0

روایاتی از امام صادق در وصف امام زمان (ع)بسیار درد آور

hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1508

روایاتی از امام صادق در وصف امام زمان (ع)بسیار درد آور

حقیقتا حضرت صاحب الامر علیه السلام را چه شان رفیعی است که اینگونه معصومین بزرگوار نسبت به ایشان اظهار محبت و علاقه می کنند . این شیدایی گاهی برخی ائمه را به گونه ای واله کرده که نه تنها سخن از عشق و محبت می گویند; بلکه اظهار ارادتی خالصانه دارند . خلاد بن صفار می گوید: «سئل ابو عبدالله علیه السلام هل ولد القائم علیه السلام؟ فقال: لا ولو ادرکته لخدمته ایام حیاتی (11) ; از امام صادق علیه السلام سؤال شد که آیا قائم به دنیا آمده است؟ ! حضرت فرمودند: خیر! اگر او را درک کردم در ایام زندگانیم خدمتگذار او خواهم بود .» آدرس روایت بالا بحارالانوار جلد 34 صفحه 245 حدیث 23 و در كتاب غيبه نعماني صفحه 245 -------------------------------------------------------------------------- این اظهار ارادت در روایتی دیگر نیز چنین انعکاس یافته است: سدیر صیرفی می گوید: من، مفضل بن عمر، داود بن کثیر رقی، ابوبصیر و ابان بن تغلب بر مولایمان امام صادق علیه السلام وارد شدیم; پس آن حضرت را در حالی بس عجیب دیدیم که بر روی خاک نشسته بود و لباسی پشمین بر دوش انداخته و بسان مادری جوان مرده با سوز تمام می گریست; به گونه ای که آثار حزن و اندوه سراسر وجود مبارکش را فرا گرفته بود و اشک بر پهنای صورتش جاری بود و چنین می فرمود: «سیدی غیبتک نفت رقادی، وضیقت علی مهادی وابتزت منی راحة فؤادی . سیدی غیبتک اوصلت مصائبی بفجایع الابد وفقد الواحد بعد الواحد بفناء الجمع والعدد فما احس بدمعة ترقا من عینی وانین یقشا من صدری (12) ; سرور من! غیبت تو خواب از دیدگانم ربوده، خاطرم را پریشان ساخته، آرامش دلم را از من سلب نموده است . سرور من! غیبت تو مصیبتهای مرا به مصیبتهای دردناک همیشگی متصل ساخته و از دست دادن [یاران] ; یکی بعد از دیگری را به نابودی اجتماعات و افراد کشانده است . [بلاها و سختیها، رنجها و اندوهها آنچنان بر دلم سنگینی می کند که] دیگر اشک دیده و فریادهای سینه ام را احساس نمی کنم .» همان جلد پنچاه و یک صفحه 219 شیخ طوسی، کتاب الغیبة، مؤسسة المعارف الاسلامیة، ص 167 روايان اين روايت مثل مفضل بن عمر و ابان بن تغلب از بزرگان راويان اهل بيت هستند و اين مفضل بن عمر همان كسي است كه توحيد مفضل را امام صادق به ايشان تعليم كرد . -------------------------------------------------------------------------- در روایتی شگفت انگیزتر، ششمین آفتاب فروزان سپهر ولایت و امامت چنین فرموده اند: «انی لو ادرکت ذلک لاستبقیت نفسی لصاحب هذا الامر (13) ; به درستی که اگر من آن روز را درک می کردم; جانم را برای صاحب این امر (امام زمان علیه السلام) نگه می داشتم .» گر قسمتم شود که تماشا کنم تو را *ای نور دیده! جان و دل اهدا کنم تو را بحار جلد 34 یا 52 صفحه 273 حدیث 50 در باب علامات ظهور امام عصر كتاب غيبه نعماني صفحه 273 در اين روايت هم ابي خالد كابلي است كه موثق و مورد اطمينان است البته معمر هم در روايت است كه مشترك بين چند نفر است و بعضي موثق اند

مدیریت تالار مهدویت 

مدیریت تالار فرق و مذاهب  

رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 

دوشنبه 1 آذر 1389  5:54 PM
تشکرات از این پست
zahraamedi200 sallah2200
zahraamedi200
zahraamedi200
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 41

پاسخ به:روایاتی از امام صادق در وصف امام زمان (ع)بسیار درد آور

نهایت عشق رو می شود در این کلمات دید من به شخصه اولین بار که الان دیدم گریم گرفت

دوشنبه 1 آذر 1389  6:11 PM
تشکرات از این پست
sallah2200
sallah2200
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 42
دوشنبه 1 آذر 1389  6:19 PM
تشکرات از این پست
afarinesh_129
afarinesh_129
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 46

پاسخ به:روایاتی از امام صادق در وصف امام زمان (ع)بسیار درد آور

امام صادق علیه السلام که خود می دانستند در زمان امام زمان علیه السلام نخواهند بود انگار  که این روایات برای ما نقل شده که چرا ناراحت نیستیم انگار نه انگار که امام مان غایب است (البته واقع این است که او حاضر است و ما غایب ) انگار نه انگار که بی سرپرستیم اگر واقعا مشتاق بودیم و از غم فراق می سوختیم که آن حضرت تا به حال آمده بود . خوابیم!

دوشنبه 1 آذر 1389  7:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها