طرز تهیه کوکوی مرغ
-
مواد لازم : برای 4 نفر
سینه مرغ |
1 عدد |
تخم مرغ |
2 عدد |
زعفران |
یک چهارم ق چایخوری |
آبلیموی تازه |
یک چهارم ق چایخوری |
نمک |
به میزان لازم |
فلفل |
به میزان لازم |
پیاز |
1 عدد |
برگ بو |
2 عدد |
طرز تهیه :
سینه مرغ را با برگ بو و پیاز و نمک بپزید . سپس آن را ریشه ریشه کنید و تخم مرغ ، زعفران ، آبلیمو و فلفل را به آن بزنید. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و کوکو را در آن بریزید و سرخ کنید. حرارت باید ملایم باشد. موقع کشیدن ، دور کوکو را با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کنید
************************************************************************
جوجه کباب با سس گوجه فرنگی
-
قبلاً طرز تهیه جوجه کباب را نوشتم .
مواد لازم برای سس :
رب گوجه فرنگی |
۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو |
۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون |
۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
آب |
۵ پیمانه |
فلفل و دارچین |
به میزان لازم |
با مواد فوق سس را تهیه کنید و در اواسط پخت با برس مخصوص غذا دو مرحله روی کباب ها بزنید.
*********************************************************************************************************************************
طرز تهیه شنیتسل مرغ
-
مواد لازم برای : برای 4 الی 6 نفر
مرغ |
1 عدد |
خمیر |
2 استکان |
سبزی معطر خرد شده |
2 استکان |
سیر |
3 حبه |
پیاز |
1 عدد |
مواد لازم برای خمیر :
شیر |
نصف استکان |
آرد |
1 استکان |
جوش شیرین |
1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ |
2 عدد |
روغن مایع |
1 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل |
به مقدار کافی |
طرز تهیه :
مرغ را با یک لیوان آب ، سبزی معطر ( نعنا ، ترخون ، جعفری ) و نمک و فلفل روی حرارت کم بپزید تا آبش تمام شود . پس از خنک شدن ، به قطعات دلخواه تقسیم کنید و استخوان های آن را بگیرید و قطعات را در خمیر بزنید و با حرارت ملایم سرخ کنید . برای تهیه خمیر ، جوش شیرین و نمک وفلفل را در شیر بریزید و تخم مرغ ها و آرد را به آن اضافه کنید و خوب بزنید تا خمیر صاف و یکنواختی درست شود .
**********************************************************************
کباب چوبی
-
موادلازم :
گوشت |
600 گرم |
پیاز درشت |
3 عدد رنده شده |
آب لیمو |
4 قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی |
5/1 قاشق غذا خوری |
روغن |
به مقدار کافی |
زعفران دم کرده |
1 قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبه و فلفل |
به میزان لازم |
طرز تهیه :
گوشت را به قطعاتی بزرگتر از گردو به سیخ های چوبی بزنید بعد در روغن تفت دهید . البته من خودم چون طرفدار غذای آب پز هستم در روغن تفت نداده ام بعدگوشت را باپیاز و زرد چوبه بپزید .بعد از پخته شدن به آن نمک و آبلیمو و رب گوحه فرنگی و زعفران بزنید . در صورتیکه گوشت را سرخ نکرده اید میتوانید در آخربه آن کمی روغن زیتون و یا روغن حیوانی اضافه کنید .حتماْ در آخر به اندازه یک لیوان از آب غذا باقی بماند تا به عنوان سس از آن استفاده شود .
************************************************