0

مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

با سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای نجاران.

حلول ماه مبارک رمضان رو بهتون تبریک میگم. راستی سحری بیدار شدید؟

اگه امروز یکی بیاد موسسه و بگه من mina_k_h هستم اولین چیزی که به ذهنتون میاد چیه؟!!

میگما من نسبت به پست های بعضی ها خیلی حساس شدم و کلاً تا میبینم توی تالارها پست میزنن واو به واوشو میخونم و آخرشم یک تشکـــــــــر قشنگ میذارم براشون که دست آخر خودشون واسه خودشون تشکر نزنن! wink

دوست دارید واسه افطاری چی بخورید؟

آیا موسسه با کارمندان افطاری میده؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

چهارشنبه 19 تیر 1392  9:09 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 ravabet_rasekhoon AliFanoodi ali_kamali onehamed tahmores mohammad98
mtd1995
mtd1995
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 84

همیشه اینقدر خوشتیپی یا تو عکس خوب افتادی؟؟؟؟؟؟؟؟

چهارشنبه 19 تیر 1392  10:49 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon ali_kamali salma57 onehamed tahmores mohammad98
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

سلام دوست گرام جناب آقای نجاران .

ضمن عرض سلام وخسته نباشید خدمت برادر عزیز وحید آقا . 

میرم سراغ سوال های جواب آسان 

بيشتر از كدوم رفتار و ويژگي شما انتقاد مي كنند؟ شوخي با بعضي ها  

1- شوخی با بعضی ها  شامل همکارهای محترمه موسسه میشه یا کلا همه جا ؟ به نظر شما این انتقاد بجاست ؟ یا خیر  . اگر بجاست چرا انجام می دهید ؟ 

2- اگر این امکان وجود داشت که یکی از کاربران محترمه راسخون به یار خونه اطلاع بدهد که شما رو صندلی داغ هستید آیا خوشحال می شوید یا ناراحت ؟ هر جواب که باشه چرا ؟ 

3- چرا مرد ها زن ذلیلی رو تفاهم بیان می کنند ؟

4- اگر شما متوجه بشوید که من با کاربری شما وارد راسخون شدم و صندوق پیام شما رو خواندم  چه کار میکنید ؟ 

5-  فرض کنید موبالیتان برای دو ساعت  دست من است . از چه چیزی نگران میشوید  ؟ خواندن اس ام های شما ؟ شماره تلفن مخاطبین ؟ 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

چهارشنبه 19 تیر 1392  11:56 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h ravabet_rasekhoon salma57 AliFanoodi onehamed tahmores mohammad98
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول mina_k_h

با سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای نجاران.

بنده هم عرض سلام و ادب و صبح بخیر دارم حضور سرکار.

حلول ماه مبارک رمضان رو بهتون تبریک میگم. راستی سحری بیدار شدید؟

اینجانب نیز حلول ماه مبارک رمضان را حضور شما و خانواده گرامی تبریک عرض می نمایم برایتان آرزوی کسب فیض اکمل از فضایل این ماه را دارم. بله بیدار شدم با چشمانی سرشار از خواب.

اگه امروز یکی بیاد موسسه و بگه من mina_k_h هستم اولین چیزی که به ذهنتون میاد چیه؟!! مثل همه میهمانان موسسه، از دیدنشون خوشحال می شوم وازشون استقبال می کنم. فکر می کنم انسان ها در اولین برخورد با شخصی که قبلا از روشی غیر از حضوری با او مرتبط بوده اند، به تطابق دیدگاه، افکار و دریافت های قبلی خود با نمود عینی آن بپردازند.

میگما من نسبت به پست های بعضی ها خیلی حساس شدم و کلاً تا میبینم توی تالارها پست میزنن واو به واوشو میخونم و آخرشم یک تشکـــــــــر قشنگ میذارم براشون که دست آخر خودشون واسه خودشون تشکر نزنن! wink  ممنون از لطف شما، بزرگوار هستید.

دوست دارید واسه افطاری چی بخورید؟ نون و پنیر و خرما

آیا موسسه با کارمندان افطاری میده؟ در روز های عادی خیر اما احتمال افطاری در روز آخر هست.

چهارشنبه 19 تیر 1392  12:26 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h nazaninfatemeh ali_kamali salma57 AliFanoodi onehamed tahmores mohammad98
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mtd1995

همیشه اینقدر خوشتیپی یا تو عکس خوب افتادی؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز

چشماتون خوش تیپ می بینه  البته دوربین و عکاس خوب هم بی تاثیر نیست.

موفق باشید

چهارشنبه 19 تیر 1392  12:27 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h nazaninfatemeh ali_kamali salma57 AliFanoodi onehamed tahmores mohammad98
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ali_kamali

سلام دوست گرام جناب آقای نجاران .

سلام و عرض ادب

ضمن عرض سلام وخسته نباشید خدمت برادر عزیز وحید آقا . 

میرم سراغ سوال های جواب آسان 

بيشتر از كدوم رفتار و ويژگي شما انتقاد مي كنند؟ شوخي با بعضي ها  

1- شوخی با بعضی ها  شامل همکارهای محترمه موسسه میشه یا کلا همه جا ؟ به نظر شما این انتقاد بجاست ؟ یا خیر  . اگر بجاست چرا انجام می دهید ؟ 

نه در جمع دوستان خانوادگی را میگن. انتقادشون بجا نیست، آخه من با توجه به شناختی که از دوستان دارم بعضی مواقع و برای تلطیف فضا شوخی هایی با بقیه می کنم یا اونها شوخی می کنن(یک روال طبیعی در همه خانواده ها). اما همسرم با توجه به شناخت کمتر از دوستان یا اقوام بنده، نگران هستند که نکند ناراحت شوند.

2- اگر این امکان وجود داشت که یکی از کاربران محترمه راسخون به یار خونه اطلاع بدهد که شما رو صندلی داغ هستید آیا خوشحال می شوید یا ناراحت ؟ هر جواب که باشه چرا ؟  خیر، ناراحت نمی شوم. آخه ناراحتی نداره.

3- چرا مرد ها زن ذلیلی رو تفاهم بیان می کنند ؟ موافق نیستم. به نظر بنده زن ذیلی هم اگر اسمش باشه خیلی بهتر از مرد سالاری و زورگویی هستش.

4- اگر شما متوجه بشوید که من با کاربری شما وارد راسخون شدم و صندوق پیام شما رو خواندم  چه کار میکنید ؟  ناراحت می شوم. حفظ حریم شخصی افراد واجب است هم از نظر شرعی و هم از نظر اخلاقی. البته چنین امکانی را سایت به شما نخواهد داد چرا که خیلی امنیت بالایی دارد. ضمنا در صندوق پیامم چیزی ندارم جزء همین حرف های کاربران عزیز راسخون.

5-  فرض کنید موبالیتان برای دو ساعت  دست من است . از چه چیزی نگران میشوید  ؟ خواندن اس ام های شما ؟ شماره تلفن مخاطبین ؟ 

همه چیز، موبایل معادل با مسواک است برای یک لحظه هم نباید کس دیگری از آن استفاده کند و این شامل هر قسمت از موبایل می شود.

چهارشنبه 19 تیر 1392  12:37 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali mina_k_h nazaninfatemeh salma57 AliFanoodi onehamed tahmores mohammad98 papeli
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

از شما دوست عزیز وحید آقا نجاران بسیار متشکرم و ممنون .می دونم بعضی سولات من باعث رنجش خاطر جنابعالی شد .اگر من این چنین سوال کردم نه برای شما و نه برای خودم بلکه جهت آموزش دوستان جوان ترمان بود . من نیز مثل شما به نوعی درگیر یک چنین مسائلی هستم .

صمیمانه تشکر میکنم هم به لحاظ اهمیت دادن به کاربرانتان و هم به لحظ جواب دادن به تمام سوالات . 

صندلی داغ هم برای سوال کننده گان و هم برای سوال شوندگان  آموزنده است . این هفته دیگه فرصت نیست خدمت برسم و سوال کنم و مهلت صندلی شما هم تمام می شود. مطمن هستم دیگه هیچ وقت پیش نخواهد آمد که اینگونه از شما و بی پروا سوال کنم . 

رنگ سبز انتخاب کردم تا بگم واسه من کاربر (جزء و کوچک .)  شما خیلی اهمیت دارید.

برای شما و خانواده محترم بهترین آرزو های خوب رو از درگاه خداوند خواهانم .واسه اینکه خرده نگریند کاربران که چرا سوال نکردم  . یک سوال می پرسم 

1- چه زمانی بهترین سوال رو اعلام می کنید ؟ و اینکار توسط آقای فنودی است یا انتخاب شما ؟

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

چهارشنبه 19 تیر 1392  1:26 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 AliFanoodi onehamed tahmores mohammad98
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ali_kamali

از شما دوست عزیز وحید آقا نجاران بسیار متشکرم و ممنون .می دونم بعضی سولات من باعث رنجش خاطر جنابعالی شد .اگر من این چنین سوال کردم نه برای شما و نه برای خودم بلکه جهت آموزش دوستان جوان ترمان بود . من نیز مثل شما به نوعی درگیر یک چنین مسائلی هستم .

صمیمانه تشکر میکنم هم به لحاظ اهمیت دادن به کاربرانتان و هم به لحظ جواب دادن به تمام سوالات . 

صندلی داغ هم برای سوال کننده گان و هم برای سوال شوندگان  آموزنده است . این هفته دیگه فرصت نیست خدمت برسم و سوال کنم و مهلت صندلی شما هم تمام می شود. مطمن هستم دیگه هیچ وقت پیش نخواهد آمد که اینگونه از شما و بی پروا سوال کنم . 

رنگ سبز انتخاب کردم تا بگم واسه من کاربر جز شما خیلی اهمیت دارید.

برای شما و خانواده محترم بهترین آرزو های خوب رو از درگاه خداوند خواهانم .واسه اینکه خرده نگریند کاربران که چرا سوال نکردم  . یک سوال می پرسم 

1- چه زمانی بهترین سوال رو اعلام می کنید ؟ و اینکار توسط آقای فنودی است یا انتخاب شما ؟

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

از اینکه در این چند روز اینجانب را قابل دانستید و با سئوالات خود موجبات گرم شدن برنامه و استفاده اینجانب و دیگران از نقطه نظرات متقابل را فراهم آوردید، صمیمانه تشکر و سپاسگزاری می نمایم.

شما از بزرگواران راسخون هستید و بنده معتقد هستم شما کاربران یکی از سرمایه های گرانقدر راسخون و معنابخش حضور ما در این عرصه فرهنگی هستید.

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان از درگاه خداوند یکتا برای جنابعالی و خانواده محترم طلب سلامتی، موفقیت و کسب فیض از فضایل بیشمار این ماه عزیز را دارم.

بهترین سئوال نیز در انتهای برنامه مشخص خواهد شد.smiley

هر جا هستید سلامت و راسخونی باشید

چهارشنبه 19 تیر 1392  1:33 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh AliFanoodi mina_k_h onehamed tahmores mohammad98
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

با سلام و عرض خسته و تشنه و گرسنه نباشیدwink

1.اگه همین الآن بهتون زنگ بزنن و بگن توی یه موسسه دیگه با حقوق 3 میلیون در ماه استخدام می شید راسخونو رها می کنین؟؟؟

2.نظرتون در مورد اصفهان چیه؟؟؟

3.نظرتون در باره ی بیرجند چیه؟؟؟

4.کی به کاربرا افطاری می دین؟؟؟

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
چهارشنبه 19 تیر 1392  2:11 PM
تشکرات از این پست
salma57 mina_k_h onehamed tahmores mohammad98 ravabet_rasekhoon
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

با درود فراوان خدمت جناب نجاران.

انقدر سئوال پرسیدم دیگه خودم کم آوردم اما خوب مجبورم که صندلی داغتون رو داغ تر کنم. wink

1- اگه الان بهتون خبر بدن که من افتادم زندان!!!! اولین فکری که راجع به جرم بنده می کنید چیه؟! (از اون سئوالا بود ها laugh)

2- ساعت کارتون در موسسه؟ اضافه کاری دارید؟ معمولاً در ماه چقدر اضافه کار پر می کنید؟ چند روز مرخصی دارید؟

3- روز رو بیشتر دوست دارید یا شب؟ چرا؟

4- اینا رو در مورد کاربرا جواب بدید:

رو مخ ترین:

با مزه ترین:

مهربون ترین:

صبورترین:

خوش اخلاق ترین:

بد اخلاق ترین:

شوخ ترین:

جدی ترین:

5- تا حالا شده از خودتون بدتون بیاد؟!! چرا؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

چهارشنبه 19 تیر 1392  2:30 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi onehamed salma57 tahmores mohammad98 yasbagheri ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

من سعي مي كنم تو ماه رمضان خيلي مزاحم اوقات شريف شما نشم. امروز هم براي همين سوال نپرسيدم.

ولي ديدم آتيش صندلي داره خاموش ميشه اومدم كمي هيزم برسونم و البته فناوري هاي جديد رو به كار بگيرم.

سوالها:
1.    دریا را با کدامیک از ویژگی های زیر تشریح می کنید؟ آبی تیره، شفاف، سبز، گل آلود
2.    کدام یک از اشکال زیر را دوست دارید؟ دایره، مربع یا مثلث
3.    فرض کنید در راهرویی راه می روید، دو در می بینید یکی در پنج قدمی سمت چپ شما و دیگری در انتهای راهرو، هر دو در باز هستند کلیدی روی زمین درست جلوی شما افتاده است آیا آن را برمی دارید؟  
4.    رنگ های زیر را به ترتیب اولویتی که برایتان دارند بگوئید؟ قرمز، آبی، سبز، سیاه، سفید
5.    دوست دارید در کدام قسمت کوه باشید؟
6.    در ذهنتان اسب چه رنگی است؟ قهوه ای، سیاه، سفید
7.    توفانی در راه است کدام یک را  انتخاب می کنید؟ یک اسب یا یک خانه؟

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 19 تیر 1392  3:26 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h tahmores AliFanoodi mohammad98 yasbagheri ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

سلام

بنا به درخواست برخی کاربران ، چند سوال مختصر و مفید می پرسم:

1- بدترین تشویقی و بهترین تنبیه کاری که شده اید یا آرزوی آن را دارید؟:

2- اگر قرار باشد این ماه مقدار جزئی تشویقی برای شما درنظر گرفته شود! میزان آن را تعیین کنید؟

3- مفهوم عبارت نامأنوس، نامفهوم و غریب Confex را تشریح نمائید :

* توضیح اینکه آقای نجاران روزانه مجموعه ای وسیع و متنوعی از این لغات را کنار گوش بنده به طور مداوم در بین گفتار خود تکرار کرده که باعث تعجب همکاران و کلیه اطرافیان می شود!!

4- اگر قرار باشد مسئولتان را خودتان انتخاب کنید، کدام یک از همکاران را برای این کار برمی گزینید؟ (1) 

5- فوائد روزه از نظر شما؟

پاورقی:

(1): پاسخ این سوال در تحقق سوال 2 و میزان آن تأثیر مستقیم دارد...!

موفق باشید...

پنج شنبه 20 تیر 1392  8:32 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h salma57 yasbagheri ravabet_rasekhoon AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول AliFanoodi

با سلام و عرض خسته و تشنه و گرسنه نباشیدwink

سلام. و همچنین

1.اگه همین الآن بهتون زنگ بزنن و بگن توی یه موسسه دیگه با حقوق 3 میلیون در ماه استخدام می شید راسخونو رها می کنین؟؟؟

قطعا فعالیت در راسخون علاوه بر جنبه های مادی، عواید معنوی زیادی به همراه دارد که ارزش آنها بالا بوده و بعنوان یک وزنه سنگین در مقابل خواهش های مادی ارز اندام می کند، لذا عواید مادی دریافتی + عواید معنوی دریافتی+علاقه قلبی خودم جهت اشتغال در راسخون اگر ضعیف تر از 3 میلیون تومان درآمد(که فکر نمی کنم در آید)، یه فکری خواهم کرد . البته باز هم از راسخون را رها نمی کنم، با مدیر محترم موسسه مشورت می کنم.

2.نظرتون در مورد اصفهان چیه؟؟؟ اصفهان شهر زیبای خدا، شهر گنبد های فیروزه ای، شهر زنده رود جاودان، شهر مردمان خونگرم و میهمان نواز، شهر من، خاطرات من و زندگی من. وطنم ایران و در ایران، اصفهان وطن من است.

3.نظرتون در باره ی بیرجند چیه؟؟؟ نیومدم تا حالا، فکر کنم زرشکش شهرت جهانی دارد و البته مردمان و جوانانی با تمدن، مومن و کوشا

4.کی به کاربرا افطاری می دین؟؟؟  هر وقت کاربران لایق بدونن و با دستی پر از سوغاتی به موسسه تشریف بیارنwink

پنج شنبه 20 تیر 1392  8:57 AM
تشکرات از این پست
salma57 mina_k_h AliFanoodi nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mina_k_h

با درود فراوان خدمت جناب نجاران.

بنده هم عرض سلام و ادب دارم خدمت سرکار

انقدر سئوال پرسیدم دیگه خودم کم آوردم اما خوب مجبورم که صندلی داغتون رو داغ تر کنم. wink

ممنونم که داغ می کندی صندلی داغ ما را

1- اگه الان بهتون خبر بدن که من افتادم زندان!!!! اولین فکری که راجع به جرم بنده می کنید چیه؟! (از اون سئوالا بود ها laugh)

بیشتر میرم دنبال یه سندی چیزی که از زندان درتون بیارم، بعد از خودتون می پرسم.

2- ساعت کارتون در موسسه؟ اضافه کاری دارید؟ معمولاً در ماه چقدر اضافه کار پر می کنید؟ چند روز مرخصی دارید؟

ساعات کاری، مرخصی و حقوق و مزایا بر اساس اداره کار است. اضافه کاری هم اگر کاری باشد، بلا مانع است، در مورد بنده در ماه 30 الی 40 ساعت.

3- روز رو بیشتر دوست دارید یا شب؟ چرا؟ شب، بخاطر آرامش و سکوت

4- اینا رو در مورد کاربرا جواب بدید: (اجازه بدهید این سئوال را سر بالا جواب بدهم که به کسی برنخوره و یا کسی در موارد مثبت از قلم نیافته)

رو مخ ترین: بعضی کاربران

با مزه ترین: یادم نیست کسی مزه ای انداخته باشه تا حالا

مهربون ترین: همه کاربران

صبورترین: همه کاربران

خوش اخلاق ترین: همه کاربران

بد اخلاق ترین: نداریم

شوخ ترین: sad

جدی ترین:sad

5- تا حالا شده از خودتون بدتون بیاد؟!! چرا؟ نه، من همیشه برای خودم نوشابه باز می کنم.

پنج شنبه 20 تیر 1392  9:07 AM
تشکرات از این پست
salma57 mina_k_h onehamed AliFanoodi nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

من سعي مي كنم تو ماه رمضان خيلي مزاحم اوقات شريف شما نشم. امروز هم براي همين سوال نپرسيدم.

ولي ديدم آتيش صندلي داره خاموش ميشه اومدم كمي هيزم برسونم و البته فناوري هاي جديد رو به كار بگيرم.

ممنون از لطف شما

همانطور که می دانید بنده از شنبه دیگر روی صندلی نیستم.

پس ما داریم تو آتیش شما می سوزیمwink

سوالها:
1.    دریا را با کدامیک از ویژگی های زیر تشریح می کنید؟ آبی تیره، شفاف، سبز، گل آلود -   آبی و شفاف و آرام
2.    کدام یک از اشکال زیر را دوست دارید؟ دایره، مربع یا مثلث   دایره
3.    فرض کنید در راهرویی راه می روید، دو در می بینید یکی در پنج قدمی سمت چپ شما و دیگری در انتهای راهرو، هر دو در باز هستند کلیدی روی زمین درست جلوی شما افتاده است آیا آن را برمی دارید؟   بله، برای درهای احتمالی بعدی
4.    رنگ های زیر را به ترتیب اولویتی که برایتان دارند بگوئید؟ قرمز، آبی، سبز، سیاه، سفید      آبی-سبز-سفید-قرمز-سیاه
5.    دوست دارید در کدام قسمت کوه باشید؟ دامنه تا عظمت کوه و زیبایی اش را ببینم
6.    در ذهنتان اسب چه رنگی است؟ قهوه ای، سیاه، سفید     قهوه ای
7.    توفانی در راه است کدام یک را  انتخاب می کنید؟ یک اسب یا یک خانه؟  اسب

تست روان شناسی بود دیگه، خدا به دادمون برسه با نتیجه اش

پنج شنبه 20 تیر 1392  9:13 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h salma57 onehamed AliFanoodi nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها