0

آیه نورانی شب دوم ماه مبارک رمضان

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

پاسخ به:آیه نورانی شب دوم ماه مبارک رمضان

قساوت قلب از جمله بیماری های روحی به شمار می رود که عدم توجه به آن و کوتاهی در جهت درمان آن می­تواند انسان را از مراتب انسانی خارج کرده و در حدّ جمادات تنزّل دهد. عدم تمکین در مقابل سخن حق، دل سپردن به آرزوهای طول و دراز، زیرپاگذشتن عهد و پیمان از جمله اموری هستند که موجب قساوت قلب شده و در نتیجه انسان را همچون سنگی در مقابل وقایع پیرامون و درد و رنج دیگران بی­تفاوت می­سازد. برای جلوگیری از ابتلا به قساوت قلب باید هرچه بیشتر به ذکر الهی روی آورد و با بذل توجّه ویژه نسبت به نمازهای یومیه به عنوان بهترین مصداق ذکر الهی، هر چه بیشتر صفحه‌ی دل را صفا داد و آنر را در مقابل سخن حق و حقیقت نرم کرد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

جمعه 21 تیر 1392  6:02 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh lilian62
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

تفکر در آیات الهی دارویی شفا بخش است که موجب آگاهی انسان و باز شدن راه دعا، توبه و خشوع در برابر خداوند و نرم شدن و روشنایی دل او میباشد؛ لذا خداوند در این آیات، بیدرنگ ما را متوجّه تعقّل در آيات خود مى‏سازد.

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

جمعه 21 تیر 1392  6:09 PM
تشکرات از این پست
hojat20 nazaninfatemeh
lilian62
lilian62
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 37

انشاء الله توی این ماه عزیز که واقعا روزها و شبهاش فرق داره و همه چیز بوی خدا رو میده، عبادت و بندگیمون مورد قبول درگاه خدا باشه تا زنگارهای قساوت از قلبمون پاک بشه. یک ماه فرصت خوبیه تا بتونیم خودمونو برای مدتی از قساوت قلب بیمه کنیم. البته اگر انشاء الله عمری باقی باشه  (باید مراقب باشیم تا فکر نکنیم عمرمون طولانیه تا دچار قساوت قلب نشیم :دی )

من از رفرش کردن خسته شدم :-s broken heart

دوستان راه حلی ندارید برای دیدن پست های جدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نگران فردایت نباش....

خدای دیروز و امروز، خدای فردایت هم هست!

heartفردایت قشنگheart

جمعه 21 تیر 1392  6:32 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها