مواد لازم:
گل كلم
|
1 عدد کوچک
|
پياز ترشي
|
150 گرم
|
خيار ريز
|
200 گرم
|
فلفل ريز سبزيا قرمز
|
8 تا 10 عدد
|
سركه سفيد
|
1 تا 2 ليتر
|
نمک
|
به مقدار لازم
|
سيب زميني ترشي
|
3عدد
|
هويج فرنگي
|
3 عدد
|
ترخان
|
100 گرم
|
کرفس
|
4 تا 5 ساقه
|
طرز تهیه :
كرفس و گل كلم را شسته خرد كنيد . سيب زميني ترشي و هويج را پوست گرفته به شكل حلقه يا نگيني درست خرد كنيد . پياز را پوست گرفته بشوئيد و بگذاريد خشك شوند خيار را نيز بشوئيد وخشك كنيد . دقت كنيد كه تمام سبزيجات كاملاٌ خشك و بدون آب باشد حال تمام سبزيجات را با فلفل و ترخان و نمك داخل ظرف مناسبي ريخته سركه را روي آن بريزيد . در ظرف را ببنديد مدت 2 تا 3 هفته بعد ترشي شما آماده است . توجه : خشك بودن سبزيجات و ظرف و يك اندازه بودن قطعات سبزيجات و كاملاٌ بسته بودن درظرف و محفوظ بودن آن مهم است . اين مقدار براي 6 نفر در نظر گرفته شده است.