نقل قول salma57
دوباره سلام
سلام و عرض ادب حضور شما
ديدم آتيش صندلي رو به خاموشيه اومدم كمك كنم خاموش نشه. البته دوستان فكر مي كنند شما از روي صندلي بلند شديد سوال نمي پرسن. چند نفر هم گفتند به خاطر ماه رمضان نمي خوان شما رو اذيت كنن.
بنده عرض کردم تا روز شنبه اول وقت روی صندلی حضور دارم. عزیزانی هم که به خاطر ماه رمضان سئوال نمی پرسن، بپرسن اشکالی نداره. فکر می کنم دوستان بیشتر حالشو ندارن نه اینکه دلشون به حال من سوخته باشه.
البته فكر مي كنم خود من هم فردا نتونم سوالي ازتون بپرسم و شما با خيال راحت صبح شنبه مي تونيد تاپيك رو قفل كنيد.
چه بد اگه دوست دارین تاپیک را قفل نکنم.
1- در دوران تحصيل تو كدوم درس موفق تر بودين؟ همه موفق بودم، فقط یکم تو ریاضی می لنگیدم آخرش هم رفتم رشته ریاضی فیزیک
2- از كدوم درس بدتون ميومد و بدترين نمره تحصيلتون رو اگه يادتون مياد از چه درسي گرفتيد؟ ریاضی و مشتقات آن- حسابان، 9 گرفتم.
3 - وقتي تو خونه غذا سوخته باشه (يا بوي سوختگي بده) شما چكار مي كنيد؟ (چند گزينه ايه ميتونيد يك يا چند مورد رو انتخاب كنيد)
1- غذا نمي خوريد
2-همسرتون رو مجبور مي كنيد دوباره غذا درست كنن
3- نيمرو درست مي كنيد و مي خوريد.
4- ميريد از رستوران براي خودتون و خانواده محترمه غذا مي گيريد.
5- غذاي سوخته رو به خاطر اينكه هزينه اضافي به خانواده وارد نشه (البته وقتي تا حدي قابل خوردن باشه) با اشتها مي خوريد.
6- داد مي زنيد و بعدا ميريد تو اتاق در رو هم محكم به هم مي زنيد و يا ازخونه ميزنيد بيرون؟؟!!
موارد ديگر رو خودتون بگين
یکم ناراحت میشم اما چون زحمتی که باید کشیده میشده کشیده شده و ناخواسته این اتفاق افتاده، اگر غذا قابل خوردن باشه با تجسم هزاران مرتبه که غذا نسوخته و خوشمزه بود و با طعم همون غذا ها، می خورم اما اگر قابل خوردن نباشه، میرم سراغ نیمرو.
4- يك انتقاد سازنده از انجمن راسخون؟؟؟ عدم استفاده از کاربران در تخصص آنها و به دنبال آن کمتر تخصصی بودن تالار ها که کمبود امکانات فنی یکی از دلایل آن بوده است، البته با وجود امکانات موجود برنامه ریزی هایی جهت تخصص یابی کاربران در حال انجام است.
5- دوست داريد بعد از شما كي روي صندلي داغ بنشينه. mina_k_h یا شما یا AliKamali یا ... ، این را واگذار می کنم به مدیر محترم تالار. البته من زیاد اهل سئوال پرسیدن نیستم اما حتما پاسخ های میهمانان گرامی را می خونم.