0

در مصاحبه تلویزیونی کاندیداها چه می‌گذرد

mey212
mey212
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 552

محمد رضا عارف در گفتگو بادوریبن شبکه یک

به گزارش خبرنگار «نسیم» مهمترین محورهای سخنان محمدرضا عارف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بدین شرح است:

- در دولت اصلاحات ابتدا وزیر پست و تلگراف و تلفن بودم و با تشکیل سازمان برنامه و بودجه کشور مسئولیت این سازمان به من سپرده شد.
- این مسئولیت تجربه خوبی برای من بود.
- منش مدیریتی ام در کل اخلاق گرائی بود و در دوره دوم اصلاحات به عنوان معاون رئیس جمهور انتخاب شدم.
- افتخار دارم که این دوره در انتخابات در خدمت مردم هستم و اگر انتخاب شوم خدمتگذاری به مردمباعث افتخارم است .
- با توجه به ارتباط خوبی که با نهادهای مختلف دارم می توانم یک دولت خوب تشکیل دهم و در چشم انداز بتوانیم جلو برویم.
- ایران فردا مبتنی بر7هدف راهبردی است.
- هدف دیگر افزایش قدرت خرید مردم و کاهش تورم است. گرانی وضعیت و نگرانی زیادی ایجاد کرده است.
- ما در دولت اصلاحات نرخ تورم را از4/17درصد به 4/10 رساندیم و با توجه به برنامه ای که داریم انشاالله بتوانیم تورم را یک رقمی کنیم.
- مهمترین کاری که در این بخش انجام می دهیم انظباط دولت است.
- انظباط مالی را به صورت جدی در کنار اصلاح ساختاری را جدی دنبال می کنیم.
- برگرداندن اقتدار و اعتبار بع شورای پول و اعتبار را دنبال می کنیم.
- افزایش در آمد سرانه کشور را به صورت جدی دنبال می کنیم.
- برای اینکه عدالت اجتماعی که شعار انقلاب است باید ثروتمند شویم.
- توسعه عدالت و کاهش نا برابری در بخش های مختلف دنبال می کنیم
- شغل آفرینی و کاهش بیکاری یکی از مشکلاتی است که کشور ما با آن روبرو است .
- بیکاری تقریبا دغدغه همه خانواده ها است. برنامه ریزی کردیم که در سال حداقل یک میلیون شغل ایجاد کنیم.
- ضریب جینی باید کاهش پیدا کند تا فاصله غنی و فقیر کاهش پیدا کند.
- مطالبات زنان جز اولویت ما است.
- اکنون 55 درصد ظرفیت دانشگاه مربوط به دختران ما است ولی در برنامه توسعه سهم ناچیزی دارند
-18میلیون زن خانه دار داریم. باید خانه داری را شغل تلقی کنیم و بیمه زنان خانه دار مطالبه اصلی آنان است. باید تلاش کنیم بانوان در مدیریت کشور حضور جدی داشته باشند.
-ما باید شرایط فعلی را با تقویت دستگاه دیپلماسی کشور را تقویت کنیم.
- ما متعلق به یک فرهنگ غنی و یک کشور تأثیرگذار هستیم.
- باید بتوانیم از حقوق به حق مردم دفاع کنیم باید از حق خود دفاع کنیم و حقوق بقیه را رعایت کنیم.
- پیام ما به دنیا باید پیام صلح باشد و رئیس جمهور باید این پیام را به دنیا برساند.
- ما باید ایران‌‎دوستی را به دنیا برسانیم.
- گردشگری که بیاید در ایران در جریان مهمان نوازی و مهمان دوستی ایران قرار بگیرد چه بخواهد چه نخواهد سفیر ما در کشورش خواهد بود.
- یکی از اولویت ما صنعت گردشگری است که می توانیم از این محل دویست هزار شغل داشته باشیم.
- اولویت دیگر ما سلامت است که 70 درصد هزینه آن در حال حاضر از جیب مردم پرداخت می شود. برنامه ریزی کردیم سهم مردم به 30 درصد.
- سن ازدواج در کشور 5سال افزایش پیدا کرد که علت آن بحث اشتغال است و دیگری مسکن است.
- مسکن یکی از دغدغه‌های زوج هایی است که ازدواج می‌کنند.
- مسکن ماندگار پروژه ما است.
- مسکن مهر پروژه خوبی بود اما در بحث مدیریتی با مشکل مواجه شد. 
- در سال 84 فکر کردم اگر در دانشگاه خدمت کنم مثمر ثمرتر هستم و به همین علت کاندیدا نشدم.
- در 2 سال اخیر با توجه به شرایط به این جمع بندی رسیدم که کاندید شوم.
- شرایط کشور طوری است که نمی توانم شانه خالی کنم.
- خودم را یک ادم قانون مدار می دانستم و همیشه با سعه صدر کارها را دنبال می کردم و سعی کردم با اجماع کارها را دنبال می کردم احساس کردم که باید به میدان بیایم.
- در شرایطی مسئولیت دانشگاه تهران را پذیرفتم که دانشگاه با مشکلات زیادی همراه بود.
- اختلاف بین دو گروه چپ و راست مشکلاتی ایجاد کرده بود.
- با سعه صدر و با نگاهی که به امور داشتم و آن نگاه برد برد بود توانستم در طول 5 الی 6 ماه دانشگاه را به ارامش برسانم و وضعیت دانشگاه طوری شد که دانشجویان چپ و راست در کنار هم زندگی می کردند.
- درگیری هایی در دانشگاه بود که طبیعی است و پرسشگر و با نشاط بودن باید دانشجویان باشند. 
- ریاست یک دانشکده را تغییر دادیم، یک گروه دانشجویان مخالف بودند و در مراسم معارفه حاضر شدند و برخورد تند کردند و با سعه صدر برخورد کردم ؛ نگاه مدیریتی من همین است.
- اگر با رقیب خودم اختلاف بیست - سی درصدی داریم آن را علم نمی کنم و با اشتراکات 70 درصدی کار می کنم.
- اما دانشجویان را اکنون به علت فعالیت ستاره‌دار می کنند که امیدواریم ستاره دار بودن را حذف کنیم
- دانشجو باید در کنار فعالیت علمی فعالیت اجتماعی داشته باشد.
- در دولت اصلاحات به خصوص زمانی که معاون اول بودم اختلافاتی که بین دستگاهها پیش می آمد سعی می کردم حلش کنم و با صمیمت کار را پیش ببرم.
- این توانایی را دارم آدم منظم و وقت شناسی هستم. 
- در جلساتی که شرکت می کردم تقریبا سر وقت شروع می شد.
- اما در کشور برخی جلسات با تاخیر 40 الی 50 دقیقه ای شروع می شود چون مقام اصلی دیر می آید.
- باید در وقت خودمان ارزش قائل باشیم.
- توصیه دارم که تنها راه نجات کشور حضور جدی و همه جانبه است.
- باید با امید به اینده از گذشته عبور کنیم و باید بدانیم که کشورمان را باید خودمان بسازیم.
- "سند چشم انداز" میثاق همه ما است، تحقق این سند هیچ راهی جز همکاری ندارد.
- می توانیم جامعه ای پیشرفته داشته باشیم می توانیم کشور را روی ریل تعالی بگذاریم.
- اگر با هم باشیم می توانیم همه مشکلات را حل کنیم. اگر در انتخابات حضور پرشور داشته باشیم و با مطالعه به فردی اصلح که بتواند شرایط کشور را به سمت پیشرفت و اصلاح برساند رای دهیم می توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.
- به شما اطمینان می دهم اگر افتخار خدمت به من دادید همه وعده هایی که دادم عمل کنم.
- همیشه به وعده هایی که دادم عمل کردم.
یک شنبه 12 خرداد 1392  11:20 AM
تشکرات از این پست
mey212
mey212
کاربر برنزی

محمد غرضی در گفتگو با برنامه گفتگوی ویژه خبری

به گزارش خبرنگار «نسیم»، مهمترین محورهای سخنان این کاندیدای ریاست جمهوری به این شرح است:

- من 72 سالم است و بیش از 60 سال در متن انقلاب بودم

- من همیشه با دعوت به جایی می رفتم

- احساس کردم یاسی بر اقلیت جامعه غلبه کرده است و ان وقت بود که وارد گود رقابت انتخابات شدم

- من رقیب ندارم، من رقیب نیستم واز این تعریف خوشم نمی اید

- هدف تعریف نشده در دولتها تورم را بوجود آورده است

- هدف دولتی که اگر قرار است تشکیل بدهم این است که گزارش بدهم هزینه و درآمده که در امروز مردم انقدر می باشد.

- 20 سال وزیر و وکیل بودم و تا بودجه نداشتم به هیچ وجه هزینه بی خود نمی‌کردم.

- ما نباید هزینه ای بکنیم که نتوانسته باشیم برای مردم خدمت کنیم وگرنه این مسئله گریبان ما را خواهد گرفت.

- باید ارزش پول ملی را حفظ کنیم.

- هر 10 نفر آدم یک بشکه نفت مصرف می‌کنند.

- در آمریکا هر 15 نفر یک بشکه نفت مصرف می‌کنند.

- بحث نفت خیلی بد مدیریت می‌شود.

- بیش از در آمد دولت هزینه کنید ارزش پول ملی باید کاهش یابد.

- ظرف 30 سال 330 استاندار عوض شده است.

- درمورد کشور المان و آمریکا مطالعه داشتم و جالب است بدانید که آلمان بالغ بر 100 شهر آباد دارد.

- اختیار یک استاندار این است که باید بداند ماندگار است.

- ظرف صد سال آینده باید همانند شهر تهران سی شهر داشته باشیم.

- آموزش پرورش و آموزش عالی ما پیشرفت کرده است و همانند تهران استعداد های در شهرستان های ما خوابیده است.

- من اگر مسئول دولت شوم نمی‌گذارم وزرای من دست به کار فیزیکی بزنند

- هر استانی باید دارای 5 نماینده باشد.

- برای کل استان ها شوراها تشکیل می‌دهیم.

- با شورای شهر 30 نفری نمی توان تهران را اداره کرد.

- ام القرای اسلامی نباید کارتن خواب داشته باشد.

- تهران تا توانمند نباشد و صادرتش بیشتر از وارداتش نباشد نمی‌توان آن را اداره کرد.

- پایداری در تهران بسیار ضعیف است و اشتغال پپیشرفته وجود نادارد تا جوان ها را بتوان نگه دارد.

- الان وقتی به شهرداری تهران می روید باید قوانینی صنعت را پیدا کنید باید از افراد بپرسید.
- ولی مقررات ایجاد صنایع در دنیا بصورت یا الکترونیکی است.

- امروز دیگر گپ دیجیتالی آمده است.

- امروزبه سبک گذشته نمی توان زندگی کرد اگر تهران در گپ دیجیتالی از امریکا عقب مانده باشد ویا شکاف دیجیتالی باشد نمیتوان شهر را اداره کرد.

- شهر تهران باید از شهر مصرفی به شهر تولیدی تبدیل شود.

- هفتاد میلیون را نمی توان با نوشتن و خواندن و دستور اداره کرد.

- من در زمان وزارتم در مورد بحث تورم پیگیر بودم.

- در زمان مدیریتم هیچ کار تورم زایی نکردم .

- من دائم می گفتم دولتی که تورم ایجاد میکند دستش در جیب فقرا است.

- اولین عدالت این است که دولت سکه اش تقلبی نباشد.

- در گذشته علما به دولتی که سکه اش تقلبی بود,را به دولت بی عدالت می نامیدند.

- در صد سال 500 بار ارزش پول ملی پایین آمد.

- اولین اقدام عدالت عدم دست کردن در جبی فقرا است.

- ما یک ملت صلح طلب قائم بر خود هستیم.

- ما هیچ مسئله ای با دنیا نداریم.

- اتفاق میان ایران و آمریکا این بود که در دولتی مثل مصدق نفت ملی شود.

- تا زمانی که مصدق و کاشانی با هم بودند آمریکا نتوانست کاری کند.

- ملت ایران جواب کودتا علیه مصدق را 25 سال بعد به دشمن داده است.

- نه شرقی و نه غربی برای آمریکا بسیار کشنده است.

- من در بحث سیاست خارجه می گویم مذاکره هرگز و تعامل در میدان عمل.

- ما هیچ خلاف قانونی انجام دهیم که گرفتاری هسته ای درست کردند.

- این بازی های آمریکا برای دوره استعماری ها است.

- ما می‌گوییم بمب اتمی موافق عقیده مان نیست.

- ما به هیچ وجه با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم و ایستاده ایم و تعامل نمی کنیم واگر دولتی بیاید که بخواهد مذاکره کند عمرش نیز کوتاه خواهد بود.

- اگر دولتی بیاید که بخواهد با امریکا مذاکره کند عمرش کوتاه است.

- تمامی فساد ها ناشی ازمقررات مصوب در دولت است.

- فساد سیستمی همه اش در دولت است.

- دولت ها گرفتار بخشی نگری در اداره کشور شدند.

- کار با آدم کم تجربه هزینه اش بالا می باشد.

- تمام دولت ها تعداد زیادی از متخصصین را به بیرون ریخته است.

- انقلاب اسلامی ایران با 98 درصد رای بزرگترین انقلاب روی کره زمین بوده است.
یک شنبه 12 خرداد 1392  11:24 AM
تشکرات از این پست
mey212
mey212
کاربر برنزی

دکتر قالیباف در گفتگو با جام جم

به گزارش خبرنگار «نسیم»، محورهای مهم سخنان این کاندیدای ریاست جمهوری در برنامه شبکه جام جم و پاسخ به ایرانیان خارج از کشور به این شرح است: 

- وظیفه من این است که زمانی که مردم نیازمند کمک هستند به صحنه بیایم.
- کشور ما به لحاظ نیروی انسانی بسیار غنی است.
- ما امروز در حوزه نفت و گاز دومین کشور جهان هستیم و در حوزه کشاورزی در جایکاه خوبی قرار داریم.
- واقعیت این است که مردم با مشکلات اقتصادی رو برو هستند.
- نخبگان در متن تصمیمات کشور باشند و باید ساختار اداری و اجرایی کشور اصلاح شود.
-باید ساختار ادراری و اجرایی کشور اصلاح شود
-در کشورهای مختلف احزاب برنامه مدونی دارند و دولت را به این طریق اداره می کنند. در ایران حزب داریم و لی احزاب ما برنامه محور نیستند و بیشتر فعالیت سیاسی دارند و این ضعف ما است.
-کشور ما با توجه به این شرایط دارای یک سند چسم انداز است و ما در واقع ضعف حزبی را با اسناد بالادستی جبران کردیم.
-برنامه من با عنوان پیشرفت و عدالت در چارچوب سند چشم انداز است.
-چالش اقتصادی کشور دامنه اش انقدر وسیع است که ایرانی های خارج از کشور را تحت تاثیر قرار داده است. بازگرداندن ثبات به اقتصاد کشور برنامه من است که طی دو سال اتفاق می افتد و اولین قدم ثبات نرخ ارز و هدایت نقدینگی به سمت تولید است.
-باید تلاش کنیم از تصمیمات خلق الساعه دوری کنیم. مهم این است که نقدینگی را هدایت کنیم به سمت اولویت های تولید.
-برنامه مدون من و تیم همکارم و همراهی مردم می تواند در 6 ماه اول ثبات آرامش و کنترل گرانی را به همراه بیاورد و روند نزولی قیمت کالاهای اساسی را داشته باشیم.
-بنده معتقدم تحریم ها اثر گذار هستند ولی این قدر نیست که بتواند به مبانی ما اثر داشته باشد.در داخل کشور تحریم آثارش کم و سو مدیریت تاثیرش بیشتر است.
-آمریکا آن قدر قدرت‌مند نیست که همه دنیا را علیه ایران هم جهت کند.
-هر ایرانی که تهران می آید می بیند که چه کارهای زیربنایی در تهران انجام شده است. پروژه صدر نیایش یکی از بزرگترین کارهای مهندسی دنیا است.
-مسئولین ایرانی و نظام پیگیر حقوق همه ایرانیان است و با یک دیپلماسی از عزت هر ایرانی دفاع می کند . سیاست خارجی باید بتواند منافع و امنیت ملی ما را ایجاد کند و از آرمان های ما پاسداری کند.
-بر اساس قانون این نیست که رئیس جمهور می تواند برای سیاست خارجی تصمیمی نهایی بگیرد. سیاست خارجی برآیند مجموعه حاکمیت است و با تغییر یک دولت یک تغییرات اساسی در رویکردهایش اتفاق نمی افتد.
-قبل از اقدام در حوزه دیپلماسی باید در داخل دولت یک قدرت ملی درست شود که در مذاکره از یک پشتوانه برخوردار باشد.
-ایران ظرفیت ایجاد قدرت ملی زیادی دارد و موقعیت جغرافیایی ایران وزن ژئوپلیتیکی ما را بالا برده است.
دنیا امرو اتکا اش به انرژی فسیلی است و یکی از بیضی های انرژی در دنیا در دو منطقه ایران است.
-همه کشور ها نیازمند این هستند که تولیدات شان را منتقل کنند و ایران در این زمینه موقعیت بالایی دارد.
-آمریکا یکی از قدرت های جدی دنیا است ولی همه قدرت دنیا نیست. در دیپلماسی نباید ماجراجویی کنیم و هزینه به کشور نباید تحمیل کنیم.
-ما امروز ضعف مدیریت در سیاست داخلی و اقتصاد داریم.
-پرونده هسته ای یک بحث حقوقی، محیط زیستی و سیاسی است و ما هم بر اساس قوانین آژانس اتمی باید از انرژی هسته ای استفاده کنیم.
-نگرانی حقوقی دنیا نسبت به پرونده هسته ای ایران ناشی از رفتارهای سیاسی است و این به ذات انقلاب ما برمی گردد.
-موضوعات اقتصادی باعث زیر پا گذاشتن عزت ایرانیان شده است و اسلام ما نیز این را به ما اجازه نمی دهد. دشمنان باید بدانند که عزت ما را نمی تواند بگیرند.
-طرف مقابل به چه حقی می گوید نباید از انرژی هسته ای استفاده نکنید در صورتی که خودشان طاز ساین انرژی استفاده می کنند.
-مذاکرات هسته ای را باید با شتاب بیشتری ادامه دهیم. و باید از همه ظرفیت ها در داخل و کشور در میز مذاکره استفاده کنیم.
-من این انتقاد را دارم که دولت های گذشته به بندهای قانون اساسی بی توجهی کردند و توجهی به اجرای آن نداشتند.
-همه بندها قانون اساسی مورد توجه ما است. خود ملت حقوقی دارد که دولت باید پاسخگوی آن باشد. ما حق نداریم به حریم خصوصی افراد وارد بشویم چراکه هر عقیده و اندیشه ای در کشور ازاد است. امنیت روانی باید در کشور حفظ شود و باید عدالت جغرافیایی را رعایت کنیم.
-ما بای یک اعتماد سازی دولت باید حقوق مردم را پپاسخگو باشد
-سیستم های ادرای ما فسیل هستند .هم در حوزه نرم افزاری و هم سخت افزاری ما و هم ساختار ادرای ما کهنه است. برنامه من تحول اساسی در حوزه مدیریت است که باید ساختار ها و کارکردها را اصلاح کنیم.
-در برنامه خود دوچیز را اساس کار داریم؛ دولت چابک و هوشمند.
-دولت در ایران بیش از اندازه بزرگ است و در مسائل مردم دخالت می کند. رعایت این موضوع جلوی رانت اطلاعات را می‌گیرد و از فساد جلوگیری می کند.
-با مشکلات ایرانیان خارج از کشور آشنا هستم و سفرهای مرتبی که دارم با ایرانیان مقیم ایران صحبت کنم. برخی ایرانیان مقیم کشور های دیگر نگران بازگشت به ایران هستند و از بحث های امنیتی نگرانی دارند.
-من به آنها در این زمینه اطمینان می دهم که این نگرانی ها برطرف شود. این وظیفه دولت است که همه دغدغه ایرانیان را دغدغه خود بداند و یکی از فرصت های کشور منابع انسانی است.
-تحصیل در خارج از کشور را نکوهیده نمی دانم . کسانی که فکر می‌کنند از ظرفیت هایشان استفاده نمی شود و به خارج از کشور می روند ناشی از سوء مدیریت ما است.
-من به این نابسامانی ها سامان می دهیم. وقتی نرخ ارز تغییر می کند امکان سفر علمی برای اساتید ما فراهم نمی شود.
یک شنبه 12 خرداد 1392  11:28 AM
تشکرات از این پست
mey212
mey212
کاربر برنزی

ولایتی در گفتگو با جام جم

مهمترین محورهای سخنان علی‌اکبر ولایتی در شبکه جام جم:

- قانون هدفمندی یارانه ها را آنطور که مجلس تصویب کرده حتما ادامه می دهم‬
- ‫توسعه سیاسی و اقتصادی هر کدام بجای خود نیکوست‬
- ‫با توسعه سیاسی مشکل اقتصادی حل نمیشود، هر کدام جای خود را دارد. توسعه سیاسی جای نان مردم را نمیگیرد‬
- ‫دولت نمیتواند چشم انداز 20 ساله و برنامه های 5 ساله را نادیده بگیرد، تبعیت از چشم انداز اجتناب ناپذیر است‬
- ‫بازسازی اعتماد بین دولت و مردم در حوزه اقتصاد که الان سست شده یکی از مهمترین کارهای من خواهد بود‬
- ‫هیچگاه در طول این 34 سال وادادگی مقابل دشمن نداشته ایم
- برای اینکه عزت ایران روزافزون شود، از هیچ یک از اهداف راهبردی نباید عقب نشینی کنیم. یکی از مسائل راهبردی، انرژی هسته ای است‬
- ‫ایستادگی بر اهداف راهبردی و عدم وادادگی مقابل دشمن، به معنای خشکی و نداشتن دیپلماسی نیست‬
- روزی که من وارد وزارت خارجه شدم در کل دنیا ما 9 سفیر داشتیم. سفارت ما د رپکن توسط یک نفر اداره می شد. با سیاست خارجی زیر صفر کار را اداره کردم. روزی که از وزارت خارجه خارج شدم 130 نمایندگی در خارج داشتیم‬
- ‫باید در حوزه بین الملل با زبان بین الملل سخن گفت‬ ‫این به معنای زیر بار تحمیل دشمن رفتن نیست‬
- ‫همه مشکلات را اگر گردن تحریم بیندازیم، یعنی از خود سلب مسئولیت کرده ایم‬
- ‫تحریم های فعلی سخت تر از تحریم های دوره جنگ نیست‬
- دموکراسی در کشور ما از بسیاری کشورها قوی تر است و همه چیز براساس رای مردم در چارچوب ارزشهای اسلامی است‬
- آزادی سایت ها و روزنامه ها و افراد در بیان مواضع خود در کشور ما، کمتر از غرب نیست‬
- ایرانیان داخل و خارج مثل هم هستند و همگی شهروند درجه یک محسوب می شوند
- هیچ مانعی برای رفت و آمد ایرانیان خارج از کشور به میهن وجود ندارد
یک شنبه 12 خرداد 1392  11:38 AM
تشکرات از این پست
mey212
mey212
کاربر برنزی

قالیباف در گفتگو با دوربین شبکه یک

مهمترین محورهای سخنان محمدباقر قالیباف، کاندیدای انتخابات در برنامه با دوربین از شبکه یک سیما بدین شرح است: 

-امروز ملت در پیش روی خود نقطه عطفی دارد و یک حماسه سیاسی بزرگی را در پیش رو خود دارد.
-همیشه حرف زدن برای من کار سخت بوده است. چراکه من بیشتر عمل می‌کنم.
-من استدعا میکنم ملت عزیز هر امکانی در اختیار دارید صدایم را ضبط کنید. این حرفای من به عنوان یک میثاق نامه پیش شما بماند. بعدا به من بگویید این حرف تو است و از من مطالبه کنید.
-امروز رئیس جمهور نیازمن این نیست که شعار بدهد و نظریه پرداز باشد و به مسائل نظریه ای بپردازد. امروز باید رئیس دولت با خدمتش با مردم سخن بگوید.
-من باید به عنوان یک ایرانی باید از روسای جمهور تقدیر کنم.
-در زمانی رهبری من را به عنوان فرمانده نیروی هوایی معرفی کردند. من احساس کردم اگر هوانوردی را نشناسم. چطور می توانم با همکارانم ارتباط برقرار کنم.
-من اتوبان امام علی را که 33 سال بر زمین مانده بود ظرف 22 ماه انجام دادم.
-ما نیازمند یک همدلی و همبستگی ملی برای حرکتی عظیم هستیم. آیا می‌توانیم یک همبستگی با وجود فقر باشیم. اختلافات طبقاتی بیشتر شده است.
-در زمان جنگ ثبات قیمت داشتیم. امروز اختلاف طبقاتی طوری شده است که در تهران افرادی گرسنه می خوابند. وقتی دختران که جواب مثبت می دهند، هزینه تهیه جهاز را ندارند.
-مردم می بینند وقتی یک بشکه نفت 120 دلار فروخته می‌شود و وضعیت اقتصادی‌شان بهتر نمی‌شود.
-عذر خواهی در فرهنگ مدیران ما نیست.
-من باید به عنوان یک کاندیدای انتخابات بدانم که حق تکروی و خود رایی و آزمون و خطا، قهرمان بازی و ماجراجویی ندارم و نباید به حاشبه بروم و حق ندارم باند بازی و سیاست بازی کنم و پا روی قانون بگذارم.
-مردم نباید بشنوند که بعد از اینکه رئیس دولت شدم بگویم نمی گذارند کار کنم و حق ندارم قانون اساسی را سلیقه‌ای عمل کنم.
-در طول هشت سال خدمت بنده در شهرداری کسی اختلافی از من با جریانات سیاسی ندید و ما اجازه ندادیم سیاست بازی بشود. دغدغه ما دغده مردم باید باشد.
-دولت اینده نیازمند برنامه مدون و مشخص است و من این برنامه را مشخص کردم و منطبق با سند چشم انداز تنظیم شده است.
-رئیس دولت باید یک کارنامه مشخص داشته باشد. رئیس دولت باید کارنامه‌اش ضمانت اجرای برنامه‌اش باشد.
-به مردم قول می‌دهم ظرف مدت 2 سال آرامش را به اقتصاد باز گردانم که جزئیاتش را در طول مدات رقابت خواهم گفت.
-سیاست خارجی بادی از آرمان‌های ما دفاع کند. تا یک انسجام درونی و یک دولت کارآمد نداشته باشیم، در سیاست خارجی موفق نخواهیم بود.
-امروز سو تدبیر و عدم تسلط در کار و طبق برنامه عمل نکردن به ما آسیب زده است. نقش تحریم کمتر از سو تدبیر است.
-ما هرگز عزتمان را نمی دهیم. چراکه اسلام مان اجازه نمی دهد به خاطر اقتصاد عزتمان را ازدست دهیم.
-اگر عزت کشوری گرفته شود اقتصاد آن درست نمی شود. باید با روحیه جهادی مشکلات کشور را حل کنیم.
-امروز سربلندی ملت ایران در بهبود وضعیت مردم است. باید به مدیریت خسته کشور پایان بدهیم و روح تازه ای به آن بدهیم
یک شنبه 12 خرداد 1392  11:42 AM
تشکرات از این پست
mey212
mey212
کاربر برنزی

محسن رضایی در گفتگو با گفتگوی ویژه خبری

مهمترین محورهای سخنان محسن‌رضایی، کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوسیما بدین شرح است: 

- از دوستانم در صدا و سیما گله دارم که حرفهای من که چیز مهمی نبود سانسور کردند این اقدام و اظهارات رئیس صدا و سیما درست نبود چرا مردم را محرم نمیدانیم؟
-رابطه دولت و مردم باید بازتعریف بشود.
- یکی از انگیزه های من برای حضور در انتخابات این است که بزرگترین قدرت منطقه هستیم اما در گوشت و کره می‌مانیم.
- رابطه مردم و دولت را اصلاح می‌کنم.
-توازن اقتصاد و زندگی مردم را در دولتم برقرار می کنم
-از اهرم هایمان در سیاست خارجی خوب استفاده کنیم.
-رفع تحریمهای اقتصادی انگیزها های من برای حضور در انتخابات بیشتر کرد.
-مردم میتوانند برای اطلاع از برنامه های من کتاب زندگی اقتصاد و سیاست من را بخوانند یا به سایت ویکی رضایی مراجعه کنند
- برنامه های اصل 44 و سند چشم انداز در کمیسیونی زیر نظر من تدوین شد.
- ما میخواهیم سند چشم انداز را که میتواند زمینه ساز یک انقلاب اقتصادی باشد، اجرایی کنیم.
- الان دولت یک پایش روی صندلی خودش و یک پاش روی صندلی مردم است.
- به دولت چه ربطی دارد که درجایی که مردم میتوانند کار کنند دخالت کند.
- با ورود مردم به جنگ توانستیم ان را اداره کنیم.
- بعد از مردمی کردن اقتصاد باید اقتصاد تک محصولی را به چند محصولی تبدیل کنیم.
- هرجا خطر بوده خودم را در اختیار گذاشتم من سرباز ملت هستم.
- تا امروز مشورت به دولتها دادم پیشنهاد دادم اما اجرایی نشد.
- بیش از بیست و چندساله است که دغدغه من خارج شدن کشور از آسیب پذیری اقتصادی است.
- از سهمیه رزمندگان برای رفتن به دانشگاه استفاده نکردم.
- این سهمیه را برای رزمندگان از دولت آقای هاشمی گرفتم.
- خوشحالم که در سال 88 توانستم هشدارهایم را بدهم اما متاسفانه به هشدارهایم توجه نشد.
- اتاق فکر مجمع تشخیص مصلحت نظام که همان دبیرخانه است در اختیار من است.
- بنابراین پشتوانه کارشناسی برنامه های من خیلی قوی است.
- قدرت تعامل و اقناع کردن من بالا است.
- من درگیری با جناح های سیاسی ایجاد نکردم این کار را کردم که الان استفاده کنم و یک دولت فراگیر تشکیل بدهم.
- هر کس با دو شرط میتواند وارد دولت شود.
- یکی اینکه رهبری را قبول داشته باشد یکی اینکه باعرضه باشد به همین دلیل در ائتلاف ها شرکت نکردم.
- سبک مدیریتی من گلوله های برفی است.
- آدم های ناشناخته را شناسایی می‌کنم.
- از قله های مردم آنها پایین می‌آیند می‌آیند بعد فقر و تورم را نابود می‌کنند.
- مهدی باکری از قله سهند و سبلان پایین اومد تبدیل شد به لشکر 31 عاشورا با این سبک دوباره جوانان کشور را راه می‌اندازم.
- شجاعت و قاطعیت من ضمانت اجرای برنامه های من است.
- فهرست برنامه های من؛ رابطه جدید بین مردم و دولت است.
- نگاه مسلط دولتمردان و حتی اپوزیسیون دارد در فضای قبل از انقلاب فکر میکند یک نگاه سیاسی امنیتی نگاه باید اقتصادی فرهنگی باشد.
- رفتار دولتمردان را نمیپذیرم، قوه مجریه باید مسئولیت پذیر باشد. نه اینکه پای خودشون رو بکشند کنار و نظام را بفرستند جلو یارانه سبز وتحول در کشاورزی یارانه نقدی را میدهیم.
- اما 65 هزار تومان در مرحله دوم یک گردش در تولید می‌کند بعد که مردم میخواهند خرج کنند کالای آن هم وارد بازار شده است.
- سهام عدالت پول خوبی است که الان در دست دولت است من این را آزاد میکنم که در بورس سهام عدالت خرج کنند.
- سربازی حرفه ای باید جایگزین سربازی فعلی شود.
- پنج میلیون کسب و کار خانگی ایجاد می‌کنم حق عائله مندی بانوان را افزایش خواهم داد.
- بانک مرکزی مستقل خواهد بود.
- ارز آوری از طریق توریسم را جدی میگیرم.
- فرمانداری و استانداریها را به جوانان میدهم.
- ایالتهای اقتصادی را در ایران راه خواهم انداخت.
- برنامه ای تحت عنوان شهر آسمانی دارم برای احیای محیط زیست ایجاد خواهم کرد.
- 23 میلیون هدیه ازدواج برای تهیه جهیزیه خواهم داد.
- بعد از صدسال اقتصاد را از حالت دولت مصرف کن بهدولت پول درآور تبدیل خواهم کرد.
- من الان یه میلیون بشکه نفت اضافی دارم!!!
- 150 میلیارد دلار از تبدیل این بشکه های نفت به کالا کسب درآمد خواهیم کرد.
- نگران منابع طرح هایم در رابطه با یارانه ها نیستم.
-اولین دغدغه من این است که عدالت و پیشرفت در حرف مانده است.
- اولین کار مکن ایالتهای اقتصادی است.
- باید تبعیض را از اقوام برداریم.
- رهبر فرمودند بزرگترین اصلاحات مبارزه با فساد و تبعیض است.
- باید نگاهمان را به سیاست خارجی و داخلی درست کنیم.
- چرا بعضی از دوستان ما گفتمان انقلاب را فقط در ایستادگی میبینند این متعلق به دهه اول انقلاب است ما باید ایستادگی سیاسی را درکنار پیشرفت اقتصادی فرهنگی داشته باشیم.
- در این صورت نمیتوانیم از کمکهایی که به سرویه و لبنان میپردازیم استفاده کنیم.
- یک ریال به کسی نمیدهم مگر اینکه یک ریال بیاورم.
- جمهوری اسلامی ثروتمند میتواند پشتوانه جمهوری اسلامی باشد.
- چینی ها مثل مغول بازارهای ما را گرفته اند.
- البته این را قبول ندارم که برای پیشروی دست از ارزشهای انقلاب بکشیم.
- ایران چنان موقعیتی در منطقه دارد که اگر یک لبخند بزند میلیاردها دلار میتواند کسب درآمد کند.
-استراتژی تعریف کردم به اسم قیچی با این قیچی که دولبه دارد یکی دیپلماسی قوی-دستم را تا قبل از نشستن بر سر میز مذاکره مشت خودم را باز نخواهم کرد و لبه دیگر کارآمدی اقتصادیبا این استراتژی مسأله هسته ای حل می شود.
- درباره مذاکره با آمریکا بر سر محیط زیست از رهبر انقلاب اجازه خواهم گرفت.
- در سه مسأله برای مذاکره با آمریکا از رهبری اجازه خواهم گرفت
- مسأله هسته ای محیط زیست و مواد مخدر به این ترتیب میتوانیم یک نقطه آغاز همراه با حفظ ارزشها داشته باشیم
- من مخالفم که مردم در راهپیمایی ها حضور داشته باشند اما حق نقد نداشته باشند.
- البته همه چیز باید قانونی باشد به همین خاطر در سال 88 کف خیابان نرفتم.
یک شنبه 12 خرداد 1392  1:53 PM
تشکرات از این پست
mey212
mey212
کاربر برنزی

سخنان غلامعلی حدادعادل در برنامه "بادوربین" شبکه یک سیما

مهمترین محورهای سخنان غلامعلی حدادعادل در برنامه "بادوربین" شبکه یک سیما بدین شرح است: 
-مهمترین فرصت برای ملت ما اصل انقلاب اسلامی است که منشأ حرکت ها و برکت ها شده است
-با انقلاب استقلال عزت و اقتدار پیدا کرده ایم
-ما با انقلاب اسلامی الهام بخش بیداری اسلامی در جهان اسلام شده ایم
-چالش بزرگ ما امروز چالش اقتصادی است
-برخوردهای پرهزینه و کم فایده و بداخلاقی هایی در عالم سیاست داریم که مردم را میرنجاند
-‫برای اطرافیان خود خط قرمز قائل نیستم
-اسلام انقلاب امام و رهبری، صداقت، انصاف، پافشاری بر اصول، دوری از ایجاد تنش، عقلانیت، مشورت پذیری، استفاده از همه ظرفیت ها، وحدت، دوری از اشرافی گری، صرفه جویی، باور به مردم، عزم جدی برای مقابله با فساد، و قائل نبودن به خط قرمز در این خصوص، مخالفت با باندبازی، از اصول فکری من است
-اصول مدیریتی من؛ مقابله با دیوانسالاری، شناخت دولت نسبت به مرزهای مشخص خود، فراهم کردن زیرساخت ها برای فعالیت آزادانه مردم،
-من به دولت دانش بنیان معتقدم
-یکی از نشانه های حکومت کردن خوب را توجه به محیط زیست میدانم
-برنامه محور خواهم بود و به تمرکز زدایی معتقدم
-راه حل مهار تورم تثبیت بازار ارز و قیمت ها است
-تثبیت بازار ارز نیازمند کار کارشناسی است
-فراوانی نقدینگی و خرج آن درکارهای غیرمفید مانند خرید طلا دلار و سوداگری در بازار مسکن از مشکلات اقتصادی ما است
-نقدینگی باید به سمت تولید سوق پیدا کند
-برای رونق اقتصادی باید سیاستهای کلی اصل 44 را به خوبی رعایت کنیم
-انضباط مالی را باید به حداکثر رعایت کنیم و از ریخت و پاش در دستگاه های دولتی بپرهیزیم تا دولت در میان مردم به یک الگو تبدیل شود
-قانون هدفمندی یارانه ها را باید کامل و درست اجرا کنیم
-مبارزه با مفاسد اقتصادی لازمه مدیریت اقتصادی دولت است
-این مبازه هم باید ساختاری باشد هم باید مبارزه با مفسدان صورت بگیرد
-ترویج اخلاق و قانونمداری باید سرلوحه کارهای فرهنگی باشد
-باید کاری کنیم مردم به ایرانی بودن و مسلمان بودن خود افتخار کنند
-باید به تعلیم و تربیت اصالت داد
-هر تحولی از آموزش .و پرورش آغاز می شود
-حرکت به سوی سبک زندگی اسلامی از اولویتهای کار فرهنگی من در دولتم خواهد بود
-توجه به زبان فارسی به عنوان هویت ملی ما مورد توجه من است
-از نظر اجتماعی معتقدم روحیه امید کار و تلاش در جوانان تقویت شود
-باید شادی و تفریحات سالم وزش همگانی و قهرمانی را توسعه دهیم
-گسترش آزادی ها آزادی نقد و انتقاد مهم است
-باید به کرامت و منزلت زن باید توجه خاص داشته باشیم
-داره جامعه باید براسا اصالت دادن به خانواده باشد
-تصمیم که بنیاد خانواده را سست و مخدوش کند تصممی درستی نخواهد بود
-نهضت ازدواج آسان را راه اندازی خواهم کرد
-با پدیده شومی مانند اعتیاد قصد مبارزه جدی دارم
-دوران سربازی باید دوران آموزش و تربیت باشد که هر خانواده از فرستادن فرزندش به سربازی خوشحال باشد
-بر امنیت تاکید جدی دارم
-مردم از حکومت انتظار امنیت دارند
-مردم مانند رگه های زیبای پر یک طاووس هستند که وقتی متوازن در کنار هم قرار بگیرند همان زیبایی را پیدا میکنند
-به تقویت احزاب و فعالیتهای سیاسی معتقدم
-اعتماد عمومی مردم به دولت باید افزون شوند
-مردم باید باور کنند که تصمیمگیری های رئیس دولت عقلانی است
-در سیاست داخلی به تقویت بنیه دفاعی معتقدم
-عزت ما با تقویت بنیه دفاعی تامین می شود
-این مطالب اصول کارهای من بود اجرای این امور نیاز به کار کارشناسی دارد
-تفصیل نکاتی که گفتم در برنامه های دیگر توضیح میدهم
-مبنای من در مدیریت استفاده از نیروهای باتقوا و تدبیر بوده بدون در نظر گرفتن وابستگی های گروهی و حزبی
-در سالهای سخت جنگ کتابهای درسی فرزندان ملت را تهییه می کردم
-خدا را شاکرم که در جنگ شاید گاهی کمبود بعضی مواد غذایی پیش آمد ولی توفیق من این بود که در آلن زمان کمبود کتاب درسی پیش نیامد
-مجلس هفتم کارنامه قابل قبولی داشت
-برای افزایش درآمد فرهنگی ها و بازنشستگان در مجلس هفتم صورت گرفت
-سهمیه بندی بنزین از یادگارهای مجلس هفتم است
-ملت ایران با بصیرتی که دارد تهدید تحریم را به یک فرصت تبدیل خواهد کرد فرصتی برای رهایی از وابستگی و رسیدن به اقتصاد مقاومتی
یک شنبه 12 خرداد 1392  1:56 PM
تشکرات از این پست
mey212
mey212
کاربر برنزی

غلامعلی حداد عادل در گفتگو با گفتگوی ویژه خبری

مهمترین محورهای سخنان غلامعلی حدادعادل بدین شرح است:

-شأن مردم این است که کشور در تراز واقعی خودش قرار بگیرد
- مردم به دنبال کسی هستند که درد آنها را بفهمد و درمان آن را داشته باشد
-من با چنین درک و دردی وارد صحنه انتخابات شدم
-حیات اجتماعی و سیاسی خودم را با نهضت امام آغاز کردم، من فرزند این نهضت هستم
-نجات کشور در تقوا و تدبیر است
- اختلاس سه هزار میلیاردی حاصل بی تقوایی بود
-یکی از اصول کار من در مدیریت کشور توجه به ثبات مدیریت است
-چرا باید وزیری را سه ماه مانده به پایان دولت عزل کنیم؟ چرا باید وزیری را که در خارج از کشور در حال مذاکره است باید عزل کنیم؟
-لازم نیست که هر طرحی تکمیل شد حتما رئیس جمهور آن را افتتاح کند
-هیچ پروژه نیمه کاری را به خاطر تبلیغات افتتاح نخواهم کرد
-اگر اتوبانی هنوز کامل نشده تابلو نمیزنم که فاز اولش تموم شد، وقتی افتتاح میکنم که کار تمام شده باشد
- برنامه دراز مدت و کوتاه مدت برای مهار تورم دارم
- باید با کنترل نقدینگی از تورم جلوگیری کنیم
-اجازه نخواهم داد که دولت برای رفع کسری بودجه خلق پول بکند
-حماسه اقتصادی در کوتاه مدت مستلزم ایجاد ثبات قیمتها و تثبیت قیمت ارز است
-مدیریت تقاضای ارز و عرضه ارز باعث تثبیت نرخ ارز خواهد شد
-برای کنترل تقاضای ارز باید انضباط مالی بر دولت حاکم شود
-نمی شود هم تحریم بود هم اولویتی برای خرج ارز در نظر نگرفت
-در سال 85 سهمیه بندی بنزین را به تصویب رساندیم و دولت کار سنگینی کرد و این قانون را اجرا کرد این کار با نظارت دقیق و دفاع دائمی من انجام شد
-باید از واردات لوکس و تجملی پرهیز کنیم
-برای کاهش وابستگی به نفت میتوانیم تامین ارز را مدیریت کنیم
-دیپلماسی ما باید دغدغه صادرات داشته باشند
-در سفرهای خارجی هواپیمای خودم را نه از نزدیکان خودم بلکه از بازرگانان و تجار پرخواهم کرد تا زمینه صادرات فراهم بشود
-به ملت قول میدهم که کشاورزی و صادرات کشاورزی را توسعه میدهم
-کیفیت محصولات کشاورزی و باغی ایرانی در کمترین جایی هست
-میوه های اروپایی مثل خودشان فقط زرق و برق دارد اما کیفیت ندارد
-ما میتوانیم به کشورهای خلیج فارس آب صادر کنیم 
-بانکها یک مشکل در کشور هستند
-به جای اینکه بنگاه پولی باشند بنگاه اقتصادی شده اند
-سال گذشته سود بانکها از فعالیت اقتصادی 100 درصد بوده اما 20 درصد به مردم سود دادند
-من در بین نامزدها تنها فردی هستم که یک دوره یاست مجلس را در کارنامه اجرایی خودم دارم
-هم با دولت اصلاحات هم با دولت فعلی کار کردم
-آنجا که حق مردم بود سستی نمیکردم اما آنا که حق شخصی خودم بودم سکوت میکردم
-با رئیس جمهوری که مایل نبود قانون اجرا شود با تدبیر و صبر و حوصله بدون اینکه مردم ناراحت شوند با او برخورد کردم
-رهبری کارنامه من را تایید کرد
-در مقام رئیس جمهور میدانم که با مجلس چگونه رفتار کنم نه تنها بر اساس قانون بلکه با دلم با آن ارتباط خواهم داشت
-روغنکاری روابط دولت و مجلس صمیمیت و همدلی است
-اولین شعار ما در انقلاب استقلال بود پس هر دولتی که میخواهد با ما رابطه داشته باشد باید بداند که باید استقلال ما را محترم بشمارد
-کسی نمیتواند با ما ارتباط سلطه گری برقرار کند
قدرت ما در سیاست خارجی صداقت و عدالت خواهی ما است
-آماده مذاکره هستیم با هر کشور ی به شرط اینکه به ما با دیده احترام نگاه بکند
-آمریکایی ها روزی سر مذاکره عادلانه و برابر با ایرن خواهند نشست که مطمئن شوند که ملت ایران در برابر فشارهای آنان عقب نخواهن نشست
-کلید حل مشکلات کشور تعلیم و تربیت است
-بودجه آموزش و پرورش بودجه هزینه ای نیست سرمایه گذاری است
آموزش معطوف به کار و پژوهش معطوف به صنعت در دانشگاه را مهم میدنانم دولت من دارای اقتصاد دانش بنیان خواهد بود
آموزش دانش آموزان باید متناسب معیشت آنان باشد
-من قول میدهم که نهضت ازدواج آسان برپا کنم ملت از من نهضت ازدواج آسان را مطالبه کنند
-وقتی رئیس قوه بودم هر دو هفته یکبار چهارشنبه یک بعد از ظهر خبرنگاران از هر طیفی با من نشست پرسش و پاسخ داشتند 
-آزادی سوال را بهترین مصداق امر به معروف و نهی از منکر میدانم
-ماهی یکبار با رسانه ها گفتگو خواهم کرد و گزارش کارم را به ملت ارائه خواهم کرد
دوشنبه 13 خرداد 1392  8:37 AM
تشکرات از این پست
mey212
mey212
کاربر برنزی

محسن رضایی در گفتگو با جام جم

مهمترین محورهای سخنان این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به این شرح است: 

- می خواهیم کیفیت زندگی مردم را بالا ببریم.

- وقتی می بینم جوان معتادی در گوشه کناری در شهر تهران افتاده احساس می کنم بمبی در تهران منفجر شده است.

- هموطنان بیایید مثل قبل و زمان جنگ با هم بسیج شویم وبه زندگی بهتر برسیم.

- من وقتی که جنگ تمام شد این سوال را برای دوستانم مطرح کردم که جنگ بعدی ما چیست در آن زمان گفتم که جنگ بعدی ما در پیشرفت و اقتصاد است.

- طی بیست و چند ساله گذشته دغدغه های من اقتصادی و فرهنگی بوده است.

- چشم اندازه ایران 1404 و سیاست های کلی نظام را در دست دارم.

- من خیلی زودتر از دوستانم متوجه شدم بحث اقتصاد مهم است لذا در این بخش کار کردم

- وزرای خود را مشخص نکردم ولی کاندیداهای ان را مشخص کرده‌ام.

- ملاکم برای گزینش وزرای خود تخصص و تعهد است.

- مملکت ما طی صد سال اخیراز لحاظ اقتصادی صاحب ندارد.

- میخواهم برای اولین بار اقتصاد ایران را صاحب دار می کنم.

- مادر اقتصاد ایران را مشخص خواهم کرد.

- بیکار و گرانی آثار یک بیماری است که همان بی صاحب بودن اقتصاد ایران را می رساند

- مدیریت اقتصاد ایران را به تعمیرگاه می بریم و از نو تعمیر و بازسازی خواهم کرد.

- ریال های مان را از وابستگی نفتی بر خواهم داشت.

- تورم در ایران همانند اژدهای پنج سر می ماند.

- شش کار را هم زمان انجام خواهیم داد تا تورم و بیکاری را به کاهش برسانیم .

- در کارآفرینی در کشور دچار مشکل هستیم

- دانشگاه های ما باید شاغل تعریف کنند .

- یارانه های فعلی را سامان خواهم داد

- یارانه سبز را به کشاورزان خواهم داد.

- قرار نیست بانوان ایران را گدا پرور بار بیاوریم.

- یارانه کوثر را برای بانوان تعریف کردیم تا بانوان در بحث کارآفرینی و اشتغال دچار کمبود باشند

- باید بیفتیم به دور پیشرفت و تحریم های اقتصادی را از سر راه برداریم.

- خنثی کردن تحریم ها و از سر راه برداشتن را در بحث تحریم ها باید دنبال کنیم.

- منافع ما ایجاد می کند که ما به طرف مقابل بفهمانیم که باید از زبان برابر باهم حرف بزنیم.

- سیاست قیچی در تحریم ها را ایجاد خواهم کرد .

- یکی از بحث های مهم ما بحث سیاست خارجی است.

- اگر یک ریال به یک کشور بدهم یک ریال به داخل کشور خواهم آورد.

- به دنبال تخریب ینیستم که بشود پلکانی برای پیشرفتم.

- حوزه تمدنی ایران یک فضا داریم که باید استفاده کنیم.

- در دویست سال پیش یک تمدن غنی داشتیم اما از ان فضا چقدر استفده نمودیم.

- داریوش در وصیت نامه اش می نویسد که بعد مرگم 45 کشور را زیر مجموعه خود به شما می دهم .

- سیاست خارجی ما هم بر اساس ارزش ها است و هم براساس منافع ملی .

- من مسئولانه در منطقه برخورد خواهم کرد .

- ارزشها و منافع ملی نباید زیر پای هم قرار بگیرند .

- بجز اسرائیل با تمام کشورها نقاط مشترکی داریم.

- به نقطه مشترکی که بین ما و تمام کشورهاست نام ان نقطه را موزارنه نصبی نامیدم.

- دیپلماسی ها را در سیاست خارجه تفکیک خواهم کرد .

- یک تجربه خوب می تواند تلخ هم باشد .

- مذاکرات هسته ای را از فراز و نشیب بیرون خواهم آورد.

-ادامه مذاکرات وقت کشی ای بیش نیست.

- عزت ملی ما در دو جهت شکسته می شود یک اینکه بحث هسته ای را به کلی کنار بگذاریم و دوم اینکه تحریم های حاصل بر مذاکرات بر ما اعمال شود.

- مشکلات حقوقی ایرانیان خارج از کشور من را تحت تأثیر قرار داده است.

- تحریم بانک مرکزی را برخواهیم داشت.

- محاصره اقتصادی را خواهم شکست.

- طرحی دارم تا بانک مرکزی ایران از تحریم ها خارج شود.

- ما سعی می کنیم که سفرایی که در کشور های اقتصادی می گذاریم غالبا اقتصاد ان باشند

- دفاتر حقوقی در سفارتخانه ها بر قرار خواهم کرد.

- مشکل سربازی ایرانیان خارج ازکشور را بر طرف خواهم کرد.

- روحیه من این نیست که ایران را بهشت خواهم کرد و هر چیز خلافی را درست خواهم کرد.

- در حال حاضر یک بشکه از نفت ما را نمی خرند.

- عدالت را بین دانشجویان داخلی و ایرانیان خارج از کشور فراهم ساخت.

- متاسفانه فضای افکار عمومی و گردشگری درمورد ایران در خارج از کشور فضای منفی است ولی من سعی خود را خواهم کرد این فضا را درست کنم و بهبود ببخشم.

- در بعد گردشگری توجه بیشتری خواهم کرد

- ما گردشگری پرنده در ایران داریم ولی متاسفانه از آن درست استفاده نمیب کنیم

- ما و شما به دنبال رویای مقدسی هستیم که می خواهیم ایران خود را پیدا کنیم .

- بهترین ظرفیت ها در ایران داریم و از شما می خواهیم که شما سفیران ما در خارج از ایران باشید.

- به امید رسیدن به این رویا که ایران بزرگ اسلامی بعد ازاین همه مشکلات و عقب ماندگی به سر مقصدش برسد.

- رویایی فکر نمی کنیم، رویا داریم اما همه کار خود را باخردو با برنامه عمل می کنیم.

- رویاداشتن خوب است اما رویایی عمل کردن سم مهلک این کشور است.

- ما بدون نخبگان نمی توانیم از مشکلات فعلی عبور کنیم.

- دیپلماسی نخبگان را از دیپلماسی عمومی جدا خواهم کرد.

- ما ایران را برای همه ی ایرانیان می دانیم چه داخل کشور و چه خارج از کشور.

- طرحی دارم با عنوان اتحادیه اسیایی جنوب غربی که شامل 25 کشور می شود که بین هند و چین روسیه واروپا، افریقا قرار گرفته است یک منطقه جدیدی را تعریف کردیم و در چشم انداز نیز موجود است و دراولین فرصت من یک جلسه ای با سران کشورهای منطقه خواهم گذاشت واین ایده را انجا مطرح خواهم کرد وشروع خواهیم کرد به یک همکاری دست جمعی که به امید خدا ازا ین مشکلات بیرون بیاییم.

دوشنبه 13 خرداد 1392  8:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها