پاسخ به:«:«»:«"«: جواب بدین!!! چیستان بگین!!! »:»:«»«:«»
بعدی:
عجايب جنگل بي پايه ديدم، عجايب چادر بي سايه ديدم، بديدم صنعت پروردگارم، دوتا سوداگر بي مايه ديدم.
جواب: آسمان و خورشید و ماه
چیستان : این چیه که مورچه داره ، اما مار نداره ؟
جواب : نقطه
بعدی :
چیستان : آن چیست که اول دین است اولش باء و آخرش میم است ؟
با سلام
قبلا اين چيستان رو گفته بودند
جواب :بسم الله الرحمن الرحيم
بعدي: آن چیست که بالا پرتاب کنی پایین می پرد ، پایین بزنی بالا می پرد؟
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون
جواب : توپ
چیستان بعدی : آن چیست كه هم انسان دارد، هم تخم مرغ و هم جاده؟
جواب : شانه
بعدي: چه پرنده ایست كه اگر نامش را بر عكس كنیم، نام پرنده دیگری می شود؟
زاغ یا غاز
بعدی: آن چیست که اگر آن را بشکنید، جایزه می گیرید؟
جواب : ركورد
بعدي: آن چيست كه در برگ پناهي دارد من در عجبم كاين چه گناهي دارد؟ پوستش بكنند و سينه اش چاك كنند گر آب تني كني، تنش آب شود
بادمجان
سخت است , نه كه سنگ بيابان گرد است ، نه كه مرد است تخم ريز است ، نه كه مرغ است كليد
آهنين قفلش گشايد
جواب : لاك پشت
بعدي : مردی با زنی در خیابان راه میرفتند یکی سوال کرد که چه نسبتی با هم دارید؟ مرد گفت :مادر شوهر این زن، با مادر زن من، دختر و مادر هستند نسبت این مرد و زن چیست!؟
(جواب : مرد با عروس خود راه میرفته )
مدت زماني كه دو ساعت ديگر تا نيمه شب باقي است نصف مدت زماني است كه يك ساعت ديگر تا نيمه شب زمان داريم. هم اكنون ساعت چند است؟
اگر الان ساعت 9 شب باشد. دو ساعت ديگر يعني ساعت 11 شب يك ساعت ديگر تا نيمه شب زمان داريم كه نصف مدت زماني است كه از ساخت 10 تا نيمه شب باقي است.
بعدی":"
كدام يك از اين شكل ها با سه شكل ديگر متفاوت است؟
*
شكل A با سه شكل ديگر متفاوت است.
بعدي: آن چيست كه شيرين است و طعم ندارد، سنگين است و وزن ندارد؟
جواب گلابی
شیب یک طرف پشت بام شیروانی شکلی ، 60 درجه و طرف دیگر 30 درجه است ، خروسی روی این پشت بام تخم گذاشته است. تخم به کدام سمت پرت میشود؟
جواب
هیچ کدام. خروس ها که تخم نمی گذارند. اگر شما سعی کرده اید پاسخ را از راه محاسبات و مقایسه ی اعداد به دست بیاوید ، شما دوباره با اعداد منحرف شده اید.
بعدی
من دو سکه به شما می دهم که مجموعش 30 تومان می شود ، اما یکی از آنها نباید 25 تومانی باشد چطور؟
یک 25 تومانی و یک 5 تومانی. به یاد بیاورید که فقط یکی از آنها نباید 25 تومانی باشد و همین طور هم هست. یک سکه 5 تومانی داریم. شما با عبارت یکی از آنها نباید فریب خورده اید.
سوال : این سوال حقوقی است. هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می کند ، بازمانده ها را کجا دفن می کنند؟