پاسخ به:حضور پرتال فرهنگی اطلاعرسانی راسخون در نمایشگاه قرآن تهران
سلام
انشاء الله امسال هم بتونم بیام و ببینمتون
اما آدرستون خیلی نادقیقه!!! مکان: مصلی، شبستان
خب کدوم غرفه؟ توی شبستان این همه غرفه جامیشن!!! نگین که باید همه جارو بگردیم؟؟
این عکس که گذاشتید آخر پست من رو یاد یه چیز انداخت ، درست سال پیش بود چند روزی راسخون قطع بود !
و همین عکس رو نمایش میداد وقتی وصل شد دیگه خبری از مسابقه و ارسال مقاله و معرفی سایت به دوستان نبود ! امیدوارم سال 92 هم همین اتفاق رخ بده و ما شاهد امکاناتی باشیم و اصلاً کلاً قالب عوض بشه !
سلام خدمت همه ی راسخونی های عزیز مخصوصا مسئولین محترم
امیدوارم پربارترین نمایشگاه برای راسخون و راسخونی ها باشه ما که افتخار نصیبمون نشد در کنار مسئولین باشیم و به نوعی مهمانشون باشیم اما دست همه ی راسخونی ها و مسئولینش درد نکنه که همیشه به ما لطف داشتند مخصوصا بعضی ها که خودشون می دانند و جای گفتن نداره.
خسته نباشید ....
دوستمون درست می گویند:
تازه همون مصلی روهم من نمی دونم کجاست وهمینطورشبستانش؟
اگریک آدرس کامل قراربدین کمک زیادی کرده اید
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
باسلام بسیارخوب است اگربتوانیدغرفه های راسخون روبه شهرستانها بیاورید-خوزستان شهرستان امیدیه-باتشکر
سلام به همه
امسال اصفهانم نمایشگاه قرآن هست ؟
من پارسال با راسخوان در نمایشگاه قرآن آشنا شدم
مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که نظاره می کند باشیم
"کل اولئک کان عنه مسئولا"
و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است
*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*
shokraneh.rasekhoonblog.com
موفقیت همه خادمین فرهنگ قرآنی و بالاخص راسخون را از خداوند متعال طلب میکنیم
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم
با سلام و تشکر
غرفه راسخون: شبستان - بخش رسانه های دیجیتال - روبروی درب ورودی 63 - غرفه شماره 11
خوشحالیم از اینکه در نمایشگاه قرآن با سایت راسخون آشنا شدید.
امسال هم مطابق سال های گذشته، در نمایشگاه قرآن اصفهان إن شاالله حضور خواهیم داشت.
موفق و سربلند باشید . این کار این رو نشون میده که سایت راسخون در همه زمینه ها فعال هست
علی00
سلام از شما انتضار داریم توی نمایشگاه های اصفهان هم با اطلتع رسانی قبلی شرکت داشته باشید
زنده یاد همیشه زنده است!!!!!
با سلام ؛ بازدید از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم تهران بصورت مجازی از طریق سایت فوق : http://quranexpo.com/20/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C/
با سلام و خسته نباشید.
راستی فردا برای افتتاحیه جناب کیانی تشریف می آورند؟ آقای نجاران در این نمایشگاه حضور نخواهند داشت؟
آقای فرجام چه برنامه ای برای این نمایشگاه دارید؟
با سلام خدمت شما کاربر گرامی اقای کیانی که تشریف اوردند ورفتند اقای نجاران هم سعادت همراهیشون را نداریم برنامه نمایشگاه امسال بیشتر معرفی سایت
با سلام ممنون از لطف بی کران شما
باسلام مطمئن باشید به همینگونه است با اطلاع قبلی شرکت پیدا می کنیم تا از وجود شما کاربران گرامی استفاده لازم وکافی برده شود