برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه گفت: باقلا حاوی كلسیم ، فسفر ، پروتئین و آب فراوان است كه برای سلامت پوست مفید است و از پوكی استخوان پیشگیری میكند.
این متخصص تغذیه در گفتوگو با فارس افزود: باقلا حاوی ویتامین های A،B و C و املاح مفیدی از جمله فسفر و آهن است. حاوی پروتئین، كلسیم و پتاسیم است كه از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری و به كنترل فشار خون بالا كمك میكند.
وی گفت: باقلا دارای مقدار زیادی آب است كه میتواند از یبوست پبشگیری كند. برای سلامت پوست بسیار مؤثر است و به عنوان یكی از منابع غذایی فیبر و پروتئین شناخته شده است. پتاسیم موجود در باقلا همچنین میتواند برای سلامتی قلبوعروق مفید باشد.
بزرگمهر افزود: باقلا بیشترین فیبر غذایی را دارد. البته در بعضی از اشخاص تولید نفخ و سنگینی سر و معده می كند كه برای جلوگیری از این عوارض باید ابتدا باقلا را پوست كند و جوشاند ؛ آب آنرا دور ریخت و بعد مصرف كرد.