0

آیه نورانی شب اول ماه مبارک رمضان

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:آیه نورانی شب اول ماه مبارک رمضان

نقل قول tahmores

وقتی ماه رمضون  میاد بیشتر به رنگ خدا نزدیک میشیم  بیشتر عطرو بوی خدا رو حس میکنیم

میدونی به خاطر چی اجی؟

به خاطر اینکه با نخوردن و ننوشیدن به یه نوع تزکیه نفس میرسیم و بیشتر یاد خدا و عظمتش می افتیم و بیشتر دنبال معنویات هستیم .مثل شبهای قدری که داریم ،در صورتی که در ماههای دیگه کمتر احیا نگه میداریم وهمین ختم قرانی که در این ماه عزیز داریم موید همین مطلبه .البته من خودم در طول سال چندین بار ختم قران دارم ،به جز ختم قران ماه رمضان،چون فکر میکنم خدا همیشه باهامه و اگه یکی از ختم قرانام تموم بشه فکر میکنم یه چیزی رو گم کردم.کاش همه ماههای ما مثل ماه رمضان باشه البته از نظر روزه گرفتن مشکل هست ولی از لحاظ دعا و مناجات و خواندن قران و ... خیلی خوبه

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 20 تیر 1392  1:30 AM
تشکرات از این پست
saeedakh tahmores nooora
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

نقل قول tahmores

وقتی ماه رمضون  میاد بیشتر به رنگ خدا نزدیک میشیم  بیشتر عطرو بوی خدا رو حس میکنیم

اره درسته ، دیدی وقتی میری امامزاده یا حرم یه حس خوبی داری سبک میشی دقیقا همین حس رو وقتی ماه رمضان میاد حس میکنی بیشتر قدر خودت رو میدونی مراقب کارهات هستی خیلی از کارها رو انجام نمیدی

انگار یکی کنترلت میکنه  

پنج شنبه 20 تیر 1392  1:36 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh tahmores nooora
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

قرآن مي گويد بهتر اين است كه بجاي رنگ ظاهر و رنگ ماده رنگ حقيقت و خدايي بپذيرند تا روح و جان از هر آلودگي پاك شود نه اين رنگ هاي خرافي و موهوم.

راستي چه تعبير زيبايي ست ، اگر مردم رنگ خدايي بپذيرند يعني رنگ وحدت و عظمت و پاكي و پرهيزگاري ، رنگ«بي رنگي» و عدالت و مساوات و برابري و برادري،‌مي توانند در سايه آن به همه نزاع ها و كشكش ها كه براثر « اسير رنگ شدن ها» بوجود مي آيد از ميان بردارند .

پنج شنبه 20 تیر 1392  1:37 AM
تشکرات از این پست
saeedakh tahmores nooora
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

داداش  سعید و  اجی نازنین  درست گفتید

من از کنار هم  قرار دادن این دو آیه این نتیجه را هم گرفتم  

خدا میگه گرامی ترین شما با تقوا ترین شماست   و از طرفی میفرماید رنگ خدایی داشته باشید

پس بهترن رنگ رنگ تفواست     تا گرامی ترین باشید

پنج شنبه 20 تیر 1392  1:48 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh saeedakh nooora
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

انسان در زندگى خویش باید رنگى را بپذیرد، امّا در میان همه رنگ‏ها، رنگ خدایى بهتر است. ناگفته پیداست که تا رنگ نژاد و قبیله و هوسها را کنار نگذاریم، رنگ وحدت و برادرى و تسلیم امر خدا بودن را نخواهیم گرفت. همه‏ى رنگ‏ها به مرور زمان کم رنگ و بى‏رنگ مى‏شود. امّا رنگ خدایى همیشگى و پایدار است.
«کُلُّ شَیْ‏ءٍ هالِکٌ إِلَّا وَجْهَهُ» « قصص، 88» و چه رنگى بهتر از رنگ خدا که او را عبادت و بندگى مى‏کنیم

بهترین رنگ آن است که صفا و بقا داشته و چشم اولیاى خدارا به خود جلب کند.
همرنگ با فطرت و منطق بوده، مشترى آن خدا، و بهاى آن بهشت باشد. همه‏  رنگ‏ها پاک مى‏شوند، قبیله، نژاد و نسب، دیر یا زود از بین مى‏روند، ولى آنچه ابدى و باقى است همان رنگ و صبغه‏  الهى یعنى اخلاص و ایمان است.
در حدیث آمده است: شخصى در دیوار خانه خود سوراخى ایجاد مى‏کرد، امام صادق علیه السلام پرسید: چرا اینکار را انجام مى‏دهى؟! جواب داد: تا دود اجاق‏ منزل بیرون رود. امام فرمود: مى‏توانى این منظور را داشته باشى که روزنه‏  ورود روشنایى قرار دهى تا اوقات نماز را بشناسى. یعنى اگر بناست در دیوار روزنه‏ اى ایجاد شود، چرا تنها براى بیرون کردن دود باشد؟ چرا براى ورود نور نباشد؟ «1» بله مى‏توان به هر کارى، رنگ خدایى داد.
راه خدا یکى است. اگر رنگ خدایى نباشد، رنگ‏هاى دیگر، انسان را گیج و متحیّر مى‏کند. و همرنگ شدن با جماعتى که اکثر آنها دچار انحرافند خود مایه رسوایى و خوارى در قیامت است.

پنج شنبه 20 تیر 1392  1:48 AM
تشکرات از این پست
tahmores saeedakh nooora
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

امیدوارم  به حق این شب عزیز خدا ما رو به رنگش نزدیک کنه

تا کمی رنگ خدایی داشته باشیم

پنج شنبه 20 تیر 1392  1:54 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh saeedakh nooora
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

نقل قول tahmores

امیدوارم  به حق این شب عزیز خدا ما رو به رنگش نزدیک کنه

تا کمی رنگ خدایی داشته باشیم

انشاءالله 

پنج شنبه 20 تیر 1392  1:58 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh nooora
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

نمی دونم فرصت برای شرکت در طرح وجود دارد یا خیر؟

به هر حال بنده نظرمو می نویسیم اگه فرصت تموم شده بود حذف بفرمایید.

از نظر من هم رنگ خدا همون رنگ ایمان م هست. شاید هر کسی خدا رو به یک رنگ ببینه سفید سبز آبی و ... همه اینها همون رنگ هست که بندگان خدا به یگانگی خدا ایمان دارند و با همون رنگ ایمانشون رو ترسیم می کنند و در این آیه مقصوپد همان است که گرامی ترین بندگان نزد خدا همان کسی است که با ایمان ترین باشد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

پنج شنبه 20 تیر 1392  9:34 AM
تشکرات از این پست
voiceofrain nazaninfatemeh 09303495228 tahmores saeedakh
lilian62
lilian62
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 37

سلام دوستان

میخواستم یه چیزی که به ذهنم رسید رو اینجا بگم. به نظرم رنگ خدا مثل نور وجودشه، همه جا رو روشن میکنه و هرچیزی رو همون طور که هست نشون میده وقتی این نور وارد دنیای مادی میشه به دلیل ویژگی های ماده ، مثل اینکه از یه منشور عبور کرده باشه به رنگ های مختلفی در میاد، به جنگل رنگ سبز رو میده به آسمون رنگ آبی، به خون رنگ قرمز، و ... به هر موجودی جلوه ای از وجود خودشو میده. حالا اگه ما بخواهیم مثلا سبز باشیم فقط تونستیم یه بخشی از وجود خدا رو به تصویر بکشیم و یا اگه بخواهیم آبی باشم نماد یکی از اسماء الهی میشیم

برای اینکه بتونیم به رنگ خدا در بیاییم باید از فیلتر منشور (دنیای مادی) عبور کنیم تا به نور اصلی وجودش که شامل همه رنگ ها میشه برسیم. خیلی جالبه نه؟ نور وقتی از یه منشور عبور کنه تجزیه میشه به رنگ های مختلف، و اگه همین رنگ ها دوباره از منشور عبور کنن میشن همون نور اصلی!!

وحدت به کثرت و کثرت به وحدت :)

نگران فردایت نباش....

خدای دیروز و امروز، خدای فردایت هم هست!

heartفردایت قشنگheart

پنج شنبه 20 تیر 1392  3:21 PM
تشکرات از این پست
saeedakh tahmores
lilian62
lilian62
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 37

پس اینجاست که خدا میگه که به رنگ خدا در بیاین! یعنی از دنیای مادی برگردین به اصل وجود خودتون که از منه! هرچه سریعتر از منشور دنیایی رد بشین و به رنگ خودم در بیاین! اگر باریکه نوری 1 بار از منشور رد شده باشه و در فاصله بین دو منشور ،برای بار دوم از منشور عبور نکنه برای ابد تک رنگ باقی میمونه 

به نظرم خیلی جالب میشه اگه اینطوری به این آیه نگاه کرد

نگران فردایت نباش....

خدای دیروز و امروز، خدای فردایت هم هست!

heartفردایت قشنگheart

پنج شنبه 20 تیر 1392  3:40 PM
تشکرات از این پست
saeedakh tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها