0

نگاهی دقیق به جایزه بانوی پاراالمپیکی ایرانی

 
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 6815
محل سکونت : خراسان

نگاهی دقیق به جایزه بانوی پاراالمپیکی ایرانی

نگاهی دقیق به جایزه بانوی پاراالمپیکی ایرانی

سیبل رشته کمانداری ریکرو انفرادی زنان پارالمپیک لندن جایی بود که زهرا نعمتی موفق شد نخستین نشان طلای یک بانوی ایرانی از بزرگترین رویداد ورزشی جهان را از دایره مرکزی آن بیرون بکشد

به گزارش گل؛ زهرا نعمتی در نیمه نهایی و فینال این رشته موفق شد دو حریف ایتالیایی را با اقتدار شکست دهد تا نام زنان ایرانی را در عرصه های بین المللی در اوج مطرح کند.


ورزشکار توانمند کشورمان نشان داد که اراده زنان محجبه ایرانی در عین ناتوانی جسمانی می تواند فاتح بزرگترین قلل افتخار و موفقیت باشد. زمانی که نشان طلا روی سکوی المپیک بر گردن این بانوی پرافتخار انداخته شد لحظه ای تاریخی برای ورزش ایران رقم خورد.


زهرا نعمتی مرزهای توانایی های انسانی را در هم شکست تا به دنیا ثابت کند بانوان ایرانی توانایی رقابت هم پایه با همتایانشان در سایر کشورهای جهان را دارند و جایزه روح ورزش که سازمان اسپورت آکورد به نعمتی داد بیانیه ای بود که این بانوی ایرانی را به عنوان الگویی برای زنان جهان و به وِیژه معلولان مطرح کرد.


اسپورت آکورد یک سازمان مادر برای همه فدراسیون های بین المللی ورزشی المپیکی و پارالمپیکی، سازمان های برگزار کننده تورنمنت های چند رشته ای و انجمن های بین المللی مربوط به ورزش است.


اسپورت آکورد یک سازمان بین المللی ورزشی با 91 عضو کامل و رسمی (فدراسیون های بین المللی ورزشی و سازمان های ورزشی) و 16 عضو همکار (سازمان های بین المللی مرتبط با ورزش) است.


هدف این سازمان کمک به بهبود و ترویج اعضا و برجستگی بیشتر آنهاست که اعضای آن در 5 دسته مهم فعالیت های جسمانی، ذهنی، موتوری، هماهنگی و حمایت از حیوانات تقسیم بندی می شوند.


تعریف این سازمان از ورزش عبارت از وجود عنصر رقابت و عدم تکیه بر عنصر شانس در ورزش به طوریکه برای ورزشکاران خطری از نظر سلامت و ایمنی در پی نداشته و برای سایر موجودات زنده نیز خطری در پی نداشته باشد است.


این سازمان ریشه عمیقی در جنبش ورزش در جهان دارد و از سال 1921 فدراسیون های بین المللی ورزشی نیاز به وجود یک سازمان مادر به عنوان نماینده هدف ها و فعالیت های مشترک آنها تأکید داشتند.


این سازمان به طور ابتدایی در سال 1976 تأسیس شده و دو سال بعد مقر آن به موناکو فرانسه منتقل شد. با آغاز هزاره جدید تغییراتی اساسی در این سازمان ایجاد شده و نخستین کنوانسیون بین المللی اسپورت آکورد در سال 2003 تصویب شد.


در مارس 2009 مقر سازمان gaisfبه لوزان پایتخت المپیک منتقل و از همان زمان نام آن به اسپورت آکورد تغییر یافت. تمرکز این سازمان هم اکنون بر روی مسئولیت اجتماعی ورزش، کمال ورزش، مبارزه با دوپینگ، رسانه های دیجیتال و بازی های چند رشته ای ورزشی است.


ریاست این سازمان از سال 2004 تا به حال بر عهده هین فربروخن هلندی است.


جایزه اسپورت آکورد هر ساله به ورزشکارانی داده می شود که فعالیت های ورزشی آنان منجر به ایجاد تغییرات مثبت اجتماعی شده است. این سازمان کسب مدال طلای پارالمپیک توسط زهرا نعمتی را در کمک به تغییر دیدگاههای جامعه ایران نسبت به معلولان و ایجاد انگیزه در زنان برای روی آوردن به تیراندازی با کمان دانسته موثر دانسته است.


این سازمان 3 جایزه دیگر را نیز به 3 پروژه ورزشی انجام شده اهدا کرد که تنیس با ویلچر، سازمان خارج از آفریقا (فعال در زمینه تجهیزات دوچرخه)، و پینگ پونگ پای (معرفی شده توسط فدراسیون بین المللی تنیس روی میز) به دلیل جوانب اجتماعی این رشته ها اهدا شد.


کسب جایزه روح ورزش که توسط سازمان اسپورت آکورد به بانوی توانمند کشورمان اهدا شده است با توجه به مبانی اهدای آن یک طلای المپیک اجتماعی است. زهرا نعمتی دومین طلای خود را به دلیل اثبات توانایی های انسانی به همنوعانش به دست آورده است جایزه ای که افتخار ما ایرانیان را به وجود چنین ورزشکاران با اراده ای بیشتر و بیشتر می کند.

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

یک شنبه 12 خرداد 1392  6:25 AM
تشکرات از این پست
doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها