0

مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

نقل قول salma57

سلام خدمت آقاي نجاران

مي بينم كه سوخت هسته اي براي صندلي داغتون استفاده كردند.

منو بگو كه هيزمهاي كنار حياط رو كه از صندلي داغ جناب كياني اضافه اومده بود مي خواستم بريزم تا صندلي داغتون رو گرم كنم. ولي بي فايدست ديگه. تكنولوژي استفاده از سوخت هسته اي رو هم بلد نيستم براي همين نمي تونم خيلي زياد مزاحمتون باشم. مگه اينكه تو اين يه هفته دوستان به من تكنولوژي استفاده از سوخت هسته اي رو ياد بدن. ببخشيد من سوالام بيشتر خانوادگيه. :)

سلام، ممنون از حضور شما در این برنامه و به امید حضور بیشتر

1- شما تو خونه چقدر به همسرتون كمك مي كنيد؟ قبلا چقدر به مامانتون كمك مي كردين؟ (آشپزي و ظرف شستن و ...البته در صورتي كه وقت داشته باشيد. يعني از ساعت 3 بعد از ظهر به بعد)

تقسیم کار مشخصی نداریم اما هر کاری از دستم بربیاد متناسب با وضعیت جسمانی(خستگی) و روحی خودم دریغ نمی کنم از شستن ظرف و فرش و ... گرفته تا آشپزی و ... . قبلا در خونه هم همینطور بودم.

2- چقدر با كار خانمها در محيط بيرون از خانه موافقيد؟

زیاد موافق نیستم، فکر می کنم حفظ گرمی و عطوفت محیط خانواده بسیار مهمتر از شاغل بودن زن در خارج از منزل است. بنظر بنده قطعا عدم حضور زن در خانه بر روابط زناشویی، تربیت فرزندان و صیانت از حریم خانواده اثر منفی خواهد گذاشت.

3-  همسر شما در سايت فعاليت دارن؟ اگه هستن نام كاربريشون چيه؟ اگه نيستند چرا؟خیر، ایشان گهگاهی از مقالات و سایر بخش های سایت استفاده می کنن که البته به نام کاربری نیاز ندارد، مواقعی هم که نیاز باشد از نام کاربری شخصی اینجانب استفاده می کنند. اصولا زیاد اهل وب و کامپیوتر نیستن.

4-  همسر شما از اينكه مدام پشت كامپيوتر هستيد شكايتي ندارن؟ بالاخره اون زمانی که بله را گفتن با شغل و شرایط کاری بنده آشنا بودن. اگر زندگی به پول و درآمد نیاز داره باید سختی هاش را هم قبول کرد دیگه، نمیشه که همه چیز را با هم خواست.

5- آخرين مسافرتي كه با خانواده رفتيد كي بود؟ كجا رفتيد؟ تو مسافرت هم به راسخون سر مي زديد؟2 ماه پیش، جزیره زیبای کیش در خلیج همیشه فارس

شنبه 15 تیر 1392  2:48 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h yasbagheri nazaninfatemeh salma57 fatemeh313 a_sadri onehamed mohammad98 ali_kamali AliFanoodi zaahra voiceofrain
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

1- یک صفت خوب و بد که در خودتون می بینید؟

2- دست چپ هستید یا دست راست؟ کلاس خط رفتید؟

3- مدل موبایل و لپ تاپتون؟

4- اگه یک ساک پر از پول و بدون نشونی پیدا کنید چکار میکنید؟

5- موسسه راسخون چند تا پرسنل داره؟ در قسمت خواهران نیرو نمی خواهید؟! wink

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

شنبه 15 تیر 1392  3:14 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh yasbagheri fatemeh313 salma57 ravabet_rasekhoon a_sadri onehamed mohammad98 ali_kamali AliFanoodi zaahra voiceofrain
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

با عرض سلام

تصورتون از یه انسان کامل و موفق چیه ؟
چه خصوصیاتی در اطرافیان دیدید که سعی می کنید هرگز نداشته باشید یا ترکش کنید؟
چقدر به آرزوهاتون نزدیک شدید ؟اصلا چقدر برای رسیدن به اونا تلاش کردید؟
با تشکر

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

شنبه 15 تیر 1392  3:22 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h nazaninfatemeh yasbagheri salma57 ravabet_rasekhoon a_sadri onehamed mohammad98 ali_kamali AliFanoodi voiceofrain
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلامي دوباره. من هنوز از هيزم استفاده مي كنم

1- نظرتون راجع به اين اسم ها و نام كاربريها چيه؟

voicefrain

rasekhoon_m

mey212

nezarat_ravabet

mj_rafatnia

مديران تالارها

mina_k_h

onehamed

tahmores

alifanoodi

09303495228

بقيه مديران تالارها رو خيلي نمي شناسم.

و برترين كاربران

mehdi0014
hasantaleb
javid1000
hojat20
samsam
hamed_yurdum
mohammad_43
abdo_61
amirpetrucci0261
mashhadizadeh

2- چرا بعضي از اين كاربراني كه اسمشون بالاي انجمن مي درخشه تو انجمن نيستند؟ يعني اين كاربران در بخشهاي ديگر سايت فعاليت مي كنن يا فعاليتشون كم شده؟

3- چرا راسخون بودجه نداره ؟

4- چرا بعضي وقتها پيشنهادهاي ما كاربران پرتلاش و دلسوز مدام از دستتون ميفته و به واحد فني نميرسه؟؟؟؟

5- بهترين هديه اي كه به همسرتون داديد چي بود؟ بهترين هديه اي كه از همسرتون گرفتيد چي بود؟(دوباره خانوادگي شد)

با تشكر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 15 تیر 1392  4:24 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon a_sadri onehamed mina_k_h mohammad98 ali_kamali AliFanoodi zaahra voiceofrain
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mina_k_h

1- یک صفت خوب و بد که در خودتون می بینید؟ خوب: صداقت      بد: در انجام کارهام یکم وسوا به خرج می دهم

2- دست چپ هستید یا دست راست؟ کلاس خط رفتید؟ دست راست، یه مدتی

3- مدل موبایل و لپ تاپتون؟ نوکیا N73- لپ تاپ ندارم

4- اگه یک ساک پر از پول و بدون نشونی پیدا کنید چکار میکنید؟ اول همه تلاشم را می کنم صاحبش را با اطلاع رسانی پیدا کنم، اگر نشد بخشی از اون را در امورعام المنفعه و خیر و بخشی دیگر را برای خودم خرج می کنم.

5- موسسه راسخون چند تا پرسنل داره؟ در قسمت خواهران نیرو نمی خواهید؟! wink تعداد پرسنل زیر 50 نفر است، شما که اصفهان تشریف ندارین پس براتون فرق نمی کنه می خواهیم یا نه.

شنبه 15 تیر 1392  4:29 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 a_sadri onehamed mina_k_h mohammad98 ali_kamali AliFanoodi zaahra voiceofrain
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول fatemeh313

با عرض سلام

تصورتون از یه انسان کامل و موفق چیه ؟

انسانی کامل و موفقه به نظر من که در زندگی هدف داشته باشه و تمام سعی خود را برای رسیدن به اهدافش انجام داده باشه. حالا هر چه هدف ارزشی تر و متعالی تر، ارزشمند تر خواهد بود و چه بهتر هدف انسان تعالی و سعادت دنیا و آخرت را به همراه داشته باشد. در یک کلام انسان باید در خلوت و وجدان خودش رضایت درونی احساس نماید.

چه خصوصیاتی در اطرافیان دیدید که سعی می کنید هرگز نداشته باشید یا ترکش کنید؟

بدخواهی، حسادت، کینه، دورویی، اخلاق بد، زودرنجی، انداختن بار کارها و مشکلات روی دوش دیگران، خودخواهی، مادی گرایی صرف، خودبینی، عدم کمک به نیازمندان و ...

چقدر به آرزوهاتون نزدیک شدید ؟اصلا چقدر برای رسیدن به اونا تلاش کردید؟

در مجموع و با توجه به فراز و فرودهای زندگی ام، از وضعیت فعلی راضی هستم و خدا را از این بابت شاکرم.

سعی کردم همیشه در راه رسیدن به اهدافم تلاش کنم اما شاید در برخی موارد تلاشم کافی نبوده
با تشکر

شنبه 15 تیر 1392  4:35 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh a_sadri onehamed mina_k_h mohammad98 ali_kamali AliFanoodi zaahra voiceofrain
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلامي دوباره. من هنوز از هيزم استفاده مي كنم

1- نظرتون راجع به اين اسم ها و نام كاربريها چيه؟

voicefrain  : خیلی آشناست

rasekhoon_m : دوست و همکار

mey212:نمایشگاه چی

nezarat_ravabet : شکمو

mj_rafatnia : عاشق عکس و گجت های جدید

مديران تالارها: کاربران پرتلاش، زحمت کش و عالم و در عین حال بی ادعا

mina_k_h : مدیر فعال، منتقد پاره وقت، پایه ثابت راسخون و مسابقات و البته برندگان

onehamed: مدیر فعال و آگاه و علاقه مند به تخصص تالار های تحت مدیریت

tahmores: مدیر فعال با روابط عمومی بالا و صداقت مثال زدنی

alifanoodi: مدیر امروز   کاربر فعال و همیشه در صحنه دیروز

09303495228: مدیر صالح

بقيه مديران تالارها رو خيلي نمي شناسم.

و برترين كاربران

mehdi0014: مدیر و دوست فعال و همیشه تشکر زن
hasantaleb: مدیری که علاقه ای به پزشکی نداشت اما مدیر تالار پزشکی شده بود
javid1000: مدیردانشجو با علاقه مندی به موبایل
hojat20: کاربر فعال و پرتلاش
samsam: مدیری با طعم IT
hamed_yurdum: دوستی از تالار قرآنی ها
mohammad_43: مدیر مهربان و با سابقه که فعلا در جمع ما نیست
abdo_61: مدیر فعال 
amirpetrucci0261: کاربر برتر اما نمی دونم چرا
mashhadizadeh: مدیر سابق  کاربر فعلی

2- چرا بعضي از اين كاربراني كه اسمشون بالاي انجمن مي درخشه تو انجمن نيستند؟ يعني اين كاربران در بخشهاي ديگر سايت فعاليت مي كنن يا فعاليتشون كم شده؟ خیر، این دوستان در زمانهایی که قوانین کسب امتیاز متفاوت بوده اقدام به کسب امتیاز کرده واکنون کم و بیش حضور ندارند. بزودی تحولاتی در این لیست اعمال خواهد شد.

3- چرا راسخون بودجه نداره ؟ بودجه داره اگر نداشت که دوام نمی آورد، نکته مهم اینه که بودجه سقفی داره و متناسب با آن باد هزینه کرد.

4- چرا بعضي وقتها پيشنهادهاي ما كاربران پرتلاش و دلسوز مدام از دستتون ميفته و به واحد فني نميرسه؟؟؟؟ باور بفرمایید پیشنهادات شما همراهان گرامی برای ما بسیار ارزشمند است و یکی از وظایف روابط عمومی دریافت همین نقطه نظرات و پیشنهادات ارزنده است، اما ترافیک کار و حجم مشغلات در واحد فنی به قدری گسترده است که پیاده سازی نقطه نظرات بعضا زمانبر یا غیر عملی می گردد. اما روابط عمومی با جدیت پیگیر عملیاتی نمودن این پیشنهادات بوده و خواهد بود، کماکان که مشاهده می فرمایید.

5- بهترين هديه اي كه به همسرتون داديد چي بود؟ بهترين هديه اي كه از همسرتون گرفتيد چي بود؟(دوباره خانوادگي شد)

هدیه به همسرم: گوشی موبایل البته به غیر از عشق که هدیه اصلی بوده است.

هدیه از همسرم: برگزاری جشن تولد بدون اطلاع خودم

با تشكر

شنبه 15 تیر 1392  4:54 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet nazaninfatemeh salma57 a_sadri onehamed mina_k_h mohammad98 ali_kamali AliFanoodi zaahra voiceofrain tahmores
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

سلام و وقت بخير

چه جوابهاي خوب و بدرد بخوري-     و خيلي چيزها كه فقط من در اين انجمن سردرميارم و تاحالا كسي متوجه ان نشده است و شايد هم خيلي ها  متوجه شده باشند.

چرا بعضي ها هميشه مي خواهند اول باشند؟

باتشكر

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

شنبه 15 تیر 1392  5:21 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh a_sadri onehamed 09303495228 mohammad98 mahdi522 ravabet_rasekhoon ali_kamali AliFanoodi voiceofrain tahmores
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

بنده به شخصه خیلی خوشحال هستم که شما مسئول عزیز روی صندلی داغ نشستید. ما زودتر از این ها منتظر حضور شما بودیم.

1- به نظرتون طرح هایی که ما برای اداره انجمن ، چند درصد قابلیت اجرا داره؟

2- آیا شما به اداره انجمن با ساختار فعلی معتقدید؟ یا فکر می کنید که باید تغییراتی صورت داد؟

3- به نظر شما حیاتی ترین موردی که در انجمن باید بهش رسیدگی بشه چی هست؟

با احترام

شنبه 15 تیر 1392  6:28 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh onehamed mina_k_h 09303495228 mohammad98 mahdi522 ravabet_rasekhoon ali_kamali AliFanoodi zaahra voiceofrain
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

سلام جناب نجاران مواظب باشین نسوزین چون صندلی داغ قبلی با هیزم بود ولی این یکی ..........

سوالآت

1:نظر شما در رابطه با اتاق چت و تالار صالحین و مباحث ان ؟ایا انها را دنبال میکنید؟:

2:آیا بر تمام تالار ها نظارت دارین و در آن ها فعالیت میکنید؟

3:به نظر شما دوستی حقیقی بهتر است یا مجازی؟

4:در اتاق چت دوستان با نام های «اجی و داداش»همدیگرو صدا میزنند ؛نظر شما:

5:نظر شما درباره شب زنده داران راسخون علی الخصوص پاسبخش های اتاق چت چیه؟

شنبه 15 تیر 1392  10:50 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 mahdi522 ravabet_rasekhoon salma57 ali_kamali mina_k_h nazaninfatemeh AliFanoodi zaahra voiceofrain
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

سلام مهندس نجاران

مهندس کنکوری ها اومدند با سولات کنکوری

1- مدرک دانشگاهی شما چیست؟ با عرض پوزش که تکراری هست 

2- شما در چه سالی کنکور دادین و  رتبه شما در کنکور سراسری در مقطع کارشناسی چند شد؟ و در کدام دانشگاه درس خواندید؟

3- آیا شما زمان کنکور استرس داشتین؟

4- فکر کنید چند سال به عقب برگشتید و پشت کنکوری هستین آیا چیزی هست که از دست داده باشید و بخواهید تلاش کنید تا دوباره به دست بیاورید؟

5-  هر توصیه و نصیحتی  به این پشت کنکوری هایی رنج کشی دارید اعلام بفرمائید؟

6- نظر کلی شما در مورد انجمن کنکور و کنکوری ها و همچنین تخصصی کنکور سایت راسخون چیست؟ آیا توانسته رضایت شما را جلب نماید؟

7- نظر شما در مورد mahdi522 و دوستان خمینی حاضر در سایت چیه؟javad696 - mahdi696 - mohsenaa1138 و...

8- برنامه های امسال انجمن کنکور را چطور ارزیابی می نمایید؟

9- آیا از حضور کم کاربر mahdi522 کلافه نشده اید و قصد ندارید که استعفای این کاربر را قبول کنید wink؟

در ضمن صداتون اصلا به چهرتون نمیخوره cheeky

در پناه ایزد منان پیروز و سربلند باشید

یک شنبه 16 تیر 1392  7:53 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 ali_kamali mina_k_h mohammad98 nazaninfatemeh AliFanoodi zaahra voiceofrain
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول iran313

سلام و وقت بخير

چه جوابهاي خوب و بدرد بخوري-     و خيلي چيزها كه فقط من در اين انجمن سردرميارم و تاحالا كسي متوجه ان نشده است و شايد هم خيلي ها  متوجه شده باشند.

چرا بعضي ها هميشه مي خواهند اول باشند؟

فکر می کنم سئوالات شما بیشتر به مسائل روانشناختی و جامعه شناسی بر می گردد تا صندلی داغ اینجانب، به نظر بنده تمایل به برتری فی نفسه اشکالی ندارد بشرطی که ابزار مورد استفاده در این مسیر، ناقض انسانیت، اخلاق و وجدان نباشد بعبارت دیگر هدف وسیله را توجیه ننماید.

اینکه چرا بعضی ها می خواهند برتر باشند به دیدگاه های اشخاص در ارتباط با جایگاهی که دارند بر می گردد، هر کس به دلایلی در موقعیتی خاص احساس به حضور و ترقی پیدا می کند، یکی با هدف خدمت به مردم در عرصه انتخابات حاضر و تمام امکانات و قوای خود را جهت برتری بکار می گیرد، فوتبالیستی جهت کاپیتان شدن در تیم محبوبش تمام سعی خود را جهت برتری می کند و شاید همه ما به جهت اینکه از همکلاسی مان جلوتر باشیم، درس می خواندیم که در فلان درس 20 بگیریم و برتر باشیم، پس حس برتری که خود عنوان "برتر بودن" نیز انگیزه ای جهت برنامه ریزی جهت برتری است و دلایل متفاوتی دارد.

باتشكر                                                                                                               

یک شنبه 16 تیر 1392  7:57 AM
تشکرات از این پست
mahdi522 salma57 ali_kamali mina_k_h mohammad98 nazaninfatemeh AliFanoodi zaahra voiceofrain
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

بنده به شخصه خیلی خوشحال هستم که شما مسئول عزیز روی صندلی داغ نشستید. ما زودتر از این ها منتظر حضور شما بودیم.

1- به نظرتون طرح هایی که ما برای اداره انجمن ، چند درصد قابلیت اجرا داره؟

2- آیا شما به اداره انجمن با ساختار فعلی معتقدید؟ یا فکر می کنید که باید تغییراتی صورت داد؟

3- به نظر شما حیاتی ترین موردی که در انجمن باید بهش رسیدگی بشه چی هست؟

با احترام

با سلام و تشکر از حضور شما

سئوالات شما را مجموعا پاسخ خواهم داد:

کلیه طرح های ارائه شده توسط کاربران و مدیران محترم،  مورد ارزیابی و امکان سنجی قرار می گیرند، قطعا اگر امکانات مادی شامل بودجه، نیروی انسانی، مسائل فنی و ... بتواند نیازها را پشتیبانی نماید و پیشنهادات برای سایت و انجمن مفید باشد، زمانبندی اجرایی برای آنها تدوین و پیاده سازی خواهند شد. انجمن گستره وسیعی از موضوعات متنوع و مختلف است که هر یک تخصص خاص خود را می طلبد، فکر می کنم در ماه های اخیر با همکاری کاربران گرامی پیشرفت های خوبی داشته ایم و از یک منبع عظیم جهت ارسال پست های اسپم(خبری-انبوه کپی پیستی-تشکر و ...) به سمت بحث های تعاملی، تبادل و تقابل نظرات، پاسخگویی و تخصصی سازی حرکت کرده ایم اما جا برای پیشرفت بسیار است، تخصص یابی کاربران و بکارگیری آنها در تالار های متناسب، توزیع فعالیت در کل انجمن، تامین محتوای بروز و تخصصی، پاسخگویی مستمر و منظم به سئوالات کاربران و معرفی انجمن بعنوان منبع دریافت پاسخ ها، انتخاب مدیران بر اساس تسلط و تخصص بر موضوع تالار، اجرای طرح های اموزشی مورد نیاز، توجیه قوانین و امکانات به شیوه ای آسان و در دسترس، ارتقاء امکانات نرم افزاری و ساختار طراحی کل سایت و از جمله انجمن و ...  از جمله اموری است که باید توجه بیشتری به آنها بشود.

با تشکر

یک شنبه 16 تیر 1392  8:09 AM
تشکرات از این پست
mahdi522 salma57 ali_kamali mina_k_h mohammad98 nazaninfatemeh AliFanoodi zaahra voiceofrain
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول 09303495228 
سلام جناب نجاران مواظب باشین نسوزین چون صندلی داغ قبلی با هیزم بود ولی این یکی ..........

سوالآت

1:نظر شما در رابطه با اتاق چت و تالار صالحین و مباحث ان ؟ایا انها را دنبال میکنید؟:

اتاق چت که با همت و پشتکار و زحمات ارزنده شما همراهان راسخونی بویژه salma57 و tahmores شکل گرفت، ایده خوبی جهت آشنایی و تعامل دوستانه و بدور از ساختار ادبی پیچیده بین کاربران است و می تواند به ارتقاء سطح کلی انجمن از طریق محیط مشورتی بوجود آمده کمک نماید البته آسیب های خاص خود را دارد که با نظارت و مدیریت جامع رفع می شود. تالار صالحین راسخون نیز بعنوان یک مبحث آموزشی تربیتی که در حال حاضر بیشتر ابعاد روانشناختی را پوشش داده است می تواندبسیار مفید واقع شود، بنده فراخور زمانی که داشته ام هم در اتاق چت و هم در مباحث طرح صالحین شرکت نموده و استفاده و لذت برده ام.

2:آیا بر تمام تالار ها نظارت دارین و در آن ها فعالیت میکنید؟

نظارت بر محتوای ارسالی و فعالیت های در حال انجام برای کلیه تالار ها بطور مستمر و منظم انجام می شود، البته این بدان معنا نیست که اینجانب همه این کارها را انجام می دهم، مسلما تقسیم بندی وظایف انجام شده و بنده گزارش فعالیت ها را دریافت می کنم. در ارتباط با فعالیت نیز اگر با مطلب مفیدی برخورد نمایم و در انجمن موجود نباشد، قطعا آن رادر تالار مربوطه ارسال خواهم داشت البته با نامکاربری شخصی ام.

3:به نظر شما دوستی حقیقی بهتر است یا مجازی؟
دوست اگر بتواند برای انسان مثمر ثمر باشد و پیشرفت و سعادت آن را حتی در یک زمینه یا موضوع کوچک فراهم آورد، خوب است. اینترنت می تواند بعنوان یک دوست مجازی، ارتقاء سطح علمی اخلاقی شخص را فراهم نماید و برعکس بعنوان یک دشمن مجازی که از دریچه صفحه نمایش به زندگی انسان نفوذ می نماید، انحطاط و زوال علمی و اخلاقی فرد را موجب گردد. همین طور است در مورد دوست حقیقی. در واقع اگر معیار سنجش و ارزیابی دوست را به همراه داشته باشیم و آسیب های احتمالی روابط دوستانه را بشناسیم، دوست مجازی یا حقیقی تفاوت چندانی نمی کند.

4:در اتاق چت دوستان با نام های «اجی و داداش»همدیگرو صدا میزنند ؛نظر شما:

اساس فعالیت در راسخون حفظ اطلاعات حریم شخصی از جمله جنسیت افراد است، بنده بارها متذکر به حفظ این اسرار توسط کاربران شده ام اما اگر دوستان احساس می کنند با بکارگیری چنین الفاظی فضای عطوفت و دوستی برادرانه و خواهرانه بین آنهاتقویت می شود با توجه به نظارت مستمر روابط عمومی بر فرآیند اتاق چت، کاربرد این الفاظ بلا ماتع است. 

5:نظر شما درباره شب زنده داران راسخون علی الخصوص پاسبخش های اتاق چت چیه؟

این دوستان واقعا زحمت می کشند، اصلا دوست نداریم حضور در راسخون بر جنبه های مختلف زندگی حقیقی شخص خدشه وارد نماید، اما زحمات و فعالیت صادقانه این عزیزان جای تقدیر و سپاسگزاری دارد.

یک شنبه 16 تیر 1392  8:25 AM
تشکرات از این پست
salma57 mahdi522 ali_kamali mohammad98 mina_k_h nazaninfatemeh 09303495228 AliFanoodi zaahra voiceofrain
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi522 
سلام مهندس نجاران
سلام از بنده هست، خسته نباشید

مهندس کنکوری ها اومدند با سولات کنکوری

1- مدرک دانشگاهی شما چیست؟ با عرض پوزش که تکراری هست
کارشناسی نرم افزار

2- شما در چه سالی کنکور دادین و  رتبه شما در کنکور سراسری در مقطع کارشناسی چند شد؟ و در کدام دانشگاه درس خواندید؟
سال 81- حدود 8000-آزاد اسلامی

3- آیا شما زمان کنکور استرس داشتین؟
بله قطعا.

4- فکر کنید چند سال به عقب برگشتید و پشت کنکوری هستین آیا چیزی هست که از دست داده باشید و بخواهید تلاش کنید تا دوباره به دست بیاورید؟
بله، هر چند از دانشگاه آزاد اسلامی بسیار راضی هستم اما بیشتر مطالعه می کردم تا از نظر مالی در مضیغه نباشم.

5-  هر توصیه و نصیحتی  به این پشت کنکوری هایی رنج کشی دارید اعلام بفرمائید؟
مطالعه و تلاش خود را انجام دهید و با آرامش در جلسه حضور بهم رسانید و با توکل بر خدا به سئوالات پاسخ دهید. کنکور و بویژه در شرایط امروزی ابهت و شکست ناپذیری خود را از دست داده است، با تلاش و آرامش، بهترین صندلی ها قابل دسترسی است.

6- نظر کلی شما در مورد انجمن کنکور و کنکوری ها و همچنین تخصصی کنکور سایت راسخون چیست؟ آیا توانسته رضایت شما را جلب نماید؟
با زحمات صادقانه و ارزنده جنابعالی توانستیم از 0 به 50 یا 60 برسیم، مسلما کاستی هایی وجود داشت که بیشتر به عدم حضور اساتیدی که با آنها مکاتبه شده بود بر می گردد، شاید هم پیگیری ما کم بود اما در مجموع از حضور شما در انجمن و زحمات ارزشمندتان سپاسگزار و راضی هستیم، کارهای بسیار مفیدی انجام شد، جلسات مشاوره آنلاین، مباحث مشارکتی، احیاء و دسته بندی دقیق نمونه سئوالات کنکور و ... که همگی جای تقدیر دارد. پیگیری های مجدانه شما در ارتباط با اساتید و مشاورین محترم و همه و همه فراموش نشده است. در اینجا از حضور ارزشمند جناب آقای مهندس راحتی مشاور محترم تالار کنکور نیز سپاسگزاری می نمایم.

7- نظر شما در مورد mahdi522 و دوستان خمینی حاضر در سایت چیه؟javad696 - mahdi696 - mohsenaa1138 و...

متواضعانه حضور یکایک این عزیزان و جنابعالی که گل سرسبد آنها هستید عرض ادب و احترام و خسته نباشید دارم و از آشنایی با عزیزانی مودب، مذهبی، اهل کتاب و درس و علم، تلاشگر و با هدف خرسندم. 

8- برنامه های امسال انجمن کنکور را چطور ارزیابی می نمایید؟
فکر می کنم در سئوال 6 تا حدودی پاسخ داده ام. اما ان شاء ا... با برنامه ریزی جامع و دقیق در سال جاری بتوانیم به نحو احسن و شایسته تری امور را مدیریت و ادامه دهیم.

9- آیا از حضور کم کاربر mahdi522 کلافه نشده اید و قصد ندارید که استعفای این کاربر را قبول کنید ؟

خیر اصلا. از استعفا خبری نیست.

در ضمن صداتون اصلا به چهرتون نمیخوره 

از چه لحاظ...

در پناه ایزد منان پیروز و سربلند باشید

یک شنبه 16 تیر 1392  8:44 AM
تشکرات از این پست
mohammad98 salma57 ali_kamali nazaninfatemeh AliFanoodi zaahra voiceofrain mahdi522
دسترسی سریع به انجمن ها