0

انواع غذا با مرغ

 
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

انواع غذا با مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ

 

طرز تهیه کوکوی مرغ

 

 

مواد لازم : برای 4 نفر

 

 

سینه مرغ 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
زعفران یک چهارم ق چایخوری
آبلیموی تازه یک چهارم ق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز 1 عدد
برگ بو 2 عدد

 

 

طرز تهیه :

 

 

سینه مرغ را با برگ بو و پیاز و نمک بپزید . سپس آن را ریشه ریشه کنید و تخم مرغ ، زعفران ، آبلیمو و فلفل را به آن بزنید. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و کوکو را در آن بریزید و سرخ کنید. حرارت باید ملایم باشد. موقع کشیدن ، دور کوکو را با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کنید

************************************************************************

 

 

جوجه کباب با سس گوجه فرنگی

 

 

جوجه کباب با سس گوجه فرنگی

 

 

قبلاً طرز تهیه جوجه کباب را نوشتم .

 

 

 

مواد لازم برای سس :

 

 

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
آب ۵ پیمانه
فلفل و دارچین به میزان لازم

 

 

 

با مواد فوق سس را تهیه کنید و در اواسط پخت با برس مخصوص غذا دو مرحله روی کباب ها بزنید.

 

*********************************************************************************************************************************

 

 

طرز تهیه شنیتسل مرغ

 

 

شنیتسل مرغ

 

 

مواد لازم برای : برای 4 الی 6 نفر

 

 

مرغ 1 عدد
خمیر 2 استکان
سبزی معطر خرد شده 2 استکان
سیر 3 حبه
پیاز 1 عدد

 

 

مواد لازم برای خمیر :

 

 

شیر نصف استکان
آرد 1 استکان
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

 

 

طرز تهیه :

 

مرغ را با یک لیوان آب ، سبزی معطر ( نعنا ، ترخون ، جعفری ) و نمک و فلفل روی حرارت کم بپزید تا آبش تمام شود . پس از خنک شدن ، به قطعات دلخواه تقسیم کنید و استخوان های آن را بگیرید و قطعات را در خمیر بزنید و با حرارت ملایم سرخ کنید . برای تهیه خمیر ، جوش شیرین و نمک وفلفل را در شیر بریزید و تخم مرغ ها و آرد را به آن اضافه کنید و خوب بزنید تا خمیر صاف و یکنواختی درست شود .

 

**********************************************************************

کباب چوبی

 

 

کباب چوبی

 

 

موادلازم :

 

 

گوشت 600 گرم
پیاز درشت 3 عدد رنده شده
آب لیمو 4 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 5/1 قاشق غذا خوری
روغن به مقدار کافی
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

 

گوشت را به قطعاتی بزرگتر از گردو به سیخ های چوبی بزنید بعد در روغن تفت دهید . البته من خودم چون  طرفدار غذای آب پز هستم در روغن تفت نداده ام بعدگوشت را باپیاز و زرد چوبه بپزید .بعد از پخته شدن به آن  نمک و آبلیمو و رب گوحه فرنگی و زعفران بزنید . در صورتیکه گوشت را سرخ نکرده اید میتوانید در آخربه آن کمی روغن زیتون و یا روغن حیوانی اضافه کنید .حتماْ در آخر به اندازه یک لیوان از آب غذا باقی بماند تا به عنوان سس از آن استفاده شود .

************************************************

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 8 خرداد 1392  2:44 PM
تشکرات از این پست
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:انواع غذا با مرغ

Tso غذای چینی

 

 

Tso غذای چینی

 

 

Tsoغذایی بسیار ساده و زود پخت است،این غذا با داشتن مواد اولیه مغذی ،وعده ای بسیار لذیذ و مناسب را تشکیل می دهد.

 

 

مواد لازم:

 

 

سینه مرغ تکه تکه شده 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
کورن فلکس ( برشتوک) به میزان دلخواه
سس سویا 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و شکر مقداری

 


طرز تهیه :

 

 

تخم مرغ ها را خوب بزنید و ادویه را به آن اضافه کنید ,حالا مرغ ها را دورن آن بخوابانید و کورن فلکس ها را کمی خرد کرده و مرغ را درون آن بگردانیدو در روغن سرخ کنید .( البته می توانید مرغ ها را بدون اینکه داخل تخم مرغ بزنید و آغشته به کورن فلکس کنید ، در روغن سرخ کنید) .

 

 

Tso غذای چینی

 

 

در ظرفی دیگر سس سویا و فلفل قرمز و شکر ریخته و مخلوط کنید حالا مرغ های سرخ شده را درون این سس بریزید و بگذارید تا مواد به خورد گوشت ها برود ،معمولا این غذا با کلم بروکلی سرو می شود.

جمعه 10 خرداد 1392  3:22 PM
تشکرات از این پست
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:انواع غذا با مرغ

Tso غذای چینی

 

 

Tso غذای چینی

 

 

Tsoغذایی بسیار ساده و زود پخت است،این غذا با داشتن مواد اولیه مغذی ،وعده ای بسیار لذیذ و مناسب را تشکیل می دهد.

 

 

مواد لازم:

 

 

سینه مرغ تکه تکه شده 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
کورن فلکس ( برشتوک) به میزان دلخواه
سس سویا 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و شکر مقداری

 


طرز تهیه :

 

 

تخم مرغ ها را خوب بزنید و ادویه را به آن اضافه کنید ,حالا مرغ ها را دورن آن بخوابانید و کورن فلکس ها را کمی خرد کرده و مرغ را درون آن بگردانیدو در روغن سرخ کنید .( البته می توانید مرغ ها را بدون اینکه داخل تخم مرغ بزنید و آغشته به کورن فلکس کنید ، در روغن سرخ کنید) .

 

 

Tso غذای چینی

 

 

در ظرفی دیگر سس سویا و فلفل قرمز و شکر ریخته و مخلوط کنید حالا مرغ های سرخ شده را درون این سس بریزید و بگذارید تا مواد به خورد گوشت ها برود ،معمولا این غذا با کلم بروکلی سرو می شود.

جمعه 10 خرداد 1392  3:31 PM
تشکرات از این پست
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:انواع غذا با مرغ

پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

 

 

پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

 

 

از پیتزاهای تکراری خسته شده‌اید؟ ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمه‌ای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کرده‌ایم.

 


از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه

 

مواد لازم : برای 4 نفر

 

 

نان پیتزا یا خمیر پیتزا 4 عدد
پنیر پیتزا 1 پیمانه
پنیر پارمزان 1 پیمانه
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره‌ 1 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده 4 تکه

فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده
2 عدد
پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
ترخون خشک 2 قاشق چایخوری
سیر چرخ شده 1 قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته 1 پیمانه
جعفری تازه خرد شده یک چهارم پیمانه

 


طرز تهیه:

 

 

1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.

 

2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.

 

3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.

 

4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

 


ارزش غذایی:

 


* کالری: 679


* چربی کلی: 28 گرم


* چربی اشباع شده: 12 گرم


* چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم


* چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم


* کلسترول: 84 میلی گرم


*سدیم: 928 میلی گرم


* کربوهیدرات: 69 گرم


* قند: 5 گرم


* فیبر: 4 گرم


* پروتئین: 41 گرم


* ویتامین C: 57 (% D V )


* کلسیم: 58 (% DV )


* آهن: 26 (% DV )


* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.

جمعه 10 خرداد 1392  3:32 PM
تشکرات از این پست
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:انواع غذا با مرغ

پانکوی ایتالیایی رژیمی

 

 

مواد لازم : برای 4 نفر

 

 

سفیده تخم مرغ 3 عدد
سس خردل 1 قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شده یک فنجان
پنیر پارمزان کم چرب 4/1 فنجان
مرغ پوست کنده بدون استخوان 4 قطعه
سس سرکه و نمک گرم 4/3 فنجان
سالاد کلم فرانسوی به دلخواه

 

 

طرز تهیه:

 

 

1.فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .

 

 

2. سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

 

 

3.مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

 

 

4.در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

 

 

5.غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

یک شنبه 12 خرداد 1392  3:23 PM
تشکرات از این پست
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:انواع غذا با مرغ

 

پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری

 

 

پانکوی ایتالیایی رژیمی

 

 

مواد لازم : برای 4 نفر

 

 

سفیده تخم مرغ 3 عدد
سس خردل 1 قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شده یک فنجان
پنیر پارمزان کم چرب 4/1 فنجان
مرغ پوست کنده بدون استخوان 4 قطعه
سس سرکه و نمک گرم 4/3 فنجان
سالاد کلم فرانسوی به دلخواه

 

 

طرز تهیه:

 

 

1.فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .

 

 

2. سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

 

 

3.مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

 

 

4.در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

 

 

5.غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

یک شنبه 12 خرداد 1392  3:25 PM
تشکرات از این پست
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:انواع غذا با مرغ

جوجه با سس خردل و شوید

 

 

جوجه با سس خردل و شوید

 

 

مواد لازم : برای 4 نفر

 

 

 

 

آرد 4/1 فنجان
نمک 2/1 قاشق چایی خوری
فلفل سیاه 2/1 قاشق چایی خوری
ران مرغ 4 عدد
روغن سبزیجات 3 قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده 4/3 فنجان
ماء الشعیر 2/1 فنجان
آب مرغ کم نمک 1 فنجان
سس خردل 2 قاشق چایخوری
شوید تازه خرد شده 4/1 فنجان

 

 

 

 

طرز تهیه :

 


4/1 قاشق چایی خوری نمک و 4/1 قاشق چایی خوری فلفل سیاه و آرد را در یک بشقاب و یا کاسه کم عمق ریخته و جوجه را به آنها بمالید سپس جوجه ها را بتکانید تا اضافه شان بریزند.

 


روغن را در یک ماهیتابه با دمای متوسط حرارت دهید. جوجه ها را بیاورید، ابتدا پوست هایشان را جدا کنید و 6 تا 8 دقیقه در روغن داغ بگذارید تا طلایی شوند. حالا جوجه های سرخ شده را در یک بشقاب قرار دهید .

 


موسیرهای خرد شده را در ماهیتابه بریزید تا سرخ شوند ، مدام آنها را هم بزنید تا نسوزند ، آنها را آنقدر حرارت دهید تا به رنگ قهوه ای در بیایند . ماءالشعیر را اضافه کنید تا بجوشد و همه مواد به رنگ قهوه ای شوند. حالا آب مرغ ، خردل و باقیمانده نمک و فلفل را هم اضافه کنید. بگذارید تا بجوشند ، سپس جوجه را به آنها اضافه کنید. در حرارت متوسط گاز بگذارید تا جوجه ها به طور کامل بپزند که این کار 25 دقیقه زمان می برد. جوجه ها و سس را با هم ترکیب کنید و بگذارید آنقدر بجوشند تا مقدار سس تقریبا یک فنجان شود . جوجه ها را از روی اجاق بردارید و سس را روی آن بریزید .

یک شنبه 12 خرداد 1392  3:26 PM
تشکرات از این پست
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:انواع غذا با مرغ

خوراک مرغ و برنج رژیمی

 

خوراک مرغ و برنج رژیمی(کم کلسترول)

 



مواد لازم : 4 نفر

 

 

 

آب گوشت یا مرغ 1 فنجان
سس سویای کم نمک 2 قاشق سوپخوری
زنجبیل خرد شده 1 قاشق سوپخوری
سرکه ی برنج یا خرما 2 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
کنسانتره ذرت 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان 1/5 پوند
موسیر پوست کنده شده و قطعه شده 2 عدد
برنج پخته شده و سرخ شده 2 فنجان
کلم بروکلی بخارپز شده 1 بوته

 

 



طرز تهیه :

 

 

1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 



2. در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید.

 

 

3. در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد.

 

 

4. غذا آماده است و ‌می‌توانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.

یک شنبه 12 خرداد 1392  3:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها