نقل قول ali_kamali
از شما دوست عزیز وحید آقا نجاران بسیار متشکرم و ممنون .می دونم بعضی سولات من باعث رنجش خاطر جنابعالی شد .اگر من این چنین سوال کردم نه برای شما و نه برای خودم بلکه جهت آموزش دوستان جوان ترمان بود . من نیز مثل شما به نوعی درگیر یک چنین مسائلی هستم .
صمیمانه تشکر میکنم هم به لحاظ اهمیت دادن به کاربرانتان و هم به لحظ جواب دادن به تمام سوالات .
صندلی داغ هم برای سوال کننده گان و هم برای سوال شوندگان آموزنده است . این هفته دیگه فرصت نیست خدمت برسم و سوال کنم و مهلت صندلی شما هم تمام می شود. مطمن هستم دیگه هیچ وقت پیش نخواهد آمد که اینگونه از شما و بی پروا سوال کنم .
رنگ سبز انتخاب کردم تا بگم واسه من کاربر جز شما خیلی اهمیت دارید.
برای شما و خانواده محترم بهترین آرزو های خوب رو از درگاه خداوند خواهانم .واسه اینکه خرده نگریند کاربران که چرا سوال نکردم . یک سوال می پرسم
1- چه زمانی بهترین سوال رو اعلام می کنید ؟ و اینکار توسط آقای فنودی است یا انتخاب شما ؟
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
از اینکه در این چند روز اینجانب را قابل دانستید و با سئوالات خود موجبات گرم شدن برنامه و استفاده اینجانب و دیگران از نقطه نظرات متقابل را فراهم آوردید، صمیمانه تشکر و سپاسگزاری می نمایم.
شما از بزرگواران راسخون هستید و بنده معتقد هستم شما کاربران یکی از سرمایه های گرانقدر راسخون و معنابخش حضور ما در این عرصه فرهنگی هستید.
همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان از درگاه خداوند یکتا برای جنابعالی و خانواده محترم طلب سلامتی، موفقیت و کسب فیض از فضایل بیشمار این ماه عزیز را دارم.
بهترین سئوال نیز در انتهای برنامه مشخص خواهد شد.
هر جا هستید سلامت و راسخونی باشید