0

مبحث ششم:زندگی چیست؟

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:مبحث ششم:زندگی چیست؟تاپیک با امتیاز ویژه

اساس زندگي را اگر از ديد وحقيقت مدارتر بررسي نمايم و زاويه هاي ديگر آن را مورد مطالعه قرار دهيم، به خوبي درخواهيم يافت كه آن چه را ارزش هاي زنده گي براي زندگي كردن تعريف كرده اند، سراب را آب انگارانيده اند و اين همه خيال پردازي ها و تصوير كردن ها بسان آن است كه در شوره زار هستی، سراب هایی از بهشت را شبيه است و ادميان گول خورده روزگار خويشتن اند، در حالي كه حتی این ها دیر یا زود در می یابند كه فریب خورده اند، بنأ نتيجهء همه تلاش ها براي زنده ماندن ادمي سر انجام به جاي نمي رسد، يعني براي خودي خود، هيچ انساني آن گونه كه آرزو دارد ره به جاي نمي برد، تنها براي ديگران، آن ديگراني كه خود نيز گرفتار اين زنجير ها در آينده خواهند شد و بسان نيكان شان بايد با سنگ و سخره ها دست و پنجه نرم كنند، فدا مي شوند و اين كاروان آواره و ره گم كرده در اين دشت طوفاني به سوي ناكجاها قرن ها است كه ره مي پيمايد و شهر آرزو هاي شان همچنان مبهم و مبهم خواهد بود.

قانون طبعيت قانون جذب است، انسان نيز جز از طبعيت است و خواسته و نخواسته از اين قانون ناگذير پيروي كند، هرچند سازگاري كردن و پذيرفتن آن به ارزش لحظات پربهاي حيات آدمي معامله مي شود، ولي قانون چنين است و جز چشيدن اين تلخ آبه گذري ديگري نيست، چون كه اين وابستگي اساس زنده ماندن آدمي است، شالوده زنده ماندن هر زنده جان محسوب مي شود، مسير سرشت زمان و هستي نيز با اين قرار دادوابستگي دارد و در يك كلام جهان و هستي بر مبناي همين قانون استوار شده است.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 23 خرداد 1392  12:17 AM
تشکرات از این پست
mey212 09303495228 rashon
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

"زندگی نوعي معامه است، اما درهر حالت اين معامله، انسان بايد ببازد و ورشكسته شود، زیرا همه آزروها و امیدهاي ادمي سر انجام در كام اژدهای مرگ و نابودي سر فرو می برد در اين معامله ادمي هر لحظه و هر ثانيه عمرش را مي فروشد تا چيزي براي زنده ماندن به دست بياورد و در نهايت مجبوريت هر روز به سوي نيستي كشانيده مي شود، بدون اين كه بتواند خود را نجات دهد نيست مي شود، نيستي كه در ظاهر ديگر دريچهء هستي وبودن در آن وجود ندارد.

پنج شنبه 23 خرداد 1392  12:18 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پیامبر اسلام(ص) در سخن زیبایی می فر ماید:

«الدَّنیا مَزرَعَة الآخِرة؛دنیا کشتزار آخرت است»

اگردنیا کشتزار باشد،نقش و فلسفه زندگی ما به خوبی روشـن میشه.کشـاورزی کـردن در ایـن مرزعه بزرگ.

آیا تا به حال کسی از کشاورزی پرسیده که چرا بذر می افشانی چرا نهال می کاری و چرا پس از مدتی درو میکنی و برداشت می کنی؟ هرگز. زیرا فلسفـه این کـار،هم بـرای کـشاورز وهـم برای دیگران معلوم است. آن بذر می پاشند و درختی می کارند تا روزی نتیجـه تلاش خـود را برداشت کنند

«تَبارَکَ الَّذی بِیَدِهِ المُلکِ وَ هُوَ عَلی کُلِّ شَیءِِ قَدیر" الَذی خَلَقَ المَوتَ وَالحَیوةَ لِیَبلُوکُم اَیُّکُم اَحسَنُ عَمَلاََ وَهُوَ العَزیزُ الغَفُور؛

بزر گوار است خدواندی که فرمانروایی جـهان هـستی به دست قـدرت اوسـت وبـر هــمه چیز تواناست"هم او که مرگ وزندگی را آفرید تا شما را بیازماید که کدام که کدام یک از شما بهتر عمل می کنید وآو مقتدر وآمرزنده است»

درآیه دیگری می فرماید:

«وما خلقت الجن والانس الا لیعبدون؛ من جن وانس را جز برای پستش نیافریدم»

در توضیح همین آیه در روایتی از امام حسین(ع) می خوانیم:

«اِنَّ اللهَ جَلَّ ذِکرُهُ ما خَلَقَ العِبادَ اِلاّ لِیَعرِفُوهُ فَاِذا عَرَفُوه عَبَدُوهُ؛

خداوند جلّ ذکره بندگان را نیافرید جز برای آن که او را بشناسد. پس هنگامی که اورا شناختند

اورا پرستش کنند»

نتیجه  این که فلسفه زندگی کردن انسان در این جهان آن است که بهترین شکل عمل کند(احسن عملا)وبهترین شکل عمل،از راه شناخت وپرستش خداوند و عمل کردن به احکام دین او به دست می آید

پنج شنبه 23 خرداد 1392  12:24 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

تفاوت زندگی کردن و زیستن

1.زیستن جسمی است اما زندگی کردن معنوی .

2.در زیستن هدف انسان بقا است اما در زندگی کردن هدف انسان به دست آوردن زندگیی راحت و خوب است. 

3. در زیستن کار ها (بقا)با احساسات و ملایمت پیش نمیرود زیرا طبیعت خشن است اما زندگی با عاطفه و احساس بهتر از بی عاطفگی است

پنج شنبه 23 خرداد 1392  12:28 AM
تشکرات از این پست
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

مشارکین منتخب طرح صالحین+امتیازات

با سلام و عرض ادب خدمت مشارکین عزیز

به دلیل عمل نکردن بعضی از دوستان مشارکت کننده به نکات و تذکرات داده شده ،فقط کسانی امتیاز میگیرند که به تشخیص مدیر تالار نظرات ارسالی آن ها دست نویس و یا مرتبط با موضوع بحث باشد.

مشارکین منتخب

با تشکر از کلیه کاربران شرکت کننده در بحث

امتیازات تقدیم گردید

امتیازات نام کاربری

tahmores

50

nazaninfatemeh

40

yasbagheri

40

salma57

30