نظرخواهی پیرامون راسخون
1. مهمترین دلیل حضور و علاقه شما به راسخون چیست ؟ 2. ضعف راسخون را در کدام بخش و موقعیت میدانید ؟ 3. به عنوان یک عضو راسخون ، از راسخون چه میخواهید ؟ باسپاس
پاسخ به:نظرخواهی پیرامون راسخون
1. مهمترین دلیل حضور و علاقه شما به راسخون چیست ؟
دوستان خوب و مسئولان خوب 2. ضعف راسخون را در کدام بخش و موقعیت میدانید ؟
بخشی که نمی شه گفت ضعف داره می شه به ... اشاره کرد. 3. به عنوان یک عضو راسخون ، از راسخون چه میخواهید ؟
توجّه به کاربران ادامه دار باشد. باسپاس
1. مهمترین دلیل حضور و علاقه شما به راسخون چیست ؟ دوست داشتم عضو مکان مذهبی فرهنگی باشم عضو شدم و دوستان خوب و محیط سالم علاقه مندم کرد 2. ضعف راسخون را در کدام بخش و موقعیت میدانید ؟ بعضی ضعف ها به دلیل مجازی بودن که طبیعییه اما فکر میکنم اسپانسر راسخون باید بیشتر هوای کاربراشو داشته باشه 3. به عنوان یک عضو راسخون ، از راسخون چه میخواهید ؟ فعلا هیچی شاید بعدا .....
من قبل از اینکه عضو بشم کل سایتو زیر و رو کردم و خودم رو با تمام قسمت ها آشنا کردم 2. ضعف راسخون را در کدام بخش و موقعیت میدانید ؟
هنوز که ضعف نشون نداده 3. به عنوان یک عضو راسخون ، از راسخون چه میخواهید ؟
ااینکه فضای صمیمانه ای رو تشکیل بدن باسپاس
به نظر من سایت کاملی هست و وجود مسئولین خوب و دوستان صمیمی و ... 2. ضعف راسخون را در کدام بخش و موقعیت میدانید ؟
محدودیت هایی که واقعا نیاز نیست در بعضی جاها باشه . 3. به عنوان یک عضو راسخون ، از راسخون چه میخواهید ؟
---------
مدیر تالار زبان انگلیسی و زیر تالار ها
zaban.rasekhoonblog.com
zaban92@yahoo.com
1. مهمترین دلیل حضور و علاقه شما به راسخون چیست ؟ به خاطر اینکه سایت جامعی است و بسیاری از نیازهای عقیدتی و دینی و..... تامین میکنه 2. ضعف راسخون را در کدام بخش و موقعیت میدانید ؟ ..... 3. به عنوان یک عضو راسخون ، از راسخون چه میخواهید ؟فعلا هیچی