0

دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان)

 
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان)

تاسیس واحد خوارسگان در ۳/۸/۱۳۶۶ به تصویب هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی رسید ودر روز جمعه دوم بهمن ماه ۱۳۶۶ اولین آزمون ورودی این واحد همراه با تعدادی دیگر از واحدهای دانشگاهی توسط مرکز آزمون برگزار گردید وبا پذیرش ۵۱۰ نفر دانشجو در چهار رشته مهندسی کشاورزی ، حقوق قضایی ، علوم تربیتی در مقطع کارشناسی و عمران در مقطع کاردانی کار خود را آغاز کرد .
ا 
ین واحد دانشگاهی مدت ۵ سال از اماکن استیجاری و فضاهای آموزشی آموزش و پرورش و دانشگاه اصفهان استفاده می کرد . در سال ۷۱ بخش اول ساختمان آموزشی این واحد در زمین ۵۲ هکتاری مجاور فضای سبز بزرگ شرق اصفهان مورد بهره برداری قرار گرفت . از آن پس با تلاش مجدانه طرح جامع این واحد دانشگاهی تهیه و عملیات ساختمانی فضاهای مورد نیاز از محل درآمدهای دانشگاه و جذب کمکهای مردمی آغاز گردید .

دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  2:13 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان)

حوزه معاونت پژوهش و فنآوری واحد خوراسگان-اصفهان 
 

حوزه معاونت پژوهش و فنآوری با پشتیبانی سایر حوزه های دانشگاه در طی سال های مختلف موفق شده است افتخارات مختلفی کسب نماید که به برخی از این افتخارات به شرح زیر پرداخته می شود:

۱- انتخاب رئیس این دانشگاه آقای دکتر احمدعلی فروغی ابری به عنوان چهره ی ماندگار پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی و تقدیر ریاست محترم جمهوری از ایشان.

۲- چاپ حدود ۱۳۰۰ مقاله ISC , SCOPUS , ISI و علمی پژوهشی در سال های اخیر و رشد حدود ۲۰۰ درصدی در آن.

۳- ارائه حدود ۲۰۰۰ مقاله در کنفرانس های معتبر بین المللی و ملی در طی سال های اخیر.

۴- ثبت بیش از ۷۰ اختراع توسط اساتید و دانشجویان این دانشگاه و همچنین کسب رتبه های برتر در مسابقات و اختراعات
بین المللی و ملی از جمله مسابقات اختراعات نورنبرگ آلمان، کرواسی، مالزی، سوئیس، کوهرنگ (بنیاد نخبگان) و المپیاد اختراعات دانشگاه آزاد اسلامی.

۵- حضور فعال و مؤثر تیم های دانشجویی در مسابقات مختلف و کسب رتبه از جمله مسابقات ربوکاپ در سطح ملی و بین المللی ، مسابقات بتن و سازه های ماکارونی .

۶- کسب عنوان برترین واحد جامع در حوزه ی پژوهش و فنآوری در جشنواره ی فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۹۰.

۷- کسب عنوان برترین مدیر پژوهشی در دوازدهمین جشنواره وزارت علوم در سال ۹۰.

۸- کسب ۱۰۰ عنوان مقام برتری تنها از آذر ۸۹ تا آذر ۹۰ در جشنواره ها و مسابقات و المپیاد های معتبر ملی و منطقه ای.

۹- کسب بالاترین تعداد پژوهشگر برتر در استان اصفهان در بین دانشگاه های دولتی و آزاد اسلامی استان اصفهان در سال های ۸۹ و۹۰.

۱۰- کسب بالاترین تعداد طرح برگزیده در جشنواره علم تا عمل ریاست جمهوری سال ۹۰ در بین دانشگاه های دولتی و آزاد استان اصفهان.

۱۱- حضور مؤثر و فعال در نمایشگاه های تخصصی و پژوهشی و کسب عنوان واحد دانشگاهی برتر در نمایشگاه پژوهشی وزارت علوم در سال ۹۰.

۱۲- چاپ بیش از ۱۸۰ عنوان کتاب در سال های اخیر و انتخاب ۴ کتاب به عنوان کتاب برتر استان اصفهان در جشنواره های هفته کتاب.

۱۳- صدور مجوز رتبه علمی پژوهشی برای سه مجله دانشگاه از سوی وزارت علوم.

۱۴- انتخاب مرکز رشد دانشگاه به عنوان مرکز رشد برتر دانشگاه آزاد اسلامی در طی سال های ۸۹ و ۹۰.

۱۵- کسب موفقیت های متوالی در جشنواره های کسب و کار دانشگاه های استان.

۱۶- دارای بیشترین برگزیدگان جشنواره نخبگان بسیجی استان در سال های ۸۹ و ۹۰ در بین دانشگاه های استان.

۱۷- کسب عناوین در جشنواره های مطهری، ابوریحان، دانشجویان نمونه، هدایت، خوارزمی، شیخ بهایی و حضرت علی اکبر (ع) در طی سال های متمادی توسط دانشجویان و اساتید این دانشگاه.

۱۸- افتخار آفرینی مستمر باشگاه پژوهشگران جوان، رئیس و اعضای آن درانتخاب برترین های باشگاه در طی سال های متمادی.

۱۹- میزبانی ده ها سمینار، همایش، کنفرانس بین المللی و ملی به صورت متناوب که از جمله در سال ۹۰ می توان به برگزاری معتبرترین المپیاد مخترعان در کشور و همایش بین المللی شهروند مسئول اشاره نمود.

۲۰- انتخاب دانشگاه به عنوان دانشگاه نمونه از سوی خانه صنعت و معدن جوان استان.

۲۱- انتخاب دانشگاه به عنوان برترین دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه بندی OIC در سال ۲۰۰۷.

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  2:14 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان)

مرکز رشد و واحدهای فنآوری:
 
مرکز رشد و واحدهای فنآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان) از سال ۱۳۸۴ به عنوان مرکز رشد واحدهای فنآوری دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با حمایت از ۳۰ شرکت و هسته فنآوری به فعالیت خود در حوزه های مختلف فنی مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و فنآوری های پیشرفته ادامه می دهد. علاوه بر مرکز رشد مذکور، مرکز رشد تخصصی گیاهان دارویی با مجوز وزارت بهداشت و درمان سال ۱۳۸۸ راه اندازی گردید و در حال حاضر بیش از ۱۰ طرح و هسته فنآوری تحت حمایت وزارت بهداشت در حال فعالیت است. به علاوه مرکز رشد تخصصی کشاورزی با امضای تفاهم نامه مشترک با مرکز تحقیقات کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی در حال راه اندازی می باشد.
 
 
دفتر ارتباط با صنعت و جامعه:
 

این دفتر تعامل بسیار مطلوبی را با دستگاه ها و مؤسسات دولتی و خصوصی دارد و تا کنون موفق شده است ده ها تفاهم نامه و قرارداد بین دانشگاه ها و این مرکز منعقد نماید. در حال حاضر طرح هایی با مجتمع فولاد مبارکه، ذوب آهن، پالایشگاه، سازمان پارک ها و فضای سبز، سازمان بازیافت شهرداری اصفهان، سازمان محیط زیست، سازمان فرهنگی تفریحی استانداری، مدیریت و برنامه ریزی استانداری، وزارت علوم، سازمان جهاد کشاورزی، سازمان صنایع دستی کشور، شرکت آب و فاضلاب، سازمان آب منطقه ای، آموزش و پرورش،
راه آهن، صدا و سیما و غیره منعقد شده و رقمی معادل ده میلیارد ریال اعتبار پژوهشی قرارداد منعقد شده است.

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  2:14 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان)

آزمایشگاه ها و کارگاه ها:
 
 

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان) در حال حاضر با یکصد و بیست فضای آزمایشگاهی، کارگاهی و روباز فضای بسیار مناسبی را برای فعالیت های پژوهشی و آموزشی برای اساتید، دانشجویان و سایر محققان فراهم نموده است. بخشی از این فضاها صرفاً به فعالیت پژوهشی اختصاص داده شده است که با توجه به تجهیزات خریداری شده آماده سرویس دهی به پژوهشگران دانشگاه و سایر مؤسسات پژوهشی است.

آزمایشگاه های پژوهشی دانشکده کشاورزی در رشته های تخصصی مختلف، آزمایشگاه پژوهشی زمین شناسی، مجموعه آزمایشگاه های گروه مهندسی عمران شامل آزمایشگاه های بتن، مصالح ساختمانی، مکانیک خاک، مقاومت مصالح، مکانیک سیالات و هیدرولیک، آزمایشگاه های گروه برق شامل الکترونیک، مدار اندازه گیری، ماشین کنترل، ریز پردازنده، تجهیزات اندازه گیری الکترونیکی نظیر اسیلوسکوپ های دیجیتال، فانکشن ژنراتور های دیجیتال و دستگاه های اندازه گیری LRC متر دیجیتال، ماژول های کنترلی، کنترل دما، کنترل سطح مایعات، کنترل فشار و کنترل دور موتور، کلینیک های مختلف دندان پزشکی از جمله کلینیک جامع نگر که کار سرویس دهی به ۹ برد تخصصی دندان پزشکی را بر عهده دارد از دیگر امکانات این آزمایشگاه ها است.

ضمناً مرکز آزمایشگاه های مرکزی پژوهشی به وسعت حدود ۲۰۰۰ متر مربع و با حداقل ۲۷ فضای پژوهشی مستقل به انضمام کلیه امکانات اداری از جمله سایت کامپیوتر، کتابخانه تخصصی و سایر فضاهای مورد نیاز در حال راه اندازی می باشد که تا دهه فجر سال ۹۰ به بهره بردازی خواهد رسید.

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  2:15 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان)

مراکز تحقیقاتی و مهمترین آزمایشگاه های پژوهشی:
 

۱- مرکز تحقیقات و آموزش گلخانه ای: این مرکز با مساحت ۱۳۵۰۰ متر گلخانه یکی از وسیعترین مراکز تحقیقاتی کشور در زمینه تولیدات گلخانه ای است و بستر بسیار مناسبی برای تحقیقات در زمینه تولیدات گلخانه ای است. در حال حاضر در این گلخانه در زمینه تولید بذرخیار پارتنوکارپ، گونه های مختلف گیاهان ارکیده، رز، ژربرا، گیاهان گوشتخوار و همچنین گونه های مختلف خیار درختی، گوجه فرنگی گلخانه ای، توت فرنگی و فلفل تحقیق می شود.

۲- مرکز تحقیقات اعتیاد پژوهشی: این مرکز که با همراهی مراکز مهم دولتی استان اصفهان از جمله ستاد مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان راه اندازی شده است در حال حاضر با هیأت امنایی مرکب از مدیران کل استان و با حمایت این دستگاه ها در زمینه طرح های تحقیقاتی مرتبط با پیشگیری از مواد مخدر فعالیت دارد.

۳- مرکز تحقیقات پسماند و پساب: این مرکز با مجوز سازمان مرکزی از سال ۱۳۷۸ فعالیت خود را آغاز کرد ضمن جهت دهی به تحقیقات اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، بستر بسیار مناسبی بوده است تا برخی از طرح های برون دانشگاهی مرتبط با پسماند و پساب در این واحد دانشگاهی با موفقیت انجام شود. راه اندازی مجله
Recycling of Organic Waste به صورت بین المللی و با مجوز وزارت علوم و به صورت مشترک با مؤسسه Springer از جمله موفقیت های این مرکز است. مرکز تحقیقات مذکور در سال ۸۸ موفق به کسب مقام دوم ایده های نو در جشنواره استان اصفهان شد.

۴- مرکز مکاترونیک (سیستم های هوشمند): مرکز مکاترونیک دانشگاه که در حال حاضر از سازمان مرکزی مجوز آزمایشگاه تخصصی مکاترونیک را دریافت نموده است در حال حاضر در چندین سایت پژوهشی مشغول فعالیت می باشد و ضمن تشکیل تیم های دانشجویی که در لیگ های مختلف مسابقات روبوکاپ حائز رتبه های برتری شده اند در زمینه طرح های تحقیقاتی و تجاری سازی نیز فعالیت های بسیار موفقی داشته اند. کسب عناوینی همچون کسب مقام در جشنواره خوارزمی، مسابقات Iranopen، مسابقات کشور های آلمان، آمریکا، چین، اتریش و سنگاپور از جمله این افتخارات است.

۵- مرکز آزمایشگاه های تخصصی بیوتکنولوژی: این مرکز دارای تجهیزات کامل نظیر Real Time PCR ، PCR، الکتروفورز، نانو اسپکتروفتوتر و دیگر تجهیزات تحقیقاتی مرتبط با تست های ژنیتیکی در زمینه های انسانی، جانوری و گیاهی است.

۶- مرکز آزمایشگاهی معتمد محیط زیست: این مرکز در دانشکده کشاورزی و با مجوز سازمان محیط زیست آزمایشات مختلف آب و خاک را در زمینه های مختلف انجام می دهد. تجهیزاتی نظیر BOD متر، COD متر، یون متر، اسپکتروفتوتر تک شعاعی، اسپکتروفتوتر دو شعاعی، اسپکتروفتوتر جذب اتمی، کروماتوگرافی گازی(GC)، کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (GC-Mass) و سایر تجهیزات متعارف آنالیز آب و خاک و گیاه از جمله تجهیزات این مرکز است.

۷- مرکز آموزش و تحقیق (ERDC): این مرکز در حال حاضر در زمینه دوره های مختلف تخصصی مهارت های پژوهشی برای اساتید، دانشجویان و سایر مراکز متقاضی برگزاری دوره های تخصصی و پژوهشی فعالیت دارد. برگزاری بیش از ۵۰ کارگاه تخصصی پژوهشی در سال ۸۹ از جمله دستاوردهای این مرکز است.

۸- مرکز مشاوره فعالیت های پژوهشی: این مرکز با مجوز معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۸۹ با هدف حمایت از پژوهشگران جوان در جهت ارتقاء کیفیت تولیدات علمی راه اندازی و در حال حاضر پاسخگویی ده ها تقاضای مربوط به اصلاح مقالات، ترجمه، تصحیح، مشاوره علمی حضوری، مشاوره آماری و غیره است.

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  2:16 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان)

 انتشارات:

این دانشگاه دارای انتشارات فعال می باشد بطوریکه تا کنون حدود ۱۸۰ عنوان کتاب به چاپ رسیده که در این تعداد ۴۰ عنوان آن مربوط به سال ۹۰ می باشد. کتاب های چاپ شده توسط انتشارات دانشگاه از کیفیت علمی مطلوبی برخوردار است و بر همین اساس در جشنواره های کتاب عنوان برگزیده به صورت متناوب کسب شده است.
                                                                                 psco.khuisf.ac.ir
 
کتابخانه:

کتابخانه مرکزی دانشگاه با بیش از ۲۰۰۰۰۰ جلد کتاب و بیش از ۷۰۰ عنوان مجله لاتین، ۴۱۵ عنوان مجله فارسی، ۳۸۳۰ جلد پایان نامه فارسی و ۲۷۳۰۰ جلد پایان نامه لاتین در دو طبقه به مساحت ۲۲۰۰ متر مربع که مخزن آن در طبقه اول و سالن های مطالعه مجزا در طبقه دوم و مجهز به سیستم جستجوی کامپیوتری برای کلیه مراجعه کنندگان می باشد. همچنین در حال حاضر دانشکده های دندان پزشکی، پرستاری و کشاورزی دارای کتابخانه تخصصی مستقل می باشند. به علاوه دانشگاه در حال حاضر علاوه بر کتابخانه دیجیتال مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی دارای دفتر تأمین منابع علمی است که ماهیانه پاسخگوی صدها تقاضای کتاب و مقاله مورد نیاز اساتید و دانشجویان است. 

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  2:16 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان)

مجلات:

این دانشگاه دارای ۵ مجله علمی پژوهشی به شرح زیر می باشد:

۱- مجله Research in Agricultural Science نمایه در CABI و ISI (انگلیسی)

۲- مجله دانش و پژوهش در برنامه ریزی درسی دارای مجوز علمی پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری

۳- مجله دانش و پژوهش در روان شناسی کاربردی دارای مجوز علمی پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری

۴- مجله Recycling of organics waste in Agriculture دارای مجوز علمی پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری (انگلیسی) به صورت مشترک با مؤسسه Springer چاپ می شود.

۵- مجله دانش و پژوهش در علوم زبان انگلیسی که فعالیت خود را از زمستان ۹۰ آغاز کرده است.
 

باشگاه پژوهشگران جوان:

باشگاه پژوهشگران جوان که از سال ۱۳۷۷ به منظور شناسایی، جذب، هدایت و حمایت از استعداد های جوان کشور در دانشگاه آزاد اسلامی تأسیس شده در طول سال ها فعالیت خود افتخارات ارزشمندی را در عرصه های مختلف علمی و پژوهشی کسب کرده است. برگزاری یک دوره هم اندیشی سراسری اعضاء باشگاه پژوهشگران سراسر کشور، دو همایش ملی، ده ها عنوان کارگاه های آموزشی، ده ها عنوان مقالات ISI و ISC و علمی پژوهشی و ارائه صدها مقاله در همایش های مختلف داخلی و خارجی، انجام ۱۸ عنوان طرح پژوهشی، معرفی چهره های برتر جشنواره های مختلف علمی پژوهشی هم چون معرفی ۲ چهره برگزیده اولین جشنواره پژوهشی و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۸۹ از جمله دستاوردهای این باشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خور راسگان (اصفهان) می باشد

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  2:17 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان)

انجمن های علمی، ادبی و هنری:
 

انجمن های علمی، ادبی و هنری زمینه مناسب جهت فعالیت های علمی،تخصصی،ادبی، هنری و کسب تجربه مدیریتی برای دانشجویان را فراهم می آورد. این انجمن ها متشکل از ۲۷ انجمن مصوب زیر نظر مرکز راهبردی انجمن ها مشغول فعالیت هستند.

کسب مقام دوم سازه های زیبا در مسابقات کشوری سازه های ماکارونی دانشگاه زنجان توسط تیم مهراز انجمن های علمی عمران، حضور فعال و مؤثر تیم های سازه ماکارونی و بتن انجمن علمی عمران در مسابقات کشوری و منطقه ای، حضور گسترده انجمن های علمی در نمایشگاه هفته پژوهش و ارائه دستاوردهای انجمن های علمی، برگزاری سمینارها و سخنرانی های علمی تخصصی، کارگاه ها و دوره های آموزشی، بازدید های علمی، نمایشگاه های تخصصی و انتشار نشریه های علمی تخصصی، خبرنامه ها و گاهنامه ها و... از جمله دستاوردهای انجمن های علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان) می باشند. ادامه....

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  2:17 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان)

معرفی مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه:

هدف از راه اندازی این مرکز، مطالعه، طراحی، توسعه، پیاده‌سازی، پشتیبانی و مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی مبتنی بر رایانه با استفاده از فناوری های روز در زمینه اطلاعات و ارتباطات و ایجاد بستر مناسب و مطمئن ارتباطی برای کلیه پرسنل دانشگاه می باشد. جهت دستیابی به اهداف مشخص شده، این مرکز با استفاده از تصمیمات مهم شورای تخصصی فناوری اطلاعات و همچنین پشتیبانی شورای راهبردی فناوری اطلاعات که متشکل از ریاست و معاونین دانشگاه می باشد، اقدام به بکارگیری فناوری اطلاعات و انجام پروژه ها و طرح های مطرح می نماید.

فعالیتها و پروژه های انجام شده توسط مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات

· راه اندازی بستر شبکه استاندارد با ارتباطات فیبر نوری

· تجهیز و راه اندازی اتاق سرور استاندارد و مجهز

· راه اندازی دامین دانشگاه جهت دسترسی کاربران شبکه به مرکز داده دانشگاه

· تعریف کاربران شبکه

مدیریت پورتال دانشگاه که شامل بخشهایی همچون سیستم مدیریت محتوا، فرم ساز الکترونیکی، سیستم پیام کوتاه و سیستم پرداخت الکترونیکی می باشد و تاکنون به غیر از وب سایت اصلی فارسی و انگلیسی دانشگاه بیش از ۵۰ زیر سایت جهت دانشکده ها، معاونتها، گروهها، انجمنها، همایشها و بخشهای مختلف دانشگاه ایجاد شده است.

· راه اندازی سرویس E-mail دانشگاهی جهت اساتید، کارکنان و دانشجویان

· راه اندازی سیستم اتوماسیون تغذیه بر پایه کارت های هوشمند RFID

· راه اندازی سرویس های مختلف روی شبکه مثل WSUS، فایروال و .....

· راه اندازی نرم افزار ویروس کش تحت شبکه با لیسانس معتبر

· راه اندازی سیستم مانیتورینگ جهت ثبت وقایع وکنترل تجهیزات شبکه

· نصب و راه اندازی نرم افزارهای System Center

· پشتیبانی سخت افزاری ونرم افزاری کلیه سیستم های دانشگاه که بالغ بر ۷۰۰ دستگاه کامپیوتر است که ۲۴۰ عدد آن متصل به شبکه آموزشی شهریه ، مالی و اینترنت می باشد.

· اتصال خوابگاه و اداره نقلیه به شبکه Wireless دانشگاه جهت استفاده از شبکه آموزشی و اینترنت

· افزایش پهنای باند اختصاصی شبکه اینترنت دانشگاه به ۲۰ مگابایت و مدیریت پهنای باند اینترنت در شبکه محلی دانشگاه

· راه اندازی سایت اینترنت در ساختمان های اندیشه، علوم تربیتی، کتابخانه مرکزی، دانشکده پرستاری و مامایی

· راه اندازی سیستم ویدئو کنفرانس دانشگاه

· طراحی و ایجاد شبکه Wireless دانشگاه به تعداد ۲۰ نقطه

· توسعه شبکه محلی دانشگاه در تمام ساختمان های دانشگاه

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  2:18 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

مدیران دانشگاه

مدیران

 

مدیر کل اداری: مهندس منصور حسن زاده
 
hasanzadeh@khuisf.ac.ir
 

مدیر کل آموزشی:  حسین کیانی ابری

kiani@khuisf.ac.ir

مدیر کل رفاه دانشجویی: دکتر محمد رضا نادری دریاغشاهی
 
مدیر کل مالی: پرویز پورراکی 

parviz۱۳۴۴@yahoo.com

 

مدیر پژوهشی: دکتر مجید طغیانی

toghiani@hotmail.com

 

مدیر طرح و برنامه و بودجه: مهرداد دادخواه تیرانی

mdadkhah@khuisf.ac.ir

مدیر حراست: محمد جواد فرهنک
farhang@khuisf.ac.ir

مدیر اطلاعات، کامپیوتر و آمار: مهندس محمود مالکی

maleki@khuisf.ac.ir

 
مدیر گزینش: سید هادی نیکزاد الحسینی
h.nikzad@khuisf.ac.ir
 
مدیر تدارکات: عباسعلی حبیبی
a.habibi@khuisf.ac.ir
مدیر مرکز تحقیقات و تولید گیاهان گلخانه ای: مهندس مجید دکتر صفایی
md.safaei@khuisf.ac.ir
مدیر مطالعات و پژوهشهای فرهنگی: حسین کاظمی
h.kazemi@khuisf.ac.ir

 

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  2:19 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

هیآت رییسه

اعضای هیات رئیسه

 

   

رئيس دانشگاه: دكتر احمدعلي فروغي ابري

aforoughi@khuisf.ac.ir

زندگی نامه علمی

ofisاطلاعات عام در

معاون اداري مالي: دکتر مسعود حیدری

m.heidari@khuisf.ac.ir

 

معاون آموزشي: دكتر مهران هودجی

m_hoodaji@khuisf.ac.ir

معاون دانشجوئي: دكتر علیرضا جلالی زند

jalalizand@khuisf.ac.ir

معاون پژوهشی: دکتر پیام نجفی 

payam.najafi@gmail.com

ofisاطلاعات عام در

 
معاون عمراني: مهندس بهرام جبل عاملی
b.jabalameli@khuisf.ac.ir
 

معاون فرهنگی: دکتر رضا اسماعیلی

r.esmaeili@khuisf.ac.ir

 

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی وفرهنگی  سما :  محمد رضا بهمن پور

 

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  2:20 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

هیات علمی برق

 برق و الکترونیک
 

نام

نام خانوادگی

 مدرک

رشته

مرتبه

سال اخذ مدرک

محل اخذ مدرک

نام دانشگاه اخذ مدرک

ایمیل

مجيد

دلشاد

دكتراي تخصصي

مهندسي برق

استاديار

۱۳۸۸

ايران

دانشگاه صنعتي اصفهان

delshad@khuisf.ac.ir

محمدروح اله

يزداني

دكتراي تخصصي

مهندسي برق-الکترونيک

استاديار

۱۳۸۹

ايران

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

m.yazdani@khuisf.ac.ir

محمدرضا

اميني

كارشناسي ارشد ناپيوسته

مهندسي برق-الکترونيک

مربي

۱۳۸۷

ايران

دانشگاه صنعتي اصفهان

mr.amini@khuisf.ac.ir

محمد

مهدوي مزده

كارشناسي ارشد ناپيوسته

مهندسي برق-الکترونيک

مربي

۱۳۸۷

ايران

دانشگاه صنعتي اصفهان

mu.mahdavi@gmail.com

سيدمهدي

سجاديه

كارشناسي ارشد ناپيوسته

مهندسي برق-مخابرات

مربي

۱۳۸۴

ايران

دانشگاه صنعتي اصفهان

m.sajadieh@khu.ac.ir

محمد علي

عباسيان

كارشناسي ارشد ناپيوسته

مهندسي برق-قدرت-ماشينهاي الکتريکي و درايو

مربي

۱۳۸۵

ايران

دانشگاه صنعتي اصفهان

m.abbasian@khuisf.ac.ir

 

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  2:22 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

کسب 10 عنوان برتر

کسب ۱۰ عنوان برتری در یازدهمین جشنواره دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر استان اصفهان توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان) ۱۳۹۱/۱۲/۲۳

 

 


در آئین اختتامیه مراسم یازدهمین جشنواره دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر استان اصفهان که در تاریخ ۶/۱۲/۹۱ در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار گردید از طرح نفر از دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور این دانشگاه به عنوان برگزیدگان جشنواره تقدیر به عمل آمد.

 

۱         

کسب مقام سوم بخش تالیف علوم پزشکی در یازدهمین جشنواره ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر استان اصفهان

 

الهام زمانی

۶/۱۲/۹۱

۲         

کسب مقام دوم بخش اختراعات پزشکی در یازدهمین جشنواره ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر استان اصفهان

علی انصاری

۶/۱۲/۹۱

۳         

کسب مقام قابل تقدیر بخش مقالات کشاورزی در یازدهمین جشنواره ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر استان اصفهان

احمد محمودی

۶/۱۲/۹۱

۴         

کسب مقام دوم بخش مقالات کشاورزی در یازدهمین جشنواره ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر استان اصفهان

مرجان پدیدار و کامران صفوی

۶/۱۲/۹۱

۵         

کسب مقام سوم بخش مجامع در یازدهمین جشنواره ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر استان اصفهان

محسن طاهری

۶/۱۲/۹۱

۶         

کسب مقام قابل تقدیر بخش مقاله علوم انسانی در یازدهمین جشنواره ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر استان اصفهان

وحید امیری

۶/۱۲/۹۱

۷         

کسب مقام قابل تقدیر بخش مقاله علوم انسانی در یازدهمین جشنواره ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر استان اصفهان

محمد مهدی کریمی

۶/۱۲/۹۱

۸         

کسب مقام سوم بخش اختراعات فنی و مهندسی در یازدهمین جشنواره ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر استان اصفهان

منیر فرهمندپور و شهاب خزائلی

۶/۱۲/۹۱

۹         

کسب مقام ممتاز در یازدهمین جشنواره ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر استان اصفهان

محمد مهدی کریمی

۶/۱۲/۹۱

۱۰     

کسب مقام سوم بخش طرح پژوهشی کشاورزی در یازدهمین جشنواره ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر استان اصفهان

مهدی مالکی زاده

۶/۱۲/۹۱

 

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  8:46 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

کسب عنوان مهندس برتر

کسب عناوین مهندسین برتر استان اصفهان توسط مهندس سعید شریفی و مهندس تیموری منش در دومین جشنواره ی روز ملی مهندسی استان اصفهان ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
دومین جشنواره روز ملی مهندس عصر روز یکشنبه با حضور سقائیان نژاد شهردار اصفهان ، سمیعی نژاد مدیر عامل کارخانه فولاد مبارکه ، جمالی نژاد معاون عمرانی استاندار ، مؤتمن عضو هیات مدیره انجمن خدمات مهندسی استان اصفهان ، شیشه فروش رئیس ستاد مدیریت بحران استان اصفهان ، کاظم آیت اللهی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور و خانواده بزرگ مهندسین استان در مرکز همایش های اتاق بازرگانی و صنایع و معادن برگزار شد .

در آغاز این جشنواره سخنانی از رهبر معظم انقلاب بر روی پرده پخش گردید که محتوای ان جهاد اقتصادی و تولید داخلی بود و پس از ان تصاویری از کارخانجات داخل کشور به نمایش گذاشته شد. درادامه مراسم سقائیان نژاد شهردار اصفهان ، مؤتمن عضو هیات مدیره انجمن خدمات مهندسی استان اصفهان و کاظم آیت اللهی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در باب مهندسی سخنرانی کردند.

در پایان این جشنواره مهندسان نمونه و شرکت های مهندسی برتر در حوزه های مختلف مورد تقدیر قرار گرفتند
 
 
برگزیدگان در این جشنواره از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان: آقای سعید شریفی بعنوان مهندس برتر استان اصفهان و استاد پیشکسوت در استان اصفهان آقای مهندس تیموری منش
 
 
 

 

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  8:48 PM
تشکرات از این پست
mrangraz
mrangraz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 38
محل سکونت : اصفهان

دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان)

کسب مدال طلا توسط تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان) ۱۳۹۲/۰۱/۱۸

 

برای چندمین سال متوالی تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان) در بخش رباتهای انسان نما در مسابقات بین المللی Iran Open ۲۰۱۳ که یکی از معتبرترین مسابقات ربوکاپ در سطح بین الملل می باشد موفق به کسب مقام قهرمانی شد.

 

اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)

سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  8:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها