نقل قول mina_k_h
با عرض سلام و خسته نباشید.
خیلی ممنونم که بالاخره افتخار دادین و مهمون صندلی داغ شدید.
باعث افتخار بنده هست که در خدمت سرکار و سایر راسخونی های گرامی هستم، ممنون که اینجانب را قابل سئوالات خود می دانید.
و اما سئوالات:
1- الان که روز صندلی داغ هستید چه احساسی دارید؟
از اینکه بیش از روز های قبل در خدمت کاربران هستم و قراره بیشتر با یکدیگر آشنا شویم، بسیار خوشخالم. اما کارهای روزمره سر جای خودشون هست، صندلی داغ شده کار بالای کار. چیکار کنیم، درخواست راسخونی ها بوده که ما اینجا بنشینیم و ما هم قبول کردیم
2- دوست دارید مهمان بعدی صندلی داغ چه کسی باشد؟ (یک نفر از کاربران یک نفر از مدیران)
دوست دارم، مهمان بعدی باشد.
3- اگه از راسخون اخراجتون کنند و بهتون بگویند که دیگه حق فعالیت در این سایت رو ندارید چکار می کنید؟
امیدوارم بتوانم همواره در خدمت راسخون و راسخونی ها باشم، اما اگر صلاح دیده شد در راسخون نباشم، فکر کنم زمان بهتری برای رسیدگی به پروژه هایی که گرفته ام و البته ارتقاء سطح علمی خودم که یه مدته غریب واقع شده پیدا بکنم. البته یه دو تا پیشنهاد کاری هم دارم، نگه داشتم برای اون روز.( به این میگن اعتماد به نفس)
4- بهترین دوستتون در موسسه کیه؟
جو حاکم بر موسسه مبتنی بر دوستی و احترام متقابل است، همه با هم دوستیم و همراه در مسیر تعالی راسخون، پس سئوال سختی پرسیدید، بگذارید جواب ندهم تا پس از صندلی داغ نیز همه با هم دوست بمانیم...
5- رنگ مورد علاقتون؟ غذای مورد علاقتون؟ حیوان مورد علاقتون؟ ورزش مورد علاقتون؟ شهر مورد علاقتون؟
آبی و بنفش -کشک و بادمجان-گربه-پینگ پنگ-اصفهان
6- نظرتون راجع به تالار اینترنت و وب و تالار مادرانه چیه؟ راهکارتون برای مدیر این 2 تالار برای بهتر شدن وضعیت تالار چیه؟
مقررات صندلی داغ را زیر پا گذاشتید(5 سئوال در هر پست) ، اما به احترام شما پاسخ خواهم داد
با توجه به نقش پر رنگ عناوین این دو تالار در زندگی روزمره اکثر مردم، هر چه کار شود هرچه مطالب بروز و تخصصی ارسال شود باز جای کار دارد. همواره گفته ایم، مدیران باید بحث تامین محتوای بروز و تخصصی مطابق با قوانین ارسال پست، نظارت جامع بر محتوای ارسالی، جذب کاربر، پوشش مناسبت ها و حرکت بسوی تخصصی سازی انجمن و پاسخگویی سئوالات را سرلوحه کار خود قرار دهند.
ضمنا از زحمات ارزنده شما سپاسگزاریم، انصافا در راستای ارتقاء سطح علمی و تعاملی تالار و کل انجمن ها کوشیده اید.
7- چند تا خواهر بردار دارید و شما بچه چندم هستید؟
2 برادر و متاسفانه 0 خواهر- فرزند اول
8- مرد سالاری یا زن سالاری؟!!!
هیچکدام. تعامل، همفکری و همکاری، احترام متقابل
کلی سئوال دیگه هم دارم که توی پستهای بعدی خواهم پرسید!
روز خوش.