هست.لطفا خلاق باشید.اگه دوست داشتید ایمیل بزنید تا چند نمونه واسه شما بفرستم.فقط واسه کمک همین.خیلی می تونم کمک شما کنم ولی وقتشو ندارم.دارم چند engine آنتی ویروس با برنامه نویسی طراحی میکنم واسه پایان نامه فقط واسم دعا کنید تمامش کنم نصفشو نوشتم ولی خیلی طولانی هستش برای پایان نامه آمدش میکنم.واسم دعا کنید دوستان

یک شنبه 4 اسفند 1392  1:51 AM
تشکرات از این پست
poorchi
poorchi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 101

پاسخ به:آموزش پردازش تصوير1

سلام دوست دارم در مورد موتور آنتی ویروس ها بیشتر بدونم اگر مطلبی یا سایتی داری به من معرفی کن شاید با هم بتونیم یه کاری بکنیم

خوشحال ميشم نظراتتون رو با من در ميان بزاريد

سه شنبه 27 اسفند 1392  2:05 AM
تشکرات از این پست
moradi92
دسترسی سریع به انجمن ها