0

مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8846

پاسخ به:مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

نقل قول ali_kamali

3 لام  2 باره .

اینجوری نوشتم که خودم رو صمیمی بگیرم و راحت تر سوال کنم .

سلام، خیلی خوبه،بفرمایید

خواهش دارم یک نگاهی به تشکر های که در پاسخ به سوالات و تشکر از سوال کننده ها بکنید . انصافا این همه کاربر تو راسخون فعالیت دارند نباید به صندلی داغ که یکی از بهترین های و با اخلاق ترین های راسخون نشسته سری بزنند ؟

1- خدا وکیلی این اسامی در طول هر روز چند ساعت پای راسخون هستند . توی هر مسابقه و هر فعالیت که راسخون اجرا میکنه نام این کاربران یا جز شرکت کنندگان است یا جز برندگان مسابقات . هر جای که فکرش رو بکنی  رد پای از کاربران هست . آیا به نظر شما به غیر از من این کاربران فعال و فعال و پویا نیستند ؟

اگر جواب مثبت است ؟ فکری به حال کاربران راسخونی فعال تان بکنید به غیر از شرکت در مسابقات و...... 

از بذل الطالف جنابعالی سپاسگزاری می کنم. فرمایش شما صحیح است، اما هر کاربر برای شرکت در برنامه ها مختار است، ممنون از حسن توجه شما.

دوشنبه 17 تیر 1392  11:19 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri ali_kamali salma57 AliFanoodi tahmores onehamed voiceofrain nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mina_k_h

میگم الان شما جلسه مدیران رو انداختین وسط هفته اونم ساعت 3!!! که بنده در شرکت مشغول کار هستم چه راهکاری براین بنده دارید که هم در جلسه حضور داشته باشم هم به کارهام برسم هم مسئول انفورماتیک شرکت باهم همکاری کنه؟!! wink

سلام. شما از ساعت 3 تا 5 هر زمان وقت کردین تشریف بیاورید، اگر هم امکان پذیر نبود بلا مانع است، این دفعه را زیر سبیلی رد می کنیمwink باور کنید وسط هفته از همه نظر بهتر از 5 شنبه و جمعه است، یه روز تعطیلی داریم این هم 4 یا 5 ساعت بیاییم جلسه که دیگه هیچی.

راستی اگه الان بهتون بگم قرار به اصفهام مهاجرت کنم بنده رو در موسسه استخدام میکنید؟! اگه بله کدوم قسمت؟! cool  در درجه اول خوشحال می شویم با بازدید  از راسخون در خدمت شما باشیم، از نظر استخدام هم،  بنده که مسئول استخدام نیستم که نظر قطعی بدهم، اما از محاسن شما نزد مسئولین مربوطه تعریف خواهم کرد تا  ببینیم خدا چی می خواد. به نظر بنده در واحد خواهران و برای انجمن ها، پایگاه های برتر و نرم افزار می توانید فعالیت کنید.

در اولین برخورد با افراد چه چیزی توجه شما رو جلب میکنه؟ طرز برخورد شامل سلام و احوالپرسی، وضعیت ظاهری

تا الان داغترین سئوالات رو چه کسی یا کسانی ازتون پرسیده اند؟! شما و ali_kamali و سلما

دوشنبه 17 تیر 1392  11:27 AM
تشکرات از این پست
salma57 ali_kamali mina_k_h AliFanoodi tahmores onehamed voiceofrain nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ali_kamali

آفرین و احسن و تبارک الله به اینجور جواب دادن . انصافا که خیلی تو کارتون و نشستن رو صندلی حرفه ای هستید جناب نجاران عزیز .
ولی جواب سوال 5 رو قبول نمیکنم . 

ممنون از شما. خواهش می کنم، بنده در رانندگی صندلی داغ آماتور آماتور هستم، شما حرفه ای می بینید.

جواب دوباره برای سئوال 5) از خداوند یک آقا پسر گل و یک دختر خانم نازنین آرزومندم. البته در درجه اول سلامتی آنها برایم مهم است بعد جنسیت.

موفق باشید

دوشنبه 17 تیر 1392  11:31 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali salma57 AliFanoodi tahmores onehamed voiceofrain nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام. من مي ترسم تو اين گرما بيام صندليتون رو داغ كنم اذيت بشين. براي همين خيلي مزاحم نميشم.

1- تو بچگي شيطون بودين يا آروم؟ درسخون بودين؟ تو كلاس شيظنت مي كرديد؟

2- يكي از خاطرات دوران تحصيلتون رو بگيد. (اگه شيطون بودين از شيطنت هاي خودتون بگيد)

3- تو خونه با داداشاتون دعوا هم مي كرديد؟ البته تو بچگي؟

4- تا حالا با كسي قهر كرديد؟ وقتي قهر مي كنيد اول شما آشتي مي كنيد يا صبر مي كنيد طرف مقابل عذرخواهي كنه؟

5- يادمه يه بار تو تالار گفتگوي آزاد گفتيد تا حالا شما تو مسابقه راسخون برنده نشديد. شما كه شركت نمي كنيد چطور توقع داريد برنده بشيد؟ پارتي بازيه مگه؟!

6- راستي تصميم گرفتم بيام اصفهان تو راسخون استخدام بشم. (گشت نامحسوس) اگه قطعيه فكر اسباب كشي باشم.

حالا شما فكر مي كنيد براي گشت نامحسوس شدن بايد حتما بيام اصفهان؟ من تو قم هم مي تونم آمار انجمن رو دربيارم. (تا حالا به جز يكي دو مورد بقيه حدس و آمارام درست بوده) تازه اينجا كه باشم بدون حقوق كار مي كنم. بيام اصفهان خرج راسخون زياد ميشه.

از خدا ميخوام هر چه زودتر يه دوقلو نصيبتون كنه. يه گل پسر و يه دختر نازنين.

من هم يك دختر و يك پسر دارم. البته همه جا تو انجمن همراه من هستند. (آواتار و امضا)

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 17 تیر 1392  11:40 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h AliFanoodi ali_kamali ravabet_rasekhoon tahmores onehamed voiceofrain nazaninfatemeh
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

با تشکر و سپاس فراوان از بذل توجه و صبر حضرتعالی . خیلی ممنون که جواب سوال  5 رو دادید . 

1- چرا اول گفتید پسرگل و بعد دختر نازنین ؟  یعنی فرزند ذکور رو بیشتر از مونث دوست دارید . هرچند که جواب شو  الان می دونم  چی خواهی داد

2- جناب آقای خواجه  به چه اسمی شما رو صدا میزد ؟ جناب آقای کیانی به چه اسمی شما ر وصدا می زنند ؟

3- چه مدت گذشته از آخرین باری که با دوست مان جناب خواجه تلفنی حرف زدید ؟ آقای خواجه زنگ زد یا شما ؟

4- رنگ قهوه ای و نوع جنس مخمل شلوارتون سلیقه شما که نیست ؟

5- این عکس رو چند روز پیش گرفتید ؟ خبر داشتید که رو صندلی خواهید نشست و عکس گرفتید ؟

6- همسر شما خبر داره شما رو صندلی نشسته اید ؟

سوالاتم بیشتر جواب  بلی و خیر داره ببخشید که 6 سوال شد و یک سوال بیشتر پرسیدم  

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

دوشنبه 17 تیر 1392  11:52 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi salma57 ravabet_rasekhoon tahmores mina_k_h onehamed voiceofrain nazaninfatemeh
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

اگر همسرتون در سایت عضو بود فعالیت ایشون رو چک می کردید؟ از قبیل پستهای ارسالی و صندوق پیام!!!

آیا گوشی همسرتون رو چک میکنید؟ ایشون چطور؟

ببخشید اگه دوست نداشتید جواب سئوالم رو ندهید. خانومتون چادری هستید؟

اگه این امکان وجود داشت که خودتون برای خودتون اسم انتخاب می کردید چه اسمی انتخاب می نمودید؟ برای فرزانداتون چطور؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

دوشنبه 17 تیر 1392  12:07 PM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores ali_kamali ravabet_rasekhoon onehamed AliFanoodi voiceofrain nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام. من مي ترسم تو اين گرما بيام صندليتون رو داغ كنم اذيت بشين. براي همين خيلي مزاحم نميشم.

سلام. نگران نباشید، کولر روشنه اون هم از نوع گازی.

1- تو بچگي شيطون بودين يا آروم؟ درسخون بودين؟ تو كلاس شيظنت مي كرديد؟

بله زیاد، نشونش هم چند جای شکستگی در سرم.

درسخون هم بودم، شاگرد ممتاز.

در کلاس هم بعضی وقت ها شیطنت هایی می کردیم مثلا بند کیف بچه ها را گره می زدیم به پایه میز یا روی تابلو شکلک می کشیدیم. راستی یادش بخیر

2- يكي از خاطرات دوران تحصيلتون رو بگيد. (اگه شيطون بودين از شيطنت هاي خودتون بگيد)

در دوران دبیرستان در یکی از زنگ های تفریح، یکی از دوستامون که قد بلند بود را گیر کشیدیم و آستین های بلوزش را کشیدیم تا کش اومد و بعد گره زدیم و رهاش کردیم تو جمعیت، اونقدر خندیدیم که داشتیم غش می کردیم. خدا ببخشه ما را، البته شوخی باهاش کردیم و همین الان هم با هم دوستیم.

3- تو خونه با داداشاتون دعوا هم مي كرديد؟ البته تو بچگي؟

بله. بعضی وقت ها

4- تا حالا با كسي قهر كرديد؟ وقتي قهر مي كنيد اول شما آشتي مي كنيد يا صبر مي كنيد طرف مقابل عذرخواهي كنه؟

بله، خود به خود و بدون معذرت خواهی، هر دو طرف اشتباهاتمون را قبول می کنیم و آشتی می نماییم. البته اگر طولانی بشه بنده معمولا کوتاه میام یا حرف های دلم را می زنم و از طرف مقابل توضیح می خوام تا کدورت ها رفع بشه.

5- يادمه يه بار تو تالار گفتگوي آزاد گفتيد تا حالا شما تو مسابقه راسخون برنده نشديد. شما كه شركت نمي كنيد چطور توقع داريد برنده بشيد؟ پارتي بازيه مگه؟!

نه دیگه، شرکت کردن در مسابقات برای کارمندان ممنوعه.

6- راستي تصميم گرفتم بيام اصفهان تو راسخون استخدام بشم. (گشت نامحسوس) اگه قطعيه فكر اسباب كشي باشم.

حضور شما در راسخون مایه مباهات و افتخار خواهدبود، اما بنده مسئول استخدام نیستم که قطعی بودن یا نبودنش را مشخص کنم، لذا شما درخواست و رزومه خودتان را ارسال نمائید بنده هم از محاسن شما بس نکته ها یادآور خواهم شد، امیدوارم بتوانیم در خدمت شما همراه گرامی باشیم.

حالا شما فكر مي كنيد براي گشت نامحسوس شدن بايد حتما بيام اصفهان؟ من تو قم هم مي تونم آمار انجمن رو دربيارم. (تا حالا به جز يكي دو مورد بقيه حدس و آمارام درست بوده) تازه اينجا كه باشم بدون حقوق كار مي كنم. بيام اصفهان خرج راسخون زياد ميشه.

فرمایش شما کاملا صحیح است. اینطوری برای شما و ما هر دو بهتره، فقط میمونه محرومیت از حضور شما در راسخون که دیگه باید باهاش بسازیم. حضور و آمار ها و نقطه نظرات شما در راسخون حرف ندارهsmiley

از خدا ميخوام هر چه زودتر يه دوقلو نصيبتون كنه. يه گل پسر و يه دختر نازنين. بسیار ممنونم. لطف دارین

من هم يك دختر و يك پسر دارم. البته همه جا تو انجمن همراه من هستند. (آواتار و امضا)

جدی میگین. زنده باشن. نمی دونستم. واقعا زیبا و دوست داشتنی هستن. از طرف بنده اونها راببوسین.

دوشنبه 17 تیر 1392  12:20 PM
تشکرات از این پست
salma57 yasbagheri ali_kamali mina_k_h onehamed AliFanoodi voiceofrain nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ali_kamali

با تشکر و سپاس فراوان از بذل توجه و صبر حضرتعالی . خیلی ممنون که جواب سوال  5 رو دادید . 

سلام و عرض خسته نباشید

1- چرا اول گفتید پسرگل و بعد دختر نازنین ؟  یعنی فرزند ذکور رو بیشتر از مونث دوست دارید . هرچند که جواب شو  الان می دونم  چی خواهی داد

خیر، هر چی خدا بخواد همونه، سالم باشه همین کافیه. البته خانومم دختر بیشتر دوست دارن تا پسر و من بالعکس.

2- جناب آقای خواجه  به چه اسمی شما رو صدا میزد ؟ جناب آقای کیانی به چه اسمی شما ر وصدا می زنند ؟

وحید- وحید

3- چه مدت گذشته از آخرین باری که با دوست مان جناب خواجه تلفنی حرف زدید ؟ آقای خواجه زنگ زد یا شما ؟

یک ماهی میشه. بنده برای پاسخ به یک درخواست ایشون، زنگ زدم.

4- رنگ قهوه ای و نوع جنس مخمل شلوارتون سلیقه شما که نیست ؟

سلیقه خودم و همسرم. منظورتون را متوجه نشدم، برای چی میگین سلیقه شما که نیست؟

5- این عکس رو چند روز پیش گرفتید ؟ خبر داشتید که رو صندلی خواهید نشست و عکس گرفتید ؟

5 شنبه. خبر داشتم در صندلی داغ حضور خواهم داشت اما برنامه ریزی یا تصمیمی جهت گرفتن عکس برای برنامه نداشتم، به یشنهاد دوستان یکدفعه عکس را گرفتیم و ارسال کردیم.

6- همسر شما خبر داره شما رو صندلی نشسته اید ؟

خیر، مسائل کاری را در صورتی که لزومی نداشته باشد در خانه مطرح نمی کنم.

سوالاتم بیشتر جواب  بلی و خیر داره ببخشید که 6 سوال شد و یک سوال بیشتر پرسیدم  

دوشنبه 17 تیر 1392  12:26 PM
تشکرات از این پست
salma57 mina_k_h ali_kamali onehamed AliFanoodi voiceofrain nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mina_k_h

اگر همسرتون در سایت عضو بود فعالیت ایشون رو چک می کردید؟ از قبیل پستهای ارسالی و صندوق پیام!!!

افراد با عضویت در سایت، نام "کاربر" به خود می گیرند، لذا آیین نامه های موسسه برای آنها اجرا خواهد شد، تفاوتی نمی کند همسر بنده باشن یا شخص دیگری.

آیا گوشی همسرتون رو چک میکنید؟ ایشون چطور؟

خیر. اصلا، کار بسیار زشتی است. ایشون هم چک نمیکنن. می دونین چرا، بخاطر اینکه هر دو گوشی رمز ورود دارن اما رمز گوشی های همدیگه را می دونیمsmiley بنده معتقدم گوشی تلفن همراه حریم شخصی افراد است. اعتماد متقابل در زندگی، بسیاری از این دست مسائل را رفع می کند.

ببخشید اگه دوست نداشتید جواب سئوالم رو ندهید. خانومتون چادری هستید؟ بله.

اگه این امکان وجود داشت که خودتون برای خودتون اسم انتخاب می کردید چه اسمی انتخاب می نمودید؟ برای فرزانداتون چطور؟

اسمم رادوست دارم و از خانواده ام ممنونم. برای فرزندان هم هنوز تصمیمی نگرفته ام.

دوشنبه 17 تیر 1392  12:34 PM
تشکرات از این پست
salma57 mina_k_h ali_kamali onehamed AliFanoodi voiceofrain nazaninfatemeh
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

- رنگ قهوه ای و نوع جنس مخمل شلوارتون سلیقه شما که نیست ؟

منظورم این بود که این شلوار هدیه  است و شما برای انتخاب نقش نداشتید و فقط حدس من بود .

که حضرتعالی جواب دادید سلیقه جنابعالی و همسر محترمتان بوده .  

1- می تونم وحید جان صداتون بزنم ؟  

2- آیا تا الان حلول ماه مبارک رمضان رو به کسی اس ام اس دادید ؟  اگر جواب مثبت است از سامانه پیامک راسخون استفاده کردید ؟

3-  اگر به شما بگویند از ساعت 16 امروز صندلی داغ شما تمام شد خوشحال می شوید یا ناراحت ؟ 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

دوشنبه 17 تیر 1392  12:52 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri onehamed salma57 AliFanoodi mey212 mina_k_h ravabet_rasekhoon voiceofrain nazaninfatemeh
mey212
mey212
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 552

با سلام خدمت اقای نجاران

خب سوال اول اقای نجاران حالتون خوب؟ خودتون ی سوالی که دوست داشتین بپرسند ونپرسیدند ازتون جواب بدید؟

دوشنبه 17 تیر 1392  1:13 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h salma57 AliFanoodi ravabet_rasekhoon yasbagheri ali_kamali voiceofrain onehamed nazaninfatemeh
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

احوالتون خوبس؟؟؟هوا چه طورس؟؟؟

عرضم به حضور گل جناب نجّاران که برای رفاه حال میهمانان و بازدید کنندگان گرامی شهر بزرگ پاتوق راسخونی ها ، تصمیم گرفته شد که صندلی جدیدی خریداری شود.از ویژگی های این صندلی می شود به : 

1.قابلیت استفاده در حالت ایستادهdevil

2.قابلیت استفاده به صورت تخت

3.با سوخت هسته ای کار می کنه

4.درجه ی تنظیم حرارت رو داره.

5.یک دستگاه خاموش کن مخصوص موقعایی که آتیش می گیرین داره.

برای خرید پیامکی ، عدد 1 را به شماره ی 30004000123456789 ارسال نمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته و محصول ارسال شود.

و امّا سوالات : 

1.از کی شروع به کار در راسخون کردین؟؟؟

2.ravabet_rasekhoon یا rasekhoon_ravabet ؟؟؟؟

3.تا به حال به کدوم شهرا سفر کردین؟؟؟

4.دوست دارین کجا برین؟؟؟

5.دوست دارین چی چیزی رو دوست نداشته باشین؟

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
دوشنبه 17 تیر 1392  1:35 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali mina_k_h salma57 ravabet_rasekhoon voiceofrain onehamed nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ali_kamali

- رنگ قهوه ای و نوع جنس مخمل شلوارتون سلیقه شما که نیست ؟

منظورم این بود که این شلوار هدیه  است و شما برای انتخاب نقش نداشتید و فقط حدس من بود .

که حضرتعالی جواب دادید سلیقه جنابعالی و همسر محترمتان بوده .  

بله ممنون

1- می تونم وحید جان صداتون بزنم ؟  در محیط انجمن ها فکر کنم رسمی تر صحبت بشود بهتر است اما در مکالمات تلفنی یا حضوری بله  باعث افتخار است.

2- آیا تا الان حلول ماه مبارک رمضان رو به کسی اس ام اس دادید ؟  اگر جواب مثبت است از سامانه پیامک راسخون استفاده کردید ؟ بله-خیر

3-  اگر به شما بگویند از ساعت 16 امروز صندلی داغ شما تمام شد خوشحال می شوید یا ناراحت ؟ ناراحت. هر چند همیشه با کاربران گرامی همسخن و همراه هستیم، اما اینجا عطوفت و صمیمیتش بیشتره.

دوشنبه 17 تیر 1392  2:04 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h AliFanoodi salma57 voiceofrain onehamed ali_kamali nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mey212

با سلام خدمت اقای نجاران

خب سوال اول اقای نجاران حالتون خوب؟ خودتون ی سوالی که دوست داشتین بپرسند ونپرسیدند ازتون جواب بدید؟

سلام و عرض ادب و خسته نباشید حضور جنابعالی

سئوالی نبوده که دوست داشته باشم ازم بپرسن و نپرسیده باشن. پس سئوالی نیست و در نتیجه جوابی هم نیست.smiley

موفق باشید

دوشنبه 17 تیر 1392  2:05 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h AliFanoodi salma57 voiceofrain onehamed ali_kamali nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول AliFanoodi

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

سلام و ادای احترام

احوالتون خوبس؟؟؟هوا چه طورس؟؟؟ مرسی. هوا گرم و خوبس

عرضم به حضور گل جناب نجّاران که برای رفاه حال میهمانان و بازدید کنندگان گرامی شهر بزرگ پاتوق راسخونی ها ، تصمیم گرفته شد که صندلی جدیدی خریداری شود.از ویژگی های این صندلی می شود به : 

1.قابلیت استفاده در حالت ایستادهdevil

2.قابلیت استفاده به صورت تخت

3.با سوخت هسته ای کار می کنه

4.درجه ی تنظیم حرارت رو داره.

5.یک دستگاه خاموش کن مخصوص موقعایی که آتیش می گیرین داره.

برای خرید پیامکی ، عدد 1 را به شماره ی 30004000123456789 ارسال نمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته و محصول ارسال شود.

خیلی خوبه، مرسی، عدد 1 را فرستادم. فقط برا پولش رو بنده حساب نکنیدا، آخه اینجا اصفهونسsmiley

و امّا سوالات : 

1.از کی شروع به کار در راسخون کردین؟؟؟ حدود یکسال و نیم میشه در خدمت راسخون هستم

2.ravabet_rasekhoon یا rasekhoon_ravabet ؟؟؟؟ ravabet_rasekhoon متعلق به بنده هستش و بهتره، چرا که rasekhoon_ravabet متعلق به دوست عزیز و همکار سابق ما در راسخون یعنی آقای مردانی مسئول فروشگاه بود و فعلا غیر فعال است و در اختیار کسی قرار داده نشده است.

3.تا به حال به کدوم شهرا سفر کردین؟؟؟ تهران، شهر های شمالی(ساری-نوشهر-رامسر-تنکابن-چالوس-آستارا، رشت، بندر انزلی)، اردبیل، کیش، قم، بندر عباس،مشهد و ...

4.دوست دارین کجا برین؟؟؟ شیراز، یزد،چابهار، بانه، تبریز، کردستان

5.دوست دارین چی چیزی رو دوست نداشته باشین؟ غم و شکست دیگران را که البته دوست هم ندارم.

دوشنبه 17 تیر 1392  2:14 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mina_k_h yasbagheri salma57 voiceofrain onehamed ali_kamali nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها