WARNING / اخطار
بنده هیچ مسولیتی را در برابر خرابی های احتمالی نمی پذیرم
رامهای جینجربرد سامسونگ یه باگ دارن که بعد از مدتی که ازشون استفاده کنی و روشون برنامه نصب کنی شروع می کنن به باتری خوردن و این یک علت داره اون هم اینکه دوتا Task در حال اجرا هستن که باعث میشن باتری خیلی زود مصرف بشه این دوتا تسک Softwareupdate و Samsung account هستن
باید این دوتا تسک رو به روش زیر Freeze کنیم
اول از همه نرم افزار Titanium Backup آخرین ورژن رو دانلود و نصب کنید که همونطور که میدونید نیاز به روت هم داره
به سرفصل Backup&restore برید و دو تسک Softwareupdate و Samsung account رو پیدا کنید رو یکیش کلیک کنید یه پنجره باز میشه سمت راست یک دکمه به نام Wipe Data رو بزنید بعدش با دکمه سمت راست Backup رو بزنید یا تا اگه مشکلی پیش اومد برگردونیدش بعدش به سادگی دکمهUn-Install رو میزنید اینجوری برنامه ها Freeze میشن و دیگه باتری رو نمیخورن فراموش نشه که این کارو باید برای هردوی تسک ها حتما حتما انجام بدید بعدشم گوشی رو خاموش روشن کنید
الان باید مصرف باتری بهتری داشته باشید اما اگه دیدید باتری سریع تر خالی شد یا مصرف بیشتر شد عملیات فوق رو روی تسک wssyncmlnps.apk انجام بدید(من خودم این کارو هم کردم و جواب گرفتم)
بعد از همه این کار ها باز هم برای بهتر کردن مصرف باتری من پیشنهاد میکنم از مودم ZSJPG استفاده کنیدکه این مودم از نظر مصرف باتری عالی و تست شده هم هست که براتون لینکش رو گذاشتم
روش نصب هم بسیار ساده از طریق ریکاوری فلش کنید
این مودم علاوه بر بهبود مصرف باتری باعث افزایش سرعت چشمگیر بوت شدن گوشی هم میشه!