اگر چه علم ثابت کرده است که گياه خواري در حفظ سلامت بسيار تأثيرگذار است و به طور چشمگيري احتمال بروز بيماري هاي قلبي را کاهش مي دهد، اما مصرف مقداري گوشت نيز براي سلامت انسان مفيد و ضروري است.
تغذيه با گوشت:
گوشت سفید سرشار از آهن، روي و ويتامين B12 است که براي رشد کودکان بسيار ضروري است.
گوشت قرمز غني از منيزيم و ماده مغذي است که در حفظ سلامت افراد به خصوص کودکان و نوجوانان بسيار موثر است.
گوشت سالم سرشار از پروتئين حيواني است و براي تقويت عضلات و شکل گيري بدن لازم است.
ورزشکاران، کودکان، زنان باردار يا زنان در دوران شير دهي نياز بيشتري به اين پروتئين دارند.
نکاتي براي مصرف گوشت
با در نظر گرفتن مواد مغذي موجود در گوشت، بايد قبول کنيم که نمي توان گوشت را به طور کامل از رژيم غذايي حذف کرد.
کاري که مي توان کرد اين است که مواد گوشتي را به ميزان لازم به برنامه غذايي خود اضافه کنيم.
پخت طولاني مدت مواد مغذي موجود در گوشت را از بين مي برد.
از آنجا که گوشت چربي دارد، به هنگام پخت به افزودن روغن نيازي نيست.
طبخ گوشت به صورت کبابي يا خورشتي بهترين روش پخت گوشت است.
از گوشت بره که هم نرم تر و هم کم چربي است استفاده کنيد.
از آنجا که چرب ترين قسمت گوشت قرمز يا سفید براي تهيه گوشت چرخ کرده استفاده مي شود، هنگام خريد به اين موضوع توجه کنيد.
از خريدن گوشت هاي فرآوري شده پرهيز کنيد زيرا اين نوع گوشت حاوي ماده شيميايي سرطان زا به نام سديم نيتريت است که رنگ تازه قرمز به گوشت مي دهد. در صورت رعايت نکات ذکر شده، خوردن گوشت مشکل ساز نخواهد بود.
منبع : خراسان نیوز