0

کارایی آب های اضافی از پخت غذا

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

کارایی آب های اضافی از پخت غذا

مانی که بدانید مواد آب‌پز هر کدام ماده مغذی‌ای در آب به جا می‌گذارند، دیگر این آب را دور نمی‌ریزید بلکه از آن‌ برای پرورش گیاهان استفاده می‌کنید.

بگذارید آب خنک شود سپس از آن برای آبیاری گیاه استفاده کنید. فقط دقت کنید به این آب نمک اضافه نشده باشد تا سلامت  گیاه به خطر بیفتد.

 

این مواد عبارتند از:

تخم‌مرغ

تخم‌مرغ هنگام آب‌پز شدن کلسیم از خود به جا می‌گذارد. پس از آن برای آبیاری گیاهان  کلسیم‌دوست مانند گوجه فرنگی، سیب زمینی، بادمجان و فلفل استفاده کنید.

اسفناج

گیاهان  به آهن نیاز دارند. آب اسفناج نه تنها آهن گیاه را تامین می‌کند بلکه در کاهش میزان پتاسیم موثر است.

ماکارونی

آب نشاسته از جمله مواد مغذی خاک است و مطمئنا برای گیاهان  مفیدتر است.

سیب‌زمینی

از آب سیب‌زمینی آب‌پز شده به دلیل داشتن نشاسته برای حاصلخیزی خاک استفاده کنید.

منبع:همشهری آنلاین

چهارشنبه 22 خرداد 1392  9:46 AM
تشکرات از این پست
papeli
دسترسی سریع به انجمن ها