نقل قول salma57
سلام. من مي ترسم تو اين گرما بيام صندليتون رو داغ كنم اذيت بشين. براي همين خيلي مزاحم نميشم.
سلام. نگران نباشید، کولر روشنه اون هم از نوع گازی.
1- تو بچگي شيطون بودين يا آروم؟ درسخون بودين؟ تو كلاس شيظنت مي كرديد؟
بله زیاد، نشونش هم چند جای شکستگی در سرم.
درسخون هم بودم، شاگرد ممتاز.
در کلاس هم بعضی وقت ها شیطنت هایی می کردیم مثلا بند کیف بچه ها را گره می زدیم به پایه میز یا روی تابلو شکلک می کشیدیم. راستی یادش بخیر
2- يكي از خاطرات دوران تحصيلتون رو بگيد. (اگه شيطون بودين از شيطنت هاي خودتون بگيد)
در دوران دبیرستان در یکی از زنگ های تفریح، یکی از دوستامون که قد بلند بود را گیر کشیدیم و آستین های بلوزش را کشیدیم تا کش اومد و بعد گره زدیم و رهاش کردیم تو جمعیت، اونقدر خندیدیم که داشتیم غش می کردیم. خدا ببخشه ما را، البته شوخی باهاش کردیم و همین الان هم با هم دوستیم.
3- تو خونه با داداشاتون دعوا هم مي كرديد؟ البته تو بچگي؟
بله. بعضی وقت ها
4- تا حالا با كسي قهر كرديد؟ وقتي قهر مي كنيد اول شما آشتي مي كنيد يا صبر مي كنيد طرف مقابل عذرخواهي كنه؟
بله، خود به خود و بدون معذرت خواهی، هر دو طرف اشتباهاتمون را قبول می کنیم و آشتی می نماییم. البته اگر طولانی بشه بنده معمولا کوتاه میام یا حرف های دلم را می زنم و از طرف مقابل توضیح می خوام تا کدورت ها رفع بشه.
5- يادمه يه بار تو تالار گفتگوي آزاد گفتيد تا حالا شما تو مسابقه راسخون برنده نشديد. شما كه شركت نمي كنيد چطور توقع داريد برنده بشيد؟ پارتي بازيه مگه؟!
نه دیگه، شرکت کردن در مسابقات برای کارمندان ممنوعه.
6- راستي تصميم گرفتم بيام اصفهان تو راسخون استخدام بشم. (گشت نامحسوس) اگه قطعيه فكر اسباب كشي باشم.
حضور شما در راسخون مایه مباهات و افتخار خواهدبود، اما بنده مسئول استخدام نیستم که قطعی بودن یا نبودنش را مشخص کنم، لذا شما درخواست و رزومه خودتان را ارسال نمائید بنده هم از محاسن شما بس نکته ها یادآور خواهم شد، امیدوارم بتوانیم در خدمت شما همراه گرامی باشیم.
حالا شما فكر مي كنيد براي گشت نامحسوس شدن بايد حتما بيام اصفهان؟ من تو قم هم مي تونم آمار انجمن رو دربيارم. (تا حالا به جز يكي دو مورد بقيه حدس و آمارام درست بوده) تازه اينجا كه باشم بدون حقوق كار مي كنم. بيام اصفهان خرج راسخون زياد ميشه.
فرمایش شما کاملا صحیح است. اینطوری برای شما و ما هر دو بهتره، فقط میمونه محرومیت از حضور شما در راسخون که دیگه باید باهاش بسازیم. حضور و آمار ها و نقطه نظرات شما در راسخون حرف نداره
از خدا ميخوام هر چه زودتر يه دوقلو نصيبتون كنه. يه گل پسر و يه دختر نازنين. بسیار ممنونم. لطف دارین
من هم يك دختر و يك پسر دارم. البته همه جا تو انجمن همراه من هستند. (آواتار و امضا)