0

مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

نقل قول 09303495228

سلام جناب نجاران امیدوارم روی صندلی نسوزین

سلام و عرض ادب و احترام

و اما

1: چقدر به امنیت راسخون و موسسه اهمیت میدهید؟

امنیت ابعاد مختلفی دارد، میاحث حفاظت فیزیکی موسسه که مسئول خاص خود را دارد و البته ما هم در حفظ آن کوشا هستیم و مباحث امنیتی سایت  که آموزش های لازم در این راستا به پرسنل داده شده است و همگی در رعایت آن می کوشیم.

2:رتبه راسخون در سطح ایران:

با مراجعه به سایت alexa.com از رتبه روزانه سایت آگاهی پیدا نمایئد.

3:نمایشگاه راسخون به خراسان جنوبی هم خواهد امد؟

بهتر است این سئوال را از مسئول نمایشگاه ها بپرسید اما سیاست کلی مبنی بر حضور حداکثری در نمایشگاه ها می باشد که امیدواریم افتخار حضور در استان زیبای خراسان جنوبی نصیب راسخون گردد.

4:به نظر شما کدوم بهتره:متاهل  مجرد   .

هر کدام محاسن و معایب خاص خودش را دارد، اما در مجموع و از بسیاری از جهات و در صورت انتخابی صحیح و عاقلانه، تاهل بهتر است.

5:فکر میکنید یا دوست دارید که نفر بعدی که میخواد روی صندلی بسوزه کی باشه؟

با مدیر محترم تالار نقشه بکشین و یک نفر که اصلا به فکر من خطور نمی کرد را روی صندلی بنشانید.

6:اتاق چت صفحاتش از 1000 رد شده،تا حالا توی تاپیک دیگه ای هم این اتفاق افتاده؟نام ببرید. 

رتبه بعدی مربوط به تاپیک " پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی ( هر گونه اخبار در مورد قرآن پژوهی،قرآن شناسی و...... را در این قسمت قرار د " می باشد با 791 صفحه.

در صفحه اصلی انجمن و پانل "پر کاربردترین ارسال ها"   می توانید با تاپیک های پرکاربرد آشنا شوید.

ضمنا از زحمات ارزنده و حضور فعال و مثال زدنی شما و سایر اتاق چتی های گرامی تشکر و قدردانی می نمایم.

دوشنبه 17 تیر 1392  8:33 AM
تشکرات از این پست
salma57 mina_k_h AliFanoodi ali_kamali onehamed voiceofrain 09303495228 nazaninfatemeh
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهمان صندلی داغ جناب آقای نجاران.

از اینکه این همه طرفدار دارید چه احساسی دارید؟ cheeky

راستی من قبلاً ازتون سئوال پرسده بودم که رنگ مورد علاقتون چیه و جواب دادین آبی و بنفش بعد کاربر سلما سئوال پرسیدند گفتید آبی و سبز تیره! لابد فردا یکی دیگه سئوال کنید میشه آبی و قرمز!!! wink

خواننده مورد علاقتون؟ (احساسم میگه تو مایه های شجریان و اینا گوش می کنید! smiley)

آیا خودتون از فروشگاه راسخونی تا بهحال خرید کرده اید؟ کارمندان موسسه از فروشگاه می تونند خرید داشته باشند یا خیر؟

تا به حال پیش اومده از کاربری خیلی خیلی عصبانی بشید؟ از کی؟ چرا؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

دوشنبه 17 تیر 1392  9:10 AM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi ali_kamali onehamed ravabet_rasekhoon voiceofrain nazaninfatemeh
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

با سلام و عرض ادب و احترام(تیکه کلام)

امّا سوالات من : 

1.از این که توی این چند روز از شرّ بنده راحت بودید چه احساسی دارید؟؟؟

2.مقایسه کنید : 

AliFanoodi دیروز : 

AliFanoodi امروز : 

3.تا به حال جمکران رفته اید؟؟؟توی چاهش هم برگه انداختین؟؟؟

4.چرا دیروز راسخون خراب بود؟؟؟من نیستم خبر که دارم.کلاغا خبر می رسونن دیه.

5.چرا امروز جلسه ساعت سه هس؟؟؟من تازه امروز صبح اومدم.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
دوشنبه 17 تیر 1392  9:28 AM
تشکرات از این پست
onehamed salma57 ali_kamali mina_k_h ravabet_rasekhoon voiceofrain nazaninfatemeh
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

سلام آقای نجاران عزیز . صبح زیبای شما بخیر و شاد کامی . هروقت خسته شدید بگید دیگه سوال نپرسم

با سلام و عرض ادب و احترام ، ممنون از حضور شما و کشف یکی از تکه کلام ها. غذای مورد علاقه: کشک بادمجان و رنگ مورد علاقه:  آبی تیره و سبز

5- رنگ مورد علاقتون؟ غذای مورد علاقتون؟ حیوان مورد علاقتون؟ ورزش مورد علاقتون؟ شهر مورد علاقتون؟
آبی و بنفش -کشک و بادمجان-گربه-پینگ پنگ-اصفهان

جهت اطلاع !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

1- اروابط عمومی بهتره یا رئیس موسسه بودن ؟
2- چرا ناراحت شدید از سوال که در صفحه 4 پرسیدم ؟
3- وقتی اعصبانی میشوید چه چیزی آروم تان می کنه 
4- فرق کشک با دمجان با راسخون ؟ 
5- دوست دارید اعضای خانواده چند نفر بشوند در آینده ؟ ( می تونید ج ندهید ولی اگر جوای ندید دفعه بد داغ داغ می پرسم )

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

دوشنبه 17 تیر 1392  9:29 AM
تشکرات از این پست
onehamed AliFanoodi salma57 mina_k_h ravabet_rasekhoon voiceofrain nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول fatemeh313

با عرض سلام خدمت شما

با سلام و عرض ادب و احترام

چقدر براي ورود به ماه رمضان آماده ايد؟

باید وارد ماه مبارک بشویم تا ببینیم چقدر آماده بوده ایم هم از نظر جسمی و بیشتر از نظر روحی و پرهیز از گناه

تا حالا شده يه دروغي بگيد كه نا خواسته باعث آزار و اذيت و زحمت براي ديگري بشه؟

باور کنید یادم نیست، امیدوارم خداوند گناهانمون را ببخشه و بیامرزه

تا حالا شده به خاطر كار نكرده متهم بشيد و هيچ دليل قانع كننده اي نداشته باشيد؟

سوء تفاهماتی در زندگی همه ما پیش می آید که با دفاع از حق، برطرف خواهد شد.

با تشكر

دوشنبه 17 تیر 1392  9:52 AM
تشکرات از این پست
salma57 ali_kamali AliFanoodi onehamed voiceofrain fatemeh313 nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

الان نمی دونم سوالات تکراری هست یا نه ولی : 

1- خوش مزه ترین غذای خانومتون و مادرتون ؟ خانم: مرغ و قارچ   مادر: قرمه سبزی، ماکارونی، چلو مرغ و ...

2- قصد فروش پراید ندارید ؟ (حتماً بعدش می خواهید 206 بخرید !) نه بابا،با این قیمت ها ما دیگه با پراید سواری سرمایه دار حساب میشیم، چرا بفروشمش، تازه خداییش ازش خیلی راضی ام.

3- در بچگی دوست داشتید چی کاره بشید ؟ چی شد که راسخونی شدید ؟ خلبانی ارتش را خیلی دوست داشتم، اما زندگیه و هزار پیچ و خم و تغییر، یکدفعه سر از رشته کامپیوتر در آوردیم و طراح وب شدیم.

بخش دوم:  یکی از دوستان، بنده را به روابط عمومی معرفی کردن و پس از مصاحبه و دریافت رزومه، قرار شد در خدمت راسخون باشم و افتخار همکاری با آن را داشته باشم و از همه مهمتر و بهتر با عزیزانی همچون شما همراه گردم.

4- بهترین خاطره شما از راسخون ؟ قبلا گفتم، روز اول و مواجهه با شوخ طبعی و اخلاق خوب آقای خواجه.

5- بهترین مسابقه ای که توسط راسخون انجام شده ؟ فکر کنم کاربران بیشتر مسابقات قبلی که سطح جوایز آن بالا بود را بخاطر داشته باشند اما اینجانب مسابقاتی از قبیل "شمیم آزادی" که اولین مسابقه ای بود که توسط بنده طراحی و اجرا گردید و همچنین "عید ولایت"،"فجر بیداری"، "جشنواره عکس همراه  ویژه نوروز" و ... را می توانم نام ببرم.

با تشکر 

دوشنبه 17 تیر 1392  10:01 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 ali_kamali AliFanoodi onehamed mina_k_h voiceofrain fatemeh313 nazaninfatemeh
mhaji08
mhaji08
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 69

سلام.

1-شما در چه شهری متولد شدید و اصالتا کجایی هستید؟

2-هدفتون از عضویت در راسخون چی بود؟

3-چرا راسخون؟

دوشنبه 17 تیر 1392  10:07 AM
تشکرات از این پست
salma57 onehamed AliFanoodi ali_kamali yasbagheri ravabet_rasekhoon voiceofrain fatemeh313 nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول 09303495228 

سلام جناب نجاران

سلام و عرض ادب و احترام

1: عاشق شدین؟ بله، قطعا و هنوز هم هستم. عاشق همسرم، پدر و مادرم، برادرانم.

2:راسخونی ها:

بهترین:  همه

بدترین: نداریم، همه را می توان خوب دید

بی نمک ترین: کم نمک ترین

درسخون ترین: فکر کنم آقای درویشی واحد محتوا

بیخیال ترین: برنامه نویس ها

مغرور ترین: همه اینجا خاکی اند

خوشتیپ ترین: خودمwink

خوش اخلاق ترین: بچه های واحد محتوا، البته چندرسانه ای ها هم نباید فراموش کرد، راستی بخش خبر و مالی و گرافیست ها هم هستن. ای وای مدیریت را یادم رفته بود، اونها که درجه یک هستن، بچه های فروشگاه را هم اضافه کنید، آقای کیانی هم که دیگه گفتن نداره

بد اخلاق ترین: خودم

شوخ ترین: فکر کنم خودم و آقای عالینژاد

با شخصیت ترین: همه با شخصیت اند.

بچه ترین: آقای رفعت نیا فکر کنم از همه از نظر سنی کوچکتر باشند

بزرگترین: حاج آقا سجادی هم از نظر سنی و هم از نظر شخصیتی

خاص ترین: این یکی را جواب نمی دهم. چون نمی دونم

3:آخرین باری که گریه کردین؟چی میتونه اشکتونو در بیاره؟ چند روز پیش بود که یکی از بستگانم که کودک هم بود در اثر تصادف، مرگ مغزی شد و اعضای بدنش را اهدا کردن، واقعا گریه کردم البته نه در جمع و در خلوت.

غیر از مسائلی از این دست، چون در مسیر، عابرین را سوار می کنم، بعضا افراد از مشکلات و گرفتاریهاشون تعریف می کنن و اینها منو شدیدا متاثر می کنه. 

4:هیجان انگیز ترین كاری كه كردین چی بوده؟  جت اسکی سواری با حداکثر سرعت 

5:اشتباهی که هرگز تکرار نمیکنی؟ اعتماد بیجا

6:خواب هاتون چه رنگی اند؟بهترین خوابی که دیدین؟آخرین خوابی که دیدین؟

هر چی سعی کردم یادم بمونه نشده، فکر کنم اغلب سیاه و سفید از نظر رنگی و از نظر محتوا طوسی رنگ نه سیاه و نه سفید.

همه از خواب های خوب که مثلا ثروتمند شدیم، در تحصیلات موفق شدیم، فلان ماشین را خریدیم، موفقیت های بزرگی کسب کرده ایم و به جایگاه های والایی رسیدیم دیده ایم، بنده هم از این خواب ها زیاد دیده ام که مسلما از بهترین ها هستند.

2 یا 3 شب پیش و لی یادم رفت که چی بود.

دوشنبه 17 تیر 1392  10:22 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali mina_k_h onehamed salma57 AliFanoodi voiceofrain fatemeh313
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2

3 لام  2 باره .

اینجوری نوشتم که خودم رو صمیمی بگیرم و راحت تر سوال کنم .

خواهش دارم یک نگاهی به تشکر های که در پاسخ به سوالات و تشکر از سوال کننده ها بکنید . انصافا این همه کاربر تو راسخون فعالیت دارند نباید به صندلی داغ که یکی از بهترین های و با اخلاق ترین های راسخون نشسته سری بزنند ؟

1- خدا وکیلی این اسامی در طول هر روز چند ساعت پای راسخون هستند . توی هر مسابقه و هر فعالیت که راسخون اجرا میکنه نام این کاربران یا جز شرکت کنندگان است یا جز برندگان مسابقات . هر جای که فکرش رو بکنی  رد پای از کاربران هست . آیا به نظر شما به غیر از من این کاربران فعال و فعال و پویا نیستند ؟

اگر جواب مثبت است ؟ فکری به حال کاربران راسخونی فعال تان بکنید به غیر از شرکت در مسابقات و...... 

دوشنبه 17 تیر 1392  10:23 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h yasbagheri onehamed salma57 ravabet_rasekhoon AliFanoodi voiceofrain fatemeh313 nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mina_k_h

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهمان صندلی داغ جناب آقای نجاران.

سلام و عرض ادب دارم حضور سرکار، خوب هستید؟

از اینکه این همه طرفدار دارید چه احساسی دارید؟ cheeky

شماو سایر راسخونی ها لطف دارید، بنده کوچک همه شما هستم. این فقط و فقط، بزرگواری و متانت شما را می رساند.

راستی من قبلاً ازتون سئوال پرسده بودم که رنگ مورد علاقتون چیه و جواب دادین آبی و بنفش بعد کاربر سلما سئوال پرسیدند گفتید آبی و سبز تیره! لابد فردا یکی دیگه سئوال کنید میشه آبی و قرمز!!! wink سبز تیره را اشتباه گفتم، اشتباه تایپی بودهwink

خواننده مورد علاقتون؟ (احساسم میگه تو مایه های شجریان و اینا گوش می کنید! smiley) محمد اصفهانی، حسام الدین سراج، مازیار فلاحی، رضا صادقی

آیا خودتون از فروشگاه راسخونی تا بهحال خرید کرده اید؟ کارمندان موسسه از فروشگاه می تونند خرید داشته باشند یا خیر؟ بله خرید کردم، یک کول پد لپ تاپ برای یکی از دوستام خریدم و یک بار دیگه هم گیم پد خریدم، توجه دارید همه آنچه خریدم عبارت "پد" داخلش هست پس بگذارید این را هم اضافه کنم، ماوس پد هم خریدم.

کارمندان راسخون می توانند از فروشگاه خرید کنند و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

تا به حال پیش اومده از کاربری خیلی خیلی عصبانی بشید؟ از کی؟ چرا؟ بله البته نه عصبانی بلکه ناراحت، اسمشو نمی تونم ببرم، دلیلش هم فعالیت خلاف قوانین انجمن هاwink

دوشنبه 17 تیر 1392  10:29 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri ali_kamali mina_k_h onehamed salma57 AliFanoodi voiceofrain fatemeh313 nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول AliFanoodi

با سلام و عرض ادب و احترام(تیکه کلام)

سلام و و قت بخیر حضور جنابعالی، رسیدن بخیر، امیدوارم موفق بوده باشید، ممنون از کشف چندباره تکه کلام

امّا سوالات من : 

1.از این که توی این چند روز از شرّ بنده راحت بودید چه احساسی دارید؟؟؟

خواهش می کنم، منتظر اومدنتون بودم.

2.مقایسه کنید : 

AliFanoodi دیروز : کاربر 

AliFanoodi امروز : مدیر 

3.تا به حال جمکران رفته اید؟؟؟توی چاهش هم برگه انداختین؟؟؟ جمکران نرفته ام پس نامه هم نیانداخته ام، اما بارها نماز امام زمان (عج) خوانده ام و در خلوتم با آقا درد و دل نموده ام.

4.چرا دیروز راسخون خراب بود؟؟؟من نیستم خبر که دارم.کلاغا خبر می رسونن دیه. دیروز راسخون خراب نبود، اگر از این خبرها داشتید به ما هم یه خبری بدین، البته شاید مشکلات لحظه ای ناشی از ترافیک سایت و ... پیش آمده  باشد.

5.چرا امروز جلسه ساعت سه هس؟؟؟من تازه امروز صبح اومدم. با توجه به  نظرات مدیران گرامی، سعی شد ساعتی انتخاب شود که نسبتا همه امکان حضور داشته باشن

دوشنبه 17 تیر 1392  10:35 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h yasbagheri ali_kamali salma57 onehamed AliFanoodi voiceofrain fatemeh313 nazaninfatemeh
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

میگم الان شما جلسه مدیران رو انداختین وسط هفته اونم ساعت 3!!! که بنده در شرکت مشغول کار هستم چه راهکاری براین بنده دارید که هم در جلسه حضور داشته باشم هم به کارهام برسم هم مسئول انفورماتیک شرکت باهم همکاری کنه؟!! wink

راستی اگه الان بهتون بگم قرار به اصفهام مهاجرت کنم بنده رو در موسسه استخدام میکنید؟! اگه بله کدوم قسمت؟! cool

در اولین برخورد با افراد چه چیزی توجه شما رو جلب میکنه؟

تا الان داغترین سئوالات رو چه کسی یا کسانی ازتون پرسیده اند؟!

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

دوشنبه 17 تیر 1392  10:42 AM
تشکرات از این پست
salma57 ali_kamali yasbagheri ravabet_rasekhoon AliFanoodi voiceofrain nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ali_kamali

سلام آقای نجاران عزیز . صبح زیبای شما بخیر و شاد کامی . هروقت خسته شدید بگید دیگه سوال نپرسم

با سلام و عرض ادب و احترام ، ممنون از حضور شما و کشف یکی از تکه کلام ها. غذای مورد علاقه: کشک بادمجان و رنگ مورد علاقه:  آبی تیره و سبز

5- رنگ مورد علاقتون؟ غذای مورد علاقتون؟ حیوان مورد علاقتون؟ ورزش مورد علاقتون؟ شهر مورد علاقتون؟
آبی و بنفش -کشک و بادمجان-گربه-پینگ پنگ-اصفهان

جهت اطلاع !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

بنده هم عرض سلام و ادب دارم حضور جنابعالی(دوست و همراه عزیز)
آبی که در هر دو مشترک بود(استقلال-آسمان-دریا-باران)، سبز(جنگل) و آبی را که مخلوط کنیم، بنفش(گل بنفشه) بوجود می آید پس فرقی نمی کند.
شاید علت این تناقض این باشه که زمانیکه می خواستم رنگ های مورد علاقه ام را بنویسم، آنچه را دوست داشتم مثل دریا، آسمان و باران در نظر گرفته و آبی را معرفی کرده ام و در جای دیگر به جنگل و سرسبزی گیاهان فکر کرده و سبز را معرفی نموده ام وجای دیگر به بنفشه. اما رنگ های مورد علاقه بنده، صدر در صد آبی و سبز را شامل می شود.

1- روابط عمومی بهتره یا رئیس موسسه بودن ؟
روابط عمومی، رئیس موسسه بودن معادل است با هزاران مشغله و مسئولیت دیگر، ضمن اینکه ریاست محترم موسسه از همه نظر برازنده این جایگاه بوده و هستند و امیدواریم سال ها در خدمت ایشان و راسخون باشیم.
2- چرا ناراحت شدید از سوال که در صفحه 4 پرسیدم ؟
نمی دونم کدام سئوال را می گویید، اما از هیچ یک از سئوالات شما ناراحت نشدم.
3- وقتی عصبانی میشوید چه چیزی آروم تان می کنه 
تنها ماندن و فکر کردن
4- فرق کشک با دمجان با راسخون ؟  
کشک بادمجان باید پخته بشه اما راسخون پخته شده هست.
5- دوست دارید اعضای خانواده چند نفر بشوند در آینده ؟ ( می تونید ج ندهید ولی اگر جوای ندید دفعه بد داغ داغ می پرسم )
هر چی خدا بخواد

دوشنبه 17 تیر 1392  10:48 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h yasbagheri salma57 ali_kamali AliFanoodi voiceofrain fatemeh313 nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mhaji08

سلام.

سلام و عرض ادب و خوش آمد

1-شما در چه شهری متولد شدید و اصالتا کجایی هستید؟

متولد اصفهان هستم پس اصالتا اصفهانی ام.

2-هدفتون از عضویت در راسخون چی بود؟

عضویت کاربری اگر منظورتون هست که محیط فرهنگی و غنی راسخون علت اصلی آن است، اما کارمندی اگر منظورتون هست باید خدمتتون عرض کنم با معرفی یکی از دوستان، بنده افتخار حضور در راسخون را پیدا کردم و هدف اینجانب اعتلای همه جانبه راسخون مطابق با سیاست گذاری های انجام شده برای سایت است.

3-چرا راسخون؟

به نظر بنده، راسخون یکی از برترین پرتال های علمی فرهنگی کشور است که غالب نیاز های یک کاربر در فضای مجازی را مرتفع می کند و اشتغال در آن را سهیم شدن در جهاد علمی فرهنگی کشورم می دانم.

دوشنبه 17 تیر 1392  10:53 AM
تشکرات از این پست
salma57 yasbagheri mina_k_h ali_kamali AliFanoodi voiceofrain fatemeh313 nazaninfatemeh
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2

آفرین و احسن و تبارک الله به اینجور جواب دادن . انصافا که خیلی تو کارتون و نشستن رو صندلی حرفه ای هستید جناب نجاران عزیز .
ولی جواب سوال 5 رو قبول نمیکنم . 

دوشنبه 17 تیر 1392  10:56 AM
تشکرات از این پست
salma57 mina_k_h yasbagheri ravabet_rasekhoon AliFanoodi voiceofrain fatemeh313 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها