بنابه درخواست دوستان مبنی بر اینکه تاپیم قبلی خیلی شلوغ شده بود و مطالب پراکنده بودند این تاپیک رو ایجاد کردم تا هم مطالب مفید رو یکجا جمع کنم و هم نقشه هم تو تاپیک اول باشن و هم اموزش مربوط به کالیبره کردن رو که دوستان خیلی دنبالش بودن رو همینجا داشته باشیم
جا داره همینجا از جناب ایمان عزیز و مرتضی گل و سایر دوستانی که در تاپیک قبلی زحمت کشیده بودند تشکر کنم.
در زمینه ی GPS Mobile دو نرم افزار قوی وجود داره که یکی از اونها گارمین هست و دیگری همین نرم افزار SmartCom GPS که بنابه نظر دوستان این برنامه قویتر از گارمین هست.
برای استفاده از این برنامه شما باید نقشه شهر خودتون رو اول کالیبره بکنید که خروجی فایل با پسوند map خواهد بود.بعد هم نقشه اصلی رو با یه برنامه مخصوص به نام OGF2 converter به فرمت OGF2 تبدیل کنید.بعد این دو تا فایل با پسوند map و Ogf2 میریزید تو گوشی خودتون در یکی مسیر های زیر :
كد:
C:\data\smartgpscon\maps
E:\data\smartgpscon\maps
در سایت سازنده برنامه پیشنهاد شده که برنامه SmartCom GPS رو برای کارایی بهتر در حافظه داخلی گوشی نصب کنید.
میان بر های برنامه:
1= مشخصات و تنضیمات waypoint می دin.
2= نقشه هایی که دورن پوشه مپ کپی کردید می تونید با این دکمه تعویض کنید.
3= تغییر حالت از حالت نقشه به نویگیت و حالت تکس مود که اطلاعاتی از قیبل سرعت و ارتفاع مختصات و میزان پیمایش و ... رو نوشون میده. و حالت ماهواره ها.
4= از دستان کسی اطلاعاتی داره ممنون می شم بگم.
5= تغییر نقشه ها از حالت مپ مود.
6= نمایش و عدم نمایش قطب نما رو در گوشه نقشه
7= در حالت نقشه ( مپ ) اطلاعات سرعت و ارتفاع . و ... رو نشوم می ده.
8= حالت فول اسکرین و عدم فول اسکرین
9= تعویض حالت نمایش کلی و به حالت زوم نقشه.
* = کوچک نمایی روی نقشه
# = زوم یا بزرگ نمایی رو نقشه
0 = نمایش حالت دیتابیس و انتخاب آن
نقشه های موجود برای استفاده در این برنامه:
نقشــــــه تبریز با کیفیت عالــــــــی
نقشه اصفهـــــان
جاده های ایران
نقشه تهران
دقیق ترین نقشه جاده های ایران
نقشه ساری
نقشه مشهد مقدس
نقشه حرم مطهر امام رضـــــــــــا (ع)
نقشه گنبد کاووس
نقشه قزوین
نقشه شیراز
نقشه ارومیه
نقشه اراک
نقشه شهر مقدس قم
آموزش کالیبره کردن نقشه ها به همراه برنامه های مورد نیاز
دوستان عزیز من تو تاپیکی که لینکش رو گذاشتم توضیحاتی در مورد نحوه کالیبره کردن نقشه ها دادم که میتونید از اون استفاده کنید تا نقشه شهر خودتون رو کالیبره کنید و هم خودتون ازش استفاده کنید و هم اونو برای استفاده سایرین بزارید تو همین تاپیک.خواهشمند است هر جایی از اموزش رو که به نظرتون دارای اشکال بود به من خبر بدید تا نقایص اون رفع بشه.اگر اموزش تکمیلی هم دارید خوشحال میشم اونو در تاپیک بالا بزارید.
توجه: برنامه برای نصب نیاز به ساین کردن دارد.
این تاپیک رو قفل میکنم و دوستان میتونن بحث در مورد همین برنامه رو در تاپیک قبلی که ایمان جان باز کردن ادامه بدن.
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=29477
هر مطلب مفیدی در اون تاپیک باشه خبر بدید تا به این تاپیک منتقل بشه
دانلود smartcomgps v1.56
دانلود smartcomgps v1.56 فارسی