0

اطلاعیه تالار همسفران ( حدیث رهروان )

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

اطلاعیه تالار همسفران ( حدیث رهروان )

قابل توجه کاربران محترم تالار همسفران ( حدیث رهروان )

1.     مطالب وتصاویری که از نظر کمی و کیفی مناسب باشد به عنوان تایپیک ویژه در تالار قرارگرفته و جوایزی به آن تعلق میگیرد .
2.     کاربرانی که آمادگی درج مطالب در مورد استانهای فاقد پست مربوط به آن استان را دارند ، می توانند   درخواست خود را در اینجا اعلام تا اقدام لازم صورت پذیرد .
3.     از مطالب تکراری اجتناب گردد . و کاربران محترم استان هایی که داری پست  میباشند ، مطالب و خبرهای آن  استان  را در همان پست استان مربوطه   قرار دهند ، درغیر اینصورت حذف میگردد .
4.     مطالب در چارچوب قوانین و مقررات و شئونات اسلامی و سایت راسخون بوده و از توهین به اشخاص حقیقی و حقوفی پرهیز شود .  

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 1 آذر 1389  11:18 AM
تشکرات از این پست
fatemeh_75 farshad42 ravabet_rasekhoon ali_81 majid68 hamid_h saeid63 doctor114 hojat20 papeli
sebarok
sebarok
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 40

پاسخ به:اطلاعیه تالار همسفران ( حدیث رهروان )

با سلام و خسته نباشيد ، ضمن تشکر از شما ، اينجانب آماده فعالیت در پست استان مرکزی میباشم و درخواست ايجاد پست استان مركزي را دارم

با احترام فراوان-مشهدي

یک شنبه 7 آذر 1389  9:18 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
silence89
silence89
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 32

با سلام ما آماده فعالیت در پست استان گلستان هستیم لطفا این پست را تشگیل دهید

www.famnet.ir

جمعه 19 آذر 1389  8:40 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
ERAMAU
ERAMAU
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 733

با عرض سلام  من در خدمت شما حاضرم . (ایجاد پست در مورد استان لرستان ) امیدوارم بتوانم کمکی در مورد شناخت این استان زیبا و دلاور خیز تقدیم نمایم . لطفا اعلام فرمایید تا من کارم را شروع نمایم

دوشنبه 20 دی 1389  3:26 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1

نقل قول ERAMAU

با عرض سلام  من در خدمت شما حاضرم . (ایجاد پست در مورد استان لرستان ) امیدوارم بتوانم کمکی در مورد شناخت این استان زیبا و دلاور خیز تقدیم نمایم . لطفا اعلام فرمایید تا من کارم را شروع نمایم

پست استان لرستان  با این ادرس http://rasekhoon.net/Forum/ForumShow-332-1.aspx راه اندازی شده .

امیدوارم شاهد فعالیت مستمر شما در این تالار باشیم .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
شنبه 25 دی 1389  11:49 AM
تشکرات از این پست
Farimah
Farimah
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 193

سلام

من آمدم در تاپیک خوشا شیراز و وصف بی مثالش که یه زمانی تو لینک چرخشی یود ، مطلب بزنم، ولی ندیدمش . میشه بگید کجاست؟

کسی که شهادت دروغ بدهد ، قدمی بر نمی دارد ، مگر این که ، خداوند آتش جهنم را بر او واجب گرداند.

پیامبر اکرم ( ص )

سه شنبه 19 دی 1391  8:14 AM
تشکرات از این پست
mamanema mohammad_43
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 622

نقل قول Farimah

سلام

من آمدم در تاپیک خوشا شیراز و وصف بی مثالش که یه زمانی تو لینک چرخشی یود ، مطلب بزنم، ولی ندیدمش . میشه بگید کجاست؟

با سلام

بله ، من هم الان هرچه گشتم ندیدمش . کجاست دوستان ؟!

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى فاطِمَةَ وَ اَبیها، وَ بَعْلِها وَ بَنیها

چهارشنبه 20 دی 1391  7:59 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

نقل قول mamanema

نقل قول Farimah

سلام

با سلام

سلام مجدد:

کسی نیست جواب مارو بده ؟! چندبار مگه یه سوال رو باید پرسید ؟ پست مذکور ، پاک شده ؟! آخه چرا ؟

پنج شنبه 21 دی 1391  7:54 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1

نقل قول mamanema

نقل قول mamanema

نقل قول Farimah

سلام

با سلام

سلام مجدد:

کسی نیست جواب مارو بده ؟! چندبار مگه یه سوال رو باید پرسید ؟ پست مذکور ، پاک شده ؟! آخه چرا ؟

سلام

مطالب لینک چرخشی را معمولا مسئولین سایت چند روزی قرار میدهند و بعدا به جهت محدودیت مطالب دیگر جایگزین آن میشود . البته این سوال را باید از مسئول ارشد انجمن ها میپرسییدید ولی چون در اینجا مطرح کردید حقیر جواب دادم .

جمعه 22 دی 1391  11:48 AM
تشکرات از این پست
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

نقل قول mohammad_43
نقل قول mamanema

نقل قول mamanema

نقل قول Farimah

سلام

با سلام

سلام مجدد:

سلام

مطالب لینک چرخشی را معمولا مسئولین سایت چند روزی قرار میدهند و بعدا به جهت محدودیت مطالب دیگر جایگزین آن میشود . البته این سوال را باید از مسئول ارشد انجمن ها میپرسییدید ولی چون در اینجا مطرح کردید حقیر جواب دادم .

سلام

میدونم و متوجه هستم که روال کار چطوریه . اما به هر حال بعد از بیرون رفتن از لیننک چرخشی هم باید خود تاپیک موجود باشه دیگه !!! درسته ؟!

اما الان نیستش و معلوم نیست کجاست . سوال من اینه که چه به سرش آمده که من پیداش نمیکنم ؟

متشکرم.

شنبه 23 دی 1391  10:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها