0

نظرات، انتقادات و پیشنهادات در موردنمایشگاه‌های راسخون

namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 327

نظرات، انتقادات و پیشنهادات در موردنمایشگاه‌های راسخون

در این تاپیک پذیرای کلیه انتقادات، پیشنهادات و راهکارهای شما در ارتباط با شرکت و چگونگی حضور در نمایشگاه‌های آینده راسخون هستیم.

ما را در بهبود کیفیت برگزاری نمایشگاه‌های راسخون آنگونه که شایسته شما همراهان گرامی است یاری رسانید.

نظرات می تواند در موارد زیر باشد :

1- نحوه غرفه آرایی

2- خدماتی که در غرفه قابل ارائه است

3- نحوه همکاری با کاربران راسخون در نمایشگاه

4- پیشنهاد شرکت در نمایشگا ه ها

و ....

سه شنبه 4 تیر 1392  3:04 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rashon yasbagheri nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon NightClawler mina_k_h sadeghfafi tahmores a_sadri salma57 farshon lvlakan fazli1184r132 09303495228 catcat onehamed sahebdel alizareei dehghan2013 ali_kamali isar1342 tachberdee shayesteh2000 Lovermohamad kordabadi afsane1361
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

پاسخ به:نظرات، انتقادات و پیشنهادات در موردنمایشگاه‌های راسخون

با سلام و ممنون از ايجاد اين تاپيک پيشنهاد مي دهم که نمايشگاه ها رو توي تمامي شهر ها و يا مراکز استان ها برگزار نماييد.
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 4 تیر 1392  3:14 PM
تشکرات از این پست
rashon namayeshgah_ravabet yasbagheri nazaninfatemeh NightClawler mina_k_h tahmores a_sadri only110 salma57 farshon lvlakan 09303495228 ali_kamali isar1342
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با سلام و تشکر از این که منتظر شنیدن انتقادات و پیشنهادات دوستان هستید

من یکبار در نمایشگاه قران غرفه راسخون رو دیدم خیلی خوب بود

به کاربران خیلی هدایا داد به طوری که تشویق شدیم بازم سال بعد بریم ولی متاسفانه خبری از هدایا نبود

انتقاد کنم ببخشید

خیلی از رنگ نارنجی خوشتون میاد استفاده میکنید یکنواخت شده اصلا راسخون مشخص نیست وقتی میریم نمایشگاه باید یه دوربین بگیریم دستمون اسم راسخون رو رصد کنیم

یه پیشنهاد اگه بشه کاربرانی که در نمایشگاه شرکت میکنن با جوایز و هدایا از انها استقبال کنید ممنون میشم

حالا باز یادم امد میگم خدمتتون

با تشکر

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

سه شنبه 4 تیر 1392  3:54 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh namayeshgah_ravabet AliFanoodi NightClawler mina_k_h tahmores a_sadri only110 salma57 lvlakan rashon ali_kamali isar1342
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول yasbagheri

به کاربران خیلی هدایا داد به طوری که تشویق شدیم بازم سال بعد بریم ولی متاسفانه خبری از هدایا نبود

انتقاد کنم ببخشید

خیلی از رنگ نارنجی خوشتون میاد استفاده میکنید یکنواخت شده اصلا راسخون مشخص نیست وقتی میریم نمایشگاه باید یه دوربین بگیریم دستمون اسم راسخون رو رصد کنیم

یه پیشنهاد اگه بشه کاربرانی که در نمایشگاه شرکت میکنن با جوایز و هدایا از انها استقبال کنید ممنون میشم

با تشکر

من كه تا حالا نمايشگاه نيومدم. تو قم باشه ميرم ولي جاهاي ديگه رو نه!

از رنگ نارنجي به اين شكل من هم راضي نيستم.. بايد پشت زمينه سايت رو مي گذاشتين براي پشت زمينه دكور. اونوقت هر كي از دور هم مي ديد جذب ميشد. لااقل براي كاربران راسخون اينطوريه. چون ما چشممون به زمينه تقريبا آبي راسخون عادت كرده. اگه پشت زمينه بشه صفحه پشت راسخون و ميزهاي دكوراسيون بشه تبليغ بخشهاي مختلف شايد به نظرم بهتر باشه.

البته اين نظر شخصيه و حتما شما بزرگواران هم بنا به دلايلي اين دكور رو انتخاب كردين.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 4 تیر 1392  4:01 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh AliFanoodi mina_k_h namayeshgah_ravabet a_sadri only110 farshon lvlakan rashon ali_kamali isar1342
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

با اجازه يه چيزي بگم : تاريخ دوربيني که باهاش عکس گرفتين غلطه.تازه امروز 6/25/13 هستا!!!!!!
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 4 تیر 1392  4:05 PM
تشکرات از این پست
salma57 yasbagheri ravabet_rasekhoon namayeshgah_ravabet tahmores a_sadri only110 lvlakan rashon ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

1- نحوه غرفه آرایی

والا من توی هر نمایشگاهی که راسخون حضور داشته رفتم خیلی خیلی سخت پیداش کردم. حالا یا به خاطر محل قرار گیری غرفه بوده یا اینکه تبلیغاتش کمه یا به خاطر رنگ غرفه نمی دونم.

2- خدماتی که در غرفه قابل ارائه است

همین هدایا تبلیغاتی که دوستان زحمت می کشند و ارائه می دهند خلی خوبه.

3- نحوه همکاری با کاربران راسخون در نمایشگاه

خیلی خوبه. من یادمه توی نمایشگاه که خودم رفتم و با سختی غرفه راسخون رو پیدا کردم بعد اینکه فهمیدند بنده در سایت عضو هستم (اون موقع هنوز سعادت مدیر بودن رو نداشتم) کلی تحویل گرفتند و هدایای تبلیغاتی دادند که دستشون درد نکنه.

4- پیشنهاد شرکت در نمایشگا ه ها

کاش این امکان وجود داشت که در کلیه نمایشگاه هایی که در استان های بزرگ اجرا می شد راسخون حضور پزرنگ داشته باشه.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

سه شنبه 4 تیر 1392  4:08 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi yasbagheri salma57 ravabet_rasekhoon namayeshgah_ravabet tahmores a_sadri only110 lvlakan rashon ali_kamali isar1342
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

با سلام و عرض خسته نباشید 

من پارسال در نمایشگاه راسخون حضور داشتم  تو غرقه هایی که دیدم راسخون از همه تمیز تر و شیک تر بود کاری با رنگ ندارم اما راسخون خیلی شیک بود

اخلاق و طرز برخورد هم خیلی خوب بود  من تازه عضو شده بودم   و همین موضوع جذبم کرد 

پیشنهادم اینه که  دعوت از مدیران داشته باشید و تبلیغ کنید  

مثلا اعلام کنید در فلان روز مدیر تالار اینترنت و وب خانم mina_k_h  در غرقه حضور دارند و یا بقیه مدیران  و یا کاربران خاص و یا کارمندان  خود سایت

پیشنهاد بعدی: انجام مسابقه  در نمایشگاه بین بازدیدکنندگان و اعطای جوایز

پیشنهاد زیاد دارم  پارسال که اومدم چند مورد رو مطرح کردم اگه  تمایل داشته باشد  براتون در یک ایمیل بفرستم

سه شنبه 4 تیر 1392  10:56 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi a_sadri only110 mey212 mina_k_h salma57 farshon lvlakan namayeshgah_ravabet rashon ali_kamali
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

اول تشکر بابت ایجاد چنین غرفه ای در نمایشگاه ها

اما متاسفانه من تا حالا افتخار حضور در غرفه راسخون رو نداشتم ، اگه خدا بخواد از این به بعد در تمام نمایشگاه هایی که در تهران باشه شرکت می کنم .

نحوه غرفه آرایی

به نظر من خیلی جذاب نیست میتونه خیلی بهتر و گرافیک جذاب تری داشته باشه .

در کل بهتر است که غرفه حالت تعاملی داشته باشه ؛ این تعامل میتونه تو اشکال مختلفی مثل برگذاری مسابقه ، اهدای جوایز ، حضور مدیران ، نحوه برخورد با کاربران سایت و شاید قرار دادن تعدادی از محصولات فروشگاه و ...

سه شنبه 4 تیر 1392  11:35 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi only110 mey212 mina_k_h salma57 lvlakan namayeshgah_ravabet rashon ali_kamali isar1342
only110
only110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 651

دست تون درد نکنه

ماشاالله خود عکس گویایه تمامی عیب ها است

لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین 

چهارشنبه 5 تیر 1392  12:47 AM
تشکرات از این پست
mey212 salma57 AliFanoodi a_sadri tahmores namayeshgah_ravabet rashon onehamed ali_kamali
namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

با سلام و عرض خسته نباشید 

من پارسال در نمایشگاه راسخون حضور داشتم  تو غرقه هایی که دیدم راسخون از همه تمیز تر و شیک تر بود کاری با رنگ ندارم اما راسخون خیلی شیک بود

اخلاق و طرز برخورد هم خیلی خوب بود  من تازه عضو شده بودم   و همین موضوع جذبم کرد 

پیشنهادم اینه که  دعوت از مدیران داشته باشید و تبلیغ کنید  

مثلا اعلام کنید در فلان روز مدیر تالار اینترنت و وب خانم mina_k_h  در غرقه حضور دارند و یا بقیه مدیران  و یا کاربران خاص و یا کارمندان  خود سایت

پیشنهاد بعدی: انجام مسابقه  در نمایشگاه بین بازدیدکنندگان و اعطای جوایز

پیشنهاد زیاد دارم  پارسال که اومدم چند مورد رو مطرح کردم اگه  تمایل داشته باشد  براتون در یک ایمیل بفرستم

با سلام  و تشکر از شما کاربر گرامی 

ممنون میشم اگه برام  بفرستید  پیشنهادای دیگتونم.

چهارشنبه 5 تیر 1392  8:01 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h salma57 AliFanoodi farshon a_sadri rashon ali_kamali isar1342
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول yasbagheri

انتقاد کنم ببخشید

با تشکر

کاربرگرامی

باسلام واحترام

بایستی بعرض برسونم که راسخون خیلی وقته که رنگ نارنجی روگذاشته کنارواستقلالی شدهsmileyاگربه بروشورهایی که همراه جوایزواستون پست میشه دقت نموده باشیدحرف منوتصدیق می نمایید.ببخشیددخالت کردم

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 5 تیر 1392  11:06 AM
تشکرات از این پست
mey212 AliFanoodi a_sadri tahmores namayeshgah_ravabet rashon salma57 onehamed ali_kamali isar1342
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام به مسئول محترم نمایشگاهها

آقادستتون دردنکنه بابت ارسال کدعکس پرینت اولا"ثانیا" دیرزمانیه که دیگردرهیچ کدام ازاستانهای کشورنمایشگاهی برگزارننموده ایدمیشه دراین خصوص یک برنامه زمانی مشخص درطول سال تنظیم نماییدوبراساس اون اطلاع رسانی نماییدهم کاربران ازبرنامه زمانی نمایشگاه مطلع می شوندوهم یک برنامه ازپیش تعیین شده خواهدبودومی توانیم بابرنامه ریزی درنمایشگاه شرکت کنیم.باتشکر

راستی شنیدم درماه مبارک رمضان درتهران نمایشگاه دارید.درسته؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 5 تیر 1392  11:24 AM
تشکرات از این پست
mey212 AliFanoodi a_sadri tahmores namayeshgah_ravabet yasbagheri rashon salma57 09303495228 rasekhoon_m onehamed ali_kamali isar1342
namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

انتقاد کنم ببخشید

با تشکر

باسلام وتشکر از شما امسال که از رنگ نارنجی استفاده نشده در طراحی غرفه در ضمنراسخون کماکان مثل قبل هدایای فرهنگی به بازدید کننده ها می دهد 

دوشنبه 24 تیر 1392  1:36 PM
تشکرات از این پست
onehamed habibi AliFanoodi a_sadri ali_kamali isar1342
namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول a_sadri

اول تشکر بابت ایجاد چنین غرفه ای در نمایشگاه ها

اما متاسفانه من تا حالا افتخار حضور در غرفه راسخون رو نداشتم ، اگه خدا بخواد از این به بعد در تمام نمایشگاه هایی که در تهران باشه شرکت می کنم .

نحوه غرفه آرایی

به نظر من خیلی جذاب نیست میتونه خیلی بهتر و گرافیک جذاب تری داشته باشه .

در کل بهتر است که غرفه حالت تعاملی داشته باشه ؛ این تعامل میتونه تو اشکال مختلفی مثل برگذاری مسابقه ، اهدای جوایز ، حضور مدیران ، نحوه برخورد با کاربران سایت و شاید قرار دادن تعدادی از محصولات فروشگاه و ...

باسلام وتشکر از شما وپیشنهادات سازنده شما سعی می کنیم این حالت تعاملی بیشتر از قبل  بشه

دوشنبه 24 تیر 1392  1:39 PM
تشکرات از این پست
onehamed AliFanoodi a_sadri ali_kamali
namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام به مسئول محترم نمایشگاهها

آقادستتون دردنکنه بابت ارسال کدعکس پرینت اولا"ثانیا" دیرزمانیه که دیگردرهیچ کدام ازاستانهای کشورنمایشگاهی برگزارننموده ایدمیشه دراین خصوص یک برنامه زمانی مشخص درطول سال تنظیم نماییدوبراساس اون اطلاع رسانی نماییدهم کاربران ازبرنامه زمانی نمایشگاه مطلع می شوندوهم یک برنامه ازپیش تعیین شده خواهدبودومی توانیم بابرنامه ریزی درنمایشگاه شرکت کنیم.باتشکر

راستی شنیدم درماه مبارک رمضان درتهران نمایشگاه دارید.درسته؟

با سلام وتشکر ازشما تمام نمایشگاه هایی که ما شرکت می کنیم ازقبل برنامه ریزی میشه ولی بعضی نمایشگاه ها به خاطر تداخل زمانی با ی نمایشگاه دیگه لغو میشه سعی میشه در طول سال به اکثر استانها رفت

دوشنبه 24 تیر 1392  1:43 PM
تشکرات از این پست
habibi AliFanoodi a_sadri sahebdel rasekhoon_m ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها