0

زندگي امروز يا ۵۰۰ سال قبل یا بعد؟

AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

زندگي امروز يا ۵۰۰ سال قبل یا بعد؟

تاحالا فكر كرديد كه زندگي در كدوم دوران رو بيشتر دوست داريد؟

مثلا من خيلي طبيعت رو دوست دارم و زندگي در يك كلبه چوبي در يك جنگل برام خيلي شيرينه!! صبح گشنم ميشد پا ميشدم ميرفتم دنبال شكار براي غذاي اون روزم! زمين فراخ! جمعيت مثل حالا نبود! زندگي اختيار و آزادي زيادتري داشت! نعمت فراوون!
الان نميتوني جوري كه دوست داري زندگي كني!
الانه ۱۲ سال بايد درس بخوني تازه ميشي آدم نرمال هيچ كاره! بازم بايد چند سال درس بخوني تا يه تخصصي داشته باشي. بعدش بازم بايد هر روز بخاطر فردا و فرداها زندگي كني. به نظر من زندگي الان مطلوب نيست! باوجود تمام جاذبه هاي ظاهريش. هركسي فقط دنبال نفع خودشه و زيباييهاي واقعي و زندگي واقعی انسان زيرپا گذاشته شده.
شخصيت و روح انسان تحت فشارهاي زيادي قرار گرفته.
البته فعلا بحث اينجا روي اين نيست! ميخوام نظر شما رو راجع به زندگي طبيعي بدونم و باهم راجع بهش تبادل نظر كنيم!
سه شنبه 21 خرداد 1392  10:55 AM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:زندگي امروز يا ۵۰۰ سال قبل یا بعد؟

انسانها هيچ وقت موندن در يك جا و موقعيت رو دوست نداشته و ندارند. مساله اينه كه وقتي شما هم 500 سال پيش زندگي مي كردين و جاي بزرگان ما رو مي گرفتيد باز حسرت آيندگان رو مي خورديد و باز هم به فكر پيشرفت بوديد.

همين الان با اينكه اكثر مردم موبايل دارند باز به دنبال انواع و اقسام به روز موبايل هستند. در صورتي كه اگر كسي واقعا اگر دوران گذشته رو دوست داشت اصلا موبايل نمي خريد. مثلا براي اينكه حال دوستش رو بپرسه پيامك نمي زد. مي رفت خونه دوستش و احوالش رو جويا مي شد.

زندگي ماشيني بد بلايي سر ما آورده و باعث شده دلهامون از هم دور بشه. ديگه كسي نگران وضع همسايه اش نيست. به زحمت به هم پول قرض مي دن. و اگر هم دادن هزار بار از او طلب مي كنند. البته بعضي ها.

جاي شكرش باقيه هنوز عادتهاي خوب به كلي فراموش نشده.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 21 خرداد 1392  11:51 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi tahmores
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

پاسخ به:زندگي امروز يا ۵۰۰ سال قبل یا بعد؟

من که از همین زمان حال راضی هستم نه تو اون دوران شتر سواری و سنت کامل هستیم و نه مدرنیته کامل شده و همه سنت ها از یاد رفته است . فکر کنم 100 سال دیگر دنیا تبدیل به یک کارخانه تمام عیار خواهد شد (مثل اون فیلم چارلی چاپلین که فقط کار میکرد و حتی غذایش رو هم ربات میداد که پیچ و مهره به خوردش داد و ...) و همه فقط باید از صبح تا شب کار کنند و مهمتر اینکه برای چه معلوم نخواهد بود

سه شنبه 21 خرداد 1392  6:38 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi tahmores salma57
دسترسی سریع به انجمن ها