نقل قول salma57
سلام و عرض ادب و احترام
هر كجا لازم مي دونيد مي تونيد جواب ندين. و يا جوابتون طنز باشه.
الان عصر ارتباطاته. با اينترنت و موبايل ميشه يك سايت رو از هر كجاي دنيا اداره كرد. البته اداره موسسه بيشتر به حضور فيزيكي نيازمنده.
چرا شما فكر مي كنيد كارمندان موسسه و سايت راسخون همه بايد اصفهان زندگي كنند؟
کارمندان موسسه بعضا چندین کار مختلف را انجام می دهند که بسیاری از آنها به حضور فیزیکی نیازمند است، ضمن اینکه آشنایی با عزیزان حاضر در اصفهان، مصاحبه، شناخت مهارت ها و خصایص، انتقال سیاست گذاری ها و راهکارها، نظارت بر حسن انجام کار و ... آسان تر است. البته تعدادی از کارمندان بصورت غیر حضوری با موسسه همکاری دارند از جمله خبرنگاران و ...
شما در موقع كار آهنگ هم گوش مي دين؟ كلا چه آهنگهايي گوش مي كنيد؟
خیر، تمرکزم را به هم می ریزد، آهنگ های ملایم با شعرهای پرمحتوا
به چه هنري علاقه داريد؟ خوشنویسی، موسیقی البته از نوع اصیل
شما تو مسابقه هاي روزانه سايت هم شركت مي كنيد؟ تا حالا چند بار برنده شديد؟ تا حالا كاربر برتر شديد؟ چون من مطمئنم خيلي از مديران نام كاربري ديگه شما رو نمي دونن. 
خیر، علاقه ای به شرکت در مسابقه ندارم. تازه اگر هم شرکت کنیم برنده هم بشیم نام کاربری ما را از لیست خارج می کنن، اگر هم یادشون بره خارج کنن، مسئول ثبت جوایز این کار را می کنه(شرکت کارمندان در کلیه مسابقات ممنوع است). خلاصه ما عطای شرکت در مسابقات را به لقای آن می بخشیم و فقط مسابقه طرح و اجرا می کنیم.
کاربر برتر هم چند مرتبه معرفی شدم اما در لیست نهایی نام کاربری خودم را خارج می کردم.
تيكه كلامتون چيه؟ نمی دونم، از بفیه پرسیدم اونها هم میگن نمی دونیم
تا حالا از گشت نامحسوس انجمن چيزي شنيديد؟ نه، خدا نکنه گیرش بیافتم
در ضمن من فكر مي كردم شما تو راسخون مافوق آقاي كياني باشيد. آهان، حالا متوجه شدید که نیستم
مشاور ازدواج آقاي كياني شما بوديد؟ آقاي كياني زود از روي صندلي داغ بلند شدن من نفهميدم مشاورشون كي بوده
.
خیر، اگر ذهنتون را مشغول کرده در تاپیک روابط عمومی مطرح کنید تا نام مشاورشون را بگن خدمت شما.

ممنون كه با صبر و حوصله جواب ميدين.
خواهش می کنم. ممنون که بنده را قابل سئوالات خود می دانید