0

سیستم خانگی بعد از زدن دکمه پاور پشت سرهم خاموش و روشن میگردد

ghkharazi
ghkharazi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 884

سیستم خانگی بعد از زدن دکمه پاور پشت سرهم خاموش و روشن میگردد

سلام

بنده یک مادربرد ASUS H61MLX با یک سی پی یو 2020 و یک رم 2 گیگ کینگ استون خریداری کردم

پاورم هم گرین 380 رییل است

بعد از زدن دکمه پاور ، کامپیوتر روشن شده و فن سی پی یو به چرخش درآمده و دوباره خاموش و سپس روشن میشود این کار همین طور ادامه میابد و هیچ چیز هم بالا نمی آید

لطفا نظراتتان را دراین مورد بفرمایید.

سیستم راهم 2 روز که خریدم

جمعه 24 خرداد 1392  12:53 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon voiceofrain
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

پاسخ به:سیستم خانگی بعد از زدن دکمه پاور پشت سرهم خاموش و روشن میگردد

نقل قول ghkharazi

سلام

بنده یک مادربرد ASUS H61MLX با یک سی پی یو 2020 و یک رم 2 گیگ کینگ استون خریداری کردم

پاورم هم گرین 380 رییل است

بعد از زدن دکمه پاور ، کامپیوتر روشن شده و فن سی پی یو به چرخش درآمده و دوباره خاموش و سپس روشن میشود این کار همین طور ادامه میابد و هیچ چیز هم بالا نمی آید

لطفا نظراتتان را دراین مورد بفرمایید.

سیستم راهم 2 روز که خریدم

با سلام

ذکر نکرده اید که صفحه نمایش چیزی نشان می دهد یا نه؟ اگر مراحل بوت اولیه سیستم(POST) یا همان تست قطعات سخت افزاری انجام می شود و قبل از بوت ویندوز سیستم ریستارت می شود، ایراد از ویندوز شماست که می توان با نصب یک ویندوز جدید مشکلرا رفع کرد.

اما اگر مانیتور هیچ چیز نمایش نمی دهد نیاز است مراحل تست قطعات سخت افزاری را انجام دهید، برای این منظور کلیه قطعات جانبی را از مادربورد جدا کنید از قبیل هارد، اپتیکال درایو ها و ...، بعبارتی فقط مادربورد و رم و CPU و کارت گرافیک متصل باشد، سپس سیستم راروشن و مجددا تست نمائید، در صورت ابقاء مشکل،  بهتر است از کارت گرافیک آغاز نمائید و آن را با کارت گرافیک دیگری از همان نوع  بطور موقت تعویض و دوباره تست کنید، همینطور با تعویض Ram، منبع تغذیه و در نهایت CPU ادامه دهید تا قطعه معیوب رابیابید. بدیهی است می توانید از قطعات کیس دیگری که می دانید سالم هستند جهت تست موقت سیستم معیوب استفاده نمائید اما توجه به هماهنگی مشخصات سخت افزاری ماژول ها بنمائید از قبیل نوع ماژول های Ram که می تواند DDR یا DDR2 یا DDR3 و ... باشند یا نوع کارت گرافیک که می تواند AGP یا PCIExpress باشد، همچنین در مورد کارت های گرافیک AGP به ولتاژ کارت توجه داشته باشید.

با یافتن قطعه معیوب می توانید راهنمای عیب یابی تخصصی آن قطعه را جستجو و مطالعه نمائید.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

یک شنبه 26 خرداد 1392  2:46 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ghkharazi
ghkharazi
ghkharazi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 884

با توجه به تست تمام قطعات و با توجه به این که وقتی رم  را روی مادربرد قرار می دادم این اتفاق می افتاد

به گارانتی رجوع کردم و ایراد از مادربرد بود 

(درضمن در ابتدا سیستم سالم بود و یکدفعه این اتفاق افتاد)

فقط لبخند های خاکی زیباست

چهارشنبه 29 خرداد 1392  11:02 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
hamyar
hamyar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

نقل قول ghkharazi

با توجه به تست تمام قطعات و با توجه به این که وقتی رم  را روی مادربرد قرار می دادم این اتفاق می افتاد

به گارانتی رجوع کردم و ایراد از مادربرد بود 

(درضمن در ابتدا سیستم سالم بود و یکدفعه این اتفاق افتاد)

با سلام

دوست عزیز از اینکه سیستم شما درست شد خوشحالیم ولی یادتون باشه در برخی اوقات رمها می تونند عاملی مثل همین که شما گفتی باشند بخصوص در رمهای DUAL یعنی 2 تایی خرابی یکی باعث این مشکل خواهد بود

الحمدالله که مشکل شما فقط از مادربرد بوده و با یه گارانتی حل شده

موفق باشید

به نام خداوند بخشنده مهربان

روزی شما هم خواهید توانست به قله های بزرگ علم و فناوری  و هر چی که عشقته دست پیدا کنی فقط از الان براش تلاش کن پاشو ...پاشو دیگه .... با تو ام....تا وقتی اینجا نشستی انتظار پیشرفت نداشته باش.

یادمون باشه دروغ از زمان قدیم در ایران گناه بزرگی بود اسلام که اومد چند قبضه دروغ رو گناه کبیره کرد ولی نمیدونم چرا مردم امروز دروغ گفتن براشون شده ثواب ، یکی بیاد بده به من جواب.

به زودی در این محل نصب خواهد شد ... mail

http://6019.ir

پنج شنبه 3 مرداد 1392  1:46 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ghkharazi
دسترسی سریع به انجمن ها