0

نظر دهید:لیست "برترین ها" و لیست جایگزین

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نظر دهید:لیست "برترین ها" و لیست جایگزین

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

سازوکار فعلی:

بعد از 5 سال:

چقدر این لیست توانسته به اهداف انجمن کمک نماید؟

این لیست چه کمکی به پاسخگویی به پرسش ها می کند؟(یکی از کاربرد های انجمن ارائه سوال و پاسخ به سوال است) .

آیا ما باید منتظر سایت ها و انجمن های دیگر باشیم تا آنان طرحی نو در اندازند و ما از آنان الگو گیری کنیم؟

ایا خودمان نمی توانیم متناسب یا شرایط،اهداف و محدودیت های خودمان سازوکار ایجاد کنیم؟

سازوکار جایگزین و پیشنهادی

برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر روی ان کلیک راست کرده و گزینه view یا  open in new tab یا open in new window را انتخاب نمایید.

برای اینکه پیرامون جزئیات طرح جایگزین اطلاعاتی بدس آورید. اینـــــــــــــــــجا کلیک کنید. سپس می توانید نظر خود را اینجا مطرح کنید. تا هم این حقیر و هم افراد دیگر بتوانند از نظرات ارزنده شما استفاده کنند.

التماس دعا

پنج شنبه 20 تیر 1392  6:58 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi 09303495228 a_sadri hojat20 tahmores mina_k_h rashon farshon ravabet_rasekhoon
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

پاسخ به:نظر دهید:لیست "برترین ها" و لیست جایگزین

با سلام و تشکر از شما

ساز و کار فعلی تنها در لیست نیست در جاهای دیگر کم و کاستی وجود دارد طرحی که شما دادید خوبه و ما میتوانیم لیست فعلی را با کمی ویرایش جمع و جور کنیم.یک چیزی شبیه امار گیر وبلاگ.

جمعه 21 تیر 1392  2:42 AM
تشکرات از این پست
qodrat hojat20 tahmores AliFanoodi a_sadri farshon ravabet_rasekhoon
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

با سلام و خسته نباشید

با نظرتون موافق هستم  اتفاقا چند روز پیش تاپیکی رو دیدم که  زمینه های استعدادی و فعالیت  دوستان رو پرسیده بودن

به نظم خیلی خوب میشه اگه فعالیت همه عزیزان و استعدادهاشون رو بدونیم  اینجوری سوالی در راسخون بی جواب نمیمونه

جمعه 21 تیر 1392  11:55 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh qodrat AliFanoodi 09303495228 a_sadri farshon ravabet_rasekhoon
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

منم یه طرحی دارم که انشاا... بعد ماه رمضون اجرایی بشه و انجمن ها تخصّصی تر بشه.فعلاً چون ماه رمضونه و مسئولین در گیرن طرحو نمی دم ولی بعد ماه رمضون طرحو با جناب نجّاران در میون می ذارم.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
شنبه 22 تیر 1392  9:00 PM
تشکرات از این پست
09303495228 a_sadri qodrat farshon ravabet_rasekhoon
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

با سلام و تشکر

به نظر من هم تغییر در این قسمت مهم به نظر میرسه .

با قسمت اول و دوم طرحی که دادین موافقم ولی دو قسمت بعد زیاد به نظر جالب نمیرسه بیشتر باعث شلوغ شدن این قسمت میشه . ضمن اینکه حتما نیازی نیست کسی که این تخصص رو داره جواب بده ، چه بسا کسایی که تخصص اون موضوع رو ندارن و بتونن به سادگی جواب سوال رو بدن .

با تشکر

یک شنبه 23 تیر 1392  6:31 AM
تشکرات از این پست
qodrat AliFanoodi farshon ravabet_rasekhoon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول a_sadri

با سلام و تشکر

به نظر من هم تغییر در این قسمت مهم به نظر میرسه .

با قسمت اول و دوم طرحی که دادین موافقم ولی دو قسمت بعد زیاد به نظر جالب نمیرسه بیشتر باعث شلوغ شدن این قسمت میشه . ضمن اینکه حتما نیازی نیست کسی که این تخصص رو داره جواب بده ، چه بسا کسایی که تخصص اون موضوع رو ندارن و بتونن به سادگی جواب سوال رو بدن .

با تشکر

با سلام 

من تشکر می کنم از شما بابت اظهار نظر در این مورد

اما در مورد قسمت سوم و چهارم روش جایگزین.

قسمت سوم  روش جایگزین بیشتر برای پرسش پیرامون سوالات تخصصی طراحی شده.به عنوان مثال فردی دانشجوی کارشناسی نرم افزار هست سوال پیرامون یکی از موارد مطرح شده در ترم مثلا 7 ،موضوع فلان داره.خوب این مورد رو احتمال بیشتر داره که فرد کارشناس بهش پاسخ بده تا یک فردی که تحصیلات این دوره رو نگذرونده و یا تجربه نداشته.

ضمن اینکه ما از این لیست به نوعی اطلاع رسانی می کنیم که چه تخصصی در انجمن داریم و فرد به محض اینکه وارد انجمن میشه. و سوالی داره  و اتفاقا سوال اون در حوزه یکی از کارشناسان است . این قوت قلب و امید در اون بیشتر می شه که در اینجا(انجمن راسخون) می تونه پاسخ یا پاسخ های متعددی به سوالی که داره بگیره.

البته من قبول دارم و می پذیرم قسمت سوم لیست، پایینترین اولویت رو داره و ما می تونیم اون رو حذف کنیم.(االبته اگر قسمت سوم رو ما در لیست جایگزین داشته باشیم به این شکل نخواهد بود که فقط نامی از افراد در این لیست ها باشه و کاری صورت ندهند که اگر فردی این کار رو انجام داد از لیست حذف میشه)

اما قسمت سوم که به نظر من یکی از مهعمترین قسمت های لیست جایگزین هست. این مزیت رو داره که اگر فردی با هر سطح کاربری وارد انجمن شد  و یکی از تخصص های مورد نیاز مارو داشت  و می تونست به پاسخ گویی و حل مشکل کاربران دیگه کمک کنه  و ما می تونیم امید داشته باشیم که کاربری که کار بلده نره جاهای دیگه و بتونیم از تواناییش استفاده کنیم.

البته قسمت چهارم لیست این ایرااد رو هم داره که اگر فردی  تخصصی غیر از موارد مطرح شده در لیست داشته باشه و ما براش برنامه نداشته باشیم.به قولی می پره. که باید برای این مورد هم فکری کرد.

با احترام

یک شنبه 23 تیر 1392  12:23 PM
تشکرات از این پست
a_sadri AliFanoodi ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها