0

مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

پاسخ به:مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی همراهان راسخونی و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز

با توجه به این که به پایان برنامه نزدیک می شویم از مدیر ارشد انجمن ها خواستارم به سؤالات زیر پاسخ دهند : 

1.داغ ترین سؤالات را چه کاربر یا کاربرانی پرسیدند؟

2.پیشنهادات شما برای ادامه ی برنامه و هم چنین انتقاداتتان از برنامه؟

3.میهمان بعدی برنامه را معرفی نمایید؟

در پایان نیز از تمامی کاربران عزیزی که وقت صرف کردند و در این برنامه شرکت داشتند صمیمانه سپاس گزاری می کنم.هم چنین تشکّری ویژه از مدیر ارشد انجمن ها ، آقای نجّاران ، که وقت گران بهای خود را برای شرکت در این برنامه گذاشتند.

موفّق و سربلند باشید.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
جمعه 21 تیر 1392  5:14 PM
تشکرات از این پست
tahmores 09303495228 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon mina_k_h ali_kamali yasbagheri salma57 onehamed parseman_110 shirani98 mahdi522
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول salma57

دوباره سلام

سلام و عرض ادب حضور شما

ديدم آتيش صندلي رو به خاموشيه اومدم كمك كنم خاموش نشه. البته دوستان فكر مي كنند شما از روي صندلي بلند شديد سوال نمي پرسن. چند نفر هم گفتند به خاطر ماه رمضان نمي خوان شما رو اذيت كنن.

بنده عرض کردم تا روز شنبه اول وقت روی صندلی حضور دارم. عزیزانی هم که به خاطر ماه رمضان سئوال نمی پرسن، بپرسن اشکالی نداره. فکر می کنم دوستان بیشتر حالشو ندارن نه اینکه دلشون به حال من سوخته باشه.

البته فكر مي كنم خود من هم فردا نتونم سوالي ازتون بپرسم و شما با خيال راحت صبح شنبه مي تونيد تاپيك رو قفل كنيد.

چه بدwink اگه دوست دارین تاپیک را قفل نکنم.

1- در دوران تحصيل تو كدوم درس موفق تر بودين؟ همه موفق بودم، فقط یکم تو ریاضی می لنگیدم آخرش هم رفتم رشته ریاضی فیزیک

2- از كدوم درس بدتون ميومد و بدترين نمره تحصيلتون رو اگه يادتون مياد از چه درسي گرفتيد؟ ریاضی و مشتقات آن- حسابان، 9 گرفتم.

3 - وقتي تو خونه غذا سوخته باشه (يا بوي سوختگي بده) شما چكار مي كنيد؟ (چند گزينه ايه ميتونيد يك يا چند مورد رو انتخاب كنيد)

1- غذا نمي خوريد 

2-همسرتون رو مجبور مي كنيد دوباره غذا درست كنن

3- نيمرو درست مي كنيد و مي خوريد.

4- ميريد از رستوران براي خودتون و خانواده محترمه غذا مي گيريد.

5- غذاي سوخته رو به خاطر اينكه هزينه اضافي به خانواده وارد نشه (البته وقتي تا حدي قابل خوردن باشه) با اشتها مي خوريد.

6- داد مي زنيد و بعدا ميريد تو اتاق در رو هم محكم به هم مي زنيد و يا ازخونه ميزنيد بيرون؟؟!!

موارد ديگر رو خودتون بگين

یکم ناراحت میشم اما چون زحمتی که باید کشیده میشده کشیده شده و ناخواسته این اتفاق افتاده، اگر غذا قابل خوردن باشه با تجسم هزاران مرتبه که غذا نسوخته و خوشمزه بود و با طعم همون غذا ها، می خورم اما اگر قابل خوردن نباشه، میرم سراغ نیمرو. 

4- يك انتقاد سازنده از انجمن راسخون؟؟؟ عدم استفاده از کاربران در تخصص آنها و به دنبال آن کمتر تخصصی بودن تالار ها که کمبود امکانات فنی یکی از دلایل آن بوده است، البته با وجود امکانات موجود برنامه ریزی هایی جهت تخصص یابی کاربران در حال انجام است.

5- دوست داريد بعد از شما كي روي صندلي داغ بنشينه. mina_k_h یا  شما یا AliKamali یا ... ، این را واگذار می کنم به مدیر محترم تالار. البته من زیاد اهل سئوال پرسیدن نیستم اما حتما پاسخ های میهمانان گرامی را می خونم.

شنبه 22 تیر 1392  8:19 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali yasbagheri onehamed AliFanoodi parseman_110 shirani98
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام.

ببخشيد دوستانم به من فناوري هسته اي ياد دادن. اگه بمونه رو دستم مي ترسم بلايي سر كسي بياد. البته سوخت هسته اي هم رسوندن و اين مزيد بر علته كه من زياد مزاحم شما ميشم.

سلام و ادای احترام حضور شما. چه خوب، بالاخره شما هم مجهز شدید ولی شانس آوردم آخر برنامه هستش و گرنه چیکار که  نمی کردید. خدایا شکرت.

1- تا حالا شده وقتي روزه هستيد و حواستون نيست آب يا غذايي بخوريد؟ یکی دو بار اون هم سال ها پیش

اگه اين شرايط پيش اومده چي خوردين؟ آب

اگه نه آيا دوست نداشتيد يه وقت يادتون بره روزه ايد و چيزي بخوريد؟ چرا، بیشتر در موارد تشنگی شدید

2-  اگر یک خودکار بهتون بدن که اندازه یه جمله جوهر داشته باشه چی باهاش مینوشتید ؟خدا دوستت دارم.

3- از شعر و شاعري خوشتون مياد؟ يه بيت شعر كه خيلي به دلتون نشسته رو بگيد.   از شعر بله ولی شاعری خیر. 

حاصلی از هنر عشق تو جز حرمان نیست

آه از این درد که جز مرگ ِ من اش درمان نیست

این همه رنج کشیدیم و نمی دانستیم

که بلاهای وصال ِ تو کم از هجران نیست

4- نظرتون راجع به اين عكس چيه؟ شده تا حالا اينجوري گريه كنيد؟

عکس متحرک

بنده خدا پیداست خیلی غصه داره، بغض کرده و اشک، تنها را خاموش کردن آتش غم هاشه. فکر می کنم آدم وقتی تو یه مشکلی بیافته که بدونه مستحقش نبوده و خیلی تلاش کرده تا به عکس حالت فعلی برسه اما همه زحمتاش برباد رفته اینطوری بشه. یاد همه گذشت ها و فداکاری ها و آمال و آرزوهاش میافته و گریه می کنه.

بنده هم گریه کردم اما نه به این شدت و بغض.

ان شاء ا... مشکلش هرچی هست رفع بشه، از صمیم قلب این آرزو را دارم.

يه دفعه اين پيام رو براتون نوشتم چون به شخص شما جواب دادم محض اطلاع و يادآوري اينجا مي گذارم. فكر كنم نديديد چون نه تشكر زدين و نه جواب دادين. :)

http://rasekhoon.net/forum/thread/741547/page1/

فضای اون تاپیک شوخی بود بنده هم از روی شوخی جواب دادم، جواب اصلی بنده در چنین مواردی همون پست قبلی هستش. راستش پیامتون را نخونده بودم، یادم رفته بود سری بزنم به اون تاپیک. باید ببخشید. الان یه تشکر زیبا برای پستتون زدم.smiley

شنبه 22 تیر 1392  8:32 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali mina_k_h yasbagheri salma57 onehamed AliFanoodi parseman_110 shirani98
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول AliFanoodi

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی همراهان راسخونی و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز

سلام و عرض ادب و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

با توجه به این که به پایان برنامه نزدیک می شویم از مدیر ارشد انجمن ها خواستارم به سؤالات زیر پاسخ دهند : 

1.داغ ترین سؤالات را چه کاربر یا کاربرانی پرسیدند؟ تا اونجایی که یادم مونده، mina_k_h و salma57 و ali_Kamali .

2.پیشنهادات شما برای ادامه ی برنامه و هم چنین انتقاداتتان از برنامه؟ از آنجا که طراح، اجرا کننده و ویرایش کننده اولیه برنامه اینجانب هستم فکر می کنم هر چی می دونستم در اون اجراکردم، بقیه باید انتقاد و پیشنهاد بدهند.

3.میهمان بعدی برنامه را معرفی نمایید؟

از بین داغ پرسان بالاsmiley یکی را انتخاب فرمایید، البته قبلا باهاشون هماهنگ کنید در صورت تمایل، تاپیک مربوط به این عزیزان را آماده نمائید.

در پایان نیز از تمامی کاربران عزیزی که وقت صرف کردند و در این برنامه شرکت داشتند صمیمانه سپاس گزاری می کنم.هم چنین تشکّری ویژه از مدیر ارشد انجمن ها ، آقای نجّاران ، که وقت گران بهای خود را برای شرکت در این برنامه گذاشتند.

خواهش می کنم، بنده انجام وظیفه نموده ام و در همین پست از کلیه دوستان و همراهان بنده در برنامه صندلی داغ سپاسگزاری و تشکر می نمایم. در یک کلام، سپاسگزارم.

موفّق و سربلند باشید.

شنبه 22 تیر 1392  8:43 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali mina_k_h yasbagheri salma57 onehamed AliFanoodi parseman_110 shirani98
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

تشکر از شرکت کنندگان در برنامه صندلی داغ

همراهان همیشگی راسخون و شرکت کنندگان محترم در برنامه صندلی داغ

ضمن عرض سلام و ادای احترام

صمیمانه از مشارکت یکایک شما بزرگوارن در برنامه صندلی داغ اینجانب که انصافا مستحق دریافت لقب "داغ کننده گرامی به جای کاربر گرامی" هستیدsmileywink، سپاسگزاری نموده برایتان آرزوی نشستن در صندلی های داغ با میلیون ها مخاطب را می نمایم.

در انتها شعر زیر را تقدیم به شما سروران گرامی می نمایم و از حضورتان در این برنامه خداحافظی می کنم:

پروانه وش از شوق تو در آتشم امشب
می سوزم و با این همه سوزش خوشم امشب

در پای من افتاد سر از شوق چو دانست
مهمان تو خورشید رخ و مهوشم امشب

در راه حرم قافله از سوسن و سنبل
وز سرو و صنوبر علم چاوشم امشب

بزدای غبار از دل من تا بزداید
زلف پریان گرد ره از افرشم امشب

...........
استاد شهریار
به جای بدرود همچنان درود

شنبه 22 تیر 1392  9:02 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri mina_k_h ali_kamali 09303495228 salma57 rasekhoon_weblog onehamed AliFanoodi parseman_110 shirani98 a_sadri
دسترسی سریع به انجمن ها